Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarjica feha, jaz pa te razumem in sem na tvoji strani. Ker...vidim, da nisem edina taka na svetu, da si vsaj še ti, mogoče pa še kje kaka... Mene totalno grize v srcu in se mi meša, ko gledam, kako se moja tašča slini po mojem otroku, da mu igra nadomestno mamico in si ga dobesedno prisvoji - ona naš obisk razume tako, kot da sva midva z možem otroka prinesla njej. Pa da se razumemo, nisem ljubosumen človek, ker takih občutkov nimam do nikogar drugega, samo do nje. Ne moti me tast, svakinja, tete, strici, sosedje,...nihče me tako strašno ne moti, kot ONA!!! Zato, feha, totalno te razumem!!!! Punca ti boš na psihiatriji pristala, torej malo se zamisli nad seboj, drgač bo tašča cele dneve imela tvojega otročka. A jo tvoj mali kliče mamica? A ga poskuša dojit? A ga je ona rodila? A je vse to v tvoji glavi?? In glede obiska, ja komu ga pa neseš pokazat kot njej, tisti dve urci pa jima lahko daš malo veselja. Bodi vesela, da ga ima tako rada, ali bi pa rajš takšno taščo, ki se sploh ne bi zanimala za vnuka??
|