|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE
9.7.2012 19:07:14   
aviva83
pozdravček še iz moje strani! user posted image
kot vidite sem nova na tem forumu, imam pa iste želje kot ve.... da končno tudi jaz zagledam tisto user posted image in da bo potem moje življenje popolno.... sva še na začetku...pa vendar....
trenutno čakam da (NE) pride user posted image ...še 4 dni...uglavnem.... že zdaj pa se mi je začelo pojavljati podobno kot vam.... čuden rjav izcedek....ga je čisto malo...boleče dojke, zbadanje v desnem jajčniku.... uglavnem...isti filing kot takrat ko pričakujem M.... poleg tega mi je na čase tako slabo da ne morem opisati z besedami.... občutek da bo M prišla takoj.... hehe verjele ali ne ampak že preventivno kar nosim vložke, da me ne preseneti...
..pa me zanima.... mislite da je še prekmalu za upanje o user posted image ? naj naredim že test?? tako močno si želim da bi bilo....da me je kar strah iti test kupit....
help...

drugače pa iskrene čestitke tistim ki ste v veselem pričakovanju user posted image , ostalim ki pa se še trudite in upate na user posted image pa ....ENKRAT ZAGOTOVO BO! Sem se kar zjokala ob prebiranju vaših izkušenj...papa

(odgovor članu čebelica1984)
Neposredna povezava do sporočila: 4851
12.7.2012 12:27:48   
vesica
Aviva83 pozdravljena in dobrodošla med nami, upam in želim ti da vama uspe čimprej in se kaj kmalu preseliš v drugo lepšo temo user posted image drugači pa kaj naj ti rečem ponavadi zna bit to znak pred user posted image tako da če je še 4dni bi jaz počakala če bi v primeru zamujala kakšen dan bi potem naredila jaz bi tako v mojem primeru ravnala ker vem koliko krat sem v upanju da je naredila testek pa sem ostala razočarana zato zdaj raje malce počakam da zamuja-če in se potem prepričam ...

no tako punce pri meni je pa prijatelica user posted image prišla na obisk kot naročena na pričakovan dan in seveda pred dopustom tako da bova na dopustku lahko veselo user posted image ... Vam povem da nobene M nisem tako veselo pričakovala kot te - smešno ampak res zakaj? zato ker upam in sem misli da mi-nam bo nekako po tej laparo uspelo. Butasto ampak se s tem nekako tolažim upam da bo to to ostajam optimistka.

ne pričakujem je 8.8.2012

(odgovor članu aviva83)
Neposredna povezava do sporočila: 4852
13.7.2012 20:16:35   
aviva83
spet jaz user posted image na žalost me je moja user posted image presenetila.... prišla predčasno... user posted image čeprav vem da je to za naju šele 1 krog sem bila razočarana kot že dolgo ne... user posted image user posted image ironija....zjutraj pred službo sem šla kupit test....cel dan mi je bilo slabo kot pri norcih....pridem končno domov...da preizkusim test.... pa presenečenje.... user posted image GRRRRRRRRRRRRRRRR

aja...imam 2 vprašanja....
1. kaj mislite o ovulacijskih testih? ste jih kaj preizkusile? in? ne vem zakaj ampak imam občutek da vedno falim te moje plodne dneve.... user posted image
2. enkrat za vselej bi bila rada o nečem na jasnem..... in sicer.... kdaj naj bi imela ženska ovulacijo....ko ima prisotno gosto sluz ali ko ima simptome, ki spominjajo na bližajočo se user posted image ???? bolj ko berem forume manj jasno mi je.... res user posted image

pa hvala za dobrodošlico....tiste ki ste pa na dopustu pa uživajte in velllikoooooooooo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 4853
14.7.2012 9:38:16   
astrid1
Pravijo, da če imaš spolne odnose od 10. do 15 dne ciklusa vsak dan, ne moreš faliti. Sama sem določala ovulacijo s pomočjo mikroskopa, tako da o testerjih nimam izkušenj.

