|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE?
1.4.2011 12:24:43   
_Mavrica_
Hej punce....

Vem da se po zelo dolgem času javljam, sem zdaj že kar lepo okroglauser posted image  vendar nisem pozabila na vas....
No pri nas smo že opravili MF in ugotovili da bo user posted image ...vendar spola še nisva izdala nikomur (je kar tečno ko te vsi znanci poskušajo vsakič ko te vidijo na finto spravit, da bi kaj izdal)
Vsake toliko grem tudi pogledat k vam in sem vesela vsake nove, ki se preseli na roza seznam in sočustvujem z vsako ki spet ugleda user posted image , nisem pozabila kako jeuser posted image  .
Krvavitve v začetku user posted image  niso nič nenavadnega. Tudi jaz sem dvakrat ali trikrat krvavela in se zelo sekirala zaradi tega, pa ni bilo vseeno nič narobe. G. je rekla da tudi včasih je malo krvi takrat ko naj bi prišla user posted image normalno, dokler se vsi hormoni ne uredijo na novo stanje, samo to ni prava user posted image !!!! Bi pa verjela, da kakšna, ki ima že tako bolj šibke krvavitve, zlahka zamenja. Drugače pa drugih znakov kot res opazno bolj polne in občutljive prsi pred testom pri meni ni bilo, pa sem mislila takrat, da je bolj moja psiha, potem mi je pa še user posted image  rekel, da so res večje,šele nato sem delala test. Pa sem šla tudi v Muelerja, po tiste Viola teste al kaj že so, ki imajo od vseh najnižjo občutljivost in je bila zelo močna črticauser posted image .

V glavnem, sem živ dokaz da lahko rata....zdaj ste pa ve na vrsti!!!
Držim pesti, res za vsako posebejuser posted image !!

Hope is necessary in every condition.

(odgovor članu čebelica1984)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
1.4.2011 12:24:55   
Janchek81
Hej heeeej punce user posted image

Evo da vam mal reportiram user posted image  Sem šla u Mullerja, sm kupla nosečniški test in O teste firme Duchesse ( to je pomoje od Mulerja firma ) in naredila user posted image  test glede na vse pokazatelje, ki jih imam ( boleča prsa, slabost ... ) no in je bil test - user posted image  tako, da vsaj to vem, da nisem user posted image . Potem sem naredila še O test in mi je blo tko čudn, ker je pokazal blago črtico ... a dons je 18. dan po user posted image  in sm čist zmedena, ker sem bla mnenja, da je O že bla .... bom še jutr poskusla kako je z mojo O, če bo pokazal isto pomen, da so že spet za en drek teli testi user posted image user posted image  bom pol naslednič rajš kupla od CB - digitalni testi ( O testi ), kjer pokažejo smajlija al pa ne-smajlija ( če ni O ) user posted image   Hotla sem pa to povedat, da vedno ko kupim te teste sem tako zmedena kaj mi pokažejo user posted image

Ok ... lep dan  in naj čimprej katera javi, da je zagledala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3227
1.4.2011 13:10:27   
Sisley
Živjo user posted image

joj niti ne vem, če moja zgodba spada tukaj, pa vendar vseeno lahko poskusim, kajti se mi prov dopadejo vaši pogovori :)

No midva z mojim dragim že eno leto delava na user posted image . Pa ni še nič uspeha :(   Jz sm že od septembra hodila redno na ginekološke preglede.. od UZ itd.. No in prvo mi moja ginekologinja pogrunta pregrado, reče 2 cm, naslednje merjenje 7mm. To se mi je že zdelo čudno. Potem mi reče da imam v jajčnikih full preveč foliklov.. Ok.. Me da na preiskave krvi, 1., 2., 3.,.. No in FSH in LSH hormona normalna, imam pa povišan prolaktin. Sedaj jemlem Bromergon user posted image ( slabosti da je joj).. Moje user posted image so precej neredne, od 30 do 48 dni...  Nazadnje me je še napolnila z upanjem da sem noseča, ker naj bi imela tako zelo odebeljeno sluznico in bolj ko sem ji rekla da sem naredila že 3 teste in vsi negativni, ona mene kr "pumpa" da sm vrjetno noseča.. No čez dva dni sem dobila user posted image . Razočaranje do konca..

