|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: spodnjeposavska
2.3.2010 14:23:28   
divans1
Emibu, sm vidla, da si na "majčicah" napisala, da te bodo poklicali, kdaj se začne materinska. Kdo te bo poklical? V četrtek se že začne!

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 526
2.3.2010 15:06:02   
emibu
divans 1-danes em imela pregled in sestra je imela pri sebi list za materinsko šolo na katero je zapisovala katere ženske bi se udeležile ker je nekk praznik al nevem kaj je rekla sestra da bo vsako posamznico poklicala kdaj bo in če bo predvideva pa da se bo začela konec marca. LP

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 527
2.3.2010 15:32:08   
mala2001
A sta vidve sigurni da gresta v isto skupino materinske? Saj je le nekaj obiskov in mogoče gre vsaka v svojo. Je zanimiva zadeva, samo una zobarka je dolgočasna!

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 528
2.3.2010 15:55:23   
emibu
ja jst hodim v brežice h ginekologu grem pa takoj na prvi tečaj ki se bo začel..in to so informacije ki sem jih dobila danes na pregledu...

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 529
2.3.2010 16:29:36   
divans1
Hm, čudno....user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz hodim v Brežice h ginekologu, pa sem že pred tremi tedni klicala v zdravstveni dom in so mi rekli, da se začne 4.3. in da so 4 predavanja.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 530
2.3.2010 17:08:52   
emibu
res nebi vedla predlagam da še enkrat pokličeš za usak slučajn h ginekologinji

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 531
2.3.2010 17:49:46   
divans1
Itak mam jutri redni pregled, pa bom videla, kaj bodo rekli.... user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 532
3.3.2010 17:34:48   
mala2001
In kaj sta ugotovili glede materinske? Kako dolgo traja in kje je? bolnica al ZD?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 533
3.3.2010 18:30:01   
divans1
No, jst sm danes vse zvedela. Jutri se začne materinska šola v zdravstvenem domu v Brežicah, traja štiri tedne, predava pa skoz babica.

6. aprila pa se začne materinska šola v bolnici v Brežicah, traja isto štiri tedne, razlika je le v tem, da je to sedaj v bolnici na novo in da tu predavajo ginekolog, babica, fizioterapevt, to se pravi, vsak svoje področje. Midva sva se odločila, da greva 6. aprila, takrat bom v 33. tednu, upam samo, da naju ne bo user posted image kaj prehitel. user posted image

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 534
3.3.2010 19:12:41   
emibu
čudno tebi so usaj kej povedal mene pa še niso nč poklicali...no sicer pa do aprila je še čas jst bom tut takrat že v 34 tednuuser posted image ni tole mal pozno al se men zdi?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 535
3.3.2010 19:38:50   
divans1
Ja, danes je kumi sestra začela pisati seznam, tako da te bo poklicala po telefonu, brez skrbi. Hm, tudi meni se to zdi malo pozno, upam res, da ne bo prepozno, da ne bomo šle prej rodit!!!!! user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 536
3.3.2010 19:42:21   
emibu
ja sej ja in pol dobiš sred teme kako dihat med porodom popadke user posted image in potem imajo vse druge nosečnice pposkusnega zajčka ojojoj danebo res tako...in kako je bilo na pregledu? a tebi dela na usakem pregledu uz? ti je mogoče kaj omenil da je pregled v 32 tednu plačljiv??user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 537
3.3.2010 20:18:46   
divans1
Pri meni je do zdaj čist vedno na pregledu naredila UZ in nikoli ni nč omenila, da je kej plačljiv....user posted image Sm stoprocentna, da ne, pri moji ginekologinji ne. Vedno mi naredi UZ, to je fulll dobr, da malega vidim. Super je blo na pregledu, vse je zaenkrat ok, mali tehta že 1300 g. user posted image user posted image user posted image

Če želiš, greš pa lahko jutri v materinsko v zdravstveni dom.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 538
3.3.2010 21:10:49   
emibu
men pa stričevičeva ne dela zmerm mi gre tko na jetre k sm 5 minut fertik se mi zdi d se ne zavzame kj preveč..ka pa vem no od začetka je skos s tistim okol skakala zdej pa nč več..

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 539
4.3.2010 7:08:20   
divans1
Jah, ona je bolj tko....user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 540
4.3.2010 9:22:11   
mala2001
Lepe novice berem glede materinske in dr. Kočnarjeve. Js sem v 13. tednu in sem imela do sedaj že 3 UZ, pa sem mislila, da je Kočnarjeva samo bolj previdna, ker sem krvavela. je res super ginekologinja, kinič ne špara na nas. Mrbit bi lahk šla za novo zdravstveno ministrico!user posted image

Torej bo materinska v bolnici na vsake 4 tedne.... kul, si moram izračunat kdaj it, samo ker mam rok septembra se bojim, da bodo ravno dopusti poleti in bo odpadlo!user posted image

Neč bat, če boste morale iz materinske takoj rodit, vsaj dihat ne boste pozable, tko ko jaz, ker vam bo še vse sveže.

Uživite in upajmo da bo snega kmalu konc!

Čavči!

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 541
4.3.2010 9:53:58   
divans1
Materinska v bolnici ne bo na štiri tedne, ampak bo trajala 4 tedne. user posted image

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 542
4.3.2010 9:58:10   
mala2001
Ja, sej kužim, predvidevam, da bo potem še kakšna, al misliš, da bo v celem letu samo ta, ki se začne v aprilu?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 543
4.3.2010 9:58:21   
emibu
mala- sej jst sem tut krvavela v 8 tednu pa sm mela že ene 4 UZ je al pa še več do teh tednov k si zdej ti sam pol okol 20 tedna je blo pa čedali manj sicer pa bolš to k pa da bi mi jih skos delala k bi blo kj narobe bo treba ta ženski firbec mal potlačt sj zdej pa ni več dolg da bo prskaku venuser posted image user posted image
tiste k mate kj kmalu rok a vas je kj "strah" poroda? za mene je to prvič pa sploh nevem kaj nj prčakujem...

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 544
4.3.2010 11:02:36   
divans1
Itak, da bo pol še materinska... spet bodo zbirali prijave, ko jih bo dost, pa bo spet. Sej lahk da bo vsak mesec!!!

Hmmm, jst mam PDP 22. 5, kaj pa ti emibu? Zaenkrat me še ne grabi panika, bo pa to tudi moj prvi otroček po dveh ss, ko se pa spomnim na porod, mi pa tudi ni vseeno....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 545
4.3.2010 11:33:09   
emibu
jst imam pa pdp 19.5user posted image pa mam tut mal čudne občutke ene tko povejo d me je kr groza druge pa k da ni blo nč..user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 546
4.3.2010 11:40:53   
divans1
Ja, hvala enako!!! Boš šla v Brežice? Kaj pa epiduralna?

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 547
4.3.2010 11:48:32   
emibu
ja v brežice..ti tudi?za epiduralno se pa nisem še nč preveč pozanimala..samo baje tistga za epiduralno tak ni vedno tam in jst k mam tako srečo bom vrjetno takrat naletela k ga nebo

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 548
4.3.2010 13:05:26   
mala2001
Vi dve sta bili že namorfologiji? Kje pa? Ali se plača in koliko?

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 549
4.3.2010 13:59:30   
emibu
mala 2001 ja morfologija je bla že neki časa nazaj..se ne plača usaj jst nisem..bla sem pa v brežicah jasno=)

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?