Dajadada
|
Skačica, ful je luštn brat kok ste povezani v vaši familiji. Se mi zdi, da je zmeraj manj tega. En razlog so majhne družine, drug pa, da se kar nekako razidemo in ne najdemo ne časa ne volje, da bi srečevali. Kako bodo šele vaši otročki užival z bratranci in sestričnami. Dolgčas vam zihr ne bo . Glede obleke za poroko pa, če nič ne najdeš, si jo še zmer lahko daš šivat. Kar se svečanih poročnih tiče, je res bolj tema v trgovinah. Draja, to da si šla na svoje je bila reeees dobra odločitev...vidim, da se ti je obneslo iz vseh vidikov. Bravo punca . Jooj, si bogica z noseč. težavami...ti kar pojamraj...tukaj smo . Tinaaja, a ne kok zelo si želijo naše pozornosti. V bistvu vse težave, tečnoba ipd. izhajajo samo iz tega...vsaj pri nas je tako. Sam kaj, ko pa je treba v življenju še kaj drugega počet kot samo z otrokom se ukvarjat. Nejc se ponavadi spravi na tima, kadar mu kej ne paše. Ker ve, da bo tako dobil najino pozornost, pa tudi če bo negativna in bo za kazen šibal v sobo. Na vse načine se trudi biti v središču pozornosti. Če ga npr. ne poslušamo, se začne dret. Pa to ne pomeni, da ga nočemo poslušat, ampak on govori kar naprej in hoče, da ga gledaš, mu kimaš, odgovarjaš... In to tudi, če vidi, da se midva pogovarjava med sabo, ali s kom drugim. Zdej mu poizkušava dopovedat, da mora počakat, da midva nehava govorit, potem pa naj on pove svoje, ne pa da kar čez govori, govori in govori. Nikoli si nisem mislila, da bom imela kdaj dovolj besede mami, ampak ko se zadere ene 10ič, zato, ker mu jaz rečem samo prosim, ali kaj je, zraven pa ga ne pogledam, ker npr. glih nekaj drugega delam, al pa sem v avtu in ne morem nazaj njega gledat, takrat je pa res že preveč. Drugače sem pa navdušena nad njegovim govorom...kako se da zdaj zmenit z njim...luštn. Če pa kaj ne ve, si pa kar zmisli eno besedo . Pri timu pa spremljamo drugačen napredek...zdaj še veselo kobaca naokoli, razišče čisto vsako stvar, ki mu je na dosegu, tudi vsede se že sam iz položaja kobacanja, pa dvigovati se je začel na nogice, naučil se je ploskati in to je zdaj nejcu fajn, k zganja vragolije pred njim in mu ploska . Si je najdu občinstvo . Ah, lahko bi še pisala in pisala o naših dveh škratkih...dogaja se nam veliko lepega, je pa tudi veliko dela z njima...včasih smo vsi v 7 nebesih, včasih je za znoret...vsega je polno .
|