No, ker mi je bilo dovol tega njenega neznanja oz. ovinkarjenja, sem se odločila da grem na pregled samoplačniško k dr. Ravnikarju. Ta mi je ugotovil "speče jajčnike", seveda Bromergon moram jemati še naprej.. Zelo stanjšano sluznico, čeprav sem drugi dan dobila user posted image ( to mi ni ravno jasno kako je mogoče) .. No in končno, se je nekdo spomnil vprašati, če se je partnerja tudi kaj pregledalo, tako da grem drug teden po napotnico zanj in potem upam da ima moj user posted image aktivne plavalce :)   No, sedaj pa je naprej nekako tako postopek, v kolikor ima on spermiogram uredu, če jaz v treh mesecih ne zanosim, grem na LAPO in HISTEROSKOPIJO user posted image .. obenem pa mi bo še odstranil pregrado.. Sploh si ne znam predstavljat kaj vse me še čaka, tako nemogoče se mi zdi vse to.
Očitno je res, da ni več starostne meje (jaz jih imam 23) in da imajo lahko tudi mlajše ženske težave z zanositvijo..

No sej niti ne vem kaj sem hotla s tem postom povedat, razgovorila sem se na veliko, kajti sem se želela mal izkašljat.. Ker sem kr mal občutljiva zaradi vsega tega in imam že prou pouno glavo.. 

:)
Pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
1.4.2011 13:11:46   
Katte
čebelica1984, res upam, da je to to user posted image  user posted image  user posted image . Verjamem, da si živčna. Navijam, da boš za potrpežljivost nagrajena s user posted image .
Isto velja za witch user posted image  user posted image  user posted image .
_Mavrica_, čestitam za trebuščka in user posted image  user posted image . Hvala, ker si nam zaupala spol svojega user posted image . Uživaj v user posted image  še naprej.
Janchek81, lahko si že noseča, pa je še premalo hormona za test, lahko imaš tudi malo daljši cikel in boš šele ovulirala (v tem primeru kar user posted image , itak ne bo škodilo user posted image ). Bo pa kmalu jasno. Drugače pa je O test negativen, dokler nista obe črtici močni. Ko pa sta, imaš vsaj še kak dan časa za user posted image , preden dejansko nastopi O.
Kakorkoli že, držim pesti.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 3229
1.4.2011 13:19:49   
Janchek81
Sisley pozdravljena ... joj ja, ti dam prav, da v teh časih ni nič več pogojeno z starostjo in upam, da se zadeve stabilizirajo, da odpravijo pregrado in po odstranitvi pregrade hitro v akcijo user posted image  Ne smeš pa nikakor obupati, boš videla, da ti bo lažje, če se 'izpluvaš', poveš kako se počutiš in me smo tukaj s tabo ... en veeeelik objemček ti pošilam in glavo pokonci user posted image

Katte jah lahko sm že noseča ja user posted image user posted image  lahko pa da resnično ni še nastopila O ... ma tok sm zbegana ... glede na to, da sem nekako imela v glavi, da bi naj bila O mogoče do 16. dneva .... no ja, jutri še poskusim s testom ( O ) in če bo isto pokazal ga nardim še u nedeljo, če bo pa še u nedeljo isto jih pa vržem u smeti user posted image user posted image  Kako sem jezna ker še s pomočjo takih testkov ne morm ugotoviti O ... čeprou sm rekla, da ta mesc niti ne bom na testih delala, ampak ker sem videla da so bili dokaj poceni sem kar poizkusila in ta šibka črtica me je zmedla, ...potem pa vprašanja: ali je možno, da je O že bila, ... ali je možno, da bi O šele nastopila in kaj potem natsopi: moja zmedenost in sama vprašanja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
1.4.2011 13:32:50   
Katte
Sisley, dobrodošla med nami. Saj zato smo tukaj, da se lahko izkašljamo in bodrimo ena drugo, ko je hudo. Se pa tudi skupaj veselimo, ko kateri uspe user posted image .
Tvoja G ima pa malo čuden pristop. Če več kot eno leto paru ne uspe zanositi, je ponavadi tako, da dajo najprej partnerja na spermiogram. Ker je neinvazivna metoda, v nasprotju z diagnostiko pri ženski. Pa po tvojem pripovedovanju malo dvomim v njeno sposobnost in strokovnost. Imaš možnost zamenjati ginekologa? V teh časih je to zelo težko.
Glede starostne meje pa to. Sicer je res, da se s starostjo zmanjšuje uspešnost zanositve, ampak po mojem to ni tako velik faktor. Tudi starejši ženski lahko uspe v prvo oz mlajši ne uspe takoj. Jaz bom letos stara 32 let in se sebi še ne zdim prestara. Sicer nama v 10 krogih še ni uspelo, ampak itak je vsakič sproti loterija in seveda obstaja tudi možnost, da je z nama kaj narobe.
Sem se tudi jaz kar nekaj razgovorila user posted image .
No, želim ti čimprejšnjo zanositev. Pa kar oglasi se še tukaj. Te dam tudi na seznam?

