|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del
25.9.2009 11:08:27   
tatly
pondelak-kaj pa te?saj se je bil mladdi=?
evo se jaz sem dobla prehlad,kiham,smrkam,kasljam-lahko jem calpol?tudi mi bi mogli jutri na trgatev pa nevem ce bi sli,cez dan nima vrocine vceraj zvecer je spet vroca bla malo pa sem ji hitro calpol dala-ADA POMOČ

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
25.9.2009 11:33:52   
*monchy*
tatly komot calpol vzameš. bebi je vredi?

< Sporočilo je popravil *monchy* -- 25.9.2009 11:34:12 >

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
25.9.2009 11:36:08   
*monchy*
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

dober dan!!!!
kak ste kaj? mi2 sma ok, tia še je vedno vroča po čelu, ampak sem ji vjutro vročino merla v ritko, pa ni pokazalo ničuser posted image  zaj pa nevem, kaj naj naredim, smo vabljeni na trgatev popoldan, pa nevem, če je pametno da gremauser posted image user posted image  ma kera kaki predlog??

petra k borisu? mi tudi gremo user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
25.9.2009 12:19:19   
petra *k
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy*

IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

dober dan!!!!
kak ste kaj? mi2 sma ok, tia še je vedno vroča po čelu, ampak sem ji vjutro vročino merla v ritko, pa ni pokazalo ničuser posted image  zaj pa nevem, kaj naj naredim, smo vabljeni na trgatev popoldan, pa nevem, če je pametno da gremauser posted image user posted image  ma kera kaki predlog??

petra k borisu? mi tudi gremo user posted image

ja k borisu. a vi tudi grete? kaj te vem, če bi midvi šle.nisem pri voli. tia mi več podnevi neče spati, tečna je kak driska, ker je zaspana,pa nikak neče zaspati. znorela bom. samo bi jo po rokah mogla nosti, če jo dam dol pa je tako drtje da groza. nič še ni spala od jutra, pa komaj gleda, samo v postelo jo pa nesmem datiuser posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
25.9.2009 12:33:57   
*monchy*
ja gremo ja. jaz sicer grem samo do 4h ker  pol morem na ptuj.. kaj pa jo te muči? bogica mala user posted image evo user posted image user posted image user posted image da bo bolše hitro. timon pa mi spi že od pol 11h user posted image kar ne morem verjet no. tak da mi je zdaj že malo tečno user posted image  

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
25.9.2009 12:34:04   
ada2
tatly zaradi nosečnosti lahko vzameš calpol, lekadol, daleron... ampak ne mešat. ne smeš pa aspirina!

glede vročine pri otročkih pa jim ne dajat dokler ni vsaj 38,5, pa prosim ne jim dajat vsak dan calpola, ker se vam zdi, da so malo vroči... pa da so potem malo boljše volje...
pa glede kolebanja če bi z vročino šli na trgatev - jaz ne bi... ne boste imele ve od tega nič, otroci pa še manj.

pa brez zamereuser posted image

aja, katka v nedeljo ob 3user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
25.9.2009 12:45:39   
tatly
ada-mas praav ja glede trgatve saj bom vidla kak bo,saj je dobre volje-jo mamo doma boma pa noter al pa sle samo na kosilo da nem rabla kuhatuser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
25.9.2009 12:51:44   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: ada2
glede vročine pri otročkih pa jim ne dajat dokler ni vsaj 38,5, pa prosim ne jim dajat vsak dan calpola, ker se vam zdi, da so malo vroči... pa da so potem malo boljše volje...

Podpis!

Glede trgatve se same odločite, sicer ste pa z otročki lahko zunaj.
Moji sestri je ravno včeraj kolarič reko, da ja, naj gre z malima ven, ampak čez dan, ne pa zjutraj in zvečer, ko je že malo megla, sploh če otrok kašlja.
user posted image user posted image user posted image za vse tečke in bolančke...

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
25.9.2009 12:56:50   
tatly
maja meni je tud rekel ce nima vrocine sma lahko veni

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
25.9.2009 13:53:23   
suncicica
morrak sem glasovala...

jaz sem calpol dala samo enkrat in ko je res bilo 38,5 nisem ravno navdusena nad zdravili.

in ker zelo kasljata jima je dr .vceraj dala en sirup ki baje fajn uspava . daje se samo zvecer-nekaj na p,se mi ne da zdaj it gledat. no pa se nas uspeg glede tega sirupa in spanja-pii je uspelo polnih 15 min, stelli pa skoraj eno urouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Stella in Pia

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
25.9.2009 13:53:56   
suncicica
se podpisem
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Podpis!

