|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE
15.4.2011 15:14:43   
benji
mladika, tudi jaz sem že načela debato S...... seveda ni bil navdušen in zaenkrat še odlaša. Imam pa ta mesec pregled pri moji G in bo verjetno fasal napotnico.

Ni sicer rekel da noče slišat in da ne bo šel ampak sem le nakako izvlekla iz njega zakaj odlaša, saj če bi bilo po moje bi že šel.... boji se namreč rezultata. Strah ga je da je vzrok da nama ne uspe na njegovi strani, saj vidi, kako me sesuje vsak mesec ko pride user posted image .
Bolj ko ga prepričujem da sva v igri MIDVA in da bova MIDVA imela ali ne imela user posted image , si je vtepel v glavo, če se bo izkazalo da je kaj narobe, da mu bo čist samozavest uničlo,..pa da ga bo ubilo, ker mi ne more nuditi tistega česar si najbolj želim,...saj si predstavljaš.
Pišuka, navzven se dela tak "dec" v sebi pa trpi še bolj ko jaz.
Verjamem da tudi tvojega razjedajo podobni dvomi, zato je zavzel "obrambni položaj".... ti mu samo razloži, da sta v tem skupaj in da je pregled pomemben zato, da se najde rešitev, ne pa zato da se išče krivca.

Včasih je težko najti pri moških tisti pravi trenutek za pogovor. Mislim da so samo parkrat na leto pripravljeni odkrito spregovoriti o najglobjih strahovih,...mogoče ti uspe ujeti tisti pravi trenutek sedaj, ko pride pomlad,..kakšen kozarček v mesečini ,..hm

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
15.4.2011 16:14:26   
Janchek81
mladika jooooooooj ... sam jst sm tud v to prepričana, da moj ne bi hotu it na spermiograf .... že zdj k mu rečem, da je mal čudn, da u prvo je ratal že u 4. ciklusu zdj pa še ne ... pa zmer 'zabije' nazaj, da če je u prvo ratal bo tud u drugo in da z njim že ni nič narobe, da isto dela kot prej in da se temu ne misl odrečt ... pač kadi in pije dnevno pivo ... pa k povsod piše, da to pripomore k slabšim spermijam, ampak če to omenim kr vn pade user posted image  Ne vem zakaj se mormo samo me tok bolj truditi, a je njim tok vseen al kaj??? Al misljo, da res ne more biti problem v njim????user posted image  Upam vseen, da ti ga rata prepričat in da bosta vse uspešno uredila ... ubistvu pa še najboljš bi blo, da že ta mesec ugledaš user posted image  in bo konec unih muk pregovarjanja za spermiograf user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
15.4.2011 18:01:10   
mladika
benji točno tak je kot si napisala,sej jst vem,sam njemu dopovedat,da sva skupi v tem in da sva MIDVA in ne usak zase je pa druga štorija...sej ko sem bla jst kao tisti "krivec" pa sem šla na operacijo je biu ful pozoren,mi je stal ob strani me spodbujo in use,sam zdej je pr meni use ok in tistih 50% zakaj ne rata je razrešenih z moje strani,z njegove nam pa še manjka.Ma ne vem...ga bom probala pred pregledom še prepričat,če ne bom pa tak naredla kot sem napisala,ga bom kr naročila,pa bom rekla da ga je doktrca!!user posted image ker predno sem šla na operacijo sem mu rekla,pripravi se na use,tut to da boš ti mogoč mogu it na pregled,pa je sam prikimu,sam mislim da je šlo čez en uho not,čez drugi vn!!user posted image ker po pol leta po laparoskopiji če ne rata,je treba pa drugje iskat vzroke...eh deci deci,kaj bomo z njimiuser posted image a tabletke pa čajčke bi pa use popil pa pojedu,če mu rečem da to ibolšuje njegove user posted image !!
Janchek81 jst tut upam da ne bo treba pregleda ne pr mojmu ne pr tvojmu,pošiljam par user posted image user posted image user posted image user posted image  da bo tak!!!No jst mam pa usaj tuki srečo bom rekla,da moj ne pije in ne kadi!!

