|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE
2.8.2011 12:01:00   
Janchek81
CariSSa10 joj veš, da točn vem kako se počutiš in tko naprej, ker sem sama na istem user posted image  ampak nekako ne smeš razmišljati, če boš mogla še enkrat čez to .. je pa nekej, tudi če bi mogla ( govorim zase ) kaj bi pa druzga nardila, pač bi mogla še enkrat čez to user posted image  sesul bi me itak do konca ... samo tko kot nam je naklonjeno, sami ne mormo nekako nič za to narest ... ampak vseen mormo bit optimisti in pozitivisti in si govort, da bo vse OK ... tudi ko pridejo une 'grde' misli jih je potrebno odpraviti z pozitivnimi mislimi ... moj nasvet! In valda .... more bit vse OK !!!! user posted image

(odgovor članu CariSSa10)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
2.8.2011 13:37:59   
lluna
Janchek81, tudi jaz stiskm pestke za jutri! Sporoči potem, kako vesela in zadovoljna si, da bomo še me malo boljše volje! user posted image Jaz sem te dni čisto žalostna, se mi zdi vse nemogoče, najraje bi obupala. Ah, saj bo bolje, upam le da kmalu..
CariSSa10, te pa čisto razumem, ko omenjaš strah.. še sama ga čutim pa nisem imela kakšne zelo slabe izkušnje.., prav pogrešam čas pred prvo nosečnostjo, ko je bilo vse tako pozitivno, somoumevno, brez kakršnihkoli dvomov. Upam, da se vse kmalu sprostimo in le še uživamo v lepih občutkih.
Katte, delaš kaj ovulacijske teste ta mesec? Ne vem kako to, ampak meni ves čas kažejo isto, kontrolna črtica močna, druga šibka.., delam napako ali so testi zanič??

Neposredna povezava do sporočila: 4027
2.8.2011 13:42:04   
Janchek81
Iluna seveda da bom javila kako in kaj , upam da samo dobre novice .. pa saj kakor sem že napisala, pomoje bo jutri čist navadn pregled, brez UZ, men je že dost to, da mi napiše napotnico za morfologijo naslednji teden ali pa že tega user posted image  Kar se pa tiče ovulacijskih testov ... hehe .. prvo me zanima katere maš? jaz katerekoli sem imela so mi narobe pokazali, kot da nimam ovulacije ali pa da sem jih narobe opravila, pa vidiš, da sem ovulirala user posted image  tako, da vse je možno od tega, če veliko piješ, ... jaz če sem jih delala ko sem bila doma ( da nisem šla v službo ) je bilo OK, ker sem imela drugačen bioritem, v službi pa kavice pa čajčki, pa so zgleda ves hormon razredčili user posted image

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
2.8.2011 14:05:19   
lluna
Janchek81, imam tiste Ovul test (lekarna ali DM) ampak povsod piše, da se jih naj ne bi delalo zjutraj.. kako to? Jaz čez dan res veliko pijem in lulam in bi lahko bil to problem, včeraj sem enega namočila in je kar razpadel, s tem da sem se strogo držala navodil.
Imaš izkušnje z ovulacijskim mikroskopom? Malo razmišljam, da bi si ga kupila..

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
2.8.2011 14:10:59   
Janchek81
Iluna rajš vpraš s katerimi stvarmi jaz nisem imela izkušenj user posted image  Jaz ti lahko povem, da ovulacijski mikroskop ti že nakaže kdaj naj bi bila ovulacija, ko se ti pač nardi praprot, ampak že spet je pa vse odvisno od sline, ki jo daš na mikroskop in kdaj delaš teste, tud ni 100% ... men so pokazal nekak približno pravilno od Clear blue digi ovulacijski testi, zraven pa dobiš še test nosečnosti ... res je, da so dragi, ne rečem, sam jst če bi še kdaj delala bi 100% te kupila, ker sem imela pa res vse sorte .. aja pa veš kateri so mi bli še kokr tok OK, uni iz Mullerja k so dost ugodna cena oz. so res pocen .. od njih sem uzela tud takrat test nosečnosti, ki je v hipu ( oba - en predčasni in en navadn ) pokazu pravilno ... drgac ovul.mikroskop pa stane okol 40 € se mi zdi, da sem tok dala ja ...

