|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
7.1.2010 18:16:27   
jacki
IZVIRNO SPOROČILO: Petka09
Se opravičujem, ker se mešam, sam mal sem brala tole vašo temo... Jacki, pa kaj se sploh sekiraš zarad nje?? Kaj se sploh rabiš spravljat na njeno raven? Pač, če ti rata kmalu zanosit, bodi srečna.... Pa jim reci, če bodo pametovali, da si kao zarad nje zanosla, da otroci ne pridejo od Boga dani ampak se je treba potrudit zanje in da enim rata takoj, drugim kasneje in da kaj se vtikujejo sploh. Pač nekak jim mogoče daš vedeti, da si že dolgo načrtovala, pa se pač kao ni prijelo in da ni vse tko črno belo kot oni mislijo.
Jaz se v bistvu s takimi ljudmi sploh družla ne bi.. pač kolker bi blo nujno potrebno, več pa ne.
Pa sploh stavek, če zanosiš, da si kao zanosila, ker je ona tudi!!! Halo??? Ravno takim bi jaz rekla tisto, kar sm zgoraj napisala oz. da otroke ne prinese Dedek Mraz ko si zamisliš oz. zaželiš, ampak se je zanje treba potrudit.. .Lahk so srečni, če bosta obe noseči... kaj pa če bi mela velike težave z zanostivijo, kaj pa pol? Tekmovanje tu res ni na mestu.

Petka09, se popolnoma strinjam s tabo.
Z njo se ne družim, razen ko "se morem". Tud na njen nivo se nisem spustila, saj pred njo samo poslušam in kimam, ker vem da bi se pošteno "počle" če bi karkoli rekla...Povedala sem ji le, da otrok marsikatero obveznost in dolžnost prinese in da upam, da se zavedata...Mi pa drgač dol mi visi zanjo!
Mi je pa hudo,ko slišim kaj govori in to me boli in sem zato zelo user posted image .Me prizadene, priznam.

Najbolj sem srečna z možem, v bodoče pa upam, da bom še z  user posted image . Ko bom enkrat v svoji hiški bom pa še boljuser posted image .
No, pa tle v vaši družbi mi tud ni slabouser posted image ...

< Sporočilo je popravil jacki -- 7.1.2010 18:17:14 >

(odgovor članu Petka09)
Neposredna povezava do sporočila: 376
8.1.2010 5:27:15   
Natalija28
Dobro jutro dekleta.user posted image  (ne morem spat)

Najprej bi vam rada zaželela SREČNO NOVO LETO 2010, ki naj bo polno otroških jokov. user posted image  

Vidim, da ste se čez praznike kar razpisale. Lepo lepo.

Pri meni pa vlada zmedeno stanje. Zna se zgodit, da bom naredila otvoritev za letošnje nosečke.user posted image  Da razložim: v 14 letih od kar mam user posted image  mi še ni nikoli zamujala. Cikluse sem mela na 27-29 dni. V začetku letošnjega leta sem dobila neko močno vnetje. 2.1. bi morala nazadnje dobit user posted image . In ker je ni bilo sem pač mislila, da je vnetje vplivalo na to. Pa sem klicala G in mi je sestra povedala, da vnetje načeloma ne bi smelo vplivat na user posted image . Hm, kaj pa zaj? Danes je že 6 dan od kar zamuja. In to je tudi edini znak, da bi lahkoo bila user posted image . Sicer so  me danes na dotik začele bolet prsi, pa levi jajčnik me boli (ga bo razneslo), ampak to so vse znaki, ki sem jih mela tudi pred user posted image . Znorela bom. user posted image  Danes zvečer baje delama test. Čeprav mislim, da bom kar zjutraj šla po CB pa v službi preverila kaj pravi test. Najhuje je ta občutek, ki se je naselil v meni-upanje, da mogoče pa je uspelo. Bojim se razočaranja! Javim, kako bo.

