![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 21.4.2011 17:31:06
|
|
|
|
CariSSa10
|
Janchek81 mene ti je uspelo nasmejat. sploh s tem 'smokijem' hahaha
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 21.4.2011 17:45:41
|
|
|
|
vesper
|
janchek81 no, pa sem se nasmejala iz srca. Fajn da si taka, tudi jaz se zelo rada in dosti smejem glede tega lubrikanta pre_seed sem pa tu jaz že enkrat spraševala tukaj gor, pa ni bilo ravno nekega pozitivnega odziva no sem si pa o njem malo prebrala, piše kar obetavno, ampak kaj ko je pa pol od tega verjetno skomercializirano. Drugače pa, ko smo že pri suhem in mokrem imam tudi jaz probleme s suhostjo čisto na začetku odnosa, pa je lahko predigre kolk češ, pomaga edino slina potem ko pa je že enkrat "smoki" kot si ga imenovala v akciji, potem pa pride tudi vlaga pri men
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 21.4.2011 19:47:55
|
|
|
|
mladika
|
Punce mene tut pobarvajte....v modro seveda!! razočaranje ni pretirano,mam občutek da sem že čist "imuna" na to a pride al ne,popolnoma otopelo se počutim...mam na trenutke občutek da nam nikol + zagledala... ehhhhhhh... Mam pa še eno mal boljšo novico,mam sam še 9 izpitov pol bom pa lahka diplomo začela pisat!!!!!
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 22.4.2011 6:59:36
|
|
|
|
Janchek81
|
vesper jah sam fora tega 'smokija' je, da se je moj ex zarad tega držu vsaj ene 3 dni k sm to enkrat rekla pač tipi in njihou ponos če pa ženski kdo reče 'ja kje s pa ti joške pustila' je pa vse ok Ja isto je pri meni, lahko je še tok predigre pa žal ni nobene vlage spodej, potem se pač pomatrava da spraviva nekak 'korenjaka' notri, čeprou včasih kr dost zaboli potem, ko je pa enkrat upeljan potem pa gre ja vse tko kot je treba ... sej pač se bomo že potrudil .... mladika no no no ... kaj pa je zdej to ... nehi no ... boš videla, da tudi pri tebi pride tako kot pri vseh nas ... samo ne obupat .. vem, da ko dobimo smo čist sesute, jaz sem bila ta mesc zelo, sploh zato, ker je zamujala ... ampak potem pač ugotavljam, če se bom po glavi tepla, bla slabe volje, ne bom nič boljšega nardila, zato samo glavo pokonci in v nove boje ... zdej je pomlad, pticki civkajo, soncek sije, veterček pihlja....itd bojo hormoni prej ali slej mal podivjali IIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiIIIIIIIIIIIIii petek je
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 22.4.2011 6:59:38
|
|
|
|
Katte
|
mladika - . Ne skrbi, kmalu bo prišel dan, ko se bomo skupaj s tabo veselile , ki ga boš zagledala. Bravo za dobro delo na faksu. Kar tako naprej.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 22.4.2011 7:11:37
|
|
|
|
Katte
|
Smoki... Si tudi mene nasmejala, Janchek81. Še kar se tiče lubrikanta. Če promovirajo, da naj bi koristil, potem vsaj ne škodi, a ne? Pa naredi tisto, za kar ga rabiš. Spravi smokija noter . PETEK JE!!!!! Še danes, pa imam 10 dni frej . Luštno bo. Samo, da mi užitka ne pokvari .
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 22.4.2011 8:04:19
|
|
|
|
Janchek81
|
Katte no vids lepo da si se tud ti mal nasmejala kakšnim bi se to zdel tko otročje in nedozorelo, samo pač taka sem, rada se smejim in pač, tud včasih sem še mal 'otročja' kar se tega tiče Kar se tiče lubrikanta ne bom drugega kupovala, ampak samo takrat ko bom imela O dneve ( sj bojo ja O testi pokazal ) pač ne bova uporabila lubrikanta in se bova lepo pomatrala, da 'smokija' spraviva notr Jaaa...petek, jst sm namrec samo 5 dni frej .. no ja, sj ni 'samo' .. je kr luštno ... pa še če bojo umes uni dnevi, jupiiiiii
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 22.4.2011 11:51:50
|
|
|
|
Katte
|
Punce, jaz sem tako happy . Sicer mi je popustilo še toliko delovne vneme, kolikor sem jo sploh danes imela, po mojem bom kar že prej pobegnila s šihta. Potem pa počitnice, ki se jih izredno veselim. Počitek, ki ga krvavo potrebujem, pa najina obletnica in (upam) na isti dan. Danes sva tudi izvedela, da je moj prišel v zadnji (tretji) krog za zaposlitev , tako, da zdaj ima pa res veliko šans, da dobi šiht . To bi bilo res super. Sicer bo delal za pol moje plače, pa v treh izmenah, ampak nič hudega. Predolgo je že brez službe, je že zadnji čas, da jo najde. Popoldne začnemo s piknikom v prijetni družbi in sicer z edinima prijateljema, ki vesta, da delamo na , tako da si ne bom rabila izmišljevati, zakaj ne pijem alkohola . Skratka, življenje je (vsaj trenutno) lepo .
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 22.4.2011 17:49:23
|
|
|
|
mladika
|
Še tuki vam javim dobro novičko...moj dragi je privolil v spermiogram učiri, brez nerganja in pričkanja,me je skor kap!!!Po praznikih ga kuj naročim,da si ne premisle VESELE PRAZNIKE PUNCE!!!hvala za use spodbudne besede!!