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
2.8.2011 14:21:20   
lluna
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Iluna rajš vpraš s katerimi stvarmi jaz nisem imela izkušenj user posted image  Jaz ti lahko povem, da ovulacijski mikroskop ti že nakaže kdaj naj bi bila ovulacija, ko se ti pač nardi praprot, ampak že spet je pa vse odvisno od sline, ki jo daš na mikroskop in kdaj delaš teste, tud ni 100% ... men so pokazal nekak približno pravilno od Clear blue digi ovulacijski testi, zraven pa dobiš še test nosečnosti ... res je, da so dragi, ne rečem, sam jst če bi še kdaj delala bi 100% te kupila, ker sem imela pa res vse sorte .. aja pa veš kateri so mi bli še kokr tok OK, uni iz Mullerja k so dost ugodna cena oz. so res pocen .. od njih sem uzela tud takrat test nosečnosti, ki je v hipu ( oba - en predčasni in en navadn ) pokazu pravilno ... drgac ovul.mikroskop pa stane okol 40 € se mi zdi, da sem tok dala ja ...

He he, joj smo smotke, ampak veš, bolj kot raziskuješ, ugotavljaš, več je vsega in težje prideš do konca te ovulacijske neznanke! ;) Hvala ti za napisano, ja kje pa kupiš tega digitalnega, jaz ga nisem nikjer zasledila? Bi ga priporočala bolj kot mikroskop? Ja, res je, okoli 35 eur pride.. ampak kupim 2 kompletka običajnih pa sem še tam. Koliko pa stane CB digitalni, še morda veš? Ker nekaj moram pogruntati, špika me vsaj 3x v času tako imenovanih plodnih dni, izcedki se kar menanjo, malo čigumi, malo ne... edino kar je pomoje še najbolj zanesljiv pokazatelj je bolečina v hrbtu in stegnih, kar se mi zgodi tudi pred M. user posted image pa žal vsak dan ne, vsak drugi že, ampak tudi ne čez cel mesec :/..

Neposredna povezava do sporočila: 4031
2.8.2011 14:30:15   
Janchek81
Iluna ne pras kako je blo pr men ... en mesec sem kupila enga iz Lekarne, Ovul test in so mi uni listki kr stran padal, pa sm rekla, NE BOM SE VEČ UKVARJALA S TEMI TESTI .. pa je šrišel drug mesec pa sem kupila ene druge ... baby check ali neki tazga, pa tud nč ni pokazal, pol sm si kupila ovulacijski mikroskopek pa mi je tud una praprot kr mal čudn pokazala, ko naj bi bla O že mem pa je kr pokazal zjutri da se bo začela ... tko da pol sm po nekem času pršla do Digitalnega ovulacijskega testa,... ti bom kr dala link
http://www.clearblue.com/si/swfs/digital_ovulation_test.html
res je drag k no vem kaj, se popolnoma strinjam, sam men so teli pa uni iz Mullerja samo dokej pravilno pokazali ... še vedno bolj švoh obe črtici ampak je pa vsaj pokazal user posted image  sploh če sm delala ko sem bila doma, za vikend ... aja zdej sem vidla da sem ti dala samo navodila, no ja, jst sm dala letos februarja za ta test + dobila sem še gratis nosečniški test, 29,99€. Kar se tiče sluzi je bilo pa pri meni isto, enkrat je bla, enkrat ni bla, enkrat je bla vlečena, enkrat ne, tko da na sluz se nism mogla ozirat .. kar se pa tiče sexa si pa lahko nazaj prebereš, da midva nisva velikrat sexala, sploh pa ne takrt k sm zanosila, sva v tistem mesecu samo 2x pa je uspelo user posted image

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
2.8.2011 15:05:42   
lorelei*
še moja izkušnja... ce imate tezave z ovulacijskimi lističi, lahko probate tudi Clerablue Fertility Monitor - gre za digitalni tester, ki spremlja tvoj cikel cel mesec, opozori te kdaj začnes testirati in potem delaš teste 10 dni zaporedoma  in ti pokaze 6 najbolj plodni dni, od tega 2 dni visoke plodnosti pred O... jaz ga uporabljam sedaj 2. mesec, sicer še brez željenega uspeha, vem pa sedaj zelo natančno kdaj imam O... je pa precej drag... jaz sem ga kupila na Ebayu, skupaj z 20 testi in poštnino je bilo ca. 100 eur (ce pomislim koliko sem ze zmetala za razne digitalne in papirnate teste vseh znamk in oblik pa niti ni toliko)...
lp

