![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 25.4.2012 9:33:33
|
|
|
|
Katte
|
HeLenčica, veš, da sploh nisem opazila, da se je tvoje ime obarvalo roza? Ne vem, kako mi je to uspelo. Lahko se mi zahvališ, ker sem itak tako jaz zaslužna za tvoj . No, iskrene čestitke tudi tukaj. naty_87, dobrodošla na RR. 13.4. si lahko imela ovulacijsko krvavitev. Jaz mislim, da si CB uporabila prezgodaj in je bil lažno pozitiven. Tudi first sign je bil verjetno prezgodaj in imaš še vse šanse, da si nosečka. Testiraj spet čez kak dan ali dva. Držim pesti.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 25.4.2012 11:21:42
|
|
|
|
Jassika
|
HeLenčica se pridružujem čestitkam Sem prav vesela, se mi zdi, da si vsem "starim" borkam dala novo moč in elan za naprej. Ja drži, nikoli ne smeš obupat. Lepo ti želim pa zdravega Katte a si upaš ponovit za Helenčico? Navijam zate in za vse ostale
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 25.4.2012 11:54:02
|
|
|
|
Katte
|
Seznam nezaželenih
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 25.4.2012 13:33:01
|
|
|
|
lluna
|
Katte in ostale, hvala za želje.. jutri ostanem najbrž notri, tako da upam, da čim hitreje mine :).. Vidim, da se že pomladno barvate na , super, čestitke in le tako naprej še ostale, ki čakate! Tale maj bo pravi! Se vam kaj oglasim, ve pa bodite pridne!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 25.4.2012 17:20:19
|
|
|
|
dspela
|
helenčica, čestitke! Danes sva imela genetski posvet. Izvedela sva "Rezultat kromosomske analize - 46,****. Kromosomska preiskava celic horionskih resic iz abradata je pokazala normalen moški kariotip " Možnost je , da eden od naju ima kromosome "zmešani" in potem ko se to združi, tisti odvečni kromosom ne ve kam bi še in potem nastane napr. 2x po 21 kromosomov in 3x 13. Tako sem jaz razumela. Na tej preiskave se to ne vidi in je potrebna nova preiskava, ker od obeh vzamejo kri. Naročila sva se na to preiskavo in sva dobila datum šele 25.09... izvidi pa trajajo okoli 4 tedne. Rekla je še,da je možno da imam avtoimune bolezni in da priporoča, preizkave za te bolezni in pri možu pregled semenčeca. Risali smo tudi življensko drevo, povedat sva mogla, če je v združini kaj posebnega ( bolezni, splavi),.... Sem pa še vprašala, za izvide o histološke preiskave in je rekla, da o tem nič ne ve, da naj greva vprašat na patološko kliniko...naj bi pa to trajalo dlje.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 26.4.2012 9:06:21
|
|
|
|
HeLenčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katte HeLenčica, veš, da sploh nisem opazila, da se je tvoje ime obarvalo roza? Ne vem, kako mi je to uspelo. Lahko se mi zahvališ, ker sem itak tako jaz zaslužna za tvoj . No, iskrene čestitke tudi tukaj. Morda pa res Hvala, Katte, zdaj pa si ti na vrsti! Jassika, najlepša hvala!
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 26.4.2012 11:39:53
|
|
|
|
witch
|
Helenčica čestitke še tukaj Zdaj smo pa z 20+ na vrsti. Kaj pravaite? Gremo za helenčico, naj sameva ta tema. dspela september bo hitro tukaj, takrat pa naj bodo novičke čim lepše.
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 26.4.2012 13:11:50
|
|
|
|
čebelica1984
|
Helenčica čestitke, ful sem vesela. Želim ti lepo Katte mogoče bi pa mogla vsak mesec kakšno "ponesreči" obarvat roza!!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 28.4.2012 21:30:16
|
|
|
|
tara.81
|
Pozdravljene punce! No, tudi midva sva začela delati na dojenčku decembra lani in zaenkrat nama še ni ratalo. Upam, da nam bo maj prinesel plusek… bi morala dobiti nekje okoli 20.5.. Zavedam se, da sva šele začela, sam ta mesec, ko gledam vse te trebuščke in vozičke...
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 30.4.2012 9:24:55
|
|
|
|
Katte
|
Pozdravljena, tara.81. Upam, da ne boš dolgo skupaj z nami tukaj. Jaz ostajam z vami še naprej, moj novi datum je 26.5. Mogoče bo pa maj lep?