Dekleta, ne se ozirat na druge, ne na tašče ne na sorodnike-imele boste otroke, ko si boste želele oz. ko se bo prijelo. Ne ozirajte se na druge!!! Pri mojem sta v žlahti sedaj 2 nosečki in me to ne moti. Bom pač jaz še tretja.user posted image  Skratka, ko bo bo. (al pa je že)user posted image  

ČIMVEČ SREČK NOSEČK V TEM LETU. STE ME SLIŠALE?user posted image

Lepo bodite 

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 377
8.1.2010 7:52:05   
isobel
Držim pesti zate, Natalija28! user posted image

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 378
8.1.2010 8:11:06   
phelps
Natalija28, kako lep post za dobro jutro user posted image . Končno ena user posted image . So mi šle kar dlake pokonc, ko sem brala. Tiščim pavčke na nogah in rokah skupaj, da bi uspelo. Jaz sem prepričana, da je (6 dni je pa že nakaj).

aaaa, petek jeeeee user posted image Komaj čakam, da grem domov in user posted image , tole je prav zabavno početje user posted image haha

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu isobel)
Neposredna povezava do sporočila: 379
8.1.2010 8:45:12   
archie
jaz pa komaj cakam na vikend, da se bom lahko naspalaaaaa... tega mi med tednom ful manjka!

Srecno Natalija28 in drzim pesti, da ti uspe!!

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 380
8.1.2010 9:08:19   
Natalija28
Jooooj, punce kak ste zlate. Res. Sem kar kurjo kožo dobla.

No, nisem se mogla zadržat in sem kar med službenim časom šla v lekarno po CB. Rezultat: VELIK MOČAN +.

Juhu!!!

BABE MOJE, NOSEČA SEM!!!
Ne morem verjet. Mojemu sem že slikco poslala preko MMS-a. Upam, da se ni zaletel kam ko je videl. user posted image

Mam pa še eno vprašanje: ker se z novim letom začela z dieto zaj ne vem ali lahko nadaljujem z njo ali bi bilo bolje da prekinem?

Hvala vam.

Pa še katera s tako novico. user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 381
8.1.2010 9:09:31   
archie
cestitam!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 382
8.1.2010 9:13:46   
doloress
IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28

BABE MOJE, NOSEČA SEM!!!

Mam pa še eno vprašanje: ker se z novim letom začela z dieto zaj ne vem ali lahko nadaljujem z njo ali bi bilo bolje da prekinem?

Najprej cestitke, 1000 čestitam. In ti zelim najlepso user posted image .

Kar pa se dijete tice pa odvisno kasne ;) Ce je restriktivna takoj iz nje, ce pa je samo bolj zdrava pa kr vstrajati ;)

Neposredna povezava do sporočila: 383
8.1.2010 9:23:03   
Pikab84
Natalija28 iskrene čestitke za plusekuser posted image user posted image user posted image

Lepa novica po dolgem času...in ja končno je petek...tudi jaz potrebujem spanec in seveda bomo lahko še bolj user posted image user posted image

(odgovor članu doloress)
Neposredna povezava do sporočila: 384
8.1.2010 9:37:23   
Anonimen
Najprej čestitke za + in lepo nosečnost ti želim, kar pa se tiče diete, punca bodi pametna in počakaj teh 9 mesecev, misli sedaj na to, da boš rodila zdravega otročička. Dieta in nosečnost NE GRESTA SKUPAJ!!! Prehranjuj se zdravo, čimbolj raznoliko in zmerno pa tudi po porodu ne boš rabila nobene diete, v lekarno pojdi in si nabavi FOLNO KISLINO in kakšne vitaminske dodatke za nosečnice!

Srečno

(odgovor članu Pikab84)
  Neposredna povezava do sporočila: 385
8.1.2010 9:38:51   
phelps
user posted image user posted image Natalija28 želim ti veselo user posted image jeeeeej user posted image user posted image user posted image

Kar se tiče diete, jaz osebno ne bi nadaljevala z njo, če se res ne bi počutila dobro v svojem telesu. Malo bolj bi pazila le na zdravo prehrano ipd. Jaz sem se čez praznike tudi malo prekršila (je šlo kako kilo gor), pa gre sedaj spet dol. Poskušam jesti čimveč sadja med obroki (mi kar uspeva) in se dovolj gibati (mi ne uspeva najbolj, ker delam od osmih do štirih), pa je prezgodaj tema. Moj moto je zdrav duh v zdravem telesu.

