|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
8.1.2010 20:31:59   
jacki
NATALIJA28 BRAVO, BRAVO   !!!!!
Sem ful vesela zate.

IZVIRNO SPOROČILO: MiniMe85
jacki - malo sem prebirala tvoje poste. Videla sem, da imaš tudi ti neredne user posted image .

MiniMe85: Ja, ene 2x se mi je zgodilo, da M kar ni in ni bilo. Taprvič je prišla po ene 2. mesecih, tadrugič pa mi je pomagala G, ker sem se zbala, da je kaj narobe. Od takrat je M dokaj redna (na 28-30 dni), tako da upam, da ko začnevauser posted image , da bova tud uspešnauser posted image ....in trenutno me (še) ne skrbi...se pa nikoli ne ve...

(odgovor članu MiniMe85)
Neposredna povezava do sporočila: 401
9.1.2010 10:18:33   
coris
Ej punce zakaj meni te teme ne prikazuje več na seznamu , a je zaprta al kej druzga?

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 402
9.1.2010 11:38:45   
Monstera
Pozdravljene!
Anonimna, čisto mogoče je, da si nosečka, pa je še prezgodaj, da bi test in UZ pokazal to. Čim bolj mirno probaj počakati do 19., pa bosta že ugotovili, kaj se dogaja. Upam, da si srečka user posted image .

coris, temo so pa zgleda premaknili in boš sedaj mogla it pogledat pod Upajmo skupaj in ne Želimo si novega člana. Upam, da nas bodo dekleta našle.
Vikend, sneg, doma je toplo pa veselo user posted image user posted image

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 403
9.1.2010 13:11:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene!

sem se odločla,da še k vam malo pogledam,ker sem res obupana,pa mi bo kakršna koli spodbuda prav prišla.Stvar je taka, da odkar mam M (8 let) mi še nikoli ni zamujala,še kot najstnica sm jih mela zlo redne.zdj pa je že 36 dan ciklusa M pa še od nikoder,trije testi pa NEGATIVNIuser posted image .Sem klicala svojo G in je rekla da če je ne bo do 15.1. naj pridem 19.1. pa bomo vidli na čem je stvar.Ne morem pa se znebit tega občutka,da mogoč pa le neki je...sem brala da je nekaterim test pokazu user posted image šele v 9. tednu ali pa so bili testi prej - pri G pa si zvedla da so user posted image .Vsak nasvet bo dobrodošel,res...

Zjutraj preden vstanes iz postelje si zmeri bazalno temperaturo. Če imas okoli 37, pomeni da imas se upanje, ce imas nizjo, potem na zaslot testi kazejo pravilno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 404
9.1.2010 13:26:03   
luna_25
coris tudi  meni nekaj časa ni kazalo na seznamu pa sem rekla kaj a so vse tako zaposlene, da nič ne pišejo (k so bli glih prazniki)....no pol sem pa šla mal na forum pogledat pa vidim, da niste bile tako zaposleneuser posted image user posted image user posted image . Sedaj pa me spet normalno obvešča...mogoče ga vsake tolk mal zašteka.

lep vikend vsem pa velikouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 405
9.1.2010 13:47:59   
Anonimen
Hej!
Mislim da se pri meni tečka napoveduje...user posted image pa je šla še zadnja kapljica upanja...danes zjutri sem se zbudila zarad hudih bolečin v levem jajčniku,grem na wc in zagledam en rjav madež na hlačkah.ok,dam dnevni vložek in čakam... zdj mam pa ves čas pomalem rdeče kapljice male na vložku pa krče v spodnjem delu trebuha,tko da mislim da se bo zdaj zdaj ulila...upam da res in da greva lahko z user posted image v novi krog z veliko user posted image !!

(odgovor članu jacki)
  Neposredna povezava do sporočila: 406
9.1.2010 13:57:12   
taly26
živijo punce, ker sem tako neučakana sem danes naredila test
in mi je pokazal zelo raheluser posted image , upam da je to to, ponovni test bom naredila
15.1. upam da v tem času ne pride user posted image .

anonimna ne obupat bo pa v naslednejm krogu uspelo..
lp

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 407
9.1.2010 16:17:19   
Anonimen
luna_25 tudi pri meni se mi dogajalo v petek dogajalo, da me je v spodnjem predelu bolelo in nekaj so se mi "oglašali" jajčniki ;)
A je možno, da zaznaš to že prej predno ti test pokaže oz. preden bi morala priti user posted image ?

