mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA sorry, sam take izjave kot jih ima ona, pa nimaš sam zato ker si novopečen starš. bistvo je da je moževa žlahta. nevem no, se pač ne strinjam s tem. meni je vseeno je moj ali njegov oče, spoštujem tistega ki spoštuje mene. da pa bom nekoga poniževala, ker vzame mojega otroka v naročje in ker ga rada gleda, mi je pa čist mim. pa veliko žensk (po porodu) poznam, tako da ne, to mi ni normalno pa vprašanje zate, če sva že v kontaktu: ti je šla tudi tvoja žlahta na živce, če so rekli, da imajo tvoji otroci iste oči kot oni ali karkoli že? najbrž ne. no, to je tisto, kar mene moti - delimo na tvoj in moj starš, pa ma vsak svojega najraje, ampak ceni tistega ki ceni tebe na to sm pa res alergična mOGOČE BOŠ IMELA SREČO in te ne bo dajalo tako po porodu, kot nas je nekatere. Če bi jaz takrat pisala tu gor, moje izjave nabrž ne bi bile nič kaj boljše od Freche. Ko se ti trga, se ti pač trga. Če pa ti ne bo prizanešeno, potem boš razumela. pa da ne boš mislila, da delim na moje in tvoje starše, sploh ne. Za tasta poskrbim ravnotako, kot bi za svojega očeta. Je dal hudo ločitev skozi in ker je mož bil čist v tiltu, sem bila edina ki je trezno razmišljala, tako da smo se borili skupaj. Ker je bilo zanj bolj ugodno, da se z nami seli v hišo, sva ga na mojo pobudo sprejela. Enkrat mi je rekel, da sem jaz edina, s katero se lahko resnično pogovarja. Mož pač ni imel živcev, ker je tast naredil kar nekaj velikih kiksov in skoraj ostal na cesti. To pišem, da boš razumela moj odnos, do moževega očeta. Kaj pa je bilo tisto obdobje po porodu....pitaj boga...enostavno nisem bila jaz. Glej, ko dobiš prvega otroka se ti lahko malo sfrtajčka. Razumejo pa lahko samo tiste, ki so dale to skozi. Sej je Frecha napisala, da se kontrolira in to je pomembno, ker bo prej vse skupaj prebrodila. Samo, da mine
< Sporočilo je popravil mika -- 14.7.2009 9:13:17 >
|