Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 24.9.2010 20:40:28
|
|
|
|
Barbara111
|
Kje ste vse,..????????????? Ste bile na trgatvi pa ste zdaj utrujene pred tv-jem!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 24.9.2010 21:01:52
|
|
|
|
trezika
|
jaz sem tu.... sem bla danes v službi, pa potem na trgatvi.... Maruša je omagala, jaz pa tudi mislim, da bom kmalu...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 24.9.2010 21:02:52
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak ada mišljena je za ... ok, pred mano bo lep teden, saj se do naslednjega petka morata šef in šefica zmenit, kaj in kako bosta nadaljevala delo (skupaj ne to 100%), in kaj se bo zgodilo z nami oz firmo. Ali gremo v maloro oz. na zavod, ali bosta našla koga odgovornega, ki bo vodil firmo naprej. Lep teden nas čaka upam, da bodo našli eno ugodno rešitev in da se bo za vas dobro izteklo
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.9.2010 8:02:44
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! čakam na povratno informacijo, če v velenju dežuje, ker se odpravljamo na pikin festival... morrak ... pa zapomni si, vse se zgodi z razlogom.
|
|
[Brisano sporočilo] 25.9.2010 9:06:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.9.2010 17:06:23
|
|
|
|
playgirl
|
joj ta dež...pa še po tvju ni kaj pametnega pa še tamali obe spita, vsaj tečni ne bota
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.9.2010 15:24:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 26.9.2010 20:47:56
|
|
|
|
katka37
|
Adam, pa varno vožnjo še naprej ada, super da teti gre na boljše počasi morrak, škoda da se nismo videli, pa upam, da v službi dobro rešijo za vas vse pa poplave, ubogi ljudje mamamajča, zdaj pa res greš že proti koncu playgirl, gre super tudi z dvema, meni je bilo še lažje kot pa zdaj samo s tinom, pa sta bila 16 mesecev razlike punce, bodite lepo
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 27.9.2010 9:38:34
|
|
|
|
ada2
|
nismo šli v velenje, ker je deževalo danes zjutraj pa gledamo animal planet in so kazali želvice, pa vprašam adama, če bi on imel želvico doma in jerekel: "Ja, želvico, pa žabo, pa ribice...eh, tisto pa je prevelika žival, pa raje ne bom imel.... pa še muco." "Kaj je prevelika žival?" ga vprašam. "Slon!"
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 27.9.2010 21:18:21
|
|
|
|
katka37
|
ada, s čem že vi adam fujtrate aja, smo se z našimi dečki menili, da bi pa lahko dobila gugalnik za rd, saj veš kateri, zdaj že imaš dodatno streho nad glavo
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 27.9.2010 21:29:08
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 ada, s čem že vi adam fujtrate aja, smo se z našimi dečki menili, da bi pa lahko dobila gugalnik za rd, saj veš kateri, zdaj že imaš dodatno streho nad glavo jaaa samo še malo ga prosim skladiščite, ker ga ne bi rada imela tam v novem delu, ko še ni zrihtano.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 27.9.2010 22:19:11
|
|
|
|
katka37
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: katka37 ada, s čem že vi adam fujtrate aja, smo se z našimi dečki menili, da bi pa lahko dobila gugalnik za rd, saj veš kateri, zdaj že imaš dodatno streho nad glavo jaaa samo še malo ga prosim skladiščite, ker ga ne bi rada imela tam v novem delu, ko še ni zrihtano. nič se ne boj, hotela sem ti povedati, da se v bistvu skoraj vedno spomnimo na tebe, ko ga vidimo, smo se pogovarjali, da imaš jutri rd
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 28.9.2010 9:42:15
|
|
|
|
mamamajča
|
Zdaj šele vidim, v kak dober vrtec hodi moj otrok Spet imajo intervencijske dneve (kot sicer vsako leto) in na igrišču se zberejo vse možne intervencijske službe v Sloveniji. Potem pa vrtec to ves dan spoznava (oziroma je dan odprtih vrat, tudi za nevrteške otroke). Strašno zanimivo- od reševalnih psov, policijska konjenica, vojaki, za avtomobili, čolni, gasilci majo svojo predstavo..... lani se je moj mulček slikal v marici, vojaškem džipu, na policijskem motorju in za posladek je na nogometnem igrišču ob vrtcu pristal še policijski helikopterm da so si ga lahko od blizu ogledali. JAZ sem bla čist navdušena, kaj šele mulčki.... Super je, meni je tako všeč
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 28.9.2010 9:43:18
|
|
|
|
mamamajča
|
katka, jaaa! Še malo, samo malo! Komaj čakam
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.9.2010 15:01:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 28.9.2010 16:00:25
