![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 14.4.2011 8:21:59
|
|
|
|
Janchek81
|
mislim, da prihaja prej sem na dnevnem vložku opazila že male sledi krvi pa še dons me tooook zvija da groza, tako, da zgleda da bo zdj zdj pršla ... jooooj isto k prejšn let
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 14.4.2011 8:25:33
|
|
|
|
ribica77
|
Ajej Janchek81 Pa tko dobro je kazalo, kriza
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 14.4.2011 8:37:22
|
|
|
|
Janchek81
|
ribica77 ja pa še res je nekako dobr kazalo, ker je danes 31. dan zdj se bo pa pomoje sam naenkrat ulil, ker mam prou krče Bomo vidl .... pač, gremo pa v naslednji krog .. žal nimam sreče
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 14.4.2011 8:44:53
|
|
|
|
Janchek81
|
Aja ... pa naslednja naj NE bi pršla 14.5. Kdaaaaaaj bom že pršla na rooooza seznaaaaaaaaaaaaam
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 14.4.2011 8:55:18
|
|
|
|
CariSSa10
|
joj škoda... boš vidla da tudi po tebe Janchek81 pride roza barva ....navijam za Maj
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 14.4.2011 9:16:33
|
|
|
|
Janchek81
|
CariSSa10 ma najhujš je to k ti zamuja 2 dni pa dobiš že upanje, da zdj je pa USPELO ... pol te pa tkole negativno preseneti ta tečka rdečka tud jaz upam, da nama kmalu uspe Gremo pač v nove boje
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 14.4.2011 9:46:00
|
|
|
|
CariSSa10
|
ja vem to je najhujše... ko maš upanje na višku, pol pa spet padeš na tla jaz sem sicer bol na začetku v upanju na +, pa sem že čisto 'zmešana'.. pa ko tak berem in spremljam te ki se že dooooolgo trudijo, mi je res hudo za vsako razočaranje ki ga doživijo. ob enem pa vsaka čast, da ste tak pozitivne in se vedno znova poberete ter podate v nove boje. verjamem da je vsaki namenjen dan, ko bo stisnila k sebi svojo štručko in bla najsrečnejša !!!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 14.4.2011 9:51:46
|
|
|
|
vesper
|
janchek81 žal mi je, da nisi ugledala Ta mesec se je zgodilo meni isto kot tebi. Vedno imam cikluse 27-28 dni, sedaj pa mi je zamujala in je prišla na 30dan. Kot zanalašč Jaz imam pač zdaj res malo več upanja, ker naju danes čaka prvi UZ, potem pa inseminacija. Kaj pa ti, a boš imela v kratkem kak postopek ali se bosta trudila še po naravni poti? Oprosti, saj verjetno si kje to zapisala, ampak sem malo pozabila, ko pa je toliko punc tukaj gor
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 14.4.2011 10:17:55
|
|
|
|
Janchek81
|
vesper prvo hvala za tolažbo in objemčke sj pri meni je tako, da se kr hitr poberem in grem optimistilno dalje drugače pa ne vem zakaj ne bi šla po normalni poti??? ne vem, mogoče si me s katero zamešala pa nič zato .... jaz sem enkrat že zanosila in to brez načrtovanja v 4. ciklusu, žal se je slabo končalo z UPN-jem 23.9.2010, takrat sem imela še abrazijo, tako, da 3 mesece nisva nič delala na , začela sva z novim letom tako, da vseeno upam in upam in še enkrat upam, da nama kmalu uspe pač, sem optimist ... vem, da je to drugače tema PRVI POSKUS ... ampak sem se vseeno kar 'prislinila', ker vseeno čakamo na novo in jaz VEM, da bo VSEM nam uspelo sivk1 jaz sem imela tudi ta ciklus O šele 20. dan in zaradi tega po vsej verjetnosti tudi tako pozna - pomoje ... ni pa nujno ... je pa tako, da sem takrat SLUČAJNO delala O test in se mi je pokazala kar druga črtica še odebeljena, naredila sem ga še naslednji dan ( 20. dan ) in je bila zelo izrazita, pa sva takrat pa pač nisva bila uspešna .... no ja, bo pa ta ciklus boljši oz. je ne bom v maju več dobila največja parodija je, da prejšnje leto je bila moja zadnja menstruacija glih 14.4. upam, da je ta isto ... in še celo na isti dan bi potem imela rok ... s tem da bi zdaj donosila in bi bilo z malčkom vse ok .... komi čaaaakam
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 14.4.2011 10:40:07
|
|
|
|
Katte
|
Janchek81, kako dobro te razumem... Tudi meni se je enkrat naredilo, da mi je zamujala 4 dni. Ker mi drugače nikoli, sem polna upanja naredila test prvi dan zamude. Pa je bil minus . Tako da imam zdaj najraje, če pride kak dan prej (če že mora), je manjši šok. Pa še hitreje lahko grem v nove boje. Res upam, da ti uspe maja, točno eno leto po prejšnjem plusku. Ampak, da se ti tokrat uspešno zaključi. Zdaj veš, na kaj moraš paziti in jemlješ večje doze folne kisline. Tako da se vsaj to ne bo ponovilo, a ne?
