Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: freha mislim ženska je obsedena. res je da njej v zakonu ni najbolj rožnato, zdui se mi sama na svojem bregu, ampak ni mi treba zato ugrabit otroka. mene pa kuha od ljubosumja, ko pridemo domu ne morem da je ne šimfam, moj jo itak zagovarja. sej vem da se nisem poročila z njo ampak z njim ampak me zna žret tud ponoč, določene njene geste me čist odbijajo, ful se počutim bolj zanimiva od nje, ki je nekje tam doli za moje standarde. bog pomagaj a sem mal nora? tok mi gre na živce. Kle se prašam, kdo je obseden. Ugrabit otroka? Pa sej nisi resna no, če zravn poveš še, da te kuha od lubosumja. Jaooooooooo. Mende ne tekmuješ s svojo taščo, ko pravš, da se počutiš bolj zanimivo od nje? Jaoooooooooo, ne morem, da se ne začnem režat. A misliš, da ti bo dec k mami nazaj ušel in se bo z njo ženu Al si tok posesivna, da tašči ne privošiš veselja, ki ga čuti do malčka? Da bi pa mojo mamo dec šinfou samo zato, ker malčka pestuje, bi ga pa v rit sunla.Zdej se pa postavi v moževo kožo in si predstavljaj, kako bi se počutila, če si morda z mamo v dobrih odnosih, pa bi jo tvoj dec skoz šinfou? Da ne boš na koncu mela problem, ker boš tok šinfala, da te bo nekam poslal. Tistga, ki imaš rad, boš branil, zato pa tvoj dec tudi to počne - brani mamo, ker imaš ti problem, ko ti neki kravžla živce. Zdej mu pa še reci, naj se odloči med tabo in mamo, pol bo pa cela veselica.
< Sporočilo je popravil Repka -- 15.7.2009 15:01:05 >
|