Still hoping.

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
1.4.2011 13:58:00   
Sisley
Hvala za dobrodošlico :)

Katte, ja tudi jaz sem začela dvomit v njeno sposobnost.. Zato sem šla ta teden samoplačniško in naslednji teden podpišem izjavo pri temu ginekologu, kateri mi je v 15 minutah povedal kar je ona rabila 7 mesecev in on je mojega "poslal" na spermiogram.

Ja glede faktorja pa je tko kot praviš..  :) samo zanimivo je to, kako sem vsaj jz pri sebi mislila, mene pa to že ne more doleteti, ko bom hotla zanosit bom tik tak, pa ni tko :/

Ja, je pa res da je to loterija ja :) zato upam da vama kmalu uspe "izvleči prave številke" :)

Ja lahko me daš na seznam..

Am se pravi, 23 let imam, in delava na temu že 12 mesecev, torej 12 krogov, ali kako vi štejete te kroge? :)  vrjetno bom prpeljala vn kr dost takih vprašanj :P

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
1.4.2011 14:13:56   
ribica77
Hej Sisley dobrodošla user posted image  datum naslednje user posted image  daš, da vemo kdaj pričakujemo user posted image  user posted image

Punce lep vikend in čim večuser posted image  in user posted image  ! Čakamo vesele novičke user posted image user posted image  

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
1.4.2011 14:24:30   
Sisley
Hmmm, ker imam res zelo neredne oz. nepredvidljive user posted image , dam težko datum, ampak recimo da je 4.5 nekako pravi :)  Čeprav močno upam da je ne bo user posted image zdj v tem krogu pol več.. in da bi končno user posted image .

Pozdravček user posted image

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
1.4.2011 14:37:03   
Janchek81
Oooooooooo zdj dobim na mail da se RR poslavlja oz. da gre na letni dopust ... kaj to pomen? Da ne bomo mogl ta čas nč pisat na forum, da se ne bomo mogl ment al kaj? user posted image

Tudi jaz vsem želim lep vikend, čim več sproščenih in lepih dni in da čimprej zagledamo user posted image  user posted image user posted image

Zaenkrat pa upam, da mi vsaj jutr pokažejo testki da je O in da vem pri čem sem ... ne pa neki ena slaba črtica user posted image  da niti ne vem a je res da O prihaja al da je že mimo, ali pa da so testi za en ... user posted image

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
1.4.2011 14:44:26   
Sisley
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Oooooooooo zdj dobim na mail da se RR poslavlja oz. da gre na letni dopust ... kaj to pomen? Da ne bomo mogl ta čas nč pisat na forum, da se ne bomo mogl ment al kaj? user posted image

MOGOČE JE PA LE PRVO APRILSKA? :)

Neposredna povezava do sporočila: 3236
1.4.2011 14:45:43   
Katte
Sisley, veš, tudi jaz sem mislila, da ne bo problem zanositi. M sem imela vedno redno, sploh nobenih ginekoloških problemov, nikoli na KT. Pa sem se motila, itak.
Krogi se pa ne ujemajo nujno z meseci. Ker so krajši ali daljši. Jaz sem imela tako v teh 9 mesecih, odkar delava na user posted image , točno 10 krogov in sem zdaj v enajstem.
Janchek81 - ne skrbi, prvi april je, RR nas sigurno heca user posted image .
Pa še to - v prejšnjem postu sem se nehote kar pomlajšala. Letos bom stara 33 let, ne 32 user posted image  user posted image  user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
1.4.2011 14:46:06   
vesna_b
user posted image čebelica- bom držala pesti zate. naj bo pravi rezultat, torej

mavrica - a ne da je to kar mal zoprno, ko te vsi sprašujejo, kaj bo? pa bo kar bo.

