![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 19.4.2011 17:04:46
|
|
|
|
Jassika
|
Hvala vsem za čestitke, ne veste koliko mi to pomeni. Zelo sem vesela, ampak hkrati se tudi zavedam kako sem lahko le srečna, da sem zagledala magični ker sem upala in trepetala hkrati z vami. Tako da ne boste pozabile, mislim na vse vas (da ne bom posebej izpostavljala), in vam močno, močno, močno želi, da se mi čim prej pridružite v
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 19.4.2011 19:44:03
|
|
|
|
Katte
|
NB86, lepo, da si se spet oglasila. Tudi jaz se zavedam, da ne smem biti tečna, ko pride . Sem mogoče kakšen dan, dva, potem pa pridem k sebi. Ne smemo odgnati naših , jih še kako potrebujemo za naš projekt baby . Pa tudi nam ne pomaga, če se živciramo. Tako da uživajmo v pomladnih dnevih v družbi svojih dragih. Itak, da je nemogoče povsem odmisliti svoje želje. Lahko pa se vsaj malo sprostimo, pogledamo kak dober film, preberemo knjigo, športamo in zvečer napademo svoje tudi takrat, ko no treba . Živcirajmo se pa samo par dni pred testom. Jassika, od tebe pa pričakujemo, da nam redno poročaš, kako raste tvoj trebušček .
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 19.4.2011 19:44:08
|
|
|
|
SamoTi
|
Jassika čestitam!!!!!! Želim ti čim lepšo nosečnost, srečka .
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 19.4.2011 21:25:02
|
|
|
|
mladika
|
Jst pijem krvomočnico zvečer eno skodelico mlačno po požirkih po menstruaciji začnem, to je pri meni 5-6 dan v ciklusu in potem do 20-ga dne v ciklusu, to je eventuelno 8-9 dni pred naslednjo M končam s pitjem. Upam da sem dost razumljivo napiusala?!
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 19.4.2011 21:31:50
|
|
|
|
vesper
|
tudi jaz pijem krvomočnico eno skodelico zvečer. Začela sem isto zadnji dan M in bom jo pila do nekje en teden pred naslednjo predvideno M.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 20.4.2011 6:57:17
|
|
|
|
Janchek81
|
NB86 ja sej to je point, da tud uživaj še zdaj ko nimata otrok, dajta si čas zase, uživajta, skupaj počenjajta stvari, ki vaja veselijo ... veš kako pravjo .. po dolgem sprehodku pa zvečer topel tuš in potem pa paše .... vidva se lepo sprostita, uživajta zdaj v lepih dnevih in bo sigurno prej pršlo do kakor pa da se vsak dan sprašuješ a mam O al je nimam...a je treba sexat al ne .... Upam oz. resnično ti želim, da tudi ta čas uživaš in da čimprej zagledaš potem .... Jooj jst sm pa dons TOOOK utrujena ... včeraj sva bla na tekmi v Stožicah in sva pozno domov prišla ampak ... bilo je pa ITAK super ....
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 20.4.2011 8:34:48
|
|
|
|
vesna_b
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jassika Joj no, ker zmazek Sem kar kopirala, ekr sem pomotoma pisala v aprilke ah joj upam, da mi je oporščeno. Skratka en kup za mene Jassika jeeeee, kaj vidim!!! čestitke, nosečka zelo sem vesela zate vsem ostalim pa želim, da se ti/nam-a čimprej pridružijo. se še tako spomnim, ko sem tukaj upala, skupaj z vami, sedaj pa grem že proti koncu. hitro mine...