Glede trgatve se same odločite, sicer ste pa z otročki lahko zunaj.
Moji sestri je ravno včeraj kolarič reko, da ja, naj gre z malima ven, ampak čez dan, ne pa zjutraj in zvečer, ko je že malo megla, sploh če otrok kašlja.
user posted image user posted image user posted image za vse tečke in bolančke...

Stella in Pia

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
25.9.2009 14:52:26   
Anonimen
naš anej pa je že ok. sma mela danes kontrolo in je vse ok edino AB morema do konca jemat in je to to.
ja tudi jaz nikoli ne dan calpola če ni vročine 38,5 ali več. tudi sama namreč vzamem lekadol samo takrat ko me že res zelo boli,.... 

še od nas user posted image user posted image user posted image za bolančke in upam, da se hitro pozdravite

(odgovor članu suncicica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1812
25.9.2009 15:26:25   
Anonimen
ja no sedaj pa ma danaja temperaturo 37,7. se pravi da lahko pričakujem še višjo vročino proti večeruuser posted image mislim katasrtofa. celi teden smo že zaprti v hiši( v sredo smo šli za pol urce na sonček pred hišo) zaj pa to. se včasih prav vprašam zakaj se mi ne zmeša.
meni je patronažna pri aneju rekla, da naj grem k zdravniku če je saj 3dni vročina 38,5ali več. naj čakam do ponedeljka ali naj grem kar ju3 k dežurnemu?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1813
25.9.2009 20:18:26   
trezika
Dober večer!

Mi spimo, ampak vprašanje kako dolgo...zadnje tri dni se zbuja na dve uri.... sicer hitro nazaj zaspi...malo čaja pomaga...ampak mene to vseeno utruja  user posted image se vidi da je do zdaj ful lepo spala.... ne vem a so zobeki krivi, videt in tipat še nič ni...ali pa mogoče prehod na AM 2... bomo videli....

Aja, od mojega dragega bratranec je danes ati postal....  user posted image user posted image user posted image user posted image Je pa kr orngi fantka rodila: 4200 g in 55 cm .... s tem da ma ona drugače 55 kg pa 170cm  user posted image user posted image Ime mu je pa Svit  user posted image user posted image

za vse bolančke še od mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
25.9.2009 20:21:30   
*monchy*
trezika user posted image user posted image da čim prej minejo neprespane noči .. kera je rodila? kak sem radovedna ne? user posted image  

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
   [Brisano sporočilo]
25.9.2009 20:27:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *monchy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1816
   [Brisano sporočilo]
25.9.2009 20:27:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1817
25.9.2009 20:30:25   
trezika

trezika user posted image user posted image da čim prej minejo neprespane noči .. kera je rodila? kak sem radovedna ne? user posted image  

Mojca Munda...od Simona Marina punca

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
25.9.2009 20:54:35   
*monchy*
trezika reees? user posted image ja suuuuuuper user posted image čestitke vsem user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
25.9.2009 21:19:29   
trezika

trezika reees? user posted image ja suuuuuuper user posted image čestitke vsem user posted image user posted image

jih bom prenesla user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
25.9.2009 21:20:06   
ada2
ok, na hitro:

bila pri frizerjuuser posted image

z adamom nabrala kostanjeuser posted image

katka prej, ko sem šla po nušo sem vidla večji del tvoje familije, pa tvoj mi je potrdil za nedeljouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
26.9.2009 9:45:35   
*monchy*
dobro juto in ena pozna user posted image .. letim pospravlat dokler še timon spi user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
26.9.2009 12:14:50   
pondelak
evo mene,že doma iz trgatve...potem pa še na drugo (jest ker je itak že pobrano user posted image )

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
26.9.2009 13:16:58   
Barbara111
Dober dan!
Kak je zunaj fajn,ker še imamo sonček .Jaz pa jima urejam albume,slike nisem dala razvit 2 leti kakšna sramotauser posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
26.9.2009 13:35:32   
Barbara111
kaj ste vse v branju ali kaj delateuser posted image

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.