Neposredna povezava do sporočila: 4033
2.8.2011 15:21:38   
lluna
janchek81, ja, tudi meni listki kar stran odpadajo, za znoret! Hvala za link, sem pogledala, sliši se fajn.. pa se ga dobi povsod ali ga je potrebno naročiti, ker ga nisem še nikjer videla. Drugače bom pa za prvo silo v Mullerja skočila, ker me res matra tole, sem že prav slabe volje. Pri prvi nosečnosti sem namreč zanosila takoj-prvi dan po M (tudi nisva pazila le ene 5x v treh mesecih), vendar takrat sploh nisem bila pozorna na ovulacijo, nisem imela pojma kdaj jih imam. Sedaj me pa "skrbi", da so tudi takoj po M, ampak glede na to, da je sluz kasneje, najbrž ne?, vsekakor bi rada razjasnila. Najprej si rečeš, ah fajn, zdaj ne pazimo več, ko bo bo, potem pa kmalu panika! No, in zdaj ne uživam več v vsem skupaj, pa še preganja me, da imam morda res endometriozo in bom morala na laparoskopijo, če ne bo nič v naslednjih nekaj mesecih. Oh, ko bi le ratalo takole na "ponesreči", res fajn, da vama je takole uspelo! Bom poročala, kako napredujem :), hvala še enkrat.
Hvala lorelei tudi tebi za predlog, bom malo pogooglala. Je pa res, da svinjs** služijo s temi testki, packi!

(odgovor članu lorelei*)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
2.8.2011 15:27:16   
Janchek81
Iluna jaz sem kupila v lekarni Digital Clearblue ovulacijske teste .. no če greš v Mullerja kup od njih ovulacijske teste, so taki roza ... in zlo dobri za uporabo, ker imaš prav zamašek in ko pomoliš v urin lepo zapreš in čakaš, ker teli Ovul testi so za en drek - žal ne morm drugače reči. Jaz bi probala prvo s temi iz Mullerja, mislim da so res zlo pocen, nekje okoli 15€ če se ne motim, ali še toliko ne ... ker Clearblue so res dragi, ampak dost kvalitetni no .... jah men sluz ni NIKOLI pravilno pokazala, ker jaz sem imela veliko sluzi že med M, potem pa takoj po M isto, pa potem kar nič nič in še enkrat nič ... je pa res, da je treba približno vsaj vedet kdaj so O dnevi, ali na začetku, ali nekje na sredini ciklusa al kako .. mene je sam to firbc matral in zato sem toliko teh O testov poizkusila ... velik sreče in povej kaj si nabavila....

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
2.8.2011 16:50:58   
dspela
CariSSa10, se strinjam z janchek81. Ne smeš razmiljat o tem, če boš še mogla iti še enkrat skozi to. Te zelo dobro razumem,  da te je strah.  Priznam, mene je tudi strah, pa pomislim, kaj pa če se še bo 3 nama to naredilo. Ko začnem  o tem mislit,  probam misli preusmarit na lepe stvari in si govorim, da 3 bo vse ok.
Super za prvo m. Držim pesti, da hitro zagledata +.

janchek82, srečno jutri na pregledu.

Neposredna povezava do sporočila: 4036
2.8.2011 16:54:38   
Janchek81
dspela kako si kaj ti???? user posted image  Ves da velikokrat pomislim nate .... ampak .. sej veš kako pravjo, u tretje gre pa rado .. drugače se pa strinjam s teboj, da moramo misli preusmeriti drugam in to pozitivno in ne negativno ... saj pridejo une slabe misli ampak .. IGNOREEEE user posted image   Hvala za lepe želje .. tudi jaz upam, da bo jutri vse ok in potem tako tudi dalje ... user posted image

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
2.8.2011 19:21:37   
lluna
Janchek81, hvala, bom poskusila z Mullerjevimi. Zadnjič mi je v lekarni namreč pomolila le tiste Ovul, ki so res zanič! Upam, da uspem kaj pogruntati, bom sporočila, če sem bila kaj uspešna. Jutri dobro opravi!
Dspela, res, kako si kaj? Punce vsem čim manj slabih dni s črnimi mislimi in čim bolj pozitivno. Jaz pri sebi prav čutim fizične spremembe, ko mi začne nagajati psiha.. če obupujem, je telo popolnoma utrujeno.. Lepo se imejte!

