|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: spodnjeposavska
16.9.2009 8:24:30   
_melody_
Jutro!

Še tukaj novičke povem, čeprav je neko zatišje na tej temiuser posted image Včeraj imela CTG, lep, mala živahna, ko sam vragecuser posted image . Na začetku se ni pustila naštimat, razganjalo jo je pa tako, da so se v ambulanti vse smejaleuser posted image . Kakšni zvoki so to bili...Drugače pa zatekam še vedno in verjetno mi je G glih s tem namenom na napotnico dopisal, tako da moram, če pred torkom (PDP) ne bo nič, iti zjutraj kr v P. Bomo videli kaj bo potem sledilo...Joj še čisto malo...

Nepoznana javi na RR, kdaj boš v P, lahko da bomo isti čas pa te poiščemuser posted image .

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 126
16.9.2009 8:56:52   
Nepoznana
Melody, imam občutek, da boš ti prej zibala kot jaz user posted image . Sicer pa, če me jutri ne bo na RR, pomeni, da so me zadržali. Ampak me ne bodo (no, tak občutek imam), ker mi prav nič ne fali, nič ne otekam, pritisk je začuda ok, sladkor tud. Je blo pa prejšnji četrtek vse ok in do zdej še ni nobene spremembe.

Ti bom na ZS poslala svojo telefonsko, pa sva lahko v kontaktu - in ko boš v torek držala svojo bebico (če ne že prej), mi pa javi. Jaz bom verjetno še s trebuhom okrog ctg-ja letala user posted image . Računam, da me bodo pol za ponedeljek naročil, pa še nič ne bo, pa bom morala še v sredo in v petek priti - pol mi je pa prijateljica napovedala, da me bodo zadržali in sprožili. user posted image user posted image Joj, če bi me brežiški zdravniki brali - imam že cel scenarij poteka. user posted image user posted image

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 127
16.9.2009 11:18:05   
ninka80
TjasaJ, čestitke user posted image user posted image user posted image Kako sta kaj?

-melody- in Nepoznana, zdaj sta pa vidve na vrsti! Želim vama hiter porod in zdrave otročke.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 128
16.9.2009 12:47:53   
_melody_
Nepoznana jaz sploh ne vem kaj naj pričakujem...rada bi 18., ampak se mi zdi da se ji tako lepo godi v bušiju da ne bo prišla prej vn.  Kaj tebi so v porodnišnici, ko so ti delali ctg, še pogledali, če si kaj odprta? Mene že vse boli, tišči, ko grem na wc mam občutek kot da mi bo ven pogledala, ampak ona samo lepo miglje. To čakanje ja takoooooooo utrujajočeuser posted image . Kdaj imaš ti spet CTG?

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 129
16.9.2009 12:56:12   
Nepoznana
Melody, sm dobila sms... user posted image

Prejšnji četrtek me ni še nič pogledal, če sem kej odprta, ne vem kako bo jutri. Ja, jutri mam spet pregled - ctg najbrž, če še kej drugega, pa ne vem. Zadnjič sem morala še vodo dat, ker naše ginekologinje ni in cel mesec nisem imela pregleda. Pa UZ mi je naredil.

Drgač pa sm vidla, da so se s 14. 9. preselil (ginekološka ambulanta) in jutr bom spet na začetku. Sem bila že ponosna nase, da zdej pa točn vem, kam moram it..No, pa spet nč ne vem. user posted image

Ampak js kr ne morem verjet, da bom kmal imela bejbija user posted image

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 130
16.9.2009 13:33:28   
ninka80
Ojla, vidim, da ste že nestrpniuser posted image user posted image . Saj bo kmalu...

Gresta v B rodit?
Tam je čist odvisno, katre G je, ad te tut "spodaj pregleda".
Drugače pa vem, kako je , ko čakaš čez rok, pa vsake 2 dni CTG....
jao, upam, da bo ta kej hitrej prišel na svet kot bratec.

Neposredna povezava do sporočila: 131
16.9.2009 13:55:41   
_melody_
Ampak js kr ne morem verjet, da bom kmal imela bejbija user posted image

Jaz tudi neuser posted image .

Sem slišala ja, da g. amb. neki obnavljajo. Sam men je moj G rekel, da nej grem v bolnico. To pomeni zdaj kam??? V porodniški oddelek?? Sem čist zmedena...

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 132
16.9.2009 13:56:25   
_melody_
Gresta v B rodit?

Ja, obe greva v Brežice rodituser posted image .