< Sporočilo je popravil Katte -- 30.4.2012 9:25:12 >
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 30.4.2012 10:04:11
|
|
|
|
vesica
|
Katte tudi jaz upam da bo maj lepši in sem prepričana da za marsikoga je in da bo tudi za nas pogumno naprej ...
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 30.4.2012 19:58:52
|
|
|
|
dspela
|
Katte, ....držim pesti, da boš čim prej zagledala . Jaz pa sem danes dobila še 2 del izvidov od histološke preiskave. Piše... Mikroskopski izvid: Maternična votlina, abrazija- Ostanki intrauterine nosečnosti. Sem danes klicala, da bi se naročila na pregled...pa se nihče ni javil.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 1.5.2012 9:35:43
|
|
|
|
witch
|
Katte res mi je hudo za tebe. Ko berem da nam starim borkam sept ni uspelo sem kar žalostna. Ampak ne smemo obupati. Bodo tudi za nas prišli roza dnevi dspela saj sploh ne vem kaj naj rečem. Niti sovražniku ne privoščim kaj takega. Držim pesti, da bodo izvidi vzpodbudni, da se stvar reši, da najdejo kaj je narobe, zakaj se to dogaja. In da boš še v naslednjem letu mamica. Naj še tukaj povem. Ta mesec sem se pa resno čisto odklopila od misije otrok. Nimam pojma kdja je bila O, nimam pojma kdaj naj čakam ali nečakam M. V glavnem uživava. Naj nam ta lep, cvetoč, prijetno topel, poln ljubezni mesec prinese vsem male pikice
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 5.5.2012 17:23:14
|
|
|
|
lluna
|
Drage punce.. sporočam, da se nam je 26.4. pridružila punčka Tita, velika 52 cm in težka 3830 g, obe sva super, bratec ponosen in navdušen :). Še vedno navijam in držim pesti za vas, Katte, čim več vas obarvaj roza!!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 5.5.2012 17:44:18
|
|
|
|
Jassika
|
lluna čestitke za zdravo punčico. Lepo ime sta ji dala - tko je v rekel naš mali svoji sestrici, ker mu ni šlo izgovorit Vita Želim vam predvsem zdravja in pa pridno spanje dspela tudi tebi hvala za čestitke. Pa kako je s temi kromosomi? Pišuka, dobr da si kej razumela, meni se zdi to tako komplicirano. Vsekakor pa vama želim, da najdejo pravi vzrok in ga odpravijo. In to čimprej. Nihče ne bi smel iti tolikokrat skozi to že 1 x je preveč. No, ampak trdno verjamem, da vama bo uspelo in navijam za vaju. Srečno. katte žal mi je, da je ta smotana prišla. Saj veš želim ti in vsem starim borkam, da čimprej ugledate Pošiljam in za srečo, pa da bo naslednji krog uspešen. witch ja dobra taktika. Pri nama 2 x uspešna. Naj se tako obnese tudi pri vama. Navijam Vsem želim čimprej ugledani
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 8.5.2012 9:14:06
|
|
|
|
Arual
|
Hey. Čakam , danes bi morala priti. Sem prejšnje dni imela tak krvav izcedek -ampak ne non stop. Zdaj ko imam dopust in sem doma, bi blo fajn če bi čimprej prišla (če že mora). Držim pesti za vse nas, da nam čimprej uspe!!
