Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 22.9.2009 10:51:11
|
|
|
|
tatly
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica se ena neprespana noc...............jih vec ne stejem
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 22.9.2009 10:54:32
|
|
|
|
tatly
|
sun-ce ju kaj mantra? aja je mogoce da nasa pikica smrka in kaslja od zobka?namrec vidi se ji 1 zobek zgoraj,ampak se ni zunaj-o bomo meli festo ko bo 1 vuni kak dolgo nima zobkov
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 22.9.2009 11:00:57
|
|
|
|
tatly
|
PIA IN STELLA MALO Z ZAMUDO VSE NAJ ZA 6 MESECEV PA NE VEC MAMICE JEZIT
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 22.9.2009 12:14:22
|
|
|
|
mamamajča
|
hej.... tatly, za vročino bi rekla, da je lahko zaradi zob, samo prehlad Ne vem, tam sem vidla, da ti je ena napisala, ampak jaz to prvič slišim. Jaz sem z Markom tudi hodla k zdravniku, ko je tak kašljal, čeprav so mi rekli, da dokler nima vročine, naj ne hodimo. Ne vem... Je mel že bronhitis, zato se ne špilam, ampak pač grem. Mislim, da ni nič narobe, če pelješ stello, pa da boš pomirjena.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 22.9.2009 13:02:03
|
|
|
|
ada2
|
tatly po moje tudi prehlad nima veze z zobki, vročina ja, kašljanje in smrkanje pa gotovo ne. če imaš sirup za izkašljevanje ji ga daj čez dan, tisti proti kašlju je pa bolj za zvečer, da bo lažje spala. če ji hrope pomeni, da se lušči, naj veliko pije, da se bo bolj luščilo in bo prej zdrava. pa če ima 37,2 še ni sile, sta lahko komot zunaj, ser bo nosek še prej spucal, drugače ji pa čisti nosek s fiziološko, pa kak operil zvečer, da bo lažje dihala, pa kake prekuhane kamilice pod posteljo, da bo navlažen zrak, ali pa mogoče kako toplo cotko na prsa privezat, sicer pa še imaš tisti moj obkladek, pa ji kar segrej in s plenico zaveži na prsa, ko jo boš dala spat. pa mogoče kak fitobalm pod nosek namazat, pa na prsa, ali pa kremo od materine dušice (taka rumena)... če se pa vleče več kot 1 teden, ali če dobi vročino, pa se le ita pokazat... pa upam, da bo hitro boljše
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 22.9.2009 13:28:10
|
|
|
|
*monchy*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica se ena neprespana noc...............jih vec ne stejem tudi jaz več ne
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 22.9.2009 13:28:19
|
|
|
|
pondelak
|
eto za vse bolnike
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 22.9.2009 13:28:44
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* IZVIRNO SPOROČILO: suncicica se ena neprespana noc...............jih vec ne stejem tudi jaz več ne se podpišem...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 22.9.2009 13:30:54
|
|
|
|
*monchy*
|
pondelak tjaša tudi ne spi?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 22.9.2009 16:47:55
|
|
|
|
tatly
|
ada-operil in panatus ji lahko dam oboje zvecer
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 22.9.2009 18:30:24
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* IZVIRNO SPOROČILO: suncicica se ena neprespana noc...............jih vec ne stejem tudi jaz več ne se podpišem... Ojoj, uboge Jaz imam zaenkrat še srečo s tem ...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 22.9.2009 18:31:02
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly PIA IN STELLA MALO Z ZAMUDO VSE NAJ ZA 6 MESECEV PA NE VEC MAMICE JEZIT Enako tudi od nas
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.9.2009 20:31:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 22.9.2009 20:40:01
|
|
|
|
ada2
|
tatly ja, zvečer ji daj panatus in operil morrak adam je danes imel zanimiv dan, najprej je šel z mojim atom v gorice prat sode, potem sta šla še v gozd po kostanje, ko sta prišla domov sta skupaj jedla kot 2 prava delavca, potem je prišel k njemu sosed, ker sta šla njegova starša na en sestanek, potem je pa z njimi šel še na en RD. tak, da danes ni bilo neke krize... jutri imamo pa zobarja, v četrtek trgatev pri tašči, v petek greva dopoldne po kostanje, v soboto gremo v velenje na pikin festival... bomo preživeli aja, pa hvala za pošto
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 22.9.2009 20:55:26
|
|
|
|
mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak Deja slike so pa meni tudi ful všeč in ugotovila sem, da je tvoj brat celi ata, tvoj sin, pa je celi ti, Danaja, pa je še malo premajhna, da bi se jaz lahko opredelila, kam spada Jaz pa pravim, da so na prvi sliki Deja, Mitja pa ata isti, bolj si ne bi mogli biti podobni, Danaja itak celi ati, mali Anej pa se meni tudi zdi, da je mamičin Moje skromno mnenje
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 22.9.2009 20:56:09
|
|
|
|
mamamajča
|
Moj ata pa je od danes že na oddelku in to je ena lepa novica za lahko noč. Pa lahko noč!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 22.9.2009 21:32:56
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* pondelak tjaša tudi ne spi? uf...ne...ma mi je prva dva meseca tak lepo spala,drugi mesec že celo noč 21h-7.00h zdaj se je pa navadla da 3x je...vedno...
|
|
[Brisano sporočilo] 23.9.2009 3:40:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.9.2009 3:42:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 23.9.2009 6:47:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! morrak ti si pa zgodnja. jaz sem pa od 6h pokonci in se mi zdi groza, da sem mogla tak hitro vstati anej še spi in to v svoji sobici ja sem že od marsikoga čula da je anej čisto meni podoben. no trmo pa ma po atiju nič grem ker danaja nekaj tečnari
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 23.9.2009 8:56:15
|
|
|
|
petra *k
|
dobro jutro hvala za kavo jaz pa sem tel zapravla, tak vneto sem pospravlala, in niti približno nevem, kje je. vse sem že premetala, še celo koš sem na glavo postavla kera ma mojo tel, naj me proba zvati, tolko da prekinem, če ga najdem. katastrofa
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 23.9.2009 9:35:47
|
|
|
|
petra *k
|
sem našla telefon, po dejini zaslugi, ker me je zvala. je bil lepo skrit na previjalni pod koco. se zgodi
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 23.9.2009 10:01:32
|
|
|
|
pondelak
|
petra-glavno da si ga našla
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 23.9.2009 10:15:24
|
|
|
|
katka37
|
dobro jutro uživajte v današnjem lepem dnevu in lepo vozičkajte tatly, za oni sedež za v bano za se zmeni z ado, bi ga ona imela, pa za pregled in malo pikico
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 23.9.2009 11:26:52
|
|
|
|
suncicica
|
za vse bubane otrocke.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.