Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 10.1.2010 13:33:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Očitno vse za svoje kuhamo kosila. Tudi jaz končujem z njim potem pa na zrak z dragim in našo rodezijko. Dober tek vsem ;)
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 10.1.2010 17:12:34
|
|
|
|
phelps
|
Pri nas je tudi gosta megla - rešitev je, da greste na malo višji hrib(ček). Mi2 sva to naredila in se "kopala" v soncu. Pasme rodezijec (ka) pa ne poznam Punce, lep večer, naj bo z dobrim potrjen, jutri pa uspešen začetek tedna
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 10.1.2010 18:09:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Rodezijski grebenar oz. afriški levji ped. Link moje Zuri http://picasaweb.google.si/pilotgirl7/Zuri# Mi smo tudi imeli sonček, se vidi, da smo doma na 610 nadmorske. Veselo
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 11.1.2010 7:21:21
|
|
|
|
Pikab84
|
Dobro jutro! Sem že v službi in pijem kavo...sam bi bilo lepo še kakšno urco spati. Coris kako kaže? Upamo na najboljše...sporoči Lep začetek tedna želim vsem
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 11.1.2010 10:51:01
|
|
|
|
coris
|
Pikab84, pri meni še nič novega. zamuja 1 dan, včeraj sem naredila test in je bil -. Ne vem kaj pričakovati, ker če bi bila , mislim da bi test že pokazal. Kaj misliš?
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 11.1.2010 11:17:27
|
|
|
|
phelps
|
Coris, jaz bi na tvojem mestu počakala še par dni... Vem, da je težko, ampak v primeru + bo pričakovanje in veselje toliko slajše Pilotgirl7... živiš v SLO? Brala sem en forum od tistih, ki so se preselile v tujino, pa se mi zdi, da sem zasledila tudi tebe med njimi? Jaz sem pa danes (čisto malo) žalostna, ker imam najverjetneje prav danes ovulacijo (sicer ne spremljam tega z raznimi testi in opazovanji), ampak je 14 dni do , mojega pa ne bo danes domov . Kakorkoli, mogoče pa vseeno rata ali naslednji mesec...
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 11.1.2010 12:26:06
|
|
|
|
taly26
|
coris dan ali dva še počakaj in potem naredi ponovno test, jaz sem sicer ga že delala pred in je pokazalo zelo rahlo , ampak jutri bi naj prišla in upam da je ne bo, tako da jutri naredim z BC test in bom vidla kako in kaj sicer pa bom naredila 15.1. z clear blueom ki bo dokončno odločil in upam da mi je uspelo
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 11.1.2010 12:33:57
|
|
|
|
archie
|
tiste, ki ste zagledale +: ali ste imele kaksne posebne zneke? Kaj drugace kot ponavadi?
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 11.1.2010 12:41:54
|
|
|
|
phelps
|
taly26 dokončno bo potrdil (definitivno in zaziher) produkt čez 9 mesecev Kot je videti, se je tole leto dobro začelo , naj ostane tako do januarja 2011, do takrat bomo pa menda že vse srečke .
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 11.1.2010 13:45:08
|
|
|
|
Pikab84
|
Coris...počakaj še kakšen dan, morda pa je le ne bo...saj vem, ti govorim, da počakaj, sama pa isto delam . Jaz sem prejšnji mesec delala test po 1 dnevnem izostanku in ni nič pokazal. Je prišla 4 dni kasneje...verjetno sem jo z mislimi odgnala za te 4 dni .
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 11.1.2010 15:48:44
|
|
|
|
luna_25
|
evo punce jaz pa ravno iz službe prišla pa sem takoj šla pogledat kaj je novega......in vidim da je stanje napeto počasi prihajajo dnevi nezaželenih . držim pesti za vse da bodo kar padali tako kot sneg iz neba prejšni teden . phelps te zastopim, tako je bilo prejšni mesec med nama, ga tudi ni bilo doma . samo saj če sta že prej kaj pa se lahko vseeno prime . lep dan še naprej.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 11.1.2010 19:24:02
|
|
|
|
coris
|
Itak da sm dans spet test delala in je bil debel - mah nič hudega imam pa drugo dovro novico. z mojim se aprila poročiva ma Mauriciusu komaj čakam
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 11.1.2010 19:28:29
|
|
|
|
Béatrice
|
Coris... čestitke! Midva sva se poročila oktobra lani in je prov fajn... Še več takšnih novic.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 11.1.2010 19:45:16
|
|
|
|
phelps
|
Vau Coris, to pa je novica . Potem pa le v s papirji, ker jih kar dolgo časa "tenstajo"... Moja sestrična se je tam poročila - sama sta bila (za priče sta pa imela kuharja in receptorko hotela, to se mi zdi ful zabavno ).