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
15.4.2011 18:04:38   
vesper
janchek in mladika problem pri teh decih je, da če bi oni res bili tako samozavestno prepričani, da je z njimi vse ok, bi verjetno leteli na spermiogram. Ampak seveda se bojijo, kaj pa če plavalci ne bodo dobri, joj kako bi to ranilo njihov ego, ki ga imajo do neba in nazaj. Saj zato pa smo ženske in moški z drugega planeta user posted image user posted image user posted image

no, kakorkli, upam, da če bo potrebno jih bosta prepričale. Vsekakor pa še bolj upam in držim pesti, da maja postaneta srečke user posted image
vidve bosta najbolj srečne na svetu, vajini deci pa tudi, da si bosta nahranila ego za nekaj časa user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3404
16.4.2011 8:39:51   
Janchek81
mladika moj če bi mogu it na spermiograf vem da 100% ne bi šel, ker njemu je edino to v glavi, da če je prvič tako hitro ratalo, zakaj potem drugič ne bi oz. če ne rata, da ni v njem problem ... sploh se pač ne zaveda, da maybe je vseen tud mal v alkoholu in kajenju ovira pri spermijih ampak on to zanika, ker mi vedno vrže naprej, da če bi bilo tako, da tudi prvič ne bi ratalo, ker je res v 1. ratalo že v 4 poskusu in še to, da niti nisva načrtovala ... mogoče je res v meni problem trenutno, ker še ni maternica pripravljena, ker tudi sama pri sebi vidim, da mam res tako čudno user posted image , da je v večini kr ena sluz in sploh ni una user posted image  kot je bila preden sem zanosila ... no ja, vseeno upam na to, da nama obema uspe in da čim prej zagledava user posted image  Jaz verjamem vase in vate, tako, da držim pesti za naju obe, da bova že maja srečke user posted image  user posted image user posted image user posted image  Optimizem, optimizem in še enkrat optimizem user posted image user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
16.4.2011 14:35:45   
mladika
točno tak janchek optimistične morava bit in ne sam midve use punce tule gor,sej vem da je težko,kdo bi nas bolje razumel kot druga drugo tule gor na forumu,sam ne smemo se predat,sej smo babe madonca!!!sej mogoč se bo grdo čulo,sam moj bi biu bolj potolažen če bi bla jst tista "kriva" da ne rata,lih zard moškega ega,pa tut pomojm zato ker ženske se lažje spopadamo s takimi težavami!! Ti janchek pa probaj s kakim čajčkom-plahtica,krvomočnica,da se ti maternica ščisti!!

Neposredna povezava do sporočila: 3406
16.4.2011 15:14:58   
Janchek81
mladika sj boš vidla, da nama bo uspelo...ne samo nama, vsem puncam tukaj gor user posted image user posted image  Glede teh čajev pa jst ful ne vrjamem v njih ... dj mi mal več napiši o njih, da vidm kako in kaj user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
16.4.2011 18:34:48   
sivk1
Opažam, da imam že 2 dni povečane in bolj polne prsi. Še vedno vsake dva dni user posted image , čeprav sploh nisem čutila O če je sploh bilauser posted image . Mogoče sva ta mesec prepozno začela user posted image (12 dan). Zadnja user posted image je pa bila 28.3.  V roku 14 dni bo vse jasno. Upam, da bo maj mesec prinesel kaj več user posted image . user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3408
16.4.2011 18:47:27   
SamoTi
Zanimivo, da imajo vaši dragi takšen odpor do S.
Jaz pa sem bila prijetno presenečena, ko je moj user posted image  izjavil, da je osebni zdravnici rekel, kako je z nama in če bi ga lahko poslala kam na pregled. Res sem bila vesela, saj sem videla, da tudi njemu ni vseeno... a moški ne govorijo toliko o tem kot me.
Janchek81, se strinjam, mora nam uspeti (prej ali slej)!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sivk1)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
16.4.2011 20:14:08   
mladika