Upam, da nam rata user posted image Drzite pesti za 15.1.

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 9.1.2010 16:18:58 >

(odgovor članu luna_25)
  Neposredna povezava do sporočila: 408
9.1.2010 16:22:25   
Monstera
taly26 jaz mislim, da je to kar to! :D Superca. In PilotGirl na 15. Super, upam da 2 fini novički. Tudi sama sem hotela 15.ga narest pa sedaj ne bom, ker sem ga že 3.ga  če se ne motim. Bom tam do 20.ga počakala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 409
9.1.2010 16:30:20   
Anonimen
Monstera s katerim testom pa testiras?

(odgovor članu Monstera)
  Neposredna povezava do sporočila: 410
9.1.2010 17:03:32   
coris
Taly26..... ČESTITKE user posted image no pa si dobila zapoznelo novoletno user posted image - pri meni bo zgleda karuser posted image ... bomo vidli, test je bil pa učeri - .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 411
9.1.2010 17:13:14   
Anonimen
Jaz pa kljub bolečinam v trebuhu in hrahli bolečini jajčnikov, se ne upam trditi, da mi je uspelo.

No iz vaših ustk v božja ušesa ;) da bo user posted image

(odgovor članu coris)
  Neposredna povezava do sporočila: 412
9.1.2010 19:15:54   
Monstera
Jaz delam Clear blue. Mene tudi stiska tam spodaj pa prsa me vsak dan huje bolijo. Najprej samo desna, zdaj me obe in že če se samo za bradavičke dodatknem. Ja kaj naj rečem, jaz upam, da je ratalo, čeprav se ravno tako ne upam trdit da je in kaj preveč upat. Nazadnje je prišla user posted image po teh mojih znakih. Kar je drugače sedaj je to, da me prsa veliko bolj bolijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 413
9.1.2010 19:29:43   
Anonimen
Ja meni se je isto prejšnji mesec to dogajalo bolečina v trebuhu, boleča prsa in občutljiva. Pa me je obiskala user posted image

Sedaj imam iste občutke, mogoče edino to, da težje spim na trebuhu zaradi prs. Mogoče nam je pa res uspelo ;)
Drugače meni pri prsih pomaga malo bol tesne majčke in me man bolijo ;)

Sem delala sicer učeraj test in še ni nič pokazalo. Upam, da se mi bo 15.1. razveselila user posted image

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 9.1.2010 19:32:29 >

(odgovor članu Monstera)
  Neposredna povezava do sporočila: 414
9.1.2010 20:03:41   
phelps
Oj! Vidim, da ste se ful razpisale (ponavadi je med vikendom malo manj postov) user posted image

Glede znakov (bolečine v jajčnikih, ipd.). Jaz to pri sebi opažam odkar delamo na user posted image . In sem skoraj prepričana, da je to le zato, ker sem bolj pozorna na svoje telo oz. sem bolj zavedam, da sem ženska in svoje funkcije. Nekako tako si vsaj jaz to razlagam...

Danes zvedela eno zelo lepo novico, tudi moj brat (33) dela na user posted image (svojem prvem). Tako mi je toplo pri srcu in tako sem vesela za mojo mami, da bo končno dočakala (prvega vnuka oz. očitno kar od naju obeh naenkrat, torej 2 (če bo vse po sreči seveda)). Nikoli naju ni preganjala zaradi tega in je zelo razumevajoča ampak vem, da si je potiho vedno želela. In tudi za naju z bratom sem vesela, ker naju je že moj user posted image ful zbližal in upam, da naju bodo user posted image user posted image user posted image še bolj.

