mamamajča
|
No da vam še jaz malo poročam.... v ponedeljek smo bli pri atu, sem prišla najprej sama notri in sma dosti čvekala, zelo se trudi kaj povedat, nekaj sma se celo razumela. Pa razveselila sem ga s figami, ki jih obožuje. Za mano sta pa prišla Dušan in Mark, in ko ga je Dušan vprašal, kak je, se je ata začel na ves glas smejat in stegovat roke proti njemu, Marku pa nič. In sem začela ugotavlat, da sploh ne ve, da je Mark tam. Sem mela otroka že ful ful dolgo na kolenih, pa ata nič No ko sem mu pa rekla, ata glej kdo je pri tebi, pa je zacvetel. Se obrnil k meni, si vzel Markija, ga prelubčkal, precartal.... V glavnem, danes so nam povedali, da žal na desno oko nič ne vidi, pa tudi vseh stvari še ne more povezati med sabo. Ampak napreduje pa. Dva tedna bo še v MB (1.sep je bil en mesec), še vedno je na intenzivni, potem pa gre v Sočo. Ma eno super logopedinjo prlečko iz središča, faca je, starejša ženska, pa mu poje, ko smo mi na obisku, en hribček bom kupil V glavnem, počasi, počasi gremo naprej.
|