Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 23.9.2009 11:50:24
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 dobro jutro uživajte v današnjem lepem dnevu in lepo vozičkajte mi bomo malo manj uživali - imamo namreč zobozdravnika
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 23.9.2009 12:03:40
|
|
|
|
*monchy*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* pondelak tjaša tudi ne spi? uf...ne...ma mi je prva dva meseca tak lepo spala,drugi mesec že celo noč 21h-7.00h zdaj se je pa navadla da 3x je...vedno... meni ni nikol spal celo noč. budi pa se mi na vsake 3 al pa 4 ure, včasih vsake pol ure...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 23.9.2009 12:04:01
|
|
|
|
*monchy*
|
mamamajča za ata
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 23.9.2009 12:17:47
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak aja dobro jutro vsem Evo ura je pol 4 jaz pa že eno uro sedim za računalnikom. Zgleda da se bom pridružla našim ubogim mamicam, ki ne morejo spat-iz sočutja, ker moji namreč lepo mirno spijo, SAMO JAZ NE MOREM vau, ti pa si zgodnja no saj sn js tudi bla ta čas pokonci...Maruši nekaj ni pasalo...se je budila od treh do petih...nič jokala samo jamrala...sn ji dala malo čaja in je zaleglo za 10 minut.... pa sn mislila da je mogoče lačna, ji grem mleko narest....gospodična 2x potegne in spi...za naslednjih 10 minut okol petih je pa vendarle omagala...in spala do osmih
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 23.9.2009 12:18:51
|
|
|
|
trezika
|
Imam pa eno vprašanje.... kaj naj ji dam da bo lažje in bolj mehko kakala? Zadnji čas fuuuuul na trdo kaka....
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 23.9.2009 15:22:29
|
|
|
|
petra *k
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Imam pa eno vprašanje.... kaj naj ji dam da bo lažje in bolj mehko kakala? Zadnji čas fuuuuul na trdo kaka.... tia je tudi bla full zaprta, jaz sem suhe slive čez noč namočla, vjutro sem jih spasirala pa ji dala za jesti, potem pa še slivov sok gor za spiti. je pomagalo.
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 23.9.2009 18:08:03
|
|
|
|
mihi78
|
Jaz sem tudi naredila enako kot petra, suhe slive namočene pa še sokec ji dam za spit pa hitro deluje. Glava me danes tak boli, da bi si jo najrajši odšraufala!
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 23.9.2009 19:14:30
|
|
|
|
*monchy*
|
tak zdaj pa mam 5min časa da se tu oglasim še malo sem7sva danes bla pridna pospravla sva celo stanovanje z mojim , v njegovi sobi sva naredla akcijo v omari in igračah, preoblekla postelje, uspešno sva ga sfrizirala pa skopala zdaj pa je pripravlJEN na spanje ati pa nama spet dela trezika jaz sem mu dala slivov frutek pa je blo takoj bolše slive res pomagajo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 23.9.2009 20:07:21
|
|
|
|
Anonimen
|
otroci spijo jaz pa hitro pokukam če se kaj na rr dogaja te pa veselo pisat diplomo. čez dan mi namreč nič ne uspe napisat . če bo tak šlo bom 5 mesecev samo pisala.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 23.9.2009 20:34:24
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: deja777 otroci spijo jaz pa hitro pokukam če se kaj na rr dogaja te pa veselo pisat diplomo. čez dan mi namreč nič ne uspe napisat . če bo tak šlo bom 5 mesecev samo pisala. Držim pesti, da ti bo čimprej uspelo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.9.2009 20:40:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 23.9.2009 20:40:32
|
|
|
|
pondelak
|
deja tudi jaz
|
|
[Brisano sporočilo] 23.9.2009 20:41:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.9.2009 20:43:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 23.9.2009 20:46:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, po pravici povedano bi rabila eno konkretno brco v tazadnjo . ampak sedaj sem se vsaj zraven spravila in danes napisala že 4liste , kje jih je še hmmm..... 60 tu nekje. ma saj bo ampak delat bo treba in nič spat .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.9.2009 20:47:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.9.2009 20:48:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 23.9.2009 20:57:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak deja kaj pri vas v vrtcu gledajo risanke ja se mi zdi da ja. ampak samo večja skupina če se ne motim
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 23.9.2009 20:57:08
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak pondelak ajde pisat diplomo Še kera? joj tega pa pri meni nebo...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 23.9.2009 20:58:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak deja ko imaš enkrat osnutek, gre kar hitro. Res pa je, da če imaš zadaj kako veliko grožnjo gre še hitreje. Nisem pa imela 2 sončkov, to pa tudi drži. ja jo že imam
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 23.9.2009 21:04:37
|
|
|
|
pondelak
|
eno vprašanje-se da ki na internetu knjige brat??
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 23.9.2009 21:45:29
|
|
|
|
Anonimen
|
punce lahko noč. me kar zvija pred računalnikom grem ker bo za dve uri itak alarm za AB za aneja potem pa že danaja za jest,...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 24.9.2009 7:22:26
|
|
|
|
Anonimen
|
no pa dobro jutro! eno kavo za prebujanje. danes pa mi je začela danaja smrkati in kihati. groza!bolj aneju razlagam, da ne sme okrog nje hodit in je lubčkati, bolj lezi v njo . zaj pa mamo 2 bolnika. nič grem se zrihtat in šibam v trgovino.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 24.9.2009 8:49:55
|
|
|
|
*monchy*
|
dobro jutro no mi smo že od 6h pokonci ko je začel timon pet jaz sem mala roža ampak je zaspal zdaj nazaj ob 3h vjutro pa me je budil da sem ga mogla po hrbtu počohat
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 24.9.2009 8:56:48
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro najprej moram pohvalit moja otroka, ki sta včeraj tako junaško prestala včeraj zobarja oba imata namreč novo zvezdico... zraven je bil pa tudi miha, tak, da je bilo kar pestro danes gremo na bratvo, pa pradedek ima RD (od miha in adama), tak, da me ne bo do večera na spregled aja, za lažje kakanje tudi jaz priporočam slive, ali deci tople sladkane vode za zajtrk (ampak to pride v poštev, ko so malo večji). morrak jaz v vrtcu sploh televizije nisem opazila zdaj, ali je nimajo v vseh igralnicah, ali pa imajo uspešno skrite mi pa ni adam še nikoli rekel, da bi v vrtcu gledali risanko
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.