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 20.4.2011 11:36:06
|
|
|
|
CariSSa10
|
jaz tud počasi razmišljam, da bi si nabavla krvomočnico, samo sem tak 'anti čajevka'. bljek. še ko sem bolana ga komaj spijem.... ampak bomo že potrpeli ;) naslednjo NE pričakujem 13.5.2011
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 20.4.2011 11:39:02
|
|
|
|
Janchek81
|
CariSSa10 jaz jo dobim v četrtek od ene kolegice - krvomočnico namreč Drgač pa opažam, da smo kr na kupu glede , tko da ja .... je NE dobimo .. logično Jaz začnem naslednji teden uporabljati une nove CB digital teste za ovulacijo Komi čakam da se mi pokaže smeško in da gremo v akcijo
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 20.4.2011 12:03:02
|
|
|
|
CariSSa10
|
Janchek81 jaz pa zaenkrat še ne uporabljam teh ovulacijskih testov. pa že zdaj sem čist zmešana in se mi pol pred M pokažejo vsi možni znaki zarad psihe, ta da bom še malo počakala. ker je blo zaj v aprilu ful razočaranje, sem si rekla da me nič več ne prepriča, razen plusek! morem odmislit vlko željo pa se bol sprostit sem pa opazla da se mi je zdaj odkar delama na bebiju ciklus kar za 2-3 dni skrajšal hmmm vedno nekaj novega zvem o sebi in svojem telesu. hehehe
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 20.4.2011 12:06:06
|
|
|
|
Janchek81
|
CariSSa10 jst jih bom pa zdj drugič uporabila zato, ker žal je tko, da moj res velik dela in pride pol zmatran pa tko, pa pol ni nč sexa tko, da ... bomo vidl kako bo zdej, upam, da resnično uspe drgač pa kar se tiče psihe, je zlooo težko odmislt, da si v pričakovanju in da si želiš , vsaj pri meni je tako .. sej če čez cel dan kej počenjam odmislim, ampak pol zvečer pa se kr spomnem kako bi bilo lepo in tko .... pač, ženske smo take , nimamo kej Saj nam bo uspelo .... jst v vse vrjamem
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 20.4.2011 12:22:24
|
|
|
|
Katte
|
Mene pa niti ne moti, da ne morem odmisliti. Večino ciklusa sem itak optimistična in sanjarim, kako bo, ko bom in ko bom imela . Samo par dni, preden pride, sem živčna. Pa kak dan po sem žalostna in razočarana. Drugače mi je kar lepo. Sicer ne bi škodilo, če bi se v službi bolj posvetila delu, kot da visim na RR, ampak, bo že .
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 20.4.2011 15:03:45
|
|
|
|
witch
|
Jassika čestitke končno malo roza barve Lepo nosečnost ti želim in zdravega dojenčka mladika kako pa je pri tebi? Dan d se počasi bliža Jaz sem vas prišla malo pozdravit. Da boste vedele še sem živa, še mislim na vas Najino delo ta mesec je skoraj v minusu ker ni volje za tak da ta mesec vprašanje kaj bo spet. O pa še ni bilo, tak da mogoče bova pa takrat kaj bolj produktivna
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 21.4.2011 11:55:48
|
|
|
|
Janchek81
|
Helow punce Jst grem pa dons u Sanolabor po čaj krvomočnice pa ga jutri začnem piti, tako, da bomo vidl kako bo kej name vplival tale čajček Drugače pa naslednji teden začnem uporabljati O teste, ... pa še fajn sm doma, tko da bo lepo v miru Pol pa sam akcija ... Neki me pa zanima .. kaj mislite, a lubrikant vpliva kaj na to, da ne bi mogla semenčka pridt do jajčeca? Lep dan vsem ...
