Monstera
|
Natalija28 res iskrene čestitke . Srečka iiiiii kako fino!! Kako se boste sedaj lepo imeli, začelo se je čisto novo življenje :D Kar se tiče diete, dieta ne pomeni hujšanje ampak izbrano prehrano, način prehranjevanja, kar bi bilo odlično prinesti v svoje življenje, pa če ste nosečke ali ne. Naprimer, jesti 5x na dan. Obrok je tudi jabolko. Pa nekaj primerov, kjer si lahko zelo pomagate. Nič svinjskega mesa, ki nima popolnoma nič zdravega za vaše telo, belo meso je zlo dobro, ker ima veliko beljakovin in skoraj nič maščob, prav tako riba. Nič cvrtega (konvekcijska ponev je res nekaj zelo super). Sadje in zelenjava sta odlična seveda. Nič hitre hrane (pomfri, hrenovke, paštete), nič salam, paštet. Beli kruh zamenjati z rženim, testenine polnozrnte, nič gaziranih in sladkanih pijač, veliko vode in čaja, ne uporabljajte sladkorja, sladila so tudi škodljiva. Če že sok, potem vzamite 100%ga, ali pa ga kar sami iztisnite doma. Kavo tudi lahko zamenjate z instant brez kofeina. Tudi na raznih jogurtih poglejte, koliko maščob vsebujejo, pa namazi prav tako, zakaj bi jedli enega ki ima 19g maščob, če lahko vzamete takega, ki ima pod 10g maščob. Zdravi so tudi razni oreščki. Nič sladkarij in slanih prigrizkov. To, drage dame, je super dieta, s katero boste spremenile način prehranjevanja, telo vam bo hvaležno, počutile se boste veliko bolje. Zraven bi še dodala telovadbo 3x na teden po 30 min, lahko samo hoja. Sama sem od julija izgubila 30kg, spremenila sem način prehranjevanja in telovadila 2 uri na dan 6x na teden. Ko sem prišla do željene teže sem telovadbo umirila, se pa " pregrešim" kadar grem h komu na obisk ali za posebne priložnosti in mi je čisto dovolj. Način prehranjevanja sem obdržala, kile ne grejo ne gor ne dol, doma pa ne drživa nič nezdrave hrane in si je tako tudi ne ponudim. Punce izberite si eno stvar od teh, ki sem jih naštela, pa boste storile veliko zase pa tudi za dojenčka :D Lep dan!
|