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

mladika sj boš vidla, da nama bo uspelo...ne samo nama, vsem puncam tukaj gor user posted image user posted image  Glede teh čajev pa jst ful ne vrjamem v njih ... dj mi mal več napiši o njih, da vidm kako in kaj user posted image

več o čajčkih si lahko prebereš na netu,sam kolkr vem krvomočnica odebeli sluznico maternice da se zarodek lažje vgnezdi,še posebej če si mela tudi abrazijo,plahtica je pa tak rožica za ženske tekobe,pa rman tudi,naša wich si je z njim ciklus uredila,kr nej ti sama pove.Pa jst k sm plahtico pila sm mela blažje krče 1.dan M kot pa pred pitjem!!

Neposredna povezava do sporočila: 3410
16.4.2011 20:31:59   
kejt2
Dobro ste napisale! V bistvu jih je strah, da bi bilo z njimi kaj narobe. Zaradi "moške" samozavesti pa tudi tako, na sploh. Hočeš- nočeš, neuspela poskušanja potegnejo za sabo vprašanja, odločitve in konec koncev tudi strah, da bi zato lahko ostali sami (brez otrok ali brez partnerja ali celo oboje). Tako kot je nas strah, je tudi njih. Samo, da mi naglas stokamo (al pa na forumu), oni pa to držijo v sebi.
Resno, potolaži ga, da je verjetno z njim vse v redu, da je to pač del formalnosti, ki jo je potrebno opraviti. Če pa slučajno ne bi bilo vse v redu z njim pa tudi ni konec sveta. Enostavno izberejo tiste plavačke, ki so ok in z njimi oplodijo tvoje jajčece.
Moj se sicer ni otepal in je že v naprej povedal, da bo šel (sem bila kar začudena). Na koncu pa je z nama obema vse ok, user posted image pa še vedno ne pride...

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
17.4.2011 13:03:20   
mladika
ja sej pravim,da ga bom tak lepo obrnila,da še sam ne bo vedu kdaj se je tam znašuuser posted image je pa res to kejt kar praviš na koncu pa ugotovijo da je s partnerjema vse ok nosečnosti pa od nikoder,tega je tut mene malo strah,priznam,sam u takem primeru si bova pa privoščla res en doooolg dopust!!

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
18.4.2011 14:07:45   
Janchek81
mladika bom si mal prebrala o teh čajčkih ... čeprou mislm, da mam jst še preveč sluzi, glede na to da k mam user posted image  je to ubistvu kri pomešana z ogromno količine sluzi ... tko da ne vem .... vem da je dobr da maš odebeljeno sluznico, sm si o tem veliko prebrala user posted image

No ja, jst upam, da nam maja uspe in da se prestavmo na roza listo user posted image user posted image  Jst sm si dons celo kupila O teste - clearblue digital k mi je kolegica povedala, da so res luštni in zelo zanesljivi tako, da komi čakam, da jh začne uporabljati user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
18.4.2011 15:43:04   
Arual
Hey.

No punce, kako?? Jaz še čakam na tečko. Danes je že 46 dan, test je bil prejšni teden negativen, tako da ni upanja za user posted image . Sedaj samo čakam, da se user posted image prikaže. Jo že nestrpno pričakujemuser posted image

