Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
moja sošolka ma na fb same take slike, kot da je razstavljena na nekih newyorških ulicah in je ful dobro.
Jaz pa sem se vzdržala komentarja (ker so mele veselje ), ampak fora je pa dobra. Sicer pa- jaz se ne bi nič čudila, če bi res kje zmagal, taka lepota kot je!
Dan! Tudi jaz sem občanka Ormoža. Sicer moj sin je star že 13 let, otrok s pp, pa sem se vam upala oglasiti. Sicer pa vas že nekaj časa spremljam. Poznam pa vas kar nekaj, Ado npr. na videz, z Monchyjinim tastom smo v malem rodu, Tatly včasih srečam na kavi v Imperiji, vsaj ko so poleti vozičkali. Od Didike pa sem oddaljena le pet minut vožnje.
< Sporočilo je popravil Betkica -- 4.11.2009 10:07:47 >
Dan! Tudi jaz sem občanka Ormoža. Sicer moj sin je star že 13 let, otrok s pp, pa sem se vam upala oglasiti. Sicer pa vas že nekaj časa spremljam. Poznam pa vas kar nekaj, Ado npr. na videz, z Monchyjinim tastom smo v malem rodu, Tatly včasih srečam na kavi v Imperiji, vsaj ko so poleti vozičkali. Od Didike pa sem oddaljena le pet minut vožnje.
betkica dobrodošla hmmm pol te poznam jaz ?
hmm, a pol jaz tebe tudi? ja, se bo treba zmenit za kavo... s katko sva zadnjič ugotovili, da je primeren teren v centralu, s seboj pa je treba imeti nekaj igrač za otroke in potem se oni lepo igrajo na tleh, pa je vsaj malo miru, tolko, da se kava spije
1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm 5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm
Najprej hvala vsem za prijaznost. Ada, ti me mogoče poznaš tudi na videz, še iz časov, ko je sine hodil v vrtec, tebe sem tam srečevala, takrat si imela hrošča. Tatly, ti me pa sigurno ne poznaš, mogoče na videz. Sicer pa mojega sina poznate, kerr hodi na Stanka Vraza in jih je poln Ormož, je med vozičkarji. Kava pa bo padla, sem vsako jutro v Ormožu.
Najprej hvala vsem za prijaznost. Ada, ti me mogoče poznaš tudi na videz, še iz časov, ko je sine hodil v vrtec, tebe sem tam srečevala, takrat si imela hrošča. Tatly, ti me pa sigurno ne poznaš, mogoče na videz. Sicer pa mojega sina poznate, kerr hodi na Stanka Vraza in jih je poln Ormož, je med vozičkarji. Kava pa bo padla, sem vsako jutro v Ormožu.
kako pa ves katera sem?ce ni skrivnost kaj pa ima tvoj sinek?
Otrokec mi pa reče, da bi jajčko (potem ko se je že navečerjal), mu jo na brzino naredim, pridem po njega, pa je revček že spal. Zaspal je 19.15 in zadnje čase vedno tak hitro. Hvala bogu zjutraj tudi malo potegne, je tak lenušček kot mami