|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del
12.9.2009 9:17:31   
Barbara111
deja upam ,da se bo čim prej vse uredilo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
   [Brisano sporočilo]
12.9.2009 9:29:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Barbara111)
  Neposredna povezava do sporočila: 1502
12.9.2009 9:30:03   
*monchy*
hei hei!
za vse bolančke user posted image user posted image user posted image
tak zdaj pa letim malo pospravlat dokler malček ajča, pol pa letimo po kosilu malo v graz user posted image user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 1503
12.9.2009 9:33:45   
*monchy*
aaajaaa kolko krat sem že mislila vprašat user posted image kaj bi mela kera 2 želvi? user posted image  user posted image ati pa timon bi mela legvana ampak je mami rekla da prej ko želve ne grejo stran, kuščarja ne bota vidla user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
12.9.2009 15:14:57   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy*

aaajaaa kolko krat sem že mislila vprašat user posted image kaj bi mela kera 2 želvi? user posted image  user posted image ati pa timon bi mela legvana ampak je mami rekla da prej ko želve ne grejo stran, kuščarja ne bota vidla user posted image

ne hvala... sn ravno včeraj v školjki odplaknila dve zlati ribici user posted image user posted image nisem jaz za te stvari user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
12.9.2009 17:35:44   
ada2
joj trezika kaj nisi meni dala rib, mogoče bi žaba nehala regljatiuser posted image

bi pa jaz ful imela želve (sem jih imela predno sem adama rodila, pol je pa prostora zmanjkalo za njihuser posted image ), ampak dokler smo še na ozkem s prostorom ne... 

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
   [Brisano sporočilo]
12.9.2009 20:52:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1507
12.9.2009 21:48:14   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

samo jaz se pa čisto resno sprašujem, če smo se komu tu kaj zamerileuser posted image

ok, saj razumem, da se ni časa javljat vsak dan, ampak enih pa že res celo večnost niuser posted image

Koga npr.?

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
13.9.2009 8:03:34   
ada2
najprej dobro jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: donna22

samo jaz se pa čisto resno sprašujem, če smo se komu tu kaj zamerileuser posted image

ok, saj razumem, da se ni časa javljat vsak dan, ampak enih pa že res celo večnost niuser posted image

Koga npr.?

ok, smo se že navadile, da se TinaV več ne javlja, pa da se je npr. playgirl javila le nekajkrat, pa pondelak se bolj malo javlja, ampak katja pa tatly sta pa prej dosti čvekale, zdaj pa kot da bi odrezaluser posted image
pa mihi, pa ena je še bila iz domžal ali grosuplja, ne spomnim se več točno, vem, da ima sinčka Lovra, star je pa verjetno že eno leto....pa če že naštevam, petra se je tudi nekam polenila....

sicer pa, lepo nedeljo želim, mi gremo na kosilo k tašči (HB, mi sploh ni za kuhanje danesuser posted image ), potem bomo pa videli, ali bomo tam na kak sprehod vrezali, ali bomo šibnili domov, pa za dravo pa na pušence, ali vsaj čez hardek...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
13.9.2009 8:13:40   
Barbara111
Dobro jutro!
Ada kaj smo se tem me kaj zamerile ali kaj se je zgodilo.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
13.9.2009 8:18:47   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111

Dobro jutro!

ne vem jaz kaj je narobeuser posted image

sicer pa kak kateri paše, ne? ene še po telefonu čvekamo, ene se pa pač umaknejo....

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 1511
13.9.2009 8:23:58   
petra *k
dobro jutro
pa še kava za vse

meni se ni nihče nič zameril, jaz vsaki dan berem, cel dan  mam odprto našo debato, če pa ni nič napisano, pa se jaz tudi nem nekaj silila.drugače pa so res ene čist nehale pisat.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1512
13.9.2009 9:05:52   
*monchy*
jutro user posted image tak moij user posted image   je nazaj zaajal. sva gledala že od pol sedmih tv user posted image včeraj je izlet v graz uspel user posted image 5min preden smo prišli do graza je bla tam toča debela ko grah in je blo kot da bi bil sneg. ljudje so z lopatami rinli tiočoiz dvorišč.. jaz še tega nisem v življenju vidla. menda je blo toče za kake dobre 3-4cm . meli smo več sreče ko pameti no user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
   [Brisano sporočilo]
13.9.2009 9:27:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1514
   [Brisano sporočilo]
13.9.2009 9:28:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1515
13.9.2009 9:44:24   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

Dobro jutro!