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

Neposredna povezava do sporočila: 3414
18.4.2011 16:21:47   
vesper
arual user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
19.4.2011 3:22:55   
Anonimen
Evo, pišem kot anonimna, ampak samo zato, ker vem da berejo tudi osebe, ki bi sigurno nesle na šihtu naprej, pa hočem sama povedati, ko bo čas....
torej Jassiki je pred parimi minutami cb pokazal + [img]smileys/rozacrtici.gif[/img] [img]smileys/bravo.gif[/img] [img]smileys/bravo.gif[/img] [img]smileys/bravo.gif[/img] [img]smileys/bravo.gif[/img] [img]smileys/9nebesa.gif[/img] [img]smileys/9nebesa.gif[/img] [img]smileys/9nebesa.gif[/img] [img]smileys/9nebesa.gif[/img]
sej vem kera zgodnja ura [img]smileys/jezicek.gif[/img] Samo vstajam za na šiht ob 4.30, pa sem rekla, glede na to, da je v nedeljo fs pokazal tako raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahlo črtico (da bi si jo lahko tudi izmislila), da ponovim čez 2 dni s cb z jutranjim urinom. In zbudila sem se ob 3.00 in evo. Ne znam povedat kako sem srečna [img]smileys/bravo.gif[/img] . Hecno pa ravno ta mesec, kos em bila skorej prepričana, da nič ne bo, ker sva po mojem zamudila O za 5 dni [img]smileys/jezicek.gif[/img] Res je tako, da takrat ko najmanj pričakuješ pa je!
Punce, še naprej bom z vami in držim pesti za vsako posebej, da se mi čim prej pridružite. Vse si to zaslužite (ker ste res borke) in upam, da čim prej ugledate [img]smileys/rozacrtici.gif[/img] [img]smileys/modricrtici.gif[/img]

(odgovor članu vesper)
  Neposredna povezava do sporočila: 3416
19.4.2011 3:25:17   
Jassika
Joj no, ker zmazek user posted image Sem kar kopirala, ekr sem pomotoma pisala v aprilke ah joj user posted image upam, da mi je oporščeno. Skratka en kup user posted image user posted image za mene user posted image
Jassika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
19.4.2011 7:01:15   
Katte
 Jassika, user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .
Končno, še ena user posted image  v aprilu. Bravo. To je to, uživaj, uspelo vama je user posted image .
Naj ti preostalih 8 mesecev čim lepše mine.

< Sporočilo je popravil Katte -- 19.4.2011 7:03:15 >

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
19.4.2011 7:04:26   
Katte
Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image MEGi20.........9.3.2011user posted image   
user posted image  ringababy..........x.3.2011user posted image
 user posted image Luna*..........x.3.2011user posted image
user posted image mladika......22.4.2011user posted image
user posted image Katte..........25.4.2011user posted image
user posted image čebelica1984.......29.4.2011user posted image
user posted image dspela..........30.4.2011 user posted image
user posted image   vesper.........x.4.2011user posted image
user posted image  CariSSa10......x.4.2011user posted image
 user posted image   NB86.........x.4.2011user posted image
 user posted image  sivk1......x.4.2011user posted image
user posted image  Sisley.......4.5.2011user posted image  
 user posted image ribica77.........6.5.2011user posted image
user posted image  Janchek81.........14.5.2011user posted image
user posted image witch........x.5.2011user posted image
user posted image Wannabemommy......x.5.2011user posted image    
  user posted image Arual......x.5.2011user posted image
 user posted image xoxox........x.5.2011 user posted image
user posted image  andreja_p........x.5.2011 user posted image
 user posted image SamoTi......x.5.2011user posted image
user posted image user posted image SmInCa... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image

user posted image
Jackie 7.8.2010user posted image
user posted image portorož 6.9.2010user posted image  user posted image
user posted image coris 10.9.2010user posted image
user posted image vesna_b 13.9.2010user posted image
user posted image Ula33 17.9.2010user posted image
user posted image  nati29 20.10.2010user posted image
user posted image petrussa x.11.2010user posted image
user posted image  _Mavrica_ 20.11.2010user posted image
user posted image  Tatkica 2.12.2010user posted image
user posted image  študentka86 12.12.2010 user posted image
user posted image   jeannetka 14.2.2011 user posted image
user posted image  anonimna user posted image  18.2.2011 user posted image  
user posted image  anity_1 24.2.2011 user posted image
user posted image  Monstera 3.4.2011 user posted image    
user posted image  Jassika 19.4.2011 user posted image

Seznam mamic

Nadinne 24.11.2010 - Evelina user posted image
zaljubljena23 17.12.2010 - Nej  user posted image
*Star* 23.12.2010 - Anea user posted image
planikica 27.1.2011 - Renko user posted image
PilotGirl 1.2.2011 - Nik user posted image
prvičmami 1.2.2011 - Tjašauser posted image
naja17 28.2.2011 - Maj user posted image
Klemy82 11.3.2011 - Gašper user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
19.4.2011 7:21:18   
Katte
Arual, en user posted image  iz srca. Ni fer, kako te zafrkava. Upam, da čimprej pride.
Tudi tvoj žarek bo posijal in ti polepšal svet. Pa nam ostalim tudi, a ne? Že predolgo smo tukaj, bi lahko naredile prostor novim.

