|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del
22.7.2009 13:17:35   
*monchy*
petra meni je ada se mi di poslala vabilo za farm town user posted image ampak meni res presneto vse šteka user posted image drugače pa se tudi v fb nekaj ne razumem najbol user posted image  

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 301
22.7.2009 13:31:04   
*monchy*
petra en mail sem ti poslala o "ptičji gripi" .. ne bo ti žal če si boš prebrala 

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 302
22.7.2009 13:34:12   
Barbara111
oj ,babike joj kak mi je pasal hladen tuš.Malo še pa grem po TJAŽA v vrtec,samo,da še poje kosilo.

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 303
22.7.2009 14:40:35   
ada2
trezika potrdi za sosedo na farm townuser posted image

mater smo obsedeneuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 304
22.7.2009 15:03:58   
donna22
Pa ste res padle v ta farm town, bom mogoče še mogla jaz it pogledat, kaj je to user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 305
22.7.2009 20:55:56   
mihi78
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy*

petra en mail sem ti poslala o "ptičji gripi" .. ne bo ti žal če si boš prebrala 

monchy, onega, ko piše, da so jo umetno ustvarli z namenom pobit nekaj milijonov ljudiuser posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 306
22.7.2009 21:09:20   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: mihi78

IZVIRNO SPOROČILO: *monchy*

monchy, onega, ko piše, da so jo umetno ustvarli z namenom pobit nekaj milijonov ljudiuser posted image

jap...sn js že tut neki čula o tem... baje je aids tut na tak način v laboratoriju nastaluser posted image preveč nas je....user posted image user posted image

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 307
22.7.2009 21:10:03   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

trezika potrdi za sosedo na farm townuser posted image

mater smo obsedeneuser posted image

sem že user posted image potrdila.... no, pa obsedena sn že tut skoraj user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 308
22.7.2009 21:10:45   
trezika
saj bom izklopla rač zdaj...se grem raje malo cartat user posted image

nočko

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 309
   [Brisano sporočilo]
23.7.2009 5:35:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 310
23.7.2009 7:21:18   
mihi78
Dobro jutro tudi od mene! 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 311
23.7.2009 7:24:20   
mihi78
Malo heca, da bo lepši dan!!!!!

vstopi oče v hčerkino sobo in na prazni 

postelji najde pismo. Misleč na najhujše odpre pismo v

katerem piše:

Dragi očka, zelo mi je žal, da ti moram  sporočit,

da sem odšla od doma z novim fantom. Našla sem  pravo ljubezen, moral bi ga videti, kako je lep z vsemi svojimi tatooji,  piersingi ter svojim velikim motorjem. Ampak to, dragi očka, še zdaleč ni vse:  končno sem noseča in Abdul pravi, da nam bo lepo v njegovi prikolici sredi  gozda. On si želi veliko otrok in to so tudi moje sanje. In glede na to, da sem  ugotovila, da marijuana sploh ne škodi, sva se odločila, da jo bova tudi sama  vzgajala za naju in za najine prijatelje, ko jim bo zmanjkalo kokaina in  ecstasyja, katerega potrebujejo. Med tem pa upam, da bodo odkrili zdravilo proti  aidsu, tako bo Abdulu malo boljše, veš, resnično si to zasluži. Očka, ne sekiraj  se, imam že 15 let in znam pazit sama nase. Poleg tega mi Abdul s svojimi 44-imi  leti pravilno svetuje med drugim tudi to, da zamenjam vero ( v islam seveda).  Upam, da te bom kmalu obiskala, tako boš lahko spoznal  vnučke.

Tvoja deklica.

P.S.: Stari, to so vse jajca!!!  Sem pri sosedih. Hotela sem ti samo povedat, da so v življenju tudi hujše stvari  od spričevala, ki sem ti ga pustila na mizi. Rada te  imam!  

< Sporočilo je popravil mihi78 -- 23.7.2009 7:25:16 >

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 312
23.7.2009 7:35:45   
petra *k
dobro jutro
mihi, dobra fora- sem jo že čula enkratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

monchy, sem prebrala mail.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 313
23.7.2009 7:40:08   
mihi78
Pol res rajši slabo spričevalo, kot pa tisto, kar je pisalo prej!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 314
23.7.2009 8:09:58   
petra *k
škoda, da tote fore nisem čula, ko sem še v šolo hodla. bi jo stoposto nastavla doma našimuser posted image user posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 315
23.7.2009 8:18:56   
mamamajča
Ej ful dobro!!!

Pa dober dan vsem, mi smo že na polno aktivni....- ne razumem ene stvari- zakaj otroci, ko majo počitnice, vstajajo ob 6user posted image
No, glavno, da so dobre voljeuser posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 316
23.7.2009 8:24:02   
ada2
dobro jutro!

čakam, da mi kava dozori, da najamem delavce, pa se vam malo oglasimuser posted image

miha je včeraj prvič pil korenčkov sok. znucala sem 4 najlepše korenčke, ki sem jih našla na vrtu in jih stisnila na sokovnik.  je bilo več packarije in priprav kot če bi kralja na kosilo dobiliuser posted image  no, v glavnem je popil, gor še mleko in spal skoraj 4 ure user posted image  ga je prišel njegov v.d. boter vmes pogledat, pa se ni pustil motit.... jaz sem pa medtem kopalnico in kuhinjo spucalauser posted image

danes sem pa v vrtcu že videla sezname in za miha se mi dopadeta vzgojiteljici, otrok zraven pa glih ne poznamuser posted image , za adama pa sta tudi 2 vzgojiteljici, ki ne vem kam naj ju damuser posted image user posted image  no, za eno si mislim katera je in če je prava bo super.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 317
23.7.2009 8:25:20   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Ej ful dobro!!!

Pa dober dan vsem, mi smo že na polno aktivni....- ne razumem ene stvari- zakaj otroci, ko majo počitnice, vstajajo ob 6user posted image
No, glavno, da so dobre voljeuser posted image

zato, ker želijo počitnice maksimalno izkoristit... če bi spali do 9 bi šle 3 ure k vraguuser posted image  (user posted image )

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 318
23.7.2009 8:40:29   
playgirl
dobro jutro vsemuser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 319
23.7.2009 10:05:59   
*monchy*
dober dan user posted image mi smo se že 2x skopali v bazenu zdaj pa zaspali nazaj user posted image

mihi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne moreš verjet user posted image user posted image user posted image full dobro

(odgovor članu playgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 320
23.7.2009 10:27:54   
mihi78
mamamajča, ema nima počitnic pa kljub temu vsak dan vstane ob 6user posted image . Zdaj sma ble 2 uri zunaj pol se je napapcala zdaj pa malo dremucka. Jaz pa hitro še eno user posted image .
Za kosilo pa ražnjiči in rizi bizi pa murkova solata!
Mi2 pa zaenkrat nisma dobili vrteca (je pa 400 m od hiše pa še po glavni cesti ni treba it) - razlaga: Ema v času obravnave komisije še ni bila stara 11 mesecev in so jo kar ignorirali. Naslednja obravnava pa je septembra, ko še vedno ne bo stara 11 mesecevuser posted image pa sem vprašala, če nas bojo obvestili, da nismo dobili vrteca, sