|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del
23.7.2009 21:39:28   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

me pa nekaj zanima. ne vem enkrat sem čula, ali je mogoče katera izmed vas omenila- ne vem. no da bi naj otrokov varčevalni račun mogel vpisati v vlogi za otroške? ali nekaj podobnegauser posted image je to res?

vpisati se morajo obresti za celo leto s takega računa, ne pa tisto, kar je gor položeno. pa tudi, če obresti znesejo samo 5 eur. saj po moje glih nobena nima kakih blaznih obresti na varčevalnih računih za otroke (ali?), ampak, če pa ti grejo vlogo pod drobnogled vzet imaš pa lahko velike težave....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 351
23.7.2009 21:41:40   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

ojla, da se hitro javim imam malo lufta user posted image
Doma sem malo na računalniku, kr mi ful crkava, v službi pa tudi precej dela, tako, da ni ni časa.

suncicica, kako pa lahko jaz tebi kaj poberem?

ada, kam si se mi izgubila nisi več moja soseda, ali si me celo blokirala, ker te ne morem obiskat večuser posted image ?

nič te nisem blokirala, jaz te še vedno imam za sosedouser posted image  ti bom še 1x vabilo poslala, če sem se ti zbrisala....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 352
23.7.2009 21:44:05   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: mihi78

Vlogo sem dala, ko je bla Ema stara mesec in pol. Baje je nova zakonodaja, ki narekuje, da se pred dopolnjenim 11. mesecem starosti otrok ne obravnava za sprejem v vrtec. Tak so meni rekli na upravi ptujskega vrteca. Saj jaz bi tudi z veseljem doma ostala pa mislim, da finančno ne bo zneslo. Ne mislim, vem. 

kolkor je meni znano naj otroci pred dopolnjenim 11 mesecem ne bi vstopili v vrtec, vlogo pa lahko daš že prej.... baje so v LJ dajale vloge že nosečniceuser posted image
torej, jaz sem dala vlogo, ko je bil star 1 mesec, ampak predno ne bi bil star 11 mesecev ne bi mogel začeti z vrtcem.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 353
23.7.2009 21:49:50   
ada2

tako naša država skrbi za nas in naše otroke:
Citiram:  
»Torej, moj sin je star 9 let in hodi v četrti razred. Lani je bil torej osemletnik, katerega vzgajam v ekološkem duhu. Zato ga tudi učim ločevanja odpadkov. Ker nimam veliko finančnih  sredstev, sva se skupaj odločila, da bova zbirala papir, ko pa se ga bo dovolj nabralo, ga bova peljala v Surovino prodat in si bo iz tega lahko kupil kakšno igračo ali čokolado. Vsem bližjim sva povedala, da Gregor zbira papir, dvoji sosedje, moja sestra, prijateljica in mi doma. Vsi smo zavezovali in shranjevali ta papir zanj, ko pa se je nabralo za poln avto sva ga skupaj  peljala. Kako je bil ponosen, da je dal svoje osebne podatke in svojo davčno številko. Dobil je 20 evrov, odbili so le normirane stroške in akontacijo dohodnine. Letos januarja sem dobila še izpis za napoved dohodnine, seveda sem v napoved tudi vpisala njegov znesek. Zdaj, pri izračunu pa sem ugotovila, da so mi hčerko upoštevali za  vzdrževanega člana, njega pa ne. Seveda sem poklicala. In katastrofa. Ker je v lanskem letu dobil 20 evrov za papir, ga ne smatrajo kot vzdrževanega člana, imel je pač svoj dohodek. Tako mi je na davčnem uradu razložila ena od zaposlenih. Taki so zakoni. Ja, lahko dam ugovor na izračun, ampak če bodo njega tudi upoštevali kot vzdrževanega člana, bo to samo za 11 mesecev. Tisti mesec, ko sva prodala papir ima svoj dohodek in ne sodi v mojo oskrbo, ampak se je pač preživljal sam. Ne vem, ali bi človek kar jokal nad tako državo...«

user posted image user posted image user posted image
to je pa že kot znanstvena fantastika... še dobro, da niso mame tega otroka zaprli kajti 9 letni otrok ne bi smel "delat" oz. služit.user posted image user posted image user posted image  a je to ziher tak, ali je prišlo do neljube in zelo nerodne napake?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 354
23.7.2009 21:52:24   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: katjakokol

joj tota kmetija meni nic ne greuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nekaj posadi, pa bo šlo...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 355
23.7.2009 21:53:15   
ada2
no, pa tiste, ki ste na kmetiji... jaz bi imela osla, pa kozo, pa mačko... prosimuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 356
23.7.2009 21:59:59   
katjakokol
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

me pa nekaj zanima. ne vem enkrat sem čula, ali je mogoče katera izmed vas omenila- ne vem. no da bi naj otrokov varčevalni račun mogel vpisati v vlogi za otroške? ali nekaj podobnegauser posted image je to res?

