Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 14.9.2010 20:18:48
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: laliela trezika, kje delaš pr velki nedli? na osnovni šoli
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 14.9.2010 20:19:23
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* IZVIRNO SPOROČILO: laliela heh monika... sosošolke sma ble gabriele pa se ziher spomniš kozika ti hahahahahahaha...dobra fora
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 14.9.2010 21:10:44
|
|
|
|
*monchy*
|
IZVIRNO SPOROČILO: laliela hja šment ne ke pa sn jaz vedla, da še te bon tu gor nejšla hehe si ti veš ena šorika kak je pikec
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 14.9.2010 22:43:35
|
|
|
|
Anonimen
|
monchy: super je mali... lepo raste, pridno spi, mlekeca papcka ko vlki... ni da ni pa sploh se ga ne morem nagledat... ko pravi angelček je trezika: o nice... maš pravi posel pol
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 15.9.2010 12:00:08
|
|
|
|
ada2
|
tak, spekla sem si ražnjiče, še solato skup zmešam, pa je kosilo te pa delat.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 15.9.2010 20:00:18
|
|
|
|
mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: laliela pa sploh se ga ne morem nagledat... ko pravi angelček je jooooj, kak lepo! Kak pogrešam ta občutrek pa kak se ga že spet veselim :)) Bi ga gledala pa žulila celi dan, ne? Daj nam kako slikico gor, no...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 15.9.2010 20:37:05
|
|
|
|
Anonimen
|
mamamajča, mali mi je huje kot droga gledala, žulila itd... ga je tašča peljala dans malo nasprehod z vozičkom in sem ga že po petih minutah pogrešala hehe bom prilimala enkrat eno slikco gor... morem si prvo bloototh usposobit na prenosniku
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 15.9.2010 21:33:19
|
|
|
|
donna22
|
trezika, v petek popoldan imaš čas?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.9.2010 9:11:37
|
|
|
|
ada2
|
s takim glavobolom sem se zbudila, da mi je bilo za umreti , še cartanje mi ni pasalo.... me je možek potem na kavo povabil, ko sva otroke v vrtcu oddala in sem spila eno črno kavo z limono... že čutim, da je glavobol bolj znosen, čeprav boli pa še... bom zdaj šla lepo na hardek po mleko peš in se še predihala, pa bo. mogle bi videt našega adama v vrtcu.... on pelje miha, ga preobuje, sleče jopico, preda vzgojiteljici, se z njo zmeni vse, potem gre pa še v svojo skupino, tam pa kot da ga nekaj začara.... pozabi obut copate, pozabi slečt jopico ahh... pa bog ne daj, da mu rečeš, da ne more on miha pelat, ker je še sam mali... ne, zadnjič mi je že na parkirišču rekel: "bom jaz pelal miha, ti kar idi domov."
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.9.2010 9:20:26
|
|
|
|
ada2
|
heh, sprememba plana... seka me je poklicala naj se pridem igrat pasjega pastirja ... letim na hajndl, samo neke stare cunje poiščem
|
|
[Brisano sporočilo] 16.9.2010 16:49:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.9.2010 16:50:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 17.9.2010 17:27:48
|
|
|
|
Anonimen
|
ke vas je dež vse v spanje pahno al ke je taka tišina tu
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.9.2010 20:01:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 17.9.2010 21:45:03
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak ada kaj zdaj se vidimo v nedeljo? ja jaz računam na to
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 19.9.2010 9:27:26
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: donna22 trezika, v petek popoldan imaš čas? sorry, zdaj sn šele videla.... škoda da me nisi poklicala, sva meli čas.... pa še sami sva bli doma... saj imaš mojo tel. ne?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 19.9.2010 9:28:35
|
|
|
|
ada2
|
jao, jao, še od včeraj se smejim .... adam je oponašal like iz risanke cars... ampak to moraš biti zraven.... "živjo! jaz sem dajs. tak ku paradajz, samo brez para."
|
|
[Brisano sporočilo] 20.9.2010 19:56:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 20.9.2010 20:50:09
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak joj kaj nič niste napisale?????? Ada spet sem ti nekaj pozabla dat, ti pošljem
|
|
[Brisano sporočilo] 21.9.2010 17:33:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 21.9.2010 21:08:19
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak ada tisti flekci na Alexovem ličku so alergija na mačke ja, je tvoja mama že poročala. ja, sranje no, zdaj pa ne boste mogli imet mačke doma pri babici so pa tako ali tako .... šle nekam
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 21.9.2010 21:12:28
|
|
|
|
ada2
|
zdaj pa tako... včeraj se mi je zlomil oz. počil zob.... danes sem med službo šla za 15 min k zobozdravnici, da mi je pol zoba izpulila... ni ravno huda bolečina, je pa tak čuden občutek... no, pa majčkeno boli. moja teta si je zlomila kolk... danes je bila operirana, sem bila pri njej v šok sobi in je ok se je čisto fajn pogovarjala, pa ok, nič posebnega boste rekle,... ja, se strinjam, ampak ona je stara 89 let adam se je naučil voziti s kolesom brez pomožnih kolesc - že včeraj
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 22.9.2010 21:29:19
|
|
|
|
Barbara111
|
Čer!!!!!!!!!! Vidim,da ste še vse več ali manj aktivne.Jaz pa ne vem kaj čaram,da mi zmanjka časa za vse kar bi rada tokom dneva.Vidim,da je tu tudi nekaj novih članic.super.Pri nas ni nič posebnega novega ,razen ,da Tjaž v vrtcu ne uspe jest-nima časa,ker je prava klepetulja po kom le,hahaaa!!!!!!!!!!!!Ada ti si carica vse sfolgaš!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 23.9.2010 18:23:42
|
|
|
|
ada2
|
morrak hvala s čim pa sem si to zaslužila?
|
|
[Brisano sporočilo] 24.9.2010 16:17:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?