Pikab84, ti se pa le naspi, potem pa veselo user posted image user posted image .

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu Pikab84)
Neposredna povezava do sporočila: 386
8.1.2010 10:00:08   
doloress
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Dieta in nosečnost NE GRESTA SKUPAJ!!!

Odvisno kaksna je dijete! Recimo ko grem jaz na dijeto, se pocutum 1000 boljse, kot ce jem vse kar mi pride pod roke. user posted image Ker takrat jem vecinoma ribice, zelenjavo, sadje in same zdrave stvari. In taksna dijeta je po mojem tudi zdrava za otroka. No saj jaz tako vidim.

Definitivno, pa v nosecnosti ne smes imeti kaksnih super skujsevalnih dijet, ki obljubljajo 10 kg v enem mesecu. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 387
8.1.2010 10:19:00   
Natalija28
Hvala za odgovore.

Je restriktivna dieta ja, tako da bom kar nehala z njo. Bom pa se probala čimbolj zdravo prehranjevat. Ne vem pa kak bom doma to speljala. Bodo rekli, da sem hitro obupala nad dieto, itd... Imava namreč namen povedat šele konec meseca, ko bo moj mel roj. dan. In bova lahko mojim in njegovim povedala naenkrat. user posted image

Folno kislino pa že 2 meseca jem. Skrbim za zdravje user posted image .

Jao, kar domov bi šla iz službe. Zvečer, ko pride moj domov delava še enkrat test. user posted image

Za ostale pa, da boste čimprej za mano.user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 388
8.1.2010 10:24:15   
doloress
IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28

Ne vem pa kak bom doma to speljala. Bodo rekli, da sem hitro obupala nad dieto, itd...

Reci da si nasla novo dijeto. Vsak dan ribo in veliko zelenjave, to ti ziher ne more skodit. Pa tut ce bo se kdo jedel po tej dijeti bo shujsal user posted image . V sluzbi pa si le privosci ostalo, seveda, kar je zdravo za otroka. Z veliko volje se da vse. Cestitke se enkrat.

Neposredna povezava do sporočila: 389
8.1.2010 11:53:38   
Monstera
Natalija28 res iskrene čestitke user posted image user posted image . Srečka user posted image iiiiii kako fino!! Kako se boste sedaj lepo imeli, začelo se je čisto novo življenje :D
Kar se tiče diete, dieta ne pomeni hujšanje ampak izbrano prehrano, način prehranjevanja, kar bi bilo odlično prinesti v svoje življenje, pa če ste nosečke ali ne.
Naprimer, jesti 5x na dan. Obrok je tudi jabolko. Pa nekaj primerov, kjer si lahko zelo pomagate. Nič svinjskega mesa, ki nima popolnoma nič zdravega za vaše telo, belo meso je zlo dobro, ker ima veliko beljakovin in skoraj nič maščob, prav tako riba. Nič cvrtega (konvekcijska ponev je res nekaj zelo super). Sadje in zelenjava sta odlična seveda. Nič hitre hrane (pomfri, hrenovke, paštete), nič salam, paštet. Beli kruh zamenjati z rženim, testenine polnozrnte, nič gaziranih in sladkanih pijač, veliko vode in čaja, ne uporabljajte sladkorja, sladila so tudi škodljiva. Če že sok, potem vzamite 100%ga, ali pa ga kar sami iztisnite doma. Kavo tudi lahko zamenjate z instant brez kofeina. Tudi na raznih jogurtih poglejte, koliko maščob vsebujejo, pa namazi prav tako, zakaj bi jedli enega ki ima 19g maščob, če lahko vzamete takega, ki ima pod 10g maščob. Zdravi so tudi razni oreščki. Nič sladkarij in slanih prigrizkov. To, drage dame, je super dieta, s katero boste spremenile način prehranjevanja, telo vam bo hvaležno, počutile se boste veliko bolje. Zraven bi še dodala telovadbo 3x na teden po 30 min, lahko samo hoja.
Sama sem od julija izgubila 30kg, spremenila sem način prehranjevanja in telovadila 2 uri na dan 6x na teden. Ko sem prišla do željene teže sem telovadbo umirila, se pa " pregrešim" kadar grem h komu na obisk ali za posebne priložnosti in mi je čisto dovolj. Način prehranjevanja sem obdržala, kile ne grejo ne gor ne dol, doma pa ne drživa nič nezdrave hrane in si je tako tudi ne ponudim. Punce izberite si eno stvar od teh, ki sem jih naštela, pa boste storile veliko zase pa tudi za dojenčka :D
Lep dan!