to sem ze jaz tudi slisala zato se razmisljam
ce bi mu sploh kaj delala da mi nebi otroskih zmanjsaliuser posted image

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 357
24.7.2009 7:41:31   
*monchy*
dobro jutro. ee danes pa jaz po dolgem času lahko skuham eno vlko user posted image

glede otroških pa tega.. moja sestrična je malemu na knjižco dajala vsaki mesec nekaj gor in zato ker z nejnim nista prijavlena na istem naslovu (saj veste cenejši vrtec, dokladi itd...) so ji rekli na centru, ko je nesla vlogo za otroški dodatek, da če ma kjer koli kaj na kartici ali na knjižici, naj vzame vse vun ker se ji bodo dejansko res otroški znižali. Tak da je to res user posted image user posted image midva mu dajeva na navezno vlogo ampak nama niso znižali otroških pa nič tak da ne vem... pol pa še naj kje malemu kaj napšaraš če ti takoj nekje nekaj znižajo. prok**** država pa vse skup no user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 358
24.7.2009 8:22:13   
mamamajča
Dobro jutro!
Monchy, hvala za kavico!

Lep dan je, mi bomo šli kar ven, preden se bo začela prava vročina...

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 359
24.7.2009 9:24:47   
mihi78
Jutro! Mi2 sva že bli na enem sprehodu pa je že obupno vroooče! Pa niti malo veter ne piha. Grema še zdaj za kake pol urce pol pa rolete dol spustim pa se skrijem pred vročino do poznega popoldneva - mogoče boma šle še malo pod brajde, kjer še je kolko tolko znosno! user posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 360
24.7.2009 10:51:43   
mamamajča
Kak je vroče!!!!
Zdaj bomo pa kar lepo notri.
Andražeka danes ni, ker je zbolel.

Nekaj me pa zanima in vas prosim za nasvet:

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 361
24.7.2009 10:55:55   
mamamajča
Klicala me je ena mamica, ki potrebuje varstvo za punčko in je našla moj "oglas." Na enem forumu, kjer imam pač določeno uporabniško ime.

In se potem nekaj časa nisma slišali, nakar jo kličem, če bi se dobili, da se malo spoznamo itd., pa mi reče, da mi je že tak mislila napista na facebook, pa da je pregledala malo moj profil na netlogu in še druge forume.

In zdaj razmišljam- ni to malo preveč? Fb in netlog sta moja zasebna stvar, na obeh in na forumih pa mam različna uporabniška imena, kar pomeni, da se je gospa zelo poglobila in "razislkala," da se je uspešno pozanimala o meni.
Razumem, ker konec koncev gre za njenega otroka in mi seveda mora zaupati, ampak počutim se pa totalno bedasto in kot da sem na neki analizi.
In kaj bo potem, ko bo otrok pri meni?

Kaj mislite?

Neposredna povezava do sporočila: 362
24.7.2009 10:56:26   
suncicica
lahko si 1000% da bi jaz zaradi take stvari zagnala celega hudicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

tako naša država skrbi za nas in naše otroke:
Citiram:  
»Torej, moj sin je star 9 let in hodi v četrti razred. Lani je bil torej osemletnik, katerega vzgajam v ekološkem duhu. Zato ga tudi učim ločevanja odpadkov. Ker nimam veliko finančnih  sredstev, sva se skupaj odločila, da bova zbirala papir, ko pa se ga bo dovolj nabralo, ga bova peljala v Surovino prodat in si bo iz tega lahko kupil kakšno igračo ali čokolado. Vsem bližjim sva povedala, da Gregor zbira papir, dvoji sosedje, moja sestra, prijateljica in mi doma. Vsi smo zavezovali in shranjevali ta papir zanj, ko pa se je nabralo za poln avto sva ga skupaj  peljala. Kako je bil ponosen, da je dal svoje osebne podatke in svojo davčno številko. Dobil je 20 evrov, odbili so le normirane stroške in akontacijo dohodnine. Letos januarja sem dobila še izpis za napoved dohodnine, seveda sem v napoved tudi vpisala njegov znesek. Zdaj, pri izračunu pa sem ugotovila, da so mi hčerko upoštevali za  vzdrževanega člana, njega pa ne. Seveda sem poklicala. In katastrofa. Ker je v lanskem letu dobil 20 evrov za papir, ga ne smatrajo kot vzdrževanega člana, imel je pač svoj dohodek. Tako mi je na davčnem uradu razložila ena od zaposlenih. Taki so zakoni. Ja, lahko dam ugovor na izračun, ampak če bodo njega tudi upoštevali kot vzdrževanega člana, bo to samo za 11 mesecev. Tisti mesec, ko sva prodala papir ima svoj dohodek in ne sodi v mojo oskrbo, ampak se je pač preživljal sam. Ne vem, ali bi človek kar jokal nad tako državo...«

user posted image user posted image user posted image
to je pa že kot znanstvena fantastika... še dobro, da niso mame tega otroka zaprli kajti 9 letni otrok ne bi smel "delat" oz. služit.user posted image user posted image user posted image  a je to ziher tak, ali je prišlo do neljube in zelo nerodne napake?

