|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del
3.10.2010 13:52:04   
ada2
jaz sem pa včeraj celo uspela praznovat RD doma, čeprav sem dopoldne še delala.

danes pa perem... mi že četrti stroj pere, dva sta suha, eden pa zunaj na vrviuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
   [Brisano sporočilo]
3.10.2010 19:20:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3752
3.10.2010 21:09:11   
Barbara111
Dober večer!
Pa je spet en lep vikend za zanami,ki smo ga preživeli v prlekiji.Mala dva sta uživala sto na uro,Ni manjkalo ne praznovanja in ne kostanjev.Tjaža je zrak tak zmantral,da sem ga komaj malo umila.Naslednji vikend pa trgatev,upam,da bo vreme lepo.Vidim,da ste vse o.k.Jutri pa spet nov delovni dan in pred nami naporen teden.

Neposredna povezava do sporočila: 3753
5.10.2010 13:01:10   
trezika
DanDan!
Danes pa sva še midve dali sistematskega in cepljenje skozi.... joj, joj, joj.... Maruša se očitno zdravnika boji.... jokat se je začela še preden sva prišli a vrsto, ko je samo malo v čakalnico pokukal user posted image user posted image user posted image potem ko pa sn jo dvignila in nesla proti vratom, je pa blo gotovo... ne jok, ampak histerično dretje  user posted image ko sva za mizo sedeli, je samo lezla po meni, nekaj malega je sodelovala pri kockah in žogicah.... je rekel doktor, da očitno hoče svoje uveljavit...in ko sem rekla, da je prestrašena, je rekel: ja česa pa se bi zdaj bala? user posted image   saj pa menda poznam svojega otroka in sem videla kako jo je dobesedno zmrazlo, ko ga je zagledala.... pol pa še slačenje, pregled, jok, dretje, da jo je celo mesto slišalo... tako da potem tisti jok ob cepljenju sploh ni prišel do izraza ali pa je bla že tako utrujena  zaspala pa je po dveh minutah vožnje...pa mene je tudi vse skupaj tak zdelalo, da bi šla najraje ležat...user posted image

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
6.10.2010 16:51:53   
ada2
trezika user posted image  za vaju z marušo.... ja, ti doktorji itak mislijo, da se jih nihče ne boji...
no, ampak mi pa trenutno res nimamo težav s tem... ni neke sile, pri adamu je celo obratno, je čisto navdušen, da bo lahko svojo zdravnico videluser posted image

mene pa že celi dan zebe.... če ne bi biloteh malih črvov, ki neprestano oprezajo za mano in čivkajo "mama, mama", bi se sigurno dala spat pod 3 odeje. se pa sprašujem kaj delajo ženske po službi, ki nimajo otrok?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
   [Brisano sporočilo]
6.10.2010 18:22:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3756
7.10.2010 8:32:17   
mamamajča
Dober dan!

Da se vam še jaz malo javim, sicer vas berem, samo pisat sem ni dauser posted image

No, mi smo 9 dni pred rokom, dete še nima posebne želje priti na svet, pa saj bo kmalu. Še vedno je user posted image , vsi me že nadlegujejo za ime, in rahlo mi že gre na živce, ker me vsi, ampak res vsi z ulice ustavljajo "ja ti še nisi šla???"

Drugače pa mamo enega otrokeca bolnega doma, ja dobil neko virozo in močno bruhal. Zdaj je že sicer boljše, še vedno pa bolj tekoče kaka in ko začuti, da mora na stranišče, je že rahlo pozno pa malo uide v gaticeuser posted image Upam, da bo dojenček počakal, dokler se mali ne pozdravi, ker ga ne bi rada bolnega pustila doma...

morrak, bravo za rolanje!
Jaz se že tudi nisem ohohoho let, kdo ve, če bi mi sploh še šlo!

Pri nas je videti, da bo lep dan, naj bo tudi lep za vas vse!

Neposredna povezava do sporočila: 3757
9.10.2010 8:16:52   
ada2
dobro jutro!!!

imam fraj vikend, čeprav jutri nisem ravno fraj, ampak jutrišnje delo  je mačji kašelj proti temu kar ponavadi počnem, zaslužek je pa zelo doberuser posted image

in kako ste kaj?
mamamajča še 1 teden... sem ti kar malo favš....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
   [Brisano sporočilo]
10.10.2010 9:11:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3759
12.10.2010 20:35:35   
ada2
čisto sem šokirana.... sosedov fantek (4. razred) je imel prometno - zbil ga je avto na poti v šolo.... ne vem nič kaj dosti, razen, da ima zlomljeno čeljust, pa da je na UKC v MB.user posted image

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 3760
13.10.2010 9:22:17   
mamamajča
ojoj, to pa ni lepo, bogi fantekuser posted image

Kaj ste kaj seznanjeni s kakimi virozami?
Moja dva oba nečaka sta najprej bruhala, takoj zatem pa dobila tako vnetje očk, da sta reveža komaj kaj vidla.
Zdaj pa se vnašem vrtcu to pojavlja- ne vem sicer, če je kak povezano z virozo, ampak ena mala punčka je taka, kot da bi jo grozno pretepli. Prav plava, revica. Je rekla vzg., da ma sicer zdravilo, ampak kak je te lahko v vrtcu? Bošček mali, ji samo teče iz očk...

Kako ste drugače? Se dobivate kaj na kavicah?

A da mi zavidate?user posted image Jaz bom tudi pogrešala ta občutek- brcike, trebušček, zato ker verjetno ne bomo šli še po enega. ali pa, kdo veuser posted image
No, 2 dni še, potem pa v P, če se vmes nič ne zgodi.

