|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
10.1.2010 13:33:54   
Anonimen
Očitno vse za svoje kuhamo kosila. Tudi jaz končujem z njim potem pa na zrak z dragim in našo rodezijko.

Dober tek vsem ;)

(odgovor članu luna_25)
  Neposredna povezava do sporočila: 426
10.1.2010 17:12:34   
phelps
Pri nas je tudi gosta megla - rešitev je, da greste na malo višji hrib(ček). Mi2 sva to naredila in se "kopala" v soncu.user posted image

Pasme rodezijec (ka) pa ne poznam user posted image

Punce, lep večer, naj bo z dobrim user posted image potrjen, jutri pa uspešen začetek tedna user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 427
10.1.2010 18:09:16   
Anonimen
user posted image Rodezijski grebenar oz. afriški levji ped. Link moje Zuri http://picasaweb.google.si/pilotgirl7/Zuri#

Mi smo tudi imeli sonček, se vidi, da smo doma na 610 nadmorske.

Veselo user posted image

(odgovor članu phelps)
  Neposredna povezava do sporočila: 428
11.1.2010 7:21:21   
Pikab84
Dobro jutro!

Sem že v službi in pijem kavo...sam bi bilo lepo še kakšno urco spati.
Coris kako kaže? Upamo na najboljše...sporoči

Lep začetek tedna želim vsem 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 429
11.1.2010 10:51:01   
coris
Pikab84,

pri meni še nič novega. user posted image zamuja 1 dan, včeraj sem naredila test in je bil -. Ne vem kaj pričakovati, ker če bi bila user posted image , mislim da bi test že pokazal. Kaj misliš?

(odgovor članu Pikab84)
Neposredna povezava do sporočila: 430
11.1.2010 11:17:27   
phelps
Coris, jaz bi na tvojem mestu počakala še par dni... Vem, da je težko, ampak v primeru + bo pričakovanje in veselje toliko slajše user posted image

Pilotgirl7... živiš v SLO? Brala sem en forum od tistih, ki so se preselile v tujino, pa se mi zdi, da sem zasledila tudi tebe med njimi?

Jaz sem pa danes (čisto malo) žalostna, ker imam najverjetneje prav danes ovulacijo (sicer ne spremljam tega z raznimi testi in opazovanji), ampak je 14 dni do user posted image , mojega pa ne bo danes domov user posted image .

Kakorkoli, mogoče pa vseeno rata ali naslednji mesec...

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 431
11.1.2010 12:26:06   
taly26
coris dan ali dva še počakaj in potem naredi ponovno test,
jaz sem sicer ga že delala preduser posted image  in je pokazalo zelo rahlouser posted image , ampak
jutri bi naj prišla user posted image  in upam da je ne bo, tako da jutri naredim z BC test
in bom vidla kako in kaj sicer pa bom naredila 15.1. z clear blueom ki bo dokončno odločil in upam da mi je uspelouser posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 432
11.1.2010 12:33:57   
archie
tiste, ki ste zagledale +: ali ste imele kaksne posebne zneke? Kaj drugace kot ponavadi?

(odgovor članu taly26)
Neposredna povezava do sporočila: 433
11.1.2010 12:41:54   
phelps
taly26 dokončno bo potrdil (definitivno in zaziher) produkt čez 9 mesecev user posted image user posted image

Kot je videti, se je tole leto dobro začelo user posted image , naj ostane tako do januarja 2011, do takrat bomo pa menda že vse srečke user posted image .

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 434
11.1.2010 13:45:08   
Pikab84
Coris...počakaj še kakšen dan, morda pa je le ne bo...saj vem, ti govorim, da počakaj, sama pa isto delamuser posted image . Jaz sem prejšnji mesec delala test po 1 dnevnem izostanku in ni nič pokazal. Je prišla 4 dni kasneje...verjetno sem jo z mislimi odgnala za te 4 dniuser posted image .

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 435
11.1.2010 15:48:44   
luna_25
evo punce jaz pa ravno iz službe prišla pa sem takoj šla pogledat kaj je novega......in vidim da je stanje napeto počasi prihajajo dnevi nezaželenihuser posted image .
držim pesti za vse da bodo user posted image kar padali tako kot sneg iz neba prejšni tedenuser posted image user posted image user posted image .
phelps te zastopim, tako je bilo prejšni mesec med nama, ga tudi ni bilo domauser posted image user posted image user posted image . samo saj če sta že prej kaj user posted image  pa se lahko vseeno primeuser posted image user posted image user posted image .

lep dan še naprej.

(odgovor članu Pikab84)
Neposredna povezava do sporočila: 436
11.1.2010 19:24:02   
coris
Itak da sm dans spet test delala in je bil debel - user posted image mah nič hudega imam pa drugo dovro novico. z mojim se aprila poročiva ma Mauriciusu user posted image komaj čakam user posted image

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 437
11.1.2010 19:28:29   
Béatrice

Coris... čestitke! Midva sva se poročila oktobra lani in je prov fajn... Še več takšnih novic.

