Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 8.1.2010 20:31:59
|
|
|
|
jacki
|
NATALIJA28 BRAVO, BRAVO !!!!! Sem ful vesela zate. IZVIRNO SPOROČILO: MiniMe85 jacki - malo sem prebirala tvoje poste. Videla sem, da imaš tudi ti neredne . MiniMe85: Ja, ene 2x se mi je zgodilo, da M kar ni in ni bilo. Taprvič je prišla po ene 2. mesecih, tadrugič pa mi je pomagala G, ker sem se zbala, da je kaj narobe. Od takrat je M dokaj redna (na 28-30 dni), tako da upam, da ko začneva , da bova tud uspešna ....in trenutno me (še) ne skrbi...se pa nikoli ne ve...
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 9.1.2010 10:18:33
|
|
|
|
coris
|
Ej punce zakaj meni te teme ne prikazuje več na seznamu , a je zaprta al kej druzga?
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 9.1.2010 11:38:45
|
|
|
|
Monstera
|
Pozdravljene! Anonimna, čisto mogoče je, da si nosečka, pa je še prezgodaj, da bi test in UZ pokazal to. Čim bolj mirno probaj počakati do 19., pa bosta že ugotovili, kaj se dogaja. Upam, da si srečka . coris, temo so pa zgleda premaknili in boš sedaj mogla it pogledat pod Upajmo skupaj in ne Želimo si novega člana. Upam, da nas bodo dekleta našle. Vikend, sneg, doma je toplo pa veselo
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 9.1.2010 13:11:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Pozdravljene! sem se odločla,da še k vam malo pogledam,ker sem res obupana,pa mi bo kakršna koli spodbuda prav prišla.Stvar je taka, da odkar mam M (8 let) mi še nikoli ni zamujala,še kot najstnica sm jih mela zlo redne.zdj pa je že 36 dan ciklusa M pa še od nikoder,trije testi pa NEGATIVNI .Sem klicala svojo G in je rekla da če je ne bo do 15.1. naj pridem 19.1. pa bomo vidli na čem je stvar.Ne morem pa se znebit tega občutka,da mogoč pa le neki je...sem brala da je nekaterim test pokazu šele v 9. tednu ali pa so bili testi prej - pri G pa si zvedla da so .Vsak nasvet bo dobrodošel,res... Zjutraj preden vstanes iz postelje si zmeri bazalno temperaturo. Če imas okoli 37, pomeni da imas se upanje, ce imas nizjo, potem na zaslot testi kazejo pravilno.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 9.1.2010 13:26:03
|
|
|
|
luna_25
|
coris tudi meni nekaj časa ni kazalo na seznamu pa sem rekla kaj a so vse tako zaposlene, da nič ne pišejo (k so bli glih prazniki)....no pol sem pa šla mal na forum pogledat pa vidim, da niste bile tako zaposlene . Sedaj pa me spet normalno obvešča...mogoče ga vsake tolk mal zašteka. lep vikend vsem pa veliko .
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 9.1.2010 13:47:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej! Mislim da se pri meni tečka napoveduje... pa je šla še zadnja kapljica upanja...danes zjutri sem se zbudila zarad hudih bolečin v levem jajčniku,grem na wc in zagledam en rjav madež na hlačkah.ok,dam dnevni vložek in čakam... zdj mam pa ves čas pomalem rdeče kapljice male na vložku pa krče v spodnjem delu trebuha,tko da mislim da se bo zdaj zdaj ulila...upam da res in da greva lahko z v novi krog z veliko !!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 9.1.2010 13:57:12
|
|
|
|
taly26
|
živijo punce, ker sem tako neučakana sem danes naredila test in mi je pokazal zelo rahel , upam da je to to, ponovni test bom naredila 15.1. upam da v tem času ne pride . anonimna ne obupat bo pa v naslednejm krogu uspelo.. lp
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 9.1.2010 16:17:19
|
|
|
|
Anonimen
|
luna_25 tudi pri meni se mi dogajalo v petek dogajalo, da me je v spodnjem predelu bolelo in nekaj so se mi "oglašali" jajčniki ;) A je možno, da zaznaš to že prej predno ti test pokaže oz. preden bi morala priti ? Upam, da nam rata Drzite pesti za 15.1.
< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 9.1.2010 16:18:58 >
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 9.1.2010 16:22:25
|
|
|
|
Monstera
|
taly26 jaz mislim, da je to kar to! :D Superca. In PilotGirl na 15. Super, upam da 2 fini novički. Tudi sama sem hotela 15.ga narest pa sedaj ne bom, ker sem ga že 3.ga če se ne motim. Bom tam do 20.ga počakala.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 9.1.2010 16:30:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Monstera s katerim testom pa testiras?
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 9.1.2010 17:03:32
|
|
|
|
coris
|
Taly26..... ČESTITKE no pa si dobila zapoznelo novoletno - pri meni bo zgleda kar ... bomo vidli, test je bil pa učeri - .