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 14.4.2011 10:42:44
|
|
|
|
Katte
|
sivk1, ne obupaj. Če O še ni bila, je še lahko. Vidva kar pridno na dva dni, da ne bosta zgrešila. Držim pesti.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 14.4.2011 11:57:46
|
|
|
|
Janchek81
|
Katte ja men bi blo bolš, da bi prišla 2 dni prej ne pa 2 dni kasneje, ker je tko kot si rekla, večje razočaranje ... ampak ok, naslednji mesec je NE bo Drugače pa že od oktobra jemlem 10x visji odmerek folne kisline, ki mi jo je predpisala moja G tako da UPAM ( ma ne sam da upam, ampak seNE SME ), da se ne ponovi ista 'zgodba' Sem optimist in sem mnenja, ko zanosim, da bo vse ok
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 14.4.2011 12:19:50
|
|
|
|
Katte
|
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 14.4.2011 14:54:56
|
|
|
|
SamoTi
|
Po 57. dneh se tudi meni kooončno nakazuje . Sem kar vesela, ker ima že polni kufer čakanja kdaj se bo prikazala. Tako da naslednji pričakujem nekje maja. Komaj čakam, da mine in lahko greva v nove boje . Lep dan vsem!!!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 14.4.2011 20:32:04
|
|
|
|
vesper
|
janchek81 oprosti saj sem ko ena kura. Sem se že spomnila tvoje zgodbe navijam zate pa normalno tudi seveda za vse ostale
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 15.4.2011 7:02:09
|
|
|
|
Janchek81
|
vesper eh ne opravicuj se...sej razumem, da je tuki dost punc, tud jst morm kdaj kj še pomislt ko berem Itak je pa tko, da sm včerj slišala, da če prvič hitro zanosiš ni nujno da boš drugič tudi - kar je po en stran res ... ampak ne vem zakaj morm jst to slisat od svojih 'kolegou' ful me na tak način tolažjo al kaj dons sm že bolš sm dala včerejšnji dan skoz, mi je kr na jok hodil cel dan potem sm pa u roke uzela en cigaretk in skadila ... sm si rekla, evo pa lahko še en mesc mal kadim Kako 'grdo' se tolažm ane Ubistvu babe žabe ( mal heca ) .... peeeetek je ..... in mi gremo v nove bojeeeeee
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 15.4.2011 7:07:05
|
|
|
|
Katte
|
Končno, SamoTi. Veliko sreče v novih bojih . Ja, petek je. Kako je to super. Potem pa še en teden in prazniki . Komaj čakam, sem cel teden doma. In če bo po sreči, zagledam med prazniki .
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 15.4.2011 7:09:23
|
|
|
|
Katte
|
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 15.4.2011 10:26:49
|
|
|
|
witch
|
Janchek, SamoTi Zdaj bo pa res že čas da vsaj eni uspe. Kar nobene roza ni Punce ne biti žalostne. Jaz se še kar trudim biti pozitivna po tej M, pa kar ne gre. Ampak se bom mogla spet postaviti na noge. Poleg tega cele dneve delam in zvečer kar padem v posteljo. Tak da niti za nimam več energije. Vem, počitnice si bom mogla omisliti.
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 15.4.2011 11:13:33
|
|
|
|
Janchek81
|
witch jst sm pač mnenja, da tud če pride mormo it s pozitivnimi misli naprej, da nam uspe ... jaz sem se pač zdj že sprijaznila, da bo privekal v letu 2012
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 15.4.2011 11:37:04
|
|
|
|
ribica77
|
SamoTi. Super da je prišla Witch upam, da se pozitivne misli čim prej vrnejo! Pa res je premalo ... sem šla gledat in nobene v januarju in tudi ne v marcu, kriza!!! Še dobro, da imamo v aprilu Monstero Punce vsem želim en prekrasen vikend, jaz ga že nestrpno pričakujem
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 15.4.2011 12:12:50
|
|
|
|
Katte
|
Vikend!!!!!!! Samo še dobre tri urice v službi...
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 15.4.2011 14:53:17
|
|
|
|
mladika
|
Helou!! Da se še jst malo oglasim...pri nas nič novega smo v tisti fazi čakanja,al kak bi temu rekla,k upamo da ne pride.Mam še cel teden,še HB da sem ful zaposlena da ne mislim tolk na to.Sem začela prakso ta teden v patronaži in hodim s patronažno sestro mau okol folk obiskvat,pa novorojenčke rihtat sej mi je ful fajn sam ko vidim mamice s svojimi štručkami si pa mislim: "jst bi tut",pa mi je pol tak hudo...eh,upam da se tudi meni nasnmehne sreča in da zadenemo glavni "dobitek",k ga že tolk časa čakam!! Kar se pa tiče pripričevanja mojega da gre na spermiogram,sem pa nemočna,on pravi da ne gre in pika.Da je z njim use ok!!Pol mu pa jst rečem,sej jst sem tut mislnla da je z mano use ok,pa zgleda da ni blo,če ne ne bi rabla operacije.Mislm je ta moj desc trmast,k bik,ampak jst sm še bolj.Maja mam uradno kontrolo pri svoji operaterki pa jo bom prosla za napotnico za mojga,če nav zdej ratal,pa ga bom kr naročla na spermiogram,pa da vidmo!! Sem se mogla mau spihat,k se nimam komu,moj je pa huj k da bi steni govoru,sam da omenim besedo na S*****je že konc se lahk kr nehava pogovorjat
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 15.4.2011 14:59:29
|
|
|
|
Katte
|
Dec...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.