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 415
9.1.2010 20:17:28   
phelps
taly26... mislim nate do 15.1., takrat pa le poročaj user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 416
10.1.2010 9:00:04   
Béatrice
Pozdravljene punce!
Tudi midva načrtujeva user posted image ... Sva v 4.krogu, po ciklusih user posted image   ne sme bit drug teden! Me pa že cel teden boli v spodnjem predelu trebuha, špika, apetita nimam nič, dojke so pa tut že cel teden občutljive na dotik!

No, upam, da nam vsem letos uspe...

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 417
10.1.2010 10:44:23   
Pikab84
Ojla punce!

Pa sem vas našla...sem mogla malo pobrskat, ma je uspelo. Ste se kar razpisale....v glavnem držim pesti za vse, da ne prideuser posted image .

lep preostanek vikenda...pošiljam malo sončka iz primorske tja kjer ga nimateuser posted image

(odgovor članu Béatrice)
Neposredna povezava do sporočila: 418
10.1.2010 10:59:15   
coris
Jaz sem danes na dan ko moram dobit user posted image ponovila test c CB in še vedno - .user posted image , mislim da se mi ta mesec ne obeta user posted image , sicer bi mi test nekako že moral pokazati +.  A ma kakšna drugačne izkušnje s tem da je test kljub izostanku kazal - in bila potem noseča?

coris

(odgovor članu Pikab84)
Neposredna povezava do sporočila: 419
10.1.2010 11:03:10   
tejči28
Jaz sem delala test šele 4 dni po izostanku,da je bil viden plusek.Tak da počakaj še kaki dan,dva in potem ponovi test.Držim pesti,da zagledaš plusek.user posted image user posted image user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 420
10.1.2010 11:33:29   
Monstera
Pozdravljene!
coris kakor jaz vem, če ti nimaš v sebi še dovolj hormona, ti test ne bo pokazal +. Zato pa počakaj par dni, mogoče potem bo +.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 421
10.1.2010 11:34:39   
Natalija28
Močno držim pesti, da se mi še kera pridruži k septemberčkom 2010. user posted image
Razumem, da vam je težko čakat te dneve okrog user posted image , ampak ne bodite preveč nestrpne. Jaz sem prvi test CB delala, ko mi je zamujala 6 dni.user posted image  Pa je bil plusek tak močen, da sem mislila, da bo CB eksplodiral. user posted image  Sem se že z več puncami pogovarjala, ki so prej delale teste npr. 4 dan pa je pokazalo -.  

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 422
10.1.2010 12:36:08   
Anonimen
Ja svetujejo, da je dobro naresti 3 dan po izostanku. Tako je naredila prijateljica in se ji je pokazal takoj, še predno je odbilo 5min ;)

Trudiva se ze pol leta, upam, da nama v novem letu uspe, pa še najlepše darilo bi bilo zame ;)

Jaz sicer na znake ne upam, več trditi, da mi je uspelo, ker se mi je isto dogajalo prejšni mesec pa je prišla user posted image Je pa res, da so prsa sedaj bolj občutljiva ali pa je samo v moji glavi ;)
Tako kot je rekla phelps veliko bolj se opazujemo in zaznavamo. Se pa skoraj identično dogaja s telesom, ko prijaha user posted image To mi je potrdila tudi prijateljica.

(odgovor članu Natalija28)
  Neposredna povezava do sporočila: 423
10.1.2010 13:06:13   
phelps
Meni je tudi rekla ena kolegica (ki je že user posted image ), da so prvi znaki zelo podobni PMS-u... Berem po forumu, da vsaka ženska to drugače občuti.

Punce, bodite v cvetju. Jaz čakam, da se kosilo skuha, potem pa user posted image ven na zrak. Komaj čakam, da okepam mojega user posted image ...... user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 424
10.1.2010 13:11:31   
luna_25
ja jaz mislim, da smo res bolj pozorne na vse znake ....kaj pa če je to to, samo ni kaj, lahko edino upamo da se nam ne pokaže user posted image .

Tudi jaz čakam da se kosilo skuha. Pol pa tudi verjetno malo ven na zrak, čeprav ta megla mi nič kaj ne dišiuser posted image

Punce če ste pri kosilu dober tek pa lep preostanek dneva vam želim.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.