Stella in Pia

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 363
24.7.2009 11:06:21   
*monchy*
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Klicala me je ena mamica, ki potrebuje varstvo za punčko in je našla moj "oglas." Na enem forumu, kjer imam pač določeno uporabniško ime.

In se potem nekaj časa nisma slišali, nakar jo kličem, če bi se dobili, da se malo spoznamo itd., pa mi reče, da mi je že tak mislila napista na facebook, pa da je pregledala malo moj profil na netlogu in še druge forume.

In zdaj razmišljam- ni to malo preveč? Fb in netlog sta moja zasebna stvar, na obeh in na forumih pa mam različna uporabniška imena, kar pomeni, da se je gospa zelo poglobila in "razislkala," da se je uspešno pozanimala o meni.
Razumem, ker konec koncev gre za njenega otroka in mi seveda mora zaupati, ampak počutim se pa totalno bedasto in kot da sem na neki analizi.
In kaj bo potem, ko bo otrok pri meni?

Kaj mislite?

ojoj ta pa res ni kar tak no.. ne vem.. res je da je tvoja stvar ampak ne zasebna ker vidijo tvoj profil vsi, ki jim dovoliš.. ampak po moje si tega res ne bi rabla privoščit oziroma če te je že tak prečekirala ti vsaj rekla ne bi user posted image
ko bo otrok pri tebi bo menda kake detektive poslala prvi mesec al kak?

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 364
24.7.2009 11:26:29   
suncicica
micka kje si rabim pomoc

Stella in Pia

Neposredna povezava do sporočila: 365
24.7.2009 12:04:39   
tatly
pozna katera koga ki proda hisko 

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 366
24.7.2009 12:29:17   
ada2
mi smo z MBuser posted image

imam nove tewiceuser posted image user posted image user posted image

tatly kakšno hiško?

mamamajča o tem je bilo že ogromno govora.... v bodoče bodo tudi delodajalci preverjali ljudi po raznih internetnih straneh, tako, da jaz imam malo zadržke kaj pišem na FB npr., pa niti na kraj pameti mi ne pade, da bi kake dvomljive slike gor dajala. ne vem, no, jaz bi jo vprašala, če je ob vohunjenju za tabo našla kaj takega, kar jo je odvrnilo od tega, da bi ti zaupala svojega otroka.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 367
24.7.2009 12:34:07   
suncicica
ada ki si zdaj

Stella in Pia

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 368
24.7.2009 12:35:30   
mamamajča
Seveda ni našla- vse, kar je napisano in prikazano, je itak realno in iskreno.
Profilov tudi v celoti ni vidla, ker ne more.
No, lahko bi mogoče zadržala za sebe, ker se res čudno počutim.... ne vem, hecno.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 369
24.7.2009 12:36:47   
suncicica

mamamajča o tem je bilo že ogromno govora.... v bodoče bodo tudi delodajalci preverjali ljudi po raznih internetnih straneh, tako, da jaz imam malo zadržke kaj pišem na FB npr., pa niti na kraj pameti mi ne pade, da bi kake dvomljive slike gor dajala. ne vem, no, jaz bi jo vprašala, če je ob vohunjenju za tabo našla kaj takega, kar jo je odvrnilo od tega, da bi ti zaupala svojega otroka.
[/quote]

se en razlog vec zakaj bom delala samo herbalife............mene pa ze nebo nihce cekiral in mi tezil kako zivim.  pha!!

Stella in Pia

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 370
24.7.2009 12:43:16   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

no, pa tiste, ki ste na kmetiji... jaz bi imela osla, pa kozo, pa mačko... prosimuser posted image user posted image user posted image

z veseljem, ampak še nisem tako daleč da bi ti lahko poslala kaj od naštetega...

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 371
24.7.2009 12:48:13   
suncicica
dobis popodne kozo

Stella in Pia

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 372
24.7.2009 12:55:47   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

dobis popodne kozo

hvalauser posted image

a jutri pa še osla?user posted image

kaj bi pa ti imela?

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 373
24.7.2009 13:06:53   
suncicica
ok dobis se osla....user posted image user posted image user posted image user posted image meni pa vse razen ovc in krav.......jih imam za celo farmo

Stella in Pia

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 374
24.7.2009 13:49:07   
tatly
ada-hiso z vrt za stello

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ste športniki?
muška

z dušo in telesom (12%)

samo rekreativen (50%)

nikoli (8%)

raje počnem kaj drugega (17%)

nikakor (7%)

sem, in to prenašam tudi na podmladek (7%)

Število vseh glasov: 334

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!