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 14.5.2012 14:19:30
|
|
|
|
čebelica1984
|
Moja M je prišla Novi datum je 08.06.2012, takrat je pa res ne bo.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 17.5.2012 7:09:40
|
|
|
|
Katte
|
Seznam nezaželenih
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 17.5.2012 7:19:46
|
|
|
|
Katte
|
Kako ste, punce? dspela, kaj novega? Si se že uspela naročiti na pregled? lluna, čestitke ob povečanju družine ! Arual, je prišla ? čebelica1984, hudo mi je, da je tvoja spet prišla . Vem, da ne boš izgubila upanja. Mogoče je junij tvoj mesec. witch, na drugi temi sem videla, da je tudi tebe obiskala. tudi zate. Res je, čas je, da pridemo na vrsto tudi tiste z 20+. vesica, tvoja O je mimo, upam, da ste kaj naštimali. Jaz sem tudi po O, pričakujem konec naslednjega tedna. Vendar bolj računam na posvet v neplodnostni, ki naju čaka v začetku junija. Dobila sem napotnico za IVF. Punce, držite se.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 17.5.2012 7:39:08
|
|
|
|
HeLenčica
|
Katte, kar napotnico za IVF? Pa to je odlično, se bo začelo nekaj premikati, mar ne? Junij bo res hitro tu. Punce, močno, močno navijam, še posebej za tiste 20+
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 17.5.2012 9:03:23
|
|
|
|
witch
|
Iluna čestitke za malo princesko Vse dobro in veliko prespanih noči vam želim. Arual kako je? čebelica Tudi moja M je prišla. Tak da me lahko prestavite na x.6. Sem že klicala v bolnico za poseg. Danes se dela razpored in čakam klic če bo že ta mesec ali bom čakala novo M. Oh kak si želim da bi bilo že zdaj, da se rešim vsega čim prej. Katte a ti pa si že kar napotnico dobila? Super samo da se stvari premikajo naprej. Junij je pa že itak tukaj. Jaz si res samo želim da je ta poseg čim prej, da dobim kakšno napotnico za postopek, pa de se res začne že nekaj premikati naprej. Ker je spet prišlo obdobje obupa. Enostavno nisem pozitivna, ne morem biti, ne najdem pametne razlage za nič. Nimam več energije.
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 17.5.2012 11:01:30
|
|
|
|
Arual
|
Hey. Punce, nisem je še dobila. Skoz mam občutek da bo prišla. Ne vem, nekaj me zafrkava. Upam, da se ni ciklus spet zmešal. Test sem nardila, ko mi je zamujala 2 dni in seveda --. Zdaj pa še samo čaka, če je do konc tedna ne bo, grem spet po test da vidim. Sama sem prepričana, da ziher nisem noseča, tako da sem malo nestrpna zakaj hudiča ne pride. So mi pa že podaljšali pogodbo , sicer spet za 6 mesecev ampak dobro, važno da je. Držim pesti, da nas tečka pusti že enkrat na miru!!
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 19.5.2012 19:14:37
|
|
|
|
vesica
|
no punce moje da Vam sporočim da sem se pri izračunu za datum malce uštela in seveda moja je prišla na točen datum in sicer 17.5.2012 sem celo noč prejokala, ker res sem imela nek občutek da zdaj nama bo pa uspelo in glej ga slučajno ne zamudit ... 29.5. imam pregled in posvet v ambulanti tako da bomo videli kako in kaj naprej seveda mi bo moral dati še datum za laparoskopijo še, ker nisem še bila na njej a bi morala iti že kdaj,ker sem pa jaz upala da nama bo mogoče uspelo tudi brez tega žal še vedno nic ... Kako ste vi kaj ??? držim močno pesti za vse kaj naj rečem jaz sebe tolažim stem da kar me ne ubije me še bolj ojača-krepi tako da en velik za vse borke ...
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 19.5.2012 19:19:02
|
|
|
|
vesica
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch Iluna čestitke za malo princesko Vse dobro in veliko prespanih noči vam želim. Arual kako je? čebelica Tudi moja M je prišla. Tak da me lahko prestavite na x.6. Sem že klicala v bolnico za poseg. Danes se dela razpored in čakam klic če bo že ta mesec ali bom čakala novo M. Oh kak si želim da bi bilo že zdaj, da se rešim vsega čim prej. Katte a ti pa si že kar napotnico dobila? Super samo da se stvari premikajo naprej. Junij je pa že itak tukaj. Jaz si res samo želim da je ta poseg čim prej, da dobim kakšno napotnico za postopek, pa de se res začne že nekaj premikati naprej. Ker je spet prišlo obdobje obupa. Enostavno nisem pozitivna, ne morem biti, ne najdem pametne razlage za nič. Nimam več energije. Witch ko berem tvoj zadnji stavek kot da breme o sebi, tudi jaz sem na istem nimam moči in energije več o temu nekako se tolažim samo zaradi mojega ker vem če me vidi jokati da je njemu še huje ampak mi tega neželi pokazati ker bi me pokopalo ...
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 19.5.2012 19:40:30
|
|
|
|
vesica
|
aja se dodajam na sznamček 13.6.2012
|
|
|
SANJATEJA 30ANJA (
70%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
SONJA (
8%)
![](/slike/poll/poll.gif)
TANJA (
22%)
Število vseh glasov: 264Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!