< Sporočilo je popravil lluna -- 2.8.2011 19:22:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 4038
3.8.2011 8:35:49   
CariSSa10
punce hvala za vse spodbudne besede. sej se vse to zavedam da je treba pozitiva in pozitiva pa še en krat pozitvauser posted image ...ko mi je na pregledu rekla: ja do 13 tedna je vse rizično, sem to kr preslišala kao ja ja sej sem mlada pa vse bo ok.....zdaj pa je po taki izkušnji težje mislit da bo vse ok...no v glavnem. zdaj naju čaka akcijauser posted image ..morem bit sproščena in bomo sproti vidli kak se bo odvijalo..upajmo na najboljše! enako želim vsem vam!!user posted image

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
3.8.2011 8:42:59   
Nusyka
Moja user posted image  je prišla, 30. dan. Gremo dalje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4040
3.8.2011 9:17:42   
JanaB

15 Ovulation Test Strips with 3 FREE Pregnancy Test Strips
$17.25
FREE
Add To Cart

25 Ovulation Test Strips with 5 FREE Pregnancy Test Strips
$26.50
FREE
Add To Cart

50 Ovulation Test Strips with 10 FREE Pregnancy Test Strips
$47.50

15 Ovulation Test Strips with 3 FREE Pregnancy Test Strips
$17.25
FREE
Add To Cart

25 Ovulation Test Strips with 5 FREE Pregnancy Test Strips
$26.50
FREE
Add To Cart

50 Ovulation Test Strips with 10 FREE Pregnancy Test Strips
$47.50
FREE
Add To Cart
Jaz kupujem O teste tukajle:
http://www.testsforless.com/Dipstrip_Combo_Packs.aspx
Sicer ne vem koliko stanejo tisti v Mullerju ampak mislim, da so tile kar ugodni. Poštnine ne računajo tako, da pride:
15 O testov + 3 N testi => 17,25$
25 O testov + 5 N testi => 26,50$
50 O testov + 10 N testi => 47,50$
in meni kar prav pokažejo.
Mogoče jih morate delati več dni v ciklusu, ker lahko se zgodi, da je O bolj zgodnja ali pa pozna kot morda pričakujete.  

(odgovor članu Nusyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
3.8.2011 9:18:54   
JanaB
ojoj zdaj vidim kako mi je tole nametalo, se opravičujem

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
3.8.2011 21:32:35   
witch
Čer user posted image
Nisem pozabila na vas. AMpak kar ni časa za pisanje. Sva bila na dopustu, zdaj pa spet na delo, kar nekaj je za okrog hiše postoriti, čas pa kar gre.

Sporočam vam, da je moja M po 43. dneh danes prišla. Totalno se je spet zmešalo temu mojemu ciklu. Tako da je bil 20. krog spet neuspešen. Zdaj pa je nažalost moj user posted image službeno odsoten do decembra in na projekt user posted image lahko kar pozabimo user posted image user posted image user posted image Če hočete me lahko pustite na seznamčku po hmm mislim da x.9., ker dvomim da bi še avgusta imela enkrat m, ali pa me brišete iz seznamčka in me potem decembra spet dodate.

Drugače pa v neplostni je za mano že prvi ultrazvok, oddala sem kri za pregled hormonov, zdaj me čaka še en pregled krvi, potem pa spet čakam do oktobra za pogovor pri zdravnici, pa da mi izvide razloži. 

Sem pa danes cela polomljena. Moj user posted image je glih dobro odšel, pa M sem dobila in bi kar jokala.... Hudo mi je za vse... Dojenčka kar ni, pa še ta misel da bom tako dolgo sama user posted image ah dan, dva bo potrebno pa bo spet boljeuser posted image čeprav nekje globoko v meni me vseeno boli.

Punce navijam za vse vas. Držim pesti da boste čim prej user posted image

Katte kako je s tabo? Avgust je tukaj, si že šla do G?

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
3.8.2011 22:37:24   
lluna
IZVIRNO SPOROČILO: witch

Sem pa danes cela polomljena. Moj user posted image je glih dobro odšel, pa M sem dobila in bi kar jokala.... Hudo mi je za vse... Dojenčka kar ni, pa še ta misel da bom tako dolgo sama user posted image ah dan, dva bo potrebno pa bo spet boljeuser posted image čeprav nekje globoko v meni me vseeno boli.

Joj, witch, najprej me je stisnilo zaradi LittleSun, zdaj pa še tole, žal mi je res. user posted image Verjamem, da ti je hudo, tudi jaz sem na vsake toliko "sama" dalj časa in res ni lahko. Me prvih nekaj dni samo zvija. Res je, da imam mojega sončka, ki ga potem stiskam kot zmešana, tako da vem, da ti je še toliko huje, ker je hudičeva M spet prišla! Držim pesti, da se do vrnitve tvojega dragega vse poštima in da vaju takrat še toliko bolj razveseli plusek! Drži se..