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 21.4.2011 12:49:57
|
|
|
|
kejt2
|
Sem malo pobrskala po netu in našla odgovor: DA. V nadaljevanju ti še v angl. pošiljam članek, ki najboljpše povzame: "Yes. Research has found that vaginal lubricants are toxic to sperm and interfere with the role of the cervical mucus. Normally, the vagina's own acidic secretions kill sperm, but the alkalinity of the cervical mucus produced just before ovulation protects the sperm. Artificial lubricants prevent the sperm from reaching the cervical mucus quickly, so they die in the acidic environment of the vagina before getting inside the uterus." Svetujejo še to: predigra je najboljši lubrikant.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 21.4.2011 13:35:22
|
|
|
|
benji
|
Običajni lubrikanti menda nimajo pravega PH, obstajajo pa tudi lubrikanti ki naj bi celo pomagali plavalčkom do cilja. Sicer sva jih uporabljala dva meseca ampak niso bili kaj prida v pomoč .
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 21.4.2011 13:35:53
|
|
|
|
Janchek81
|
kejt2 hvala za to obrazložitev .. vrjem, da je ogrooomn predigre pa je žal kr suha, suha ... pač .... bomo pa že kj drgač zrihtal takrt k ne bojo plodni dnevi pa vseen lubrikant pride v poštev
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 21.4.2011 13:36:52
|
|
|
|
Janchek81
|
evo .. pa smo že spet tm .... komu verjet
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 21.4.2011 13:44:37
|
|
|
|
benji
|
Verjameš lahko samo Drugače pa malo "poguglaj" ... vtipkaj "Yes Baby" ali pa "Pre-seed".
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 21.4.2011 13:46:04
|
|
|
|
Janchek81
|
sj se sam mal hecam no ... pač takrt k bojo plodni dnevi pač ne bova uporabila lubrikanta pa bo
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 21.4.2011 13:46:10
|
|
|
|
Katte
|
Janchek81, tudi jaz sem slišala, da so lubrikanti slabi za . Obstaja pa en, ki naj bi bil celo podpora zanositvi. Naj poudarim, da ne delam reklame, sama nimam izkušenj s tem. Gre za Pre-seed, dobi se ga tudi pri nas. Jaz s suhostjo v času O nimam problemov, prej obratno...
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 21.4.2011 16:22:28
|
|
|
|
kejt2
|
Ja, tudi sama sem prebrala, da obstajajo taki, ki pomagajo. Ampak, ker jih ne poznam, nisem hotla reklame delat (da ni vse samo komercialni nateg). Skratka, takrat ni pametno uporabljati nič, ker ravno ovulacija pripravi takšno posebno ph okolje, ki plavalčkom pomaga. Drugače pa bojda tudi naša sluznica ni plavalčkom preveč naklonjena. Tudi lubrikanti iz domače kuhinje (jajčni beljak ipd.) niso priporočljivi. Glede predigre sem pa morala napisat, ker nisem mogla verjet, da to pišejo. Ja, stres (tudi stres okrog zanositve) ipd. pa vse vpliva na "slabšo podmazanost".
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 21.4.2011 17:13:57
|
|
|
|
Janchek81
|
Eh pri men ni stres un dejavnik, zarad katerga ne bi bla moja 'miška' ( ) mokra .... ker pol bi mogla bit že celo življenje pod stresom Lahko, da je včasih dejavnik pri tem ja ... ampak men je pač čudn, da mam lih faleno ... ko se mi konča mam zelo veliko sluzi ( tudi med mam ogromno sluzi ), nekje 10. dan po in nekje do 15. dneva sm čist suha, pol se mi mal pojav sluz, ampak premal, da bi blo dost da pride 'smoki' notr.... Ooooooooo kaj sm se zdj nasmejala ob tem pisanju, ker enostavno nisem vedla kako naj poimenujem luliko pa lulčka oz. vagino in penis Pač, sej ste vse razumele kaj sem želela povedati, pa tko kot pravjo ... smeh je pol zdravja in jaz sem dost pozitivna oseba in se zelo rada smejim Brez zamere, če me ma katera za mal čudno, ampak pač tak je moj način, da včasih želim mal zabavat ljudi Ubistvu pa ... se bova že potrudila, da ob tistih plodnih dnevih NE bova uporabila lubrikanta ... hvala vsem za nasvete Lep dan vsem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.