![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 25.5.2011 11:10:06
|
|
|
|
Wannabemommy
|
Katte a daš še mene na seznam mamic in sicer 18.4.2010 - Patrik Tnx
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 25.5.2011 13:01:19
|
|
|
|
Wannabemommy
|
katte - hvala ti
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 26.5.2011 15:46:28
|
|
|
|
CariSSa10
|
Lepo ime . fuuul lepo ime pa čestitke še od mene portorož.. upam da hitro pridemo za tabo
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 26.5.2011 16:28:50
|
|
|
|
Gulia
|
portorož, iskrene čestitke ob rojstvu hčerkice katte - tebi pa pošiljam ogromno ! Bo pa junij toliko bolj srečen mesec za nas . Vsak mesec je novo upanje!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 26.5.2011 22:56:59
|
|
|
|
NB86
|
Hej punce !!! Spet se javljam, da me ne boste kregale kje se skrivam in potepam tako dolgo !!! Stvar je sledeča ......... Vedno sem imela zelo neredne , nakar sem nazadnje imela 4 ali 5 mesecev točno na 40 dni ! Nazadnje sem vam rekla da bi jo mogla dobit 6.5.2011, to je 40 dan ....... ampak me je presenetla 9 dni prej !!!! In zdaj ne vem kateri datum naj izberem za moj 1 dan izostanka !!! Mater sem zmedena !!! Pa tako enostavno je bilo glede računanja !!! zdaj pa sem spet v temi !!! Lagko da bo med 28.5 in 15.6 !!!! Groza ti ciklusi !!! Drugače pri meni glede ni nič novega !!! Dobra novica je le da kmalu, če bo sreča ne bom več brezposelna, saj se mi obeta dobra služba !!! Že čez 2 tedna !!!! Jejejejejejeje !!!! Držite mi pesti !!!! Vsem vam pa seveda veliko pesti za male bebice !!!!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 27.5.2011 7:07:01
|
|
|
|
Katte
|
NB86, čestitam za novo službo. In tudi za to, da je prišla prej. Zdaj pa ne sme priti več kako leto, tako da je nikar ne pričakuj. Na seznam te bom pa dala kar na 15.6., da ne boš prezgodaj delala testa, če ne pride prej . Držim pesti.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 27.5.2011 7:54:09
|
|
|
|
Katte
|
"Živjo, pa sem se le rodil, moje bližnje razveselil. Sem dečko pravi, hiter po naravi, z imenom Jan. Velik sem 52 cm in imam 3.880 g." Naši vesni_b se je ponoči rodil Jan. Vesna, čestitam in ti želim čim več lepih družinskih trenutkov in čim manj neprespanih noči.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 27.5.2011 7:57:25
|
|
|
|
benji
|
kako lepa novica. Čestitke vesna_b
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 27.5.2011 8:51:27
|
|
|
|
sasek79
|
Čestitke portoroč in vesna_b Veliko . Še dobrih novičk !!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 27.5.2011 9:05:33
|
|
|
|
čebelica1984
|
Čestitke portorož in vesna_b Lepo se cartajte. Lepo je take dobre novičke brat, jst mam pa slabo novico, moja je prišla točna kot urca. Nov datum je 22.06, mogoče bo pa res junij naš mesec.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 27.5.2011 9:59:40
|
|
|
|
Katte
|
čebelica1984, no, še dobro, da so take lepe novičke, da nam dajo novega zagona. Tudi me bomo kmalu na vrsti. Najprej za , naslednje leto pa bomo tudi me cartale svoje .
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 27.5.2011 12:06:32
|
|
|
|
Janchek81
|
Evo, da se vam mal javim, da ne boste mislile, da sem pozabila na vas .... Prvo čestitke vesni_b za njenega Jančka Drugače pa mene čaka prvi pregeld šele 14.6., drugače se počutim kar ok, mal me daje slabost in včasih mal skrbi kako in kaj naprej .... mal mam čudne misli, če sm sploh noseča, da ni kej druzga narobe pa bla bla .... pač mal odstotnosti u moji buči Drugače pa še naprej držim za vas pesti in mislim na vas, da čimprej zagledate
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 27.5.2011 12:28:13
|
|
|
|
witch
|
vesna čestitke za malega Jana fantku želim vse najboljše in lepo in igrivo otroštvo mamica ti pa hitro okrevaj. Pa pustita se razvajati atiju Pa seveda čestitke veliki sestrici za bratca in pa seveda za rojstni dan
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 27.5.2011 14:43:03
|
|
|
|
Gulia
|
vesna-b, čestitke ob rojstvu sinčka res je super slišati tako dobre novičke, nam vsem da malo spodbude in novega zagona!!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 27.5.2011 19:18:56
|
|
|
|
mladika
|
Čestitke novopečenim mamicam!! Mi pridno do posta pred spermiogramom...mam pa eno vprašanje za tiste kateri partnerji so bli na tej preiskavi v Leonišču: kolko časa se čaka na izvide in kak je postopek za naprej??Hvala že vnaprej za odgovor.Morm priznat, da sem kr mal nervozna na trenutke ko pomislim da pa je zdej to to in da more sam še moj to opravit, da poli vidimo na čem smo...
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 27.5.2011 20:31:52
|
|
|
|
Gulia
|
mladika, midva sicer nisva bila v leonišču ampak v Dravljah, je bilo pa tako da nama je njegova semenčeca pokazal pod mikroskopom (so bili prav smešni, migajoči pa se je vidlo da jih je bilo kar nekaj - samo kaj, ko nevem koliko bi jih moralo bit), medtem naju je izprašal par vprašanj, da je izpolnil vprašalnik o nama, potem pa smo določili še drug datum za pregled, ker je rekel da bi bilo fino da se prideva pogledat še enkrat, da bo videl neke realne rezultate vsaj približno, je bila pa ta odločitev na nama in sva se odločila da prideva še enkrat. Je bilo prav smešno, ko sva cela zgubljena po Ljubljani spraševala za kliniko in vsakemu mimoidočemu, če nama lahko pove kje je klinika za neplodnost sem imela občutek, da se moj vsakič, vedno bolj vtre v tla je bil v drugo veliko bolj srečen, ker sva že vedela kam pa prej spila zunaj še kavico. No, takle je bil najin potek.. Na izvide sva čakala 3 dni, poslali so nama jih na dom in nama je glede na rezultate dr. Reš naročil, da glede na to da je z njim vse OK, je sedaj na vrsti ginekologinja in sledijo moje preiskave, samo kaj ko imam tako G da ko prihaja poletje izgleda pacienti odpadejo ?!! No, zame je odpadla ona, sem se že naročila k drugi G - same pohvale o tej G od drugih slišim, tako da sem super zadovoljna res da imam pregled šele 29.9. ampak upam da se bo do takrat mogoče že kaj rešilo samo od sebe . Nevem mladika če sem ti kaj veliko pomagala, ampak zdi se mi, da je postopek več ali manj povsod enak. Držim pesti, da dobro opravita ko bosta šla Lep večer punce
< Sporočilo je popravil Gulia -- 27.5.2011 20:35:13 >
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 29.5.2011 21:07:35
|
|
|
|
Katte
|
mladika, držim pesti za spermiogram. Dva dni me ne bo, se slišimo v sredo. Lep začetek tedna vam želim, punce.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 29.5.2011 21:44:59
|
|
|
|
Gulia
|
Smo se vse tukaj pomaknile še en korak naprej k ! Sem res vesela, da se stvari odvijajo v pravo smer končno, je kar lažje ko veš da se je nekaj začelo reševati. Čeprav mladika, ti si imela par mesecev nazaj operacije, ane? Mogoče pa je sedaj vse ok, in želim ti da se tako tudi izkaže, sicer pa kot sem rekla, se je vse skupaj začelo odvijati in je čisto drugačen občutek! Joj ,sama se spomnim, ko sem po dobre pol leta začela razmišljati in skrbeti, kako dolgo je še do leta ali leta in pol, da nama bo nekdo pomagal če nama do takrat ne uspe no, pa je minilo in imam občutek da so same dobre stvari prišle same od sebe, da bi vsaj še potem, pa si res kaj več niti nemorem želeti v življenju! Katte, lepo se imej - če le ni kaj ˝šihtnega˝ Lep večer punce
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 30.5.2011 14:21:17
|
|
|
|
čebelica1984
|
Sm vas hotela malo prebrati, pa niste nič pisale. Upam da niste nič pisale, ker ste uživale v vikendu seveda z vašimi Jst sem bila cel vikend sama doma, moj je bil v službi sem pa vsaj naredila generalno čiščenje hiše. Mož mi je včeraj rekel, da če do septembra ne bom da gre na spermiogram, kr sam od sebe je reku, sm bla kr mal začudena. Upam da mu ne bo treba it, da bom že prej zagledala
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 30.5.2011 15:45:30
|
|
|
|
mladika
|
točno tak Gulia konec januarja sem bla na laparoskopiji,kjer so mi naredli total generalko,tak da z moje strani je use okej,kar se tiče rodil.Kak pa je s hormoni pa ne vem ker tega še nism dala pregledat no moj ma uradno jutri spermiogram,ker sva ga mogla prestavit zarad njegovega šihta,tak da jutri še to opraviva,pol pa čakat...sm kr mal nervozna ko bo treba čakat na rezultate!!!!!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.