(odgovor članu doloress)
Neposredna povezava do sporočila: 390
8.1.2010 13:19:04   
karmen7
Natalja 28 iskrene čestitke user posted image Ne se ubadat z dieto - uživaj raje, bo bolj luštno!

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 391
8.1.2010 13:36:04   
MiniMe85
NATALIJA28 ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image  USPELO TI JE!!! Tako sem vesela zate, da sem kar začela ploskati, ko sem prebrala post user posted image  !!! Mi je tako srček poskočil, kot takrat, ko sem sama videla + na testu! Res je lep občutek user posted image
hvala Monstera, ker znaš preklicati nasmeh na moja lička user posted image

jacki - malo sem prebirala tvoje poste. Videla sem, da imaš tudi ti neredne user posted image . Naj ti vlijem malo upanja ... s sestrično imava obe neredne user posted image . Jaz malo huje, kot ona. In obe sva mislili, da pač ne bova tako hitro zanosili oz. sva bili sigurni, da bo trajalo NAJMANJ 1 leto, zato sva se vsaka s svojim partnerjom zmenli, da opustimo zaščito. In kaj je bilo? Sestrična je zanosila lani novembra, le 3 mesece po tistem, ko sta prenehala uporabljati zaščito, jaz pa sem zanosila letos novembra, le 15 dni po tistem, kar sva nehala uporabljati zaščito user posted image user posted image user posted image  ... in moj g. je tako presenečen in kar ne more verjet. Na pregledu je prav z nasmehom strmel v ekran in opazoval tisti mali srček user posted image  mi je sam rekel, da se je bal zame, saj so moje user posted image  grozno neredne ... lani sem jih imela na 49, 55, 45, 74 in 61 dni - to je povprečno na 47 dni ... pa še to sva seštela od zadnjega dne user posted image . Pa sem mu povedala, da si nisem mislila, da bi zanosila in nisem razmišljala o tem. user posted image  sem si grozno želela, ampak sem se sprijaznila s tem, da mi ne bo takoj usojen user posted image  in tako sem se prepustila spolnosti in nisem razmišljala ali bom user posted image  ali ne, ampak sem uživala z osebo, ki jo imam najraje na svetu (s fantom) in je ratalo!!! user posted image  in zdaj je seveda moj dobil takšno grozno samozavest, kao, da on zna to 'poštimat' user posted image  hahahaha. Držim pesti zate deklica in prepusti se toku ... vem, da bo ratalo !!! user posted image

archie - KAJ KO BI PREJ NAREDILA TEST?? user posted image  muči me user posted image

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 392
8.1.2010 14:21:32   
Natalija28
MiniMe, hvala za tvoje besedo. Tudi tebi privoščim lepo nosečnost. user posted image

Pridna bodi pa se še beremo kaj.

Lp

(odgovor članu MiniMe85)
Neposredna povezava do sporočila: 393
8.1.2010 15:15:37   
taly26
Živijo vsem skupaj!

Sem čisto nova na tem forumu in sem se takoj odločila da se vam pridružim!
Prejšnji mesec smo veselo delali user posted image , zato upam da
12.1. ne bo user posted image , vendar je to čakanje za opravljanje testa
tako mučno in se vleče groza... Posebnih znakov ni, na začetku špikanje v levem
jajčniku in to da imam povečan apetit (sploh sladko) kar prej nisem imela in sploh sladkega dosti ne pojem.
No jaz upam da user posted image ne bo in da se bo rajši konec drugega tedna
se pokazal user posted image .