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 11.1.2010 19:47:39
|
|
|
|
phelps
|
IZVIRNO SPOROČILO: luna_25 evo punce jaz pa ravno iz službe prišla pa sem takoj šla pogledat kaj je novega......in vidim da je stanje napeto počasi prihajajo dnevi nezaželenih . držim pesti za vse da bodo kar padali tako kot sneg iz neba prejšni teden . phelps te zastopim, tako je bilo prejšni mesec med nama, ga tudi ni bilo doma . samo saj če sta že prej kaj pa se lahko vseeno prime . lep dan še naprej. Hvala za vzpodbudne besede. Imam slab občutek, ker delava prevelike premore med
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 11.1.2010 20:00:49
|
|
|
|
Pikab84
|
Coris...iskrene čestitke...sliši se fantastično. A te smem vprašat koliko si mlada?
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 11.1.2010 20:01:55
|
|
|
|
coris
|
Hehe luštno midva mava priče kar zraven ker se gresta onadva tudi poročit tja bi pa skor raj kot poroko, ampak vse ob svojem času. Punce želim vam čim več + in da bi lahko čim prej pestvale v naročju
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 11.1.2010 20:03:25
|
|
|
|
coris
|
Pikab84 mislim da toliko kot ti če je tvoja letnica rojstva 1984 a sm uganla? Stara sem 25 in maja bom 26 pa ti?
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 11.1.2010 20:10:50
|
|
|
|
Pikab84
|
ja coris...si uganla , februarja bom 26...ne vem zakaj, sam sem mela občutek, da sva približno enako stari
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 11.1.2010 20:13:06
|
|
|
|
coris
|
Očitno kar podobno razmišljamo in doživljamo stvari v tej starosti kako se je pa imela sestrična tam? vreme in temperature, če morda veš? a si že poročena?
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 11.1.2010 20:28:00
|
|
|
|
phelps
|
Sestrična se je imela super - v vsem blišču, ker sta bila v hotelu Hilton in so oni poskrbeli za vse. Žal pa sta se pred kratkim ločila (jah, tudi to je del življenja, na srečo je še mlada in nista imela otrok).
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 11.1.2010 20:29:12
|
|
|
|
planikica
|
Živjo punce. Jaz si že nekaj časa prizadevam zanositi, ampak mi zaenkrat ne gre najboljše. Ta mesec je kazalo precej dobro, ampak sem pravkar dobila , tako da bo treba še počakati. Verjetno bomo zdaj poskusili s klomifenom. Držim pesti za vse vas!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 11.1.2010 20:33:55
|
|
|
|
coris
|
Joj če sm iskrena me je kr groza k sm nekje brala da koliko jih gre narazn k se tkole poročijo. Midva sva sicer par že 7 let in res srčno upam da tist kraj nima slabe karme
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 11.1.2010 20:45:20
|
|
|
|
phelps
|
Joj, ne... Če imata vse "pošlihtano" v glavi se nimaš kaj bat. Itak je to kako bosta plula skozi življenje odvisno le od vaju in ne od tega kje se bosta poročila. Življenje je itak polno sprejemanja kompromisov in umetnost je tudi to - kompromise znati sprejeti in z njimi živeti.
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 11.1.2010 20:45:30
|
|
|
|
luna_25
|
coris čestitke za poroko....no skorajšno poroko ....veš če prej ne se bo pa na mauriciusu prijelo , k bosta oba sproščena, toplo vreme, vse tako romantično .....čeprav ti želim da bi že prej zagledala . Vidim pa da nas je kar nekaj letnik 84....držim pesti saj to je naboljša letnica ...da ne bo zamere od drugih....mal heca ....tudi druge ste super pa tudi za vas držimo pesti. Nočka
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.