če smo pa taki zmaji tukaj, pardon zmajevke user posted image

ti si zmajuser posted image , jaz sem pa čarovnicauser posted image user posted image

smo pa mi tudi včeraj šli s kolesom... no adam, jaz pa bom kljub temu, da mihu uspe par minutk samostojno sedeti še malo počakala... še kaka 2 tednauser posted image , potem pa miha na kolo, pa šibamoooo.... ampak glede na to, da bo adam zdaj mesec in pol doma, ne bom mogla glih nekih extra tur delatuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
13.9.2009 9:45:19   
ada2
joj, zdaj sem to tsak napisala, ko da bi bila kaki picikl fanatikuser posted image  brez skrbi, sem le turistični biciklašuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
13.9.2009 10:06:17   
mamamajča
Jaaaaaaz bi mela želvice ( sem mela nekoč dve),........
Jooooj, takoj.

Brez zamere, samo kak pa lahko zlate ribice v školjko vržešuser posted image

Glede zamer.... zakaj bi se kdo komu tu zameril?
Jaz tudi preberem, samo včasih pač ni kaj za napisat. Bolj sodelujem na forumu vzgoja, tam se pa konkretno razpišemuser posted image

Grem jaz danes k atu.....

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
13.9.2009 10:34:28   
donna22

najprej dobro jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Koga npr.?

ok, smo se že navadile, da se TinaV več ne javlja, pa da se je npr. playgirl javila le nekajkrat, pa pondelak se bolj malo javlja, ampak katja pa tatly sta pa prej dosti čvekale, zdaj pa kot da bi odrezaluser posted image
pa mihi, pa ena je še bila iz domžal ali grosuplja, ne spomnim se več točno, vem, da ima sinčka Lovra, star je pa verjetno že eno leto....pa če že naštevam, petra se je tudi nekam polenila....

sicer pa, lepo nedeljo želim, mi gremo na kosilo k tašči (HB, mi sploh ni za kuhanje danesuser posted image ), potem bomo pa videli, ali bomo tam na kak sprehod vrezali, ali bomo šibnili domov, pa za dravo pa na pušence, ali vsaj čez hardek...

Ene so tudi dosti na facebooku, so se zdaj menda preselile tja user posted image Je pa res, da je debata tu gor kar zamrla v zadnjih dnehuser posted image

Tudi Mihi se mi zdi, da se na splošno malo javlja, tako kot npr. pondelak ...

Tudi jaz želim lepo nedeljo user posted image Z Zalo sma spale do 9.30, tak da res ne bi mogla rečt, da sem ob njej utrujena in nenaspana!user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
13.9.2009 13:02:20   
trezika
Dan!

Maruša spi, ati cote obeša, mami pa na rač. visi user posted image user posted image user posted image user posted image

Sn pa dans spet eno super pecivo spekla.... sn ga v sredo prvič in je blo vsem tako všeč da sn ga morala dans še enkrat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
13.9.2009 13:39:13   
Barbara111
trezika pol pa na dan z receptom jaz imam zelo rada sladko mmnjjam

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
13.9.2009 19:08:05   
tatly
KAJ BABNCE??????????nobena me nic ni pogresala....hja zakaj nisem nic pisala ker ni blo nic takega kaj bi lahko komentirala,nic grem mojo lubiko skopam

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 1522
   [Brisano sporočilo]
13.9.2009 19:41:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 1523
13.9.2009 20:10:00   
trezika
Čer!
Maruša spi, ati pa se nekje potepa...ob petih je šel košarko igrat pa mislim da tri ure glih niso zdržali 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
13.9.2009 20:12:22   
trezika

trezika pol pa na dan z receptom jaz imam zelo rada sladko mmnjjam

evo ga  http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Pecivo_%27%27na_suho%27%27-1426.html

ful je dobro user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?