Janchek81
|
Iluna vcerj je blo čist ok, čeprou sem prišla tja in mi sporočijo, da moje G sploh ni in da nas bo imela ena druga .. potem takoj vprašanje 'ena druga..mi bo ta napisala napotnico .. mi bo nardila UZ' ... no ja, po 3h urah čakanja ( ) sem končno prišla na vrsti in je bla prjazna, mlada, celo zlo luštna, ginekologinja katera je MENE sprašvala kakšni so problemi, kaj si želim in tako naprej .. kar me je edino razjezilo je, da so se z mano norca delal dost da DHT test bi pa mogla domov dobit, dobr da sm mela račun od tega, da se je izkazal, da ga ma moja G ... no nardila mi je 'hiter' UZ, ker ona nima licence, da bi opravljala UZ, tako da sva samo vidle, da se bitjece premika in da srček bije ( namreč sem ji povedala, da z angel soundom nisem slišala srčka, prejšnjič v takem tednu sem ga pa že ) ... pa napisala mi je napotnico za prvo morfologijo, danes moram poklicati in se naročiti za drug teden .. jaz samo upam, da ni kakšne vrste ali kaj podobnega ... no po vsem tem sem potem odpeketala domov ... vesela, da mojemu bije srček .. ampak!!! nisem pa še sproščena ... bom pomoje po morfologiji .... witch prav vem kako se počutiš ... boš videla, tako kot si sama napisala, dan, 2, 3, mogoče tudi 4 pa se boš sprijaznila in šla pač naprej ... samo veš kaj me zanima, a bo kej umes prišel domov .. ponavadi tako prav rado rata, ko se ženska čist prepusti in je z glavo, da itak ne bo .. in rata poznam eno tako punco, mojo kolegico, ko je bil njen na misiji na Kosovem, ona pa doma ... pa jima je uspelo .. imata že 2 leti starga fantka
|