donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 najprej dobro jutro! IZVIRNO SPOROČILO: donna22 IZVIRNO SPOROČILO: ada2 samo jaz se pa čisto resno sprašujem, če smo se komu tu kaj zamerile ok, saj razumem, da se ni časa javljat vsak dan, ampak enih pa že res celo večnost ni Koga npr.? ok, smo se že navadile, da se TinaV več ne javlja, pa da se je npr. playgirl javila le nekajkrat, pa pondelak se bolj malo javlja, ampak katja pa tatly sta pa prej dosti čvekale, zdaj pa kot da bi odrezal pa mihi, pa ena je še bila iz domžal ali grosuplja, ne spomnim se več točno, vem, da ima sinčka Lovra, star je pa verjetno že eno leto....pa če že naštevam, petra se je tudi nekam polenila.... sicer pa, lepo nedeljo želim, mi gremo na kosilo k tašči (HB, mi sploh ni za kuhanje danes ), potem bomo pa videli, ali bomo tam na kak sprehod vrezali, ali bomo šibnili domov, pa za dravo pa na pušence, ali vsaj čez hardek... Ene so tudi dosti na facebooku, so se zdaj menda preselile tja Je pa res, da je debata tu gor kar zamrla v zadnjih dneh Tudi Mihi se mi zdi, da se na splošno malo javlja, tako kot npr. pondelak ... Tudi jaz želim lepo nedeljo Z Zalo sma spale do 9.30, tak da res ne bi mogla rečt, da sem ob njej utrujena in nenaspana!
|