sisley - srečno! in naj se vajina zgodba čim prej uspešno zaključi - z lepim in zdravim dojenčkom!

janchek - to pomeni, da je danes 1. april user posted image  in da ne smeš vsega verjet user posted image

punce, uživajte. naj bo vikend lep, sončen, in naj vam zapolni misli, rezultati pa naj bodo vidni čimprej...   (user posted image )

jaz ta vikend začnem s prebiranjem cotk. da si pripravim vse nevtralne in jih operem, da me tole moje dete kaj ne prehiti oz dokler sem še "okretna". ker sem res že kar... konkretno zaokrožena.
seveda pa bom ves čas držala pesti za vse vas.

čauči

Neposredna povezava do sporočila: 3238
1.4.2011 14:48:15   
Katte
Vesna, upam, da zdaj, ko to pišeš, nisi še vedno v službi user posted image ...

Still hoping.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
1.4.2011 14:51:21   
vesna_b
he he he, ne. danes sem jim pa že zjutraj povedala, da delam do dvanajstih in nič več, torej sem ob 11.45 rekla direktorju adijo, povabila še babnce na zadnji kofe ta teden na avtomat, in se ob 12.10 odštemplala in odšla domov. user posted image user posted image user posted image

počasi se bom naučila

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
1.4.2011 14:51:57   
Katte
Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image MEGi20.........9.3.2011user posted image   
 user posted image SamoTi......26.3.2011user posted image
user posted image čebelica1984.......28.3.2011user posted image
user posted image  ringababy..........x.3.2011user posted image
 user posted image Luna*..........x.3.2011user posted image
user posted image witch........x.3.2011user posted image   
 user posted image ribica77.........10.4.2011user posted image
user posted image  Janchek81.........13.4.2011user posted image
 user posted image xoxox........15.4.2011 user posted image
user posted image mladika......22.4.2011user posted image
user posted image Katte..........25.4.2011user posted image
user posted image dspela..........30.4.2011 user posted image
 user posted image Arual......x.4.2011user posted image
user posted image   vesper.........x.4.2011user posted image
 user posted image  Jassika........x.4.2011 user posted image
user posted image  CariSSa10......x.4.2011user posted image
 user posted image   NB86.........x.4.2011user posted image
 user posted image  sivk1......x.4.2011user posted image
user posted image  Sisley.......4.5.2011user posted image
user posted image user posted image SmInCa... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image

user posted image
Jackie 7.8.2010user posted image
user posted image portorož 6.9.2010user posted image  user posted image
user posted image coris 10.9.2010user posted image
user posted image vesna_b 13.9.2010user posted image
user posted image Ula33 17.9.2010user posted image
user posted image  nati29 20.10.2010user posted image
user posted image petrussa x.11.2010user posted image
user posted image  _Mavrica_ 20.11.2010user posted image
user posted image  Tatkica 2.12.2010user posted image
user posted image  študentka86 12.12.2010 user posted image
user posted image   jeannetka 14.2.2011 user posted image
user posted image  anonimna user posted image  18.2.2011 user posted image  
user posted image  anity_1 24.2.2011 user posted image   

Seznam mamic

Nadinne 24.11.2010 - Evelina user posted image
zaljubljena23 17.12.2010 - Nej  user posted image
*Star* 23.12.2010 - Anea user posted image
planikica 27.1.2011 - Renko user posted image
PilotGirl 1.2.2011 - Nik user posted image
prvičmami 1.2.2011 - Tjašauser posted image
naja17 28.2.2011 - Maj user posted image
Klemy82 11.3.2011 - Gašper user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
1.4.2011 15:29:14   
Janchek81
Ja je 1.april ane ... sam to pa res ni blo nč smešn user posted image user posted image

No jaz za vse držim pesti, da boste/bomo hitr srečke user posted image  in da jst končno ugotocim kdaj mam O user posted image user posted image user posted image  - to paše pač zraaaavn user posted image user posted image