Drugače pa bi bilo dobro, da se malo umiriš, ker nihče ne more garantirati, da boš že v prvo zanosila. Kaj če bo trajalo dlje, kot si predstavljaš? Pri meni je trajalo dve leti in pol.
Samo sebe boš spravila ob živce. Raje se prepusti in uživaj. Jeziš in skrbiš pa lahko šele po enem letu neuspeha...

test pa lepo spravi in ga uporabi, ko ti bo menstruacija zaostajala. Prej tako nima smisla, ker ti lahko pokaže lažno negativen rezultat.

< Sporočilo je popravil astrid1 -- 14.7.2012 9:39:20 >

(odgovor članu aviva83)
Neposredna povezava do sporočila: 4854
20.7.2012 16:32:15   
Katte
Drage moje soborke. Nekaj časa me nisem bila aktivna tukaj, saj veste, zakaj. Nisem obupala, ampak sem se pripravljala na dolge proge, tako da nisem hotela smetiti teme. Vseeno sem vas redno brala in upala, da katera zagleda user posted image . Nisem še dočakala user posted image , ampak upam, da bom kmalu.

Torej, kaj je novega... Ker mi je zdravnik dal nekaj več upanja, da le ni vse tako črno. sem upala naprej. Za ta krog sem dobila klomifen (polovičke), naprej sem bila naročena v avgustu. No, da ne dolgovezim preveč, vam sporočam, da sem včeraj zagledala user posted image  !!!user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Ne vem, če se bo v redu izteklo, glede na svoje probleme sem po mojem kar rizična, ampak sem se odločila, da dokler ne bo kaj očitno narobe, bom preprosto srečna in uživala v nosečnosti. Zaenkrat mi je bilo malenkost slabo, špika me v trebuhu, prsi so občutljive na dotik in bolela me je glava. Dosti manj znakov kot katerikoli drug cikel.
Da se zanosiiti kljub visokemu FSH naravno (moj je bilv tem ciklusu 19.1 ).

Punce, želim vam, da doživite takšno srečo tudi ve čim prej.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 4855
20.7.2012 16:32:30   
Katte
Seznam nezaželenih  user posted image

user posted image  vesica........12.7.2012 user posted image   
user posted image  Tammyv........17.7.2012 user posted image
user posted image  monsy........ 18.7.2012 user posted image
 user posted image Arual.........x.7.2012 user posted image
 user posted image čebelica1984.......4.8.2012 user posted image
user posted image  aviva83.......x.8.2012 user posted image
user posted image  tana01..........x.x.2012 user posted image
user posted image  Hope_80.........x.x.2012 user posted image
user posted image  srce77.......x.x.2012 user posted image
user posted image  Sisley.......x.x.2012 user posted image  
user posted image  ela008.......x.x.2012 user posted image
user posted image  bernardica.......x.x.2012 user posted image
user posted image tarinca.......x.x.2012 user posted image
user posted image  niinii.......x.x.2012 user posted image         
user posted image  tara.81.......x.x.2012 user posted image
user posted image  witch.........x.x.2012 user posted image
user posted image  Night.......x.x.2012 user posted image

user posted image

Kmalu spet z nami

SmInca, dspela

Seznam nedočakanih

user posted image Ula33 17.9.2010 user posted image
 user posted image nati29 20.10.2010 user posted image
user posted image petrussa x.11.2010 user posted image
 user posted image _Mavrica_ 20.11.2010 user posted image
 user posted image Tatkica 2.12.2010 user posted image
user posted image  študentka86 12.12.2010 user posted image
user posted image jeannetka 14.2.2011 user posted image
user posted image  anonimna  18.2.2011 user posted image
user posted image  anity_1 24.2.2011 user posted image
user posted image  Monstera 3.4.2011 user posted image      
user posted image  sivk1 16.5.2011 user posted image
user posted image ajerdna88 22.8.2011 user posted image
user posted image  CariSSa10 22.9.2011 user posted image
user posted image  SKORPY 5.10.2011 user posted image
user posted image  P1ka23 5.11.2011 user posted image
user posted image Arya 18.11.2011 user posted image
user posted image SamoTi 20.11.2011 user posted image
user posted image amyZ 20.11.2011 user posted image
user posted image  coris 28.11.2011 user posted image
user posted image  anckica 3.2.2012 user posted image
user posted image   Vivaldi 29.2.2012 user posted image
user posted image  benji x.2.2012 user posted image
user posted image  Zewa 9.3.2012 user posted image  
user posted image  berdy 16.4.2012 user posted image
user posted image  HeLenčica x.4.2012 user posted image  
user posted image  Katte 19.7.2012 user posted image   