Imejte se skrajno lepo!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
13.10.2010 13:51:50   
*monchy*
ada sem včeraj vidla da je nekaj blo ja pa čula, danes pa še mi je rekla vaša soseda praprotnikova user posted image boooogi malček user posted image upamoo da hitro okrevauser posted image user posted image

mamamajča aaaaa kar zavidam ti! user posted image držimo pesti da se čiiim prej rešiš pa stisneš malo štručko!user posted image marki se menda tudi veseli ne?

no mi pa smo KONČNO nehali pit mleko user posted image v nedeljo je bruhal zjutraj samo mleko in sva se pri tašči srečala z kolaričem in je reko da je menda toliko želodček zmatran in mu je dvignilo kislino user posted image in sem se po težkem prepričevanju sama sebe da zdaj res ne potrebuje več mleka in da se samo še carta odločla da mu pač enostavno razložim da je prevlki in da se je mleko pokvarlo in mi ga je dr. kolarič z pumpico (hvala tatly za njo) user posted image vzel mleko vun user posted image HB ni blo hudih problemov. prvo noč sem ga ponoči mogla malo nosit zdaj je pa že ok. vpraša se sicer tu pa tam za mleko ampak podzavestno reče da bi on malo mleka. ponoči je danes mel neke prebliske. mi je reko: mami daj mi malo mleka, pa mu pravim saj pa veš da ga nimava več kak ti ga naj dam. pa mi reče nazaj: kaj pa naj zdaj jaz pijem, kaj pa naj zdaj jaz jem če ni mleka? te m pa idi naredi hamburger user posted image user posted image user posted image in to pol enih zjutraj user posted image user posted image ampak je mami bla huda in rekla da naj v sekundi zaspi nazaj in da pol enih zjutraj res ne rabi nič pa je zaspal nazaj user posted image

v vrtcu pa je suuuuper user posted image user posted image

ah sem se razpisala user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 3762
15.10.2010 22:13:15   
ada2
pisker marmelade kak čustveno nabit dan je bil danes v službi..... kak bomo pogrešali nekogauser posted image ... sicer pa, bomo pač mogli večkrat na obiskuser posted image

mamamajča, če še nisi slučajno šla - dobro opravi jutriuser posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
16.10.2010 10:53:35   
mamamajča
Nisem, ada. Tu sem šeuser posted image
Lahko ti pa povem, kak je moja tašča nesramna.
Sama se je ponudla, da bo čuvala Markija, ko bom šla rodit in je rekla, da si je vse obveznosti za danes odpovedala. No potem pa kličejo, če lahko moj pride, ker delajo drvauser posted image
Ker ona ve, da bomo dobli še enega škorpijona, to pa je po 24., torej še danes ne bom šla. Kak je lahko tak blesava, mi naj en prosim pove!!!
In midva se na moj pdp pretegujema tu, tamala kuz** od svakinje pa povohat ne pride!
Ful sem slabe volje, res. Sem tamali kar na fb napisala v navalu jezeuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
   [Brisano sporočilo]
16.10.2010 13:15:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3765
16.10.2010 15:08:54   
katjakokol
Lepo pozdravljene evo da se malo oglasim po dolgem času.. Smo super.Mai hodi v vrtec in zelo uživa je ful priden fant in se veselo igramo.. vidim da ste vse ok in vas lepo pozdravljam in se še javim kaj

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

Neposredna povezava do sporočila: 3766
16.10.2010 20:48:20   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: morrak

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

pisker marmelade kak čustveno nabit dan je bil danes v službi..... kak bomo pogrešali nekogauser posted image ... sicer pa, bomo pač mogli večkrat na obiskuser posted image

mamamajča, če še nisi slučajno šla - dobro opravi jutriuser posted image user posted image

a res, jo takoj pokličem bravoooooooooooooooooo naše varstvo za počitnice urejeno user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, ti se kar veseli, meni pa kar solze v oči stopijo, ko se spomnimuser posted image

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 3767
16.10.2010 20:52:57   
ada2
mamamajča tale tvoja tašča pa je za luno, nouser posted image

a kar določila je, da bo škorpijon? in zdaj ti lepo noge skup drži še 10 dni.... mislim bedarija, no...
pa upam, da se ti nisi naprezala z drvmi.
aja, pa glede na to, da že imaš škorpijončka, ti prav privoščim, da dobiš zdaj še eno tehtnico, tako fajn ustvarjalno, ker vem, da ti ful rada kaj ustvarjaš. pa vse lepo in obvezno javi sem gor ko priveka na svet... user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
   [Brisano sporočilo]
16.10.2010 21:03:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3769
   [Brisano sporočilo]
16.10.2010 21:05:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3770
16.10.2010 21:10:34   
ada2
hja, samo takrat sem se jaz še prav hrabro držala.... ker sem prišla delat popoldne in HB nisem bila cel dan v tem vzdušju.... ko pa sem danes zjutraj mami razlagala pa so mi res kar solze stekle po licu... jao, jao, človek sploh ne more verjet, da premore tolko sebičnosti. njej bo v bistvo ful lepo, jočemo pa zato, ker si želimo, da bi še naprej z nami tam delala, namesto, da bi ji privoščili, da se odpočije in preživlja čas z vnuki naprimeruser posted image

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 3771
   [Brisano sporočilo]
17.10.2010 7:38:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3772
18.10.2010 9:38:30   
ada2
sem malo prečekirala in ugotovila, da je mamamajča včeraj rodila sinka Brinauser posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 3773
18.10.2010 11:38:50   
donna22

sem malo prečekirala in ugotovila, da je mamamajča včeraj rodila sinka Brinauser posted image user posted image

Čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
18.10.2010 13:53:54   
katjakokol
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Ćestitam mamamajča zelo lepo ime ste izbrali in veliko zdravja ter prespanih noči

Čestitkeuser posted image user posted image user posted image

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?