ada2
|
jaz se grem zdaj skup sestavit, pa pripravit stvari za MB, pol si p'a budilko naredim, pa grem spat, ker to, kar se je pa danes ponoči pri nas dogajalo pa že vse meje presega.... miha je spal, nuša je spala, adam je pa vsako uro nekaj povedal, vsake 3 ure šel na wc, ob pol 4 se je z odejo skregal in smo imeli mirovna pogajanja, je trajalo dobrih 15 minut, da sem ga prepričala, da ni kriva odeja , potem bi on mleko pil, pa sem rekla, da mleka ponoči ne more dobit, pa je šel sam v kuhinjo si iskat, tam pa je veselo regljala žaba in se je ustrašil in prišel nazaj (in takrat je bila njegova odeja spet najboljša, da se je lahko skril pod njo )... no in ko končno zaspim me zbudi moj in mi reče naj mu zajtrk pripravim, ker njega križ boli, ker je bil včeraj na ogledu Primusa in ga je "zdelala" sprememba zraka, ko so iz savn prišli na mrzlo po moje sem ga tak ubijalsko pogledala, da mu je minilo do hrane za cel dan on hodi okrog po ogledih v welnesih in drogerijah, pa na neka poslovna kosila s tem poslovnim partnerjem iz Švice, jaz pa švicam doma, pol bi pa še njega stregla.... si grem po status matere samohranilke zdaj takoj, če še s kako tako ven pride pa seveda on je celo noč mirno spat, sploh ne ve, kaj se je dogajalo, samo je rekel, da je 1x nekaj čul, pa sem že jaz vstala, ko je šel adam na wc. ja, saj, če bi njega čakal, bi itak bila postelja že mokra...