|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Filane paprike
21.7.2009 15:41:56   
Jessy
Takole jih jaz delam. http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=11562

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Filane paprike
21.7.2009 15:45:57   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

IZVIRNO SPOROČILO: mika

krtek, kakšne začime pa daš v juho, zraven zelenjave seveda, namesto vegete? Men je juha soljena s soljo pusta.


Od začimb in zelenjave dam: 2 korenčka, polovico pora, polovico kolerabe, polovico manjšega gomolja zelene, 1 čebulo, 1 paradižnik, šop peteršilja, šop drobnjaka, sol, poper, včasih tudi majaron in timjan. Vegete ne uporabljam. 

Uf, v juho (govejo, kurjo) tudi jaz ne dajem Vegete. Raje prihranim ostanke zelenjave, ki jih ne uporabim za druge jedi in jih zamrznem ter jih po potrebi porabim za juho. V juho poleg mesa, kosti in soli dam: stroke česna, celo čebulo, cel paradižnik, podzemno in nadzemno kolerabo, majhen košček zelene (ne dam veliko, ker ima zame premočan okus), rumeno in rdeče korenje, koren peteršilja, bet cvetače, bet brokolija, paše celo bet (trdi del, ki ga drugače npr. za solato izrežem ven) zeljne ali ohrovtove glave (seveda ne od kislega zelja user posted image ) in por. Pravzaprav dam noter vse vrste zelenjave razen paprike in bučk user posted image Tudi drugih začimb ne dajem noter. Taka juha definitivno ni pusta user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Filane paprike
21.7.2009 16:31:31   
mika
Očitno sem se  navadila okusa vegete in mi brez nje hrana ni tako dobra. Bom pa poskusila z začimbami, ki ste jih omenile.


(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Filane paprike
25.7.2009 15:26:55   
zvesta
Tako, moje drage, zdaj grem pa v bolj. Držite parkeljčke, da ne zajebem teh paprik. :)

AKCIJA!

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Filane paprike
25.7.2009 15:32:00   
tosja
 
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Tako, moje drage, zdaj grem pa v bolj. Držite parkeljčke, da ne zajebem teh paprik. :)

AKCIJA!


user posted image user posted image user posted image 5 dni si rabla... user posted image user posted image user posted image Če uspejo se jih ju3 lotim še jaz! user posted image


_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Filane paprike
25.7.2009 16:23:09   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: tosja

 
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Tako, moje drage, zdaj grem pa v bolj. Držite parkeljčke, da ne zajebem teh paprik. :)

AKCIJA!


user posted image user posted image user posted image 5 dni si rabla... user posted image user posted image user posted image Če uspejo se jih ju3 lotim še jaz! user posted image


Jah, sem pogum zbirala. Se že kuhajo. Diši ful lepo, kot bi jih delala mami. :) 7 paprik in 5 čuftof, še 45 minut.

Sem pa delala s surovim rižem, tako da se pustim presenetit.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Filane paprike
26.7.2009 8:50:14   
tamiflu
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Takole jih jaz delam. http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=11562


Papriko tudi jaz delam tak.Če pa smo že pri teti Vegeti, jaz jo uporabljam, ker nam paše njen okus, tudi kocko včasih.Pač odvisno od jedi.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Filane paprike
26.7.2009 11:31:04   
zvesta
Evo, zdaj bo moj skuhal pire, pa da probamo to čudo, ki se je skuhalo včeraj. Sem pa fascinirana že nad tem, da čufti med kuho niso razpadli. :)

_____________________________

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Filane paprike
26.7.2009 14:23:39   
zvesta
Zdaj pa finalno poročilo. user posted image

Mmmmm, dobre so bile. Ravno prav kompaktne, okusne, le za moj okus malo preblago popoprane. Ampak za našega dveletnika pa ravno prav.

Sem pa naredila miks vaših receptov in od oka skup v maso zmetala: mleto meso, nasekljano čebulo - svežo, peteršilj, jajce, surov riž, sol, poper, česen.

Potem pa čebulo na olje, žličko sladkorja, moko, vodo in paradižnikovo mezgo in sol. Hop paprike not in so dobre po 70 minutah kuhanja.


Hvala vsem.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Filane paprike
1.8.2009 18:04:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

So se mi zluštale, pa ne znam skuhat. Na pomoč! user posted image


Aja, pa s čimmanj omake, ta pri nas en gre preveč v promet.


Sm jih lih dons kuhala oz. se še kuhajo.  Sama vzamem faširan meso, mal od mesarja, pa mi mešanga naredi, vzamem pa tudi že unega začinjenega. Notr v surov meso zmešam ene 3/4 do 1 čebule, ene 5 strokov česna, sol, poper, mal tiste začinke (mešanica začimb), mal sladke paprike v prahu, dam 1 jajc, da skup prime, žlico kisle smetane. 2 žlici riža prepražim na maslu in pol umešam v surovo maso mesa.

Kar se pa omake tice, jo pa pr nas tud nben ne porajta, sam nek se morjo paprike skuhat. Tam dam pa paradajzovo mezgo, cebulo, cesn, solim, popram, zalijem z vodo in to je to. Tko delam tud sarme. Zmer use pojejo. user posted image

< Sporočilo je popravil Repka -- 1.8.2009 18:07:24 >

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?