Natalija28 čestitke za user posted image , sem res vesela zate.
lep snežen dan še naprej.
Taly26

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 394
8.1.2010 15:22:27   
Monstera
taly26 dobrodošla. Res je, da si se nam komaj pridružila, pa ti vseeno želim, da se boš kmalu premaknila v teme srečke user posted image :D

(odgovor članu taly26)
Neposredna povezava do sporočila: 395
8.1.2010 15:23:28   
Anonimen
Pozdravček dekleta!

Se oglašam po novem letu in vam želim vse naj naj in vsem user posted image ;)

Tudi jaz nisem uspela v decembru dočakati user posted image

Srčno upam, da sedaj ospe meni in vam dočakati user posted image user posted image in da bomo lepe ter ponosne user posted image

Držite pesti, da se 15.1. pokaže user posted image

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 8.1.2010 15:24:21 >

(odgovor članu Monstera)
  Neposredna povezava do sporočila: 396
8.1.2010 16:33:42   
coris
Natalija28 četitke user posted image kot da bi se meni to dogajalo, tako sem srečna zate user posted image
PilotGirl7 in Taly26 ...................želim vama da bi bili čim prej srečkiuser posted image jupiiiiiiiii

Drugače pa pri meni nič novega in vse kaže da bo user posted image kar prišla, ker nimam nobenih znakov in seveda ne morem iz svoje kože user posted image in sem včeraj in danes delala test CB, to je 2 dni pred pričakovano- v mojem primeru nezaželeno user posted image , ampak je test pokazal -. Mogoče sem delala test prehitro , ampak mislim da je tale CB kar zanesljiv, saj piše da ga lahko opraviš tudi 4 dni pred pričakovano user posted image . A ma katera s CB drugačne izkušnje? No ja če ne sedaj pa upam na februar user posted image

SEZNAM NEZAŽELENIH user posted image

Coris.................10.01.2010
Taly26..............12.01.2010
PilotGirl7..........15.01.2010
monstera..........
20.01.2010
luna_25............23.01.2010 
phelps..............24.01.2010
Pikab84............
28.01.2010

SEZNAM NEDOČAKANIH user posted image

MiniMe85..........
Natalija28........

Lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 397
8.1.2010 17:22:21   
Anonimen
Pozdravljene!

sem se odločla,da še k vam malo pogledam,ker sem res obupana,pa mi bo kakršna koli spodbuda prav prišla.Stvar je taka, da odkar mam M (8 let) mi še nikoli ni zamujala,še kot najstnica sm jih mela zlo redne.zdj pa je že 36 dan ciklusa M pa še od nikoder,trije testi pa NEGATIVNIuser posted image .Sem klicala svojo G in je rekla da če je ne bo do 15.1. naj pridem 19.1. pa bomo vidli na čem je stvar.Ne morem pa se znebit tega občutka,da mogoč pa le neki je...sem brala da je nekaterim test pokazu user posted image šele v 9. tednu ali pa so bili testi prej - pri G pa si zvedla da so user posted image .Vsak nasvet bo dobrodošel,res...

(odgovor članu coris)
  Neposredna povezava do sporočila: 398
8.1.2010 18:14:18   
coris
mene popolnoma isto zanima kot anonimno ...... torej punce prosiva za izkušnje al pa če kej o tem veste?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 399
8.1.2010 20:13:20   
luna_25
Najprej čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image .
Coris ful lepo si dopolnila seznam nezaželjeniuser posted image  zdaj pa to doooollllgo čakanje. Jaz upam da ti bo uspelo in te razumem da si neučakana, sam ničuser posted image  verjetn si bila mal prehitra lahko se drug teden spremeni. Ne vem pa kako je s temi testi, sem ga samo enkrat delala pa še to na faksu v izobraževalne namene, tako jaz ti predlagam da počakaš do druzga tedna takrat bo bolj 100%.

PilotGirl7 in Taly26  dobrodošleuser posted image user posted image user posted image .

Moram pa povedat da me je danes v službi ful v spodnem delu trebuja bolelo, malo pa tudi v jajčniku. Tako da ne vem kaj bi to lahko bilouser posted image user posted image . Mogoče pa je vse v moji glaviuser posted image user posted image  Smo ženske eno čudouser posted image .
No sej bo kmalu jasno.

Lahko noč vsem skupaj pa kaj lepega sanjajte.user posted image user posted image

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.