|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: spodnjeposavska
4.3.2010 14:00:15   
emibu
morfologija se nikjer ne plačuje to naj bi bil brezplačen podrobnejši pregled ki ti pripada edino če si mislila nuhalno svetlino? tam pa jst nisem bila se pa plača ja...

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 551
4.3.2010 17:42:48   
niwci
Vidim da ste se kar razpisale. Jaz pa zdej ob mali najdem tako malo časa, da bi še na net skočila...

Drugači punce nič se bat poroda... Ko bo prišlo bo hudo,za ene bol za ene manj user posted image , ma res pozabiš use še isto sekundo, ko ti štručko položijo še vso umazano na trebuh...

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 552
4.3.2010 17:48:30   
divans1
Ja, jst sm tud bla na morfologiji v Brežicah, to je podroben pregled ploda in se ga ne plača, sem pa bila takrat v 21. tednu.

Emibu, tudi jst mislim it rodit v Brežice, mogoč bomo pa še skupi tam hahaha.....user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 553
4.3.2010 17:59:33   
divans1
Dejte kej napisat o epiduralni v Brežicah. Jst sm razmišljala, da bi šla samo na posvet, pa če bi blo med porodom ful hudo, da bi vseeno mela papir podpisan, pa da bi mi jo vmes dali, na začetku bi pa probala brez, če bi šlo....user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 554
4.3.2010 18:24:13   
mala2001
Hvala za odgovore. Sem mislila, da se je v 4 letih kej spremenilo, ker se zadnje čase itak vse plača... Hvala bogu da je brezplačna, ker bom drugač bankrot!

Jst sem prvič mela epiduralno. Je blo vredno 40.000 SIT, ki sem jih zanjo plačala. Samo, ko mi je proti koncu zatekel maternični vrat, so mi jo izklopili in me nafilali z umetnimi sem kar po mojemu plezala.
V glavnem ful omili bolečine, ni pa nobeden rekel, da je porod zastal zaradi nje (čeprav te na posvetu opozorijo, da se to lahko zgodi), je pa možno. Sicer pa itak potem pozabiš kako je bolelo, tko da mislim, da bom šla zdej probat brez. Sem še hrabra, ker sem v prvem trimestru, do septembra bi se znala še premislit...user posted image

Drugač pa epiduralna user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 555
4.3.2010 20:26:50   
divans1
Ja, pa ti jo morjo že na začetku dat, ali ti jo lahko dajo tudi med porodom?

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 556
4.3.2010 20:37:59   
divans1
Še eno vprašanje. Kje bi lahko kupla kake večje nalepke za na steno otroške sobe, pa da so taki živi liki gor od živali, baby center nima nč pametnega, same neke umetne....user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 557
4.3.2010 21:30:26   
emibu
epiduralna jst se bom dobr pozanimala prei sm tut jst že slišala o tem da lahko podaljša porod..user posted image probala bom po naravni poti uglavnem...za nalepke hm..jst jih vrjetno neboom dala ker bomo kr narisal na stene meedvedka puja pa tko..drugač pa mogoče ikea??

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 558
4.3.2010 21:46:07   
divans1
Sm že naročila po netu...user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 559
5.3.2010 8:22:00   
Crystall
Emibu ... epiduralno moram komentirati, ker sem bila na predavanju o epiduralni in imela sem jo pri porodu! Ja res je, da epiduralna večinoma podaljša porod, in sicer iz tega vzroka, ker ne boli tako močno, počakajo, da se vse naravno odpira brez grobih pritiskov. Bolj počasi gre, manj je stresno za otročka, manj raztrganin ... Pri meni pa je epiduralna naredila ogromno korist. Jaz sem majhna 160 cm in sem nosila fantka težkega 4320 g in 55 cm. In ko sem dobila epiduralno, sem se čudežno hitro odprla, drugače vprašanje kaj bi bilo, niti carski rez ni bil izključen. Porod mi je trajal 10 ur, vprašanje kaj bi bilo drugače. Meni je v glavnem pospešila porod.

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 560
5.3.2010 10:47:14   
julka8
divans - kje pa si pol naročila te nalepke?user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 561
5.3.2010 11:13:50   
Crystall
Julka8 ... včasih se na ebayu da kaj fajnega najti. Poglej na angleški ebay user posted image  Jz sem kr velik naročala za Blaža. Nalepke za na steno oz. posteljico sem imela pa od medvedka pu-ja. Sem kupila v Kingcrosu - Baby markt ali nekak tako se reče trgovini.