Ok vikend je user posted image user posted image  možgane na pašo, kakšen kozarček piva bo sedu in pa kakšn cigaretk tud zravn user posted image user posted image user posted image  to je pa 'tista' stvar, ki je potem ne bom smela delati ko bom user posted image  ooooooooo komi čakam user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
2.4.2011 10:34:49   
witch
Saj sem vedela da bo tako... FF mi je danes O spremenil iz 16. dne na 26. dan.  Tak da sem danes 8 dni po tej novi O. Pa prav takrat nisva nič slončkala user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem včeraj naredila test in je bil negativen. Meni res ni usojeno zagledati teh magičnih črtic user posted image user posted image user posted image
Ah user posted image user posted image user posted image brezveze upam, če potem še bolj boli.....
Hvala vam vsem za pesti in dobre želje user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

Neposredna povezava do sporočila: 3243
2.4.2011 10:45:35   
Katte
Oh witchuser posted image user posted image user posted image . Pa res ni nobenega upanja za ta krog? Jaz še vedno upam zate.

Still hoping.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
2.4.2011 11:17:05   
Janchek81
witch jst sm tud vcerej delala O test in mi je pokazal rahlo črtico, potem sm dons ze spet nardila in je bla ze bol vidna, tko da zgleda da res O šele prihaja...ti pa dajem oz. vsem tukaj, en link kjer se vidi kako naj bi bilo z O testi  .. čeprou sem sama tud zmedena, ker sem mislila da mam O nekje 16. dan pa se je zgleda vse spremenilo, ker je danes že 19. dan, tako da je možno da bo O jutri ali pa celo danes, bomo vidli ... čeprou tud danes ne bova mogla user posted image tko da tud jaz nimam nekako več upanja, da bi nama v tem krogu ratalo user posted image  ampak pač ... pa naslednji krog ...

Evo tuki prilagam link:

http://www.neplodnost.info/ziva/portal/index.php?topic=naravnem

Samo je pa tko, da če sta user posted image  vsaj 3 dni pred to tvojo O je še vedno upanje, da uspe user posted image  

Lep sončen dan vsem user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
2.4.2011 12:01:36   
witch
Katte in Janchek user posted image user posted image hvala.

Katte dva dni pred to zdajšnjo O sva. POtem pa nič več (v bližini te O). Smo mi glih takrat dobili detece in je bila doma prava zmešnjava. In v vsem tem cirkusu ni bilo mogoče slončkati.

Janchek jaz imam tako čudne cikle, da je težko vedeti kateri dan bo naslednji mesec O. Je pa skoraj vedno 18. dan. Zato sva tam okrog bolj aktivna. No, se trudiva na vsaj dva dni. Čudno mi je, da ko pijem rman cel mesec imam fajn kratek cikel. Tokrat pa ni tako. Ker če je zdaj bila to O, bo cikel spet dolg 40 dni user posted image pa še rman sem pila. Bomo videli čez kakšen teden... Link bom pa pogledala user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
2.4.2011 12:12:21   
Janchek81
witch no ce sta vsaj 2 dni pred O user posted image  potem je še vedno upanje user posted image  Kar se pa tiče teh čajev pa jaz nikol ( žal ) nisem verjela v njih, ker za marsikater čaj pravijo da so + in - in tudi sama sem poizkusila marsikej ( pa ne zaradi nosečnosti ) pa je kakšen mesec bilo OK, potem že spet ne in tudi ko nisem več čaja pila je bilo isto kot takrat ko sem ga pila ... tako, da mislim, da je to tud mal v glavi - moje mnenje pač.
Jaz bom pa še jutr nardila O test in vidla kakšna bo črtica, upejmo pa, da bo kej več časa in spočitosti za user posted image  Drugače pa pač prčakujem kar user posted image , ker nimam potem več kaj upati za ta ciklus .. bomo šli pa v nove boje v aprilu oz. maju user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
2.4.2011 12:28:40   
Sisley
Hmm.. no user posted image dva dni pred O bi kar lahko bilo uspešno, tko da Witch, mogoče pa le bo user posted image .
Janchek, joj vidiš kar se te spočitosti tiče sm pa jz kr ista.. Včasih sm ker jezna nase, kar sem tako utrujena da ne morem oz. ni prave volje niti za user posted image .
Še sploh ker nimam rednih O, bi se mogla z svojim crkljat na dva dni.. Ampak pride tak mesec, da me revček čaka tudi po pet dni user posted image ..