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 9.1.2010 17:13:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa kljub bolečinam v trebuhu in hrahli bolečini jajčnikov, se ne upam trditi, da mi je uspelo. No iz vaših ustk v božja ušesa ;) da bo
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 9.1.2010 19:15:54
|
|
|
|
Monstera
|
Jaz delam Clear blue. Mene tudi stiska tam spodaj pa prsa me vsak dan huje bolijo. Najprej samo desna, zdaj me obe in že če se samo za bradavičke dodatknem. Ja kaj naj rečem, jaz upam, da je ratalo, čeprav se ravno tako ne upam trdit da je in kaj preveč upat. Nazadnje je prišla po teh mojih znakih. Kar je drugače sedaj je to, da me prsa veliko bolj bolijo.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 9.1.2010 19:29:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja meni se je isto prejšnji mesec to dogajalo bolečina v trebuhu, boleča prsa in občutljiva. Pa me je obiskala Sedaj imam iste občutke, mogoče edino to, da težje spim na trebuhu zaradi prs. Mogoče nam je pa res uspelo ;) Drugače meni pri prsih pomaga malo bol tesne majčke in me man bolijo ;) Sem delala sicer učeraj test in še ni nič pokazalo. Upam, da se mi bo 15.1. razveselila
< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 9.1.2010 19:32:29 >
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 9.1.2010 20:03:41
|
|
|
|
phelps
|
Oj! Vidim, da ste se ful razpisale (ponavadi je med vikendom malo manj postov) Glede znakov (bolečine v jajčnikih, ipd.). Jaz to pri sebi opažam odkar delamo na . In sem skoraj prepričana, da je to le zato, ker sem bolj pozorna na svoje telo oz. sem bolj zavedam, da sem ženska in svoje funkcije. Nekako tako si vsaj jaz to razlagam... Danes zvedela eno zelo lepo novico, tudi moj brat (33) dela na (svojem prvem). Tako mi je toplo pri srcu in tako sem vesela za mojo mami, da bo končno dočakala (prvega vnuka oz. očitno kar od naju obeh naenkrat, torej 2 (če bo vse po sreči seveda)). Nikoli naju ni preganjala zaradi tega in je zelo razumevajoča ampak vem, da si je potiho vedno želela. In tudi za naju z bratom sem vesela, ker naju je že moj ful zbližal in upam, da naju bodo še bolj.
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 9.1.2010 20:17:28
|
|
|
|
phelps
|
taly26... mislim nate do 15.1., takrat pa le poročaj
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 10.1.2010 9:00:04
|
|
|
|
Béatrice
|
Pozdravljene punce! Tudi midva načrtujeva ... Sva v 4.krogu, po ciklusih ne sme bit drug teden! Me pa že cel teden boli v spodnjem predelu trebuha, špika, apetita nimam nič, dojke so pa tut že cel teden občutljive na dotik! No, upam, da nam vsem letos uspe...
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 10.1.2010 10:44:23
|
|
|
|
Pikab84
|
Ojla punce! Pa sem vas našla...sem mogla malo pobrskat, ma je uspelo. Ste se kar razpisale....v glavnem držim pesti za vse, da ne pride . lep preostanek vikenda...pošiljam malo sončka iz primorske tja kjer ga nimate
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 10.1.2010 10:59:15
|
|
|
|
coris
|
Jaz sem danes na dan ko moram dobit ponovila test c CB in še vedno - . , mislim da se mi ta mesec ne obeta , sicer bi mi test nekako že moral pokazati +. A ma kakšna drugačne izkušnje s tem da je test kljub izostanku kazal - in bila potem noseča? coris
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 10.1.2010 11:03:10
|
|
|
|
tejči28
|
Jaz sem delala test šele 4 dni po izostanku,da je bil viden plusek.Tak da počakaj še kaki dan,dva in potem ponovi test.Držim pesti,da zagledaš plusek.
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 10.1.2010 11:33:29
|
|
|
|
Monstera
|
Pozdravljene! coris kakor jaz vem, če ti nimaš v sebi še dovolj hormona, ti test ne bo pokazal +. Zato pa počakaj par dni, mogoče potem bo +.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 10.1.2010 11:34:39
|
|
|
|
Natalija28
|
Močno držim pesti, da se mi še kera pridruži k septemberčkom 2010. Razumem, da vam je težko čakat te dneve okrog , ampak ne bodite preveč nestrpne. Jaz sem prvi test CB delala, ko mi je zamujala 6 dni. Pa je bil plusek tak močen, da sem mislila, da bo CB eksplodiral. Sem se že z več puncami pogovarjala, ki so prej delale teste npr. 4 dan pa je pokazalo -.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 10.1.2010 12:36:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja svetujejo, da je dobro naresti 3 dan po izostanku. Tako je naredila prijateljica in se ji je pokazal takoj, še predno je odbilo 5min ;) Trudiva se ze pol leta, upam, da nama v novem letu uspe, pa še najlepše darilo bi bilo zame ;) Jaz sicer na znake ne upam, več trditi, da mi je uspelo, ker se mi je isto dogajalo prejšni mesec pa je prišla Je pa res, da so prsa sedaj bolj občutljiva ali pa je samo v moji glavi ;) Tako kot je rekla phelps veliko bolj se opazujemo in zaznavamo. Se pa skoraj identično dogaja s telesom, ko prijaha To mi je potrdila tudi prijateljica.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 10.1.2010 13:06:13
|
|
|
|
phelps
|
Meni je tudi rekla ena kolegica (ki je že ), da so prvi znaki zelo podobni PMS-u... Berem po forumu, da vsaka ženska to drugače občuti. Punce, bodite v cvetju. Jaz čakam, da se kosilo skuha, potem pa ven na zrak. Komaj čakam, da okepam mojega ...... .
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 10.1.2010 13:11:31
|
|
|
|
luna_25
|
ja jaz mislim, da smo res bolj pozorne na vse znake ....kaj pa če je to to, samo ni kaj, lahko edino upamo da se nam ne pokaže . Tudi jaz čakam da se kosilo skuha. Pol pa tudi verjetno malo ven na zrak, čeprav ta megla mi nič kaj ne diši Punce če ste pri kosilu dober tek pa lep preostanek dneva vam želim.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.