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 438
11.1.2010 19:45:16   
phelps
Vau Coris, to pa je novica user posted image . Potem pa le v user posted image s papirji, ker jih kar dolgo časa "tenstajo"... Moja sestrična se je tam poročila - sama sta bila (za priče sta pa imela kuharja in receptorko hotela, to se mi zdi ful zabavno user posted image ).

(odgovor članu Béatrice)
Neposredna povezava do sporočila: 439
11.1.2010 19:47:39   
phelps
IZVIRNO SPOROČILO: luna_25

evo punce jaz pa ravno iz službe prišla pa sem takoj šla pogledat kaj je novega......in vidim da je stanje napeto počasi prihajajo dnevi nezaželenihuser posted image .
držim pesti za vse da bodo user posted image kar padali tako kot sneg iz neba prejšni tedenuser posted image user posted image user posted image .
phelps te zastopim, tako je bilo prejšni mesec med nama, ga tudi ni bilo domauser posted image user posted image user posted image . samo saj če sta že prej kaj user posted image  pa se lahko vseeno primeuser posted image user posted image user posted image .

lep dan še naprej.

Hvala za vzpodbudne besede. Imam slab občutek, ker delava prevelike premore med user posted image user posted image

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 440
11.1.2010 20:00:49   
Pikab84
Coris...iskrene čestitke...sliši se fantastično. A te smem vprašat koliko si mlada? user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 441
11.1.2010 20:01:55   
coris
Hehe user posted image luštno midva mava priče kar zraven ker se gresta onadva tudi poročit tja user posted image bi pa skor raj user posted image kot poroko, ampak vse ob svojem času. Punce želim vam čim več user posted image user posted image + in da bi lahko čim prej user posted image pestvale v naročju user posted image  

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 442
11.1.2010 20:03:25   
coris
Pikab84 mislim da toliko kot ti če je tvoja letnica rojstva 1984 user posted image a sm uganla? Stara sem 25 in maja bom 26 user posted image pa ti?

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 443
11.1.2010 20:10:50   
Pikab84
ja coris...si uganlauser posted image , februarja bom 26...ne vem zakaj, sam sem mela občutek, da sva približno enako stariuser posted image

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 444
11.1.2010 20:13:06   
coris
user posted image Očitno kar podobno razmišljamo in doživljamo stvari v tej starosti user posted image kako se je pa imela sestrična tam? vreme in temperature, če morda veš?

a si že poročena?

(odgovor članu Pikab84)
Neposredna povezava do sporočila: 445
11.1.2010 20:28:00   
phelps
Sestrična se je imela super - v vsem blišču, ker sta bila v hotelu Hilton in so oni poskrbeli za vse. Žal pa sta se pred kratkim ločila (jah, tudi to je del življenja, na srečo je še mlada in nista imela otrok).

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 446
11.1.2010 20:29:12   
planikica
Živjo punce. Jaz si že nekaj časa prizadevam zanositi, ampak mi zaenkrat ne gre najboljše. Ta mesec je kazalo precej dobro, ampak sem pravkar dobila user posted image , tako da bo treba še počakati. Verjetno bomo zdaj poskusili s klomifenom. Držim pesti za vse vas!

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 447
11.1.2010 20:33:55   
coris
Joj če sm iskrena me je kr grozauser posted image k sm nekje brala da koliko jih gre narazn k se tkole poročijo. Midva sva sicer par že 7 let in res srčno upam da tist kraj nima slabe karmeuser posted image

(odgovor članu planikica)
Neposredna povezava do sporočila: 448
11.1.2010 20:45:20   
phelps
Joj, ne... Če imata vse "pošlihtano" v glavi se nimaš kaj bat. Itak je to kako bosta plula skozi življenje odvisno le od vaju in ne od tega kje se bosta poročila. Življenje je itak polno sprejemanja kompromisov in umetnost je tudi to - kompromise znati sprejeti in z njimi živeti.

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 449
11.1.2010 20:45:30   
luna_25
coris čestitke za poroko....no skorajšno porokouser posted image user posted image ....veš če prej ne se bo pa na mauriciusu prijelouser posted image user posted image , k bosta oba sproščena, toplo vreme, vse tako romantičnouser posted image user posted image user posted image .....čeprav ti želim da bi že prej zagledalauser posted image .
Vidim pa da nas je kar nekaj  letnik 84....držim pesti saj to je naboljša letnicauser posted image user posted image ...da ne bo zamere od drugih....mal hecauser posted image user posted image user posted image ....tudi druge ste super pa tudi za vas držimo pesti.

Nočka

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.