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 22.4.2011 18:31:09
|
|
|
|
Janchek81
|
mladika zdj bi me mogla vidt k sm to prebrala....sem samo u luft skočila in začela mahat .. nekak tko supeeeeer ... lepo od njega ... mojga ne vem če bi kdaj lahko v to prepričala Katte upam, da nam boš kaj kmalu javla eno zlooo dobro novico Pa drgač .. življenje je vedno lepo, samo treba je nanj gledat pozitivno ... in v problemih iskati rešitev Lepe praznike vsem
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 22.4.2011 22:09:14
|
|
|
|
vesper
|
mladika bravo
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 23.4.2011 11:56:37
|
|
|
|
Katte
|
Super, mladika!!! To je velik korak naprej .
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 23.4.2011 18:58:06
|
|
|
|
kejt2
|
IZVIRNO SPOROČILO: mladika Še tuki vam javim dobro novičko...moj dragi je privolil v spermiogram učiri, brez nerganja in pričkanja,me je skor kap!!!Po praznikih ga kuj naročim,da si ne premisle VESELE PRAZNIKE PUNCE!!!hvala za use spodbudne besede!!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 24.4.2011 11:26:20
|
|
|
|
Katte
|
Jaz se prestavljam v maj .
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 25.4.2011 14:16:59
|
|
|
|
čebelica1984
|
Ufffffffff te prazniki, sam jemo Ta teden si grem kupiti krvomočnico, upam da bo kej pomagal. Kaj pravite na avion v nosečnosti? Midva greva na dopust z avionom, včer sem rezervirala, zdej pa ne vem a nej naprej delava na ali narediva malo pavze?
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 25.4.2011 16:14:48
|
|
|
|
vesper
|
čebelica ravno o tem sem se jaz včeraj pogovarjala z mojo mamo. Glih sva imele debato o dopustu in sem rekla, da ne vem kako nardit glede aviona, če bom slučajno Meni je rekla, da ko je bila noseča z mano se je peljala z avionom na dopust brez problema. Po moje, če je z nosečnostjo vse ok, lahko komot potuješ tudi z avionom. Vzami na primer Angelino Jolie malo heca, ampak tudi nekaj resnice v tem...
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 26.4.2011 11:45:44
|
|
|
|
Janchek81
|
Avion v nosečnosti ni sploh panike, če je le nosečnost ok da ni kakšne rizične nosečnosti ali kej podobnega .. ima dost kolegic, ki so v nosečnosti potovale in to ne kratke relacije pa je blo z vsako ok ... tako, da ne skrbi glede tega, dopust te bo kvecjem umiril in zrelaksiral Maaaa jst mam pa drgac tud sreco s temi O testi ... ta k sm ga kupila CB digital je zgleda pokvarjen in ne kaze sploh pravilno, skoz javlja napako, a nardim vse tako kot piše na navodilih ... ne bom se več zafrkavala s temi stvarmi, sm se tko odločila
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 27.4.2011 19:38:32
|
|
|
|
mladika
|
Vidla sem da je tekla debata o "suhosti" in "mokrosti" pri nas ženskah...morm rečt, da se mi2 tut soočama s tem problemom odkar sem bla na operaciji.Lahk mama predigre tut 3 ure, sam moja "piška" ne da nič od sebe in je pol posledično korenjaka teško vpeljat.Sma neki časa uporabljala navaden lubrikant, pa sem še Pušenjaka prašala če lubrikant upliva na zanositev pa je reku da ne.Pa sva pol prešaltala na KY gel je kao ful vredu, na slovenskih portalih ga hvalijo, da kao ne povzroča težav z zanositvijo, pol pa preberem na eni ameriški spletni strani da ta isti gel pobije 100% vse spermije v manj kot 60 min, zdej pa vedi ga kdo ma prav!!?? Zato me tut zanima če je ktera že čula za pree sed al pa yes baby (to je neki novga) in kaj ve mislte?? Kaj pa ve drgač, tiste k mate težave z vlaženjem, uporabljate??
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 27.4.2011 20:37:10
|
|
|
|
Katte
|
Ta dva lubrikanta naj bi bila dobra za zanositev, osebno pa res nimam izkušenj, v bistvu imam obraten problem. Jaz sem preveč mokra v času O. Je potem problem s trenjem, tako da takrat ne smeva niti imeti dolge predigre. Si vzameva več časa takrat, ko ni O.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 27.4.2011 21:38:01
|
|
|
|
coris
|
mladika...midva sicer nimava teh težav kadar pa se zgodi da postane suhoo al pa da mava občutek da malo zateguje pa kar domače olivno olje.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 28.4.2011 8:36:11
|
|
|
|
benji
|
Živjo, midva sva parkrat uporabila YesBaby, in je sicer čisto uredu ampak ni bilo tistega rezultata na katerega sva upala ( ). Je pa tako, da imaš v paketki dve vrsti lubrikantov, za čas ovulacije in po njej. Drugi naj bi uravnal pH, da se ne pojavijo kake gljivice .
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 28.4.2011 15:40:34
|
|
|
|
čebelica1984
|
Tud jst nimam problemov s suhostjo. Danes sem dobila hudiča rdečga, novi datum je 25.5.2011 Imam zelo močne krče ojoj, bom že preživela, mož me bo malo bolj crkljal pa bo Kupila sem si krvomočnico, in jo začem piti takoj ko se poslovi Upam na več rozik v prihodnje
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.