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
3.8.2011 22:40:27   
lluna
JanaB, hvala za namige. Danes sem kupila tiste O teste v Mullerju, ki mi jih je priporočila Janchek81, že izgledajo veliko bolje in trpežni, kot ti do sedaj, čeprav mi je zopet pokazalo šibko drugo črtico.. Testiram naprej, upam da uspem kaj ugotoviti.
Janchek81, kako je bilo?

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
4.8.2011 6:58:33   
Janchek81
Iluna vcerj je blo čist ok, čeprou sem prišla tja in mi sporočijo, da moje G sploh ni in da nas bo imela ena druga .. potem takoj vprašanje 'ena druga..mi bo ta napisala napotnico .. mi bo nardila UZ' ... no ja, po 3h urah čakanja ( user posted image  ) sem končno prišla na vrsti in je bla prjazna, mlada, celo zlo luštna, ginekologinja katera je MENE sprašvala kakšni so problemi, kaj si želim in tako naprej .. kar me je edino razjezilo je, da so se z mano norca delal dost da DHT test bi pa mogla domov dobit, dobr da sm mela račun od tega, da se je izkazal, da ga ma moja G ... no nardila mi je 'hiter' UZ, ker ona nima licence, da bi opravljala UZ, tako da sva samo vidle, da se bitjece premika in da srček bije ( namreč sem ji povedala, da z angel soundom nisem slišala srčka, prejšnjič v takem tednu sem ga pa že ) ... pa napisala mi je napotnico za prvo morfologijo, danes moram poklicati in se naročiti za drug teden .. jaz samo upam, da ni kakšne vrste ali kaj podobnega ... no po vsem tem sem potem odpeketala domov ... vesela, da mojemu user posted image  bije srček .. ampak!!! nisem pa še sproščena ... bom pomoje po morfologiji ....

witch user posted image user posted image user posted image  prav vem kako se počutiš ... boš videla, tako kot si sama napisala, dan, 2, 3, mogoče tudi 4 pa se boš sprijaznila in šla pač naprej ... samo veš kaj me zanima, a bo kej umes prišel domov .. ponavadi tako prav rado rata, ko se ženska čist prepusti in je z glavo, da itak user posted image  ne bo .. in rata user posted image  poznam eno tako punco, mojo kolegico, ko je bil njen na misiji na Kosovem, ona pa doma ... pa jima je uspelo .. imata že 2 leti starga fantka user posted image

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
4.8.2011 10:26:46   
lluna
Janchek81, to pa verjamem, da je zoprno, če te takole pričaka druga G, ampak hb, da je bila vsaj OK, škoda le, da si toliko čakala! Ampak si pa slišala user posted image user posted image , tako da te je vsaj to pomirilo! Držimo pesti za naslednji teden, tako bo vse v redu, ti pa le vseeno poročaj, da nas malo razveseliš!
Drugače pa Janchek, super si, tile Muller testi, Duchesse, so super! Sem naredila že včeraj in je bila druga črtica šibka, danes pa še enkrat in je močna!!! Jeeee, sem prav dobre volje.. torej, če se ne motim, bo ovulacija najverjetneje jutri, torej user posted image kar danes, jutri pa še pojutrišnjem? Se pa "filam" z zelenjavnimi sokovi, danes sem šla celo tečt, tako da sem malo bolj v ravnovesju in dobre volje!

Neposredna povezava do sporočila: 4047
4.8.2011 10:37:24   
Janchek81
Iluna jaaaa Duchesse so ja ... ma je tak ime, da sm si ga zelo težko zapomnila user posted image  so pa vijolčni ane, al roza . pa ful fajn za uporabo ane de user posted image  No vidš, pa sva na isti kopit narjene, da nama teli kažejo pravilno user posted image  pa še ful po pocen ane ... notri jih je 7 in kok si dala....15€? Ali še celo manj? Pač spomnem se da so bili cenejši od drugih pa še ful bolši za uporabo ... no no .. dons pa akcija!!! user posted image

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
4.8.2011 11:13:44   
CariSSa10
hm zdaj sta še mene 'zapalili' za te teste. user posted image do zdaj jih nisem uporabljala, ampak bi jih probala?! torej ko pokaže črtico je naslednji dan ovulacija?

Neposredna povezava do sporočila: 4049
4.8.2011 11:28:09   
Janchek81
CariSSa10 prva je vedno temno obarvana črtica, druga pa vedno bolj je modra vedno bolj se bliža ovulacija ... ko je pa res iste barve ko kontrolna ( prva ) je lahko že isti dan ovulacija .... s temi testi vsaj veš kdaj imaš ovulacijo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.