Seznam mamic

user posted image

Wannabemommy 18.4.2010 - Patrik user posted image
phelps 28.10.2010 - Neža user posted image
Nadinne 24.11.2010 - Evelina user posted image
zaljubljena23 17.12.2010 - Nej  user posted image
*Star* 23.12.2010 - Anea user posted image
planikica 27.1.2011 - Renko user posted image
PilotGirl 1.2.2011 - Nik user posted image
prvičmami 1.2.2011 - Tjašauser posted image
naja17 28.2.2011 - Maj user posted image
Klemy82 11.3.2011 - Gašper user posted image
jacki x.3.2011 - user posted image
coris 5.5.2011 - Sarahuser posted image
portorož 5.5.2011 - Adelina user posted image
vesna_b 26.5.2011 - Jan user posted image
Shilou 11.9.2011 - Miha user posted image
Janchek81 21.1.2012 - Maša user posted image
Jassika 15.3.2012 - Vita user posted image
lluna 26.4.2012 - Tita user posted image

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 4856
20.7.2012 19:41:12   
Jassika
KATTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne morem verjet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eko, kar solzice so se mi ulile, kako sem vesela zate. Sploh ne vem, kako naj ti čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nariši si vse najljub še smajlije. Od user posted image  ti privoščim mirnih 8 mesecev, pa le pogumno naprej. In seveda obeščaj. Ej res lepa lepa novica, tako sem vesela zate, res!!!!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 4857
21.7.2012 8:57:48   
witch
Katte čestitke še tukaj user posted image user posted image user posted image Res sem vesela za tebe. In jaaaaaa dala si mi še več upanja in motivacije. Sprosti se. Uživaj. Ne misli slabo. Vse bo ok. Vaša miška bo marca dobila bratranca ali sestrično user posted image Res ti privoščim vse najboljše.
Pridno počivaj pa pusti se razvajati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem pa res vesela takšne lepe novičke. Ker v takem pesimizmu kot sem zdaj že dolgo nisem bila. In ja dobila sem voljo za naprej.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4858
21.7.2012 11:34:38   
MiniMe85
Živjo!!!user posted image

Mene že nekaj časa ni bilo ...
jaz sem tudi ena izmed srečnic, ki jim je uspelo zanosti v prvo ... z nerednimi user posted image . Najdaljši ciklus sem imela 57 dni, najkrajši 43 dni. Pa še to sva se odločila, da opustiva zaščito 14 dni po zadnji user posted image in čez slab mesec sem ugledala user posted image user posted image . Sedaj imam doma prekrasno punčko, ki bo naslednji mesec dopolnila 2 leti user posted image .

No, user posted image se mi je uredila ... jo imam točno na 30 dni. Pa sva se prejšnji mesec zopet odločila, da delava še na enem user posted image user posted image .
Bomo videli, če bom že ta mesec ugledala user posted image ali user posted image ali pa user posted image . user posted image
ne pričakujem je 27.7., če pa pride, pa nej ji bo ... enkrat bomo vse ugledale magičen + user posted image .

Veliko sreče želim vsem, ki ste user posted image in vsem upajočim na user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 4859
21.7.2012 15:02:57   
vesica
Katte superrrrrrrrrrrr user posted image user posted image user posted image user posted image si mi dala nasmeh do uh , sem srečna-vesela zate vidiš da je uspelo z močno dobro voljo in sproščeno naprej,bo vse ok želim ti čimlepšo najlepšo in mirno user posted image ...
se strinjam z Witch tudi meni si vlila voljo za se borit naprej in verjamem da marsikateri s te teme ...

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MiniMe85)
Neposredna povezava do sporočila: 4860
22.7.2012 8:48:57   
Katte
Hvala punce. Veliko mi pomeni, da ste srečne zame in da sem vam dala nekaj več upanja s svojo zgodbo.
Počutims e super, malo sem utrujena, ampak za to je krivo tudi slabo vreme. Danes sem porabila še en testek in črtica je močnejša. Torej zaenkrat kaže, da nosečnost lepo napreduje.
Navijam za vsako posebej in vse tukaj.

