Sisley
|
Živjo joj niti ne vem, če moja zgodba spada tukaj, pa vendar vseeno lahko poskusim, kajti se mi prov dopadejo vaši pogovori :) No midva z mojim dragim že eno leto delava na . Pa ni še nič uspeha :( Jz sm že od septembra hodila redno na ginekološke preglede.. od UZ itd.. No in prvo mi moja ginekologinja pogrunta pregrado, reče 2 cm, naslednje merjenje 7mm. To se mi je že zdelo čudno. Potem mi reče da imam v jajčnikih full preveč foliklov.. Ok.. Me da na preiskave krvi, 1., 2., 3.,.. No in FSH in LSH hormona normalna, imam pa povišan prolaktin. Sedaj jemlem Bromergon ( slabosti da je joj).. Moje so precej neredne, od 30 do 48 dni... Nazadnje me je še napolnila z upanjem da sem noseča, ker naj bi imela tako zelo odebeljeno sluznico in bolj ko sem ji rekla da sem naredila že 3 teste in vsi negativni, ona mene kr "pumpa" da sm vrjetno noseča.. No čez dva dni sem dobila . Razočaranje do konca.. No, ker mi je bilo dovol tega njenega neznanja oz. ovinkarjenja, sem se odločila da grem na pregled samoplačniško k dr. Ravnikarju. Ta mi je ugotovil "speče jajčnike", seveda Bromergon moram jemati še naprej.. Zelo stanjšano sluznico, čeprav sem drugi dan dobila ( to mi ni ravno jasno kako je mogoče) .. No in končno, se je nekdo spomnil vprašati, če se je partnerja tudi kaj pregledalo, tako da grem drug teden po napotnico zanj in potem upam da ima moj aktivne plavalce :) No, sedaj pa je naprej nekako tako postopek, v kolikor ima on spermiogram uredu, če jaz v treh mesecih ne zanosim, grem na LAPO in HISTEROSKOPIJO .. obenem pa mi bo še odstranil pregrado.. Sploh si ne znam predstavljat kaj vse me še čaka, tako nemogoče se mi zdi vse to. Očitno je res, da ni več starostne meje (jaz jih imam 23) in da imajo lahko tudi mlajše ženske težave z zanositvijo.. No sej niti ne vem kaj sem hotla s tem postom povedat, razgovorila sem se na veliko, kajti sem se želela mal izkašljat.. Ker sem kr mal občutljiva zaradi vsega tega in imam že prou pouno glavo.. :) Pozdravček vsem
|