Mene loči še en teden od dneva D. Kot vedno so občutki mešani. Upam, hkrati pa si sploh ne predstavljam, da bi lahko zagledala user posted image . Zelo veselim praznikov, samo upam, da ne bodo pokvarjeni s user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
19.4.2011 8:07:58   
coris
Jassika ....user posted image user posted image  juhuhuhuhhuhuser posted image user posted image  bravo in želim ti res eno lepo mirno nosečnostuser posted image user posted image  če ti bo slabo al pa boš imela kake druge nosečniške težave se jih pa kar veseli user posted image  jz se jih tudiuser posted image

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
19.4.2011 8:27:47   
Janchek81
Jassika user posted image user posted image user posted image  končno ena user posted image user posted image  no, zdaj pa še naprej user posted image user posted image  

mladika sem mal brala o tem čaju krvomočnice, pa me nekaj zanima, ker tole kar sm prebrala je res tako zmedeno da groza user posted image  piše, da ga lahko spiješ eno skodelico na dan, ... to je vse lepo in prav, potem pa nekje pišejo, da lahko piješ čaj samo od začetka user posted image  pa dokler  ne mine, ena piše, da lahko piješ čaj od konca user posted image  do naslednje user posted image , ene pišejo, da lahko piješ čaj od konca user posted image  pa do O ... tko da ...user posted image user posted image user posted image  Mi lahko vsaj o tem kej več ti napišeš, ker res več ne vem kako in kaj ...kako zaboga nej vem kdaj je moja O, če na primer kakšen mesec NE bom uporabljala O teste in tko ... prosim, prosim, prosim .. bom zelo hvaležna user posted image

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
19.4.2011 9:20:22   
čebelica1984
Jassika  user posted image  user posted image  user posted image  toooooooooooo bravo, uživaj v nosečnosti

Arual user posted image  user posted image  user posted image

Janchek81 tudi jaz sem zbegana glede krvomočnice. Na vsakem forumu piše drugače, zato če lahko kera pove kako pije krvomočnico, bi bila zelo hvaležna, saj mi je G rekla da imam pretanko sluznico. Aja pa še nekaj kje se kupi krvomočnica?

Neposredna povezava do sporočila: 3423
19.4.2011 9:23:23   
Janchek81
čebelica1984 kupi se jo v Sanolaborju, ali v City Parku ( LJ ) ali preko interneta ... to sem videla, mene bolj zanima kako se jo pije in tko, ker sem zmedena, ker vsaka pravi drugače user posted image

(odgovor članu čebelica1984)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
19.4.2011 16:26:00   
NB86
Hej punce !

Čeprav sem rekla, da bom za nekaj časa odsotna s foruma, ker se mi ne da več upat iz meseca v mesec sem vas vseeno prišla malo pošpegat !

Trenutno sem čist sproščena, hodim ven (NARAVA, SPREHODI), S FANTOM SE DEFINITIVNO MANJ KREGAMA, KER SEM BOLJ SPROŠČENA ! V glavnem nimam vedno user posted image user posted image v mislih in sem manj nataknjena ! Mislim da je to bolj zdravo, kot pa vsak mesec zravn wc-školjke s testom čakat tiste 3-5 min kaj bo pokazalo.

Za vse srečke nosečke : ČESTITKE !!!!!

Za vse ki še čakate na + : user posted image

Za vse ki se strinjate z mano pa : user posted image   in user posted image

Pridne mi bodite !!!!!!!!

( Mimogrede : moja naslednja user posted image bi naj ( naj ne bi ) bila 6.5.2011 ) user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.