Still hoping.

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 4861
22.7.2012 19:33:47   
čebelica1984
katteeeee bravooooooooooooooo, ful sem vesela zate, res ful ful ful...
Uživaj v nosečnosti, pa ne pozabi na nas in se nam kaj javi.
Še enkrat ČESTITAM user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 4862
23.7.2012 11:16:27   
dspela
katte, iskrene čestitke!!! user posted image  Lepo nosečnost in srečno do konca. Bravo punca...zelo sem vesela za vaju.

Midva sva dobila od genetike rezultate...pri obema je vse ok. Možev spermiogram je tudi ok....mene pa še čaka testiranje za antifosfolipidni sindrom in za trombofilijo.

Neposredna povezava do sporočila: 4863
23.7.2012 15:01:39   
aviva83
Pozdravček!
Ste kaj pridne na dopustu? Danes se je tudi meni končno pričel težko pričakovani dopust user posted image fajn biti z mislimi drugje kot le v službi hehe user posted image
Imam pa vprašanje... glede ovulacije... stvar je takšna, da sem začela z opazovanjem sluzi....in tu se pojavi problem... user posted image povečano izločanje sluzi se mi začne nekje 13 dan po prvem dnevu zadnje M. Vse lepo in prav..... potem sluzi ni..... nato pa se v istem ciklu ponovno pojavi user posted image čisto zmedena.... in če takrat ne user posted image sem čist adijo hehe kaj menite ve? aja sem 2 krog po jemanju KT in lohka rečem, da po prenehanju jemanja tabletk se mi dobesedno user posted image vsak dan...večkrat na dan user posted image kar se ni dogajalo v času jemanja KT. Kaj je možno da se mi vse to dogaja zaradi prenehanja jemanja KT?? Je možna lažna ovulacija ali je možno da ima ženska v ciklu več ovulacij??? Mislim da ne user posted image user posted image user posted image

Thansk za pomoč

pa veliko user posted image !

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 4864
23.7.2012 19:51:45   
Lanaia90
Pozdravljene punce!
Sem nova na forumu, čeprav sem vas brala že kar lep čas. Končno sva se tudi midva z mojim odločila, da user posted image brez kondomov. Sva oba še mlada, ampak se nama zdi čas kar pravi, on je zaposlen in ima kar lepo plačo, stanovanje se prenavlja, jaz sem pred diplomo, želja je pa velika in če bo kaj nastalo, bo zelo zaželjeno user posted image
Držim pesti tudi za vse ostale, da čimprej zagledate user posted image user posted image

(odgovor članu aviva83)
Neposredna povezava do sporočila: 4865
23.7.2012 20:07:31   
Lanaia90
aviva83, povsem verjetno je, da je tvoja povečana želja po user posted image posledica prenehanja s KT, en izmed možnih stranskih učinkov KT je tudi, da ubija libido. Le daj si duškauser posted image
Glede ovulacije pa je tako, da po prenehanju jemanja KT je možno, da v kakšnem ciklu ne pride do ovulacije, še posebej če imaš zdaj neredne M. Vsaj tako mi je povedal moj ginekolog..

(odgovor članu aviva83)
Neposredna povezava do sporočila: 4866
23.7.2012 20:57:39   
ronja
Je možna lažna ovulacija ali je možno da ima ženska v ciklu več ovulacij???

Možno je, ni pa zelo pogosto. Je bolj pogosto pri starejših ženskah, pred menopavzo, ker se naravi mudi. Sama sem imela že prej včasih več ovulacij (sem videla dve jajčeci pri m.) - navsezadnje če ne bi kdaj dozoreli dve jajčeci, dvojajčnih dvojčkov ne bi bilo. Tudi ne dozorita obe isto minuto;). Je možno, lahko pa da se telo samo pripravlja in ker hormoni nihajo, ti prvi porast sproži sluz, potem pa se ustavi, ker se hormoni zbalansirajo, nato pa nastop ovulacija s sluzjo in vsem. Sama sem 3x zanosila takrat ko naj ne bi bilo možno;).