|
|
|
|
playgirl
|
imam eno noro vprašanje.no meni moja tašča ves čas govori, da otroka pred enim letom ne sme dež dobit, ker je kao potem lahko pegasta. po moje kaj takega ne drži.kaj pa ve mislite?kolko ste vraževerne. pa upam da ni katero razjezlo vprašanje samo radovedna sem kaj si mislite o tem.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 28.9.2010 21:48:14
|
|
|
|
ada2
|
morrak hvala playgirl - ja, pa laske tudi bognedaj stričt pred enim letom, ker potem pamet skrajšaš ( ), pa plenic v mraku obešat, ker potem otroci ne spijo ponoči, pa v ogledalu se ne sme pogledat... v glavnem, jaz sem mojo deco že itak zafurala, ker sem vsem lase pred prvim RD rezala, sploh pa mihu (pa bi v tretje že lahko bila malo bolj previdna in izkušena - no, bom vprašala, če so meni tudi pred prvim Rd porezali, potem mi je najbrž oproščeno, ne?) katere pa imate še male, ali še pričakujete pa bodite previdne no, hec... jaz to nič ne verjamem, je pa kar moteče, ja, ko te kdo nonstop s tem baše. pravkar smo prileteli iz ikee smo šli kuhinjo do konca oblikovat
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 28.9.2010 23:17:23
|
|
|
|
katka37
|
vse najboljše, draga monterka veš česa, vsaj na današnji dan ti naj bo oproščeno da si zafurala deco, super darilo si si itak sama zrihtala, zdaj pa resno razmišljam, da bi ti v živo prišla voščit šele, ko bo nova kuhinja zmontirana in boš v njej nekaj dobrega skuhala no ja, naj ti bo, pridem kaj prej, se slišima kdaj bo čas, v četrtek smo že zasedeni, najverjetneje v petek, če ne boš že zasedena sem cel dan govorila, da te moram poklicati, še opomnik sem si narihtala, pa evo, šele zdaj imam končno čas, prej pa sem se pripravljala za hvaležnega medveda pa manjšo smolo (služba, kaj pa drugo) playgirl, tudi jaz ne verjamem v take stvari, čeprav še ko sem bila noseča nisem verjela da ni dobro če na koncu vesiš cote gor na štrik, ker se popkovina lahko otroku zamota, tin jo je imel dvakrat zamotano okoli vrata, zdaj pa ne vem če je bilo to naključje ali pa zato ker sem res vesila cote večkrat
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 29.9.2010 9:36:35
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 vse najboljše, draga monterka veš česa, vsaj na današnji dan ti naj bo oproščeno da si zafurala deco, super darilo si si itak sama zrihtala, zdaj pa resno razmišljam, da bi ti v živo prišla voščit šele, ko bo nova kuhinja zmontirana in boš v njej nekaj dobrega skuhala no ja, naj ti bo, pridem kaj prej, se slišima kdaj bo čas, v četrtek smo že zasedeni, najverjetneje v petek, če ne boš že zasedena sem cel dan govorila, da te moram poklicati, še opomnik sem si narihtala, pa evo, šele zdaj imam končno čas, prej pa sem se pripravljala za hvaležnega medveda pa manjšo smolo (služba, kaj pa drugo) sem takoj, ko smo prispeli v slovenijo čekirala sporočila in klice, pa sem rekla andreju, da samo še ti manjkaš.... smo pa bili pozni, pa ko smo se mimo vas pelali sma se pogovarjala, da se kar oglasimo, da mi lahko čestitaš eh, v soboto popoldan se oglaste na tortico... pa še ne bo nove kuhinje.... recimo tam 1x do božiča.... skrita želja pa je do adamovega RD.
|
|
[Brisano sporočilo] 29.9.2010 16:14:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 29.9.2010 19:42:06
|
|
|
|
katka37
|
morrak, bolj redko se sicer javljam, žal , danes sem celo ado morala skenslati zaradi migrene, še takrat ko bi lahko malo čvekala, mi nekaj prepreči; kako je kaj pri vas v službi ada, gremo v soboto v trgatev, je sestrična potrdila, verjetno pridem v petek delat gužvo, ti javim
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 29.9.2010 19:49:10
|
|
|
|
ada2
|
ado so danes skenslali vsi po vrsti... pa se ni dala in je napokala froce in smo naredili turo po obvoznici.... 2 uri hoje, posledica: eden že 1 uro spi, druga dva ležita nepremično pred TV in se trudita imeti odprte očke pri simpsonovih
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 29.9.2010 20:12:05
|
|
|
|
trezika
|
ADA malo bolj pozno, pa vseeno iz srca.... ISKRENE ČESTITKE PA NAJ SE TI IZPOLNI VSE KAR TI SRCE POŽELI
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 30.9.2010 21:11:58
|
|
|
|
ada2
|
hvala trezika kje pa ste vse danes???? jaz sem zdaj prišla iz službe, pa grem hitro spat, ker jutri pa delam zjutraj. lahko noč
|
|
[Brisano sporočilo] 2.10.2010 12:46:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?