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 133
16.9.2009 14:06:07   
ninka80
Super, sem 1. rodila tam in je blo fajn, tko, da grem zdej z veseljem tja.

na porodniški oddelek greš na CTG. Pol pa v G ambulanto. Vsaj tko je bilo predlani.

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 134
16.9.2009 14:11:23   
_melody_
na porodniški oddelek greš na CTG. Pol pa v G ambulanto. Vsaj tko je bilo predlani.

Hvala. Zanima me samo še kaj to za njih pomeni, ker je moj G na napotnico za porod še dopisal, da zatekamuser posted image

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 135
16.9.2009 14:12:18   
Nepoznana
Ja, js sem bila zadnjič v bolnici na ginekološkem oddelku. In kolkr sem zastopila, tam zdej prenavljajo - ker sem šla prav na internetno stran bolnice gledat, ne zdravstvenega doma. Sej to je tam, kjer je vse povezano - na ctg-ju sem bila menda ena dva prostora stran od porodne sobe... Me je kr mrazil, ko sem pomislila, da bom kmal tam... user posted image

Eh, jaz bom šla kar na informacije, pa mi bo tam povedal kam. Sej na ctg bom pa verjetn spet mogla v porodnišnico...user posted image

Melody, boš ti vzela dudiko s seboj v porodnišnico? Baje, da sestre niso preveč navdušene nad dudami in baje, da je bolj priporočljivo zizo otroku dat - pa tud če je to vsake pet minut...

Sam dojenje me pa čedalje bolj skrbi...Bo steklo, ne bo, bo mleko, ga ne bo...Hmmm

< Sporočilo je popravil Nepoznana -- 16.9.2009 14:15:18 >

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 136
16.9.2009 14:26:28   
ninka80
_ melody_ jst sem pri 1. tut zatekala, pa ni imelo to nobenega vpliva na nič. Ma tam je odvisno, kater G je v ambulanti.

Jst sem šla vedno kar mal pred 8 na pordodni oddelek, kjer so mi naredile CTG, potem pa dol v ambulanto. 1. nisem tako naredila in sem čakala 3 ure!!!! Ker to je navadna ambulanta, kjer so tut nosečnice, nenosečnice....

Duda, jst je 1. nisem imela s sabo, pa je nisem rabila, ker takoj po porodu dete tako spi, pol ti jo pa itak možek lahko prinese.user posted image

Evo, pa sem se vama kar uštulila.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 137
16.9.2009 14:36:22   
Nepoznana
Ninka, prav nič se nisi uštulila - vsaka izkušnja prav pride user posted image .

Jaz sem bila zadnjič najprej v ambulanti, pa me je pol na ctg poslala, še prej v laboratorij, pa sem vse skupaj s ctg-jem  in pregledom (tud UZ) vred opravla v eni uri pa pol.

Pa še vprašat jo moram tam, če mi je zadnjič vzela iz materinske napotnico za porod user posted image . Prišla sem domov in za ovitkom ni bilo več napotnice! Mašinca sem bila jezna!

Ker včasih rada "odšopingiram" v Celje in kaj hudiča bi blo, če bi me tam kej zagrablo - brez napotnice se lahko pod nosom obrišem in romam v brežice. No, zato sem zdej pridno doma, tako, da mi je v vsakem primeru najbližja varianta Brežice, kamor imam že od vsega začetka namen it.

Hja, dudiko bom danes prekuhala (pa še flaško, da ne bom praznega piskra vrela user posted image ), pa jo menda kr v torbo vtaknila... Bom pol videla, kako bo...Sem tak ziheraš, da se nočem pol na mojega jezit, kako da ne ve kje imam kej...Zato imam že vse pripravljeno. Čeprav, bodimo pošteni, tudi on bi se prav dobro znašel sam. user posted image user posted image

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 138
16.9.2009 15:00:32   
_melody_
Ninka vsako mnenje prav pride. Ti se kar štuliuser posted image .

Nepoznana jaz sem še dva tedna nazaj vse prekuhalauser posted image . Tako, da je vse prštimano in če bo potrebno mi bo mož prpelal. Prvo mi je važno sam, da to dete vn spravimuser posted image .
Upam, da se tle v brescah res držijo 7 dni čez rok, če ni nič. Kaj je zdj kaka luna, da bi lahko vplivala na najuuser posted image ?

Sara - 28.9.2009

Neposredna povezava do sporočila: 139
16.9.2009 15:06:46   
Nepoznana
Uf, na luno se pa ne spoznam preveč - čeprav vem, da kadar je polna, sem bolj tečna kot ponavadi. user posted image

Kam si pa spravila dudiko pol, ko si jo prekuhala? Kako dolgo mora vret - 5 minut? Pa cucelj od flaške tud? Oziroma kar cela flaška?

Jaz računam, da bom še tiste male aventove posodice s pokrovčkom prekuhala, pa bom cuclje in dudiko v tisto posodico zaprla - ker pokrovčka od dudike naj se ne bi prekuhavalo. V čem pa je pol smisel... user posted image

Joj, če bi me mama brala...Vedno mi reče "dobr, da ste vi vsi preživeli, ko nismo tako komplicirali"... Najbrž ima prav.

U, v tuševih drogerijah imajo akcijo - ob nakupu kateregakoli Aventovega izdelka, dobiš gratis flaško (260 ml). Najbrž si bom šla kupit kakšne blazinice za prsi... Kakšna flaška viška ne škodi, blazinice pa tudi (upam), da bom potrebovala user posted image

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 140
16.9.2009 15:07:43   
ninka80
_ melody_ kdaj imaš opa rok?

Jst sem ga imela po ZM 23. 10., po NS pa 30. 10., no naš sine je ven prilezu 4. 11user posted image user posted image

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 141
16.9.2009 15:11:44   
Nepoznana
user posted image Ninka, ne mi takih šokov... Meni so tudi na nuhalni "prestavli" PDP na 25.9., ampak je ta datum moja ginekologinja ignorirala in mi pustila 20.9.. Uf, vprašanje, kako dolgo bom še jaz čakala na mojo bejbo. Ampak bom čisto tiho o onem drugem datumu...da si ne premislijo in začnejo takrat štet user posted image .

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 142
16.9.2009 15:13:43   
ninka80
nepoznana, sem moj G je tut skoz mel za rok 23. 10. Dol V B so pa gledal zadnji rok.
Ma nisem te hotla prestrašit, ampak se mi je pa vleklo, ko pr norcih do 4. 11.

Neposredna povezava do sporočila: 143
16.9.2009 15:16:15   
_melody_
Kam si pa spravila dudiko pol, ko si jo prekuhala? Kako dolgo mora vret - 5 minut? Pa cucelj od flaške tud? Oziroma kar cela flaška?

Jst sem vse razstavla kar se je na flaški dalo in pokrovčke od dudik sem dala prekuhat. Pa daj kr v mrzlo vodo, da ti ne bi počlo kaj. Pustila sem da vre tam med 5-10minut. Pa vodo sem potem iz cuclov mal vn stisnla kar je not ostalo. Pol sem pa v škatlico dala.

Ninka jaz imam rok 22. (v torek), nepoznana pa v nedeljouser posted image . Kaj pa če bi res probala user posted image z možemuser posted image . Nisva že 2 meseca pa poluser posted image , ker je blo men tak čudno. Sej mi bi blo še vedno...

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 144
16.9.2009 15:17:32   
_melody_
Pa jaz bi po ZM mogla met že doma staro 2 tedna user posted image , po UZ in na NS so mi pa določli 22.9.

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 145
16.9.2009 15:21:10   
ninka80
Upam, da obse čimprej dobita svoji štručki v roke. Vem, kok se vlečejo zadnji dnevi. Ja nič punci, še enkrat okna umijta, pa vse generalno spucat, pol zvečer pa še možeka "obdelat"user posted image user posted image , pol pa bo.

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 146
16.9.2009 16:24:10   
_melody_
Upam, da obse čimprej dobita svoji štručki v roke. Vem, kok se vlečejo zadnji dnevi. Ja nič punci, še enkrat okna umijta, pa vse generalno spucat, pol zvečer pa še možeka "obdelat"user posted image user posted image , pol pa bo.

Uh sej bi, pa ni volje. Sploh se mi nič ne lušta. Mož bo pa mogel vrjetno kr počakat, da to dete vn spravimouser posted image . Ne gre na silo.

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 147
16.9.2009 16:28:58   
_melody_
Ninka vaš Klemen je pa tak šarmanten dečkouser posted image . Bi bil pravi za našo malouser posted image . Ste imeli krst v Artičah? Sej je bil to artiški župnik al ne?user posted image

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 148
16.9.2009 19:40:24   
Mateja4
helov:)
še ena novopečena posavka tukej user posted image user posted image če me vzamete medse...

Jaz mam pa doma 1mesec in 11 dni staro pikico. . 5.8 je prijokala na svet naša Taja

tako da bom z veseljem poklepetala z vamiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 149
16.9.2009 19:51:25   
Nepoznana
Dobrodošla med Posavkami! user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?