Pa čestitke vsem za user posted image !

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu aviva83)
Neposredna povezava do sporočila: 4867
23.7.2012 20:58:20   
ronja
aviva83, povsem verjetno je, da je tvoja povečana želja po user posted image posledica prenehanja s KT, en izmed možnih stranskih učinkov KT je tudi, da ubija libido. Le daj si duška

Tako je.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Lanaia90)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
24.7.2012 12:44:51   
Tammyv
Moja je tudi prišla ravno med dopustom.Naslednje ne pričakujem okoli 11.8.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4869
26.7.2012 19:47:00   
Arual
Katte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitam.

Mogoče si odprla vrata za nas "stare borke".

No pri meni je vsee zmešano, user posted image dobila po 14 dneh. Ne vem, nekaj ni vredu.
Bom zdaj menjala ginekologa - samo dobri so že vsi zasedeni.

Punce, držim, da nam uspe, enkrat nam bo!!!!

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu Tammyv)
Neposredna povezava do sporočila: 4870
27.7.2012 12:05:21   
Night

IZVIRNO SPOROČILO: aviva83

enkrat za vselej bi bila rada o nečem na jasnem..... in sicer.... kdaj naj bi imela ženska ovulacijo....ko ima prisotno gosto sluz ali ko ima simptome, ki spominjajo na bližajočo se user posted image ???? bolj ko berem forume manj jasno mi je.... res user posted image

To je dejansko zelo težko vedeti. Jaz sem mislila, da ovuliram 14. dan, ker imam menstruacijo na 28 dni, ampak morda pa le ni tako, ker sem zdaj že dvakrat opazila rjavkast izcedek okoli 17. dne ciklusa, kar zna biti ovulacijska krvavitev. Na internetu sem brala, da se lahko pojavi pred, med ali po ovulaciji, tako da ne vem. Lahko se opazuješ, gledaš izcedek, preverjaš položaj materničnega vratu. Najbolje, da imaš spolne odnose vsak drugi dan, tako sigurno ne fališ.
Te pa razumem, da si razočarana, čeprav je bil to tvoj prvi krog. Tudi jaz sem bila, ker so vse moje kolegice zanosile v prvem mesecu poskušanja. Pa sem mislila, da bom tudi jaz. Zdrav par ima vsak mesec samo 25 % možnosti, da zanosi, kar je v bistvu bolj malo.

(odgovor članu aviva83)
Neposredna povezava do sporočila: 4871
27.7.2012 12:14:07   
Anonimen
Če se ne motim, sem pri dr. Pušenjaku brala, da se ovulacijska krvavitev pojavi obvezno PO ovulaciji, prej ne.

(odgovor članu Night)
  Neposredna povezava do sporočila: 4872
30.7.2012 22:54:05   
lluna
Katte.., po dolgem času sem prišla pokukati in... to je noro!!!!!! Čestitam iz srca, popolnoma me je ganila tvoja novica! Pogumno naprej, vse bo v redu! :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
1.8.2012 14:35:18   
Night

IZVIRNO SPOROČILO: katka_

Če se ne motim, sem pri dr. Pušenjaku brala, da se ovulacijska krvavitev pojavi obvezno PO ovulaciji, prej ne.

Tako pravi on, ampak na nekaterih tujih straneh piše, da je možna krvavitev pred, med ali po. Ne gre za pravo krvavitev, ampak bolj izcedke, in to rjave, ker je stara kri. Ampak kdo ve user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4874
2.8.2012 2:26:55   
tarinca
po reeees dolgem casu sem se spet prijavila... Ravno iz dopusta in kaj vidim... Katte je srecka nosecka!!!!!

Katte, iz vsega srca ti cestitam in privoscim.
Res sem vesela zate in se veselim z vsako "staro" soborko, saj s tem dajete upanje tudi nam, ki te srece se nismo izkusile.
Nikar ne imej slabih misli, imej vero, da bo vse v redu in kar lepo bozaj trebuscka, ok?

Pri meni nic novega razen, da sem ze drugic ponosna tetka :)

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.