Sem pa vesela, da je ta 1. april minil. Kajti zame je bil KATASTROFALEN dan. Prvi šok sem doživela pri veterinarju z psičko, ker mi je dal vedeti da ima mogoče tumor in kot da to ni bilo dovolj, je morala po moj avto pridt vlečna služba, kajti ko sem speljala iz parkirišča mi je šla sklopka in sem obstala na mestu.. Ah..
Sem pa danes tolk bolj navdušena, fulll lep dan, malo prebrskala po netu, dobila upanje za mojo zlato psičko in še počasi mi bo minila user posted image tko da bova lahko z mojim veselo user posted image .. 

Punce, ve pa isto izkoristite te pozitivne dneve in veselo se mejte rade z svojimi user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3248
2.4.2011 12:40:41   
Janchek81
Sisley ma pr nama sploh nism problem jaz user posted image  ker jst se ze potrudm in bi pač nardila nekak vse, da bi na 2 dni lahko user posted image  .. tud ce me je tist dan glava bolela sm se pač potrudila....problem je bolj v njem user posted image  ker ma tak siht da je fizični napor in pride domov tok utrujen, da včasih niti kosila ne poje al pa večerje, gre samo pod tuš in spat ... in včasih ko mu rečem sama če bova kej user posted image  mi samo reče, da res žal ni sposoben user posted image  valda sem na čase razočarana in užaljena ampak po drugi strani ga pa razumem. Pač je on mnenja, da če prvič nisva niti načrtvala in nisva niti gledala na plodne dni, da nama je v 4. mesecu ratal, da nama bo pa zdj tud ...pač ni pa tak, da bi se mal prašou da bi tud on lahko zato kej naredu ane user posted image  včasih mava res take 'krege' glede tega da joj .... samo kaj nej ... bo prišlo ko bo ... upam, da čimprej ... je pa res, da mislim, da on sam na čase odlaša z novim naraščajem, ker se boji, da ne bi prišlo do iste težave kot prvič ( UPN ) ... ubistvu dolga zgodba, boji, trpnjenje ... itd ...ampak jaz sem pač pozitiven človek, upam na najboljše in tud včasih priznam, da je moja krivda ko pridejo tisti dnevi se mal preveč obremenjujem s tem ... bi blo res bolš da pustim času čas in prosto pot, ko bo ratalo pa itak da bova oba najbolj vesela ... tako, da v nove boje pa bo ratal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
2.4.2011 12:54:32   
Sisley
Janchek, se vidi da sem na novo in bo nekaj časa trajalo, da spoznam zgodbe za nazaj,.. da bi šla pa vse za preteklost brat je pa velikoooo tega user posted image
No, to te pa tudi razumem, da si razočarana. Mene je moj eno 5x zavrnil, sm misnla da bi ga najrajš zabrisala nekam, sem se kr mal strmala pol tisti dan user posted image pa čeprav vem, da je bil utrujen in sem ga tudi razumela.. samo mi je blo tako težko dojet, da ravno v tistih dnevih ni on želel. Ima pa moj tut stresno službo, poleg vsega je pa še čustven tip full in če ni čustveno prepričan da sva midva uredu, lahko kar odpišem karkoli tist večer..

No ne obupat, pogruntaj kj kako bi ga zvečer mal spravila do energije.. hmmm, pri nama da se malo "zbudiva" pomagajo kakšne norčije, žgečkanje al pa kj.. Otročje mogoče malo, sm naju pa prebudi user posted image

Mi je pa hecno, ker se piše dosti o tem, da takrat ko ima ženska O, naj bi imela full energije in želje po odnosih, men se zdi da sem pa ravno takrat vsa izčrpana, al je pa to neka čudna psiha.. Ker drugače itak nikoli točno ne vem kdaj nastopi O pa me pol začne vse skupaj pošteno jezit in zgubim kr malo volje.

Tko da bodi vesela da si vsaj ti polna energije, ali pa da se pripraviš do tega user posted image

To se moram jaz še naučit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.