Sicer hodite kaj v Zagreb po nakupih za vaše malčke? Fajn je, ker se še davek dobi nazaj. Mi smo lupinico kupili, isofix podstavek, zdaj smo šli pa še avtosedež iskat.

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 562
5.3.2010 13:37:25   
divans1
Pa se lahko za epiduralno odločiš med samim porodom, če se fulll matraš, al ti jo morjo že na začetku dat?

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 563
5.3.2010 14:36:07   
mala2001
Kolko se js spomnim, ti jo morjo dat, ko so popadki na 5 min, in si lahko še kolikotoliko mirna, ker gre zadeva v hrbtenjačo in ne sme bit nobenih trzljajev. Med popadkom boš težko na miru sedela! Drugače pa vstavitev katetra ne bolim le tak hladen občutek je...

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 564
5.3.2010 15:47:47   
Crystall
V NM je epiduralna 24 ur na dan, v Brežicah pač če trofiš nanjo. Fajn je, da se gre prej na predavanje, če se nameravaš odločiti zanjo. Sama sem imela redne popadke in odprta sem že bila (to sta pogoja). So mi pa epiduralno vstavljali med popadki. Popadek (dihanje, vstavljanje, popadek (dihanje, vstavljanje. Pri epiduralni ti mora najprej v kri stečt 1l NaCl, šele potem lahko dobiš epiduralno. Ker imam slabe žile, mi je ta tekočina 1 uro tekla v žilo, potem pa je prišla ena krasna anestezistka Nataša in mi jo vstavila. Ti pa najprej hrbet pretipa, namaže z neko tekočino (mogoče jod?), potem ti pa šele vstavi kateter.

Fajn se je prej odločit zanjo, mislim pa da gre tudi, da se med porodom.

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 565
5.3.2010 20:42:56   
divans1
Nalepke sem naročila na amazonu.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 566
6.3.2010 11:02:44   
emibu
mislim da bom jst poskusla kar brez oz. po najbol naravni potiuser posted image tole vstavljanje katetra se mi nekak ne sliši najlepšeuser posted image če bo pa prehudo pa me naj nafilajo z nečimuser posted image sej obstajajo še druge metode le da so manj učinkovite kot EA kajne?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 567
6.3.2010 11:23:42   
Crystall
Ja, nekak tako user posted image . Drugače pa je vstavljanje katetra res najmanj. Spodbujam pa itak porod brez vseh protibolečinskih pripomočkov. No, jaz na žalost nisem bila tako pogumna, ker sem vedela, da bo moj mali pravi korenjak in še rodila sem 13. dan po roku user posted image  Je pa porod res nekaj lepega, ko dobiš svojega otročička v naročje. Še zdaj podoživljam vse te trenutke user posted image . Pa lepo mi je bilo potem, ko sem dobila ogromno telegramov, ko sem vedela, koliko ljudi se je spomnilo na nas, jajjjj kak mi je toplo pri srčku user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 568
6.3.2010 13:13:45   
divans1
Ja, to je pa res lepo in nepozabno doživetje....user posted image user posted image user posted image Tudi jaz mislim, da bom probala kr po naravni poti, če ne bo prišlo do kakih sprememb v zadnjem trenutku. user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 569
6.3.2010 16:17:05   
emibu
ja tut jst upam da se nebom premislila..ko bi lahko vsaj primerjala bolečino z nečim da usaj vem kaj pričakovatuser posted image no..sej vem...so mi že povedal da bom vidla k bom tamuser posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 570
6.3.2010 18:05:15   
Crystall
Emibu - se strinjam! To je posebna bolečina. Sicer je nepoznamo. Ampak za otročka se splača potrpet uro, dve, par ur user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 571
6.3.2010 19:02:34   
emibu
vem in že komaj čakam da se bomo lahko skupi cartal..kot sigurno tudi druge nosečke tu gor kajne?user posted image lep večer usem*

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 572
7.3.2010 7:57:40   
divans1
Sam, da bi blo vse v redu, to je najbolj važno!!!! user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 573
7.3.2010 8:11:37   
Crystall
Punce, VERJAMEM, da bo vse ok user posted image user posted image user posted image  In upam, da se poleti srečamo na kakšnem srečanju posavk ob kakšni kavici, soku user posted image user posted image user posted image  STE ZA?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 574
7.3.2010 8:11:52   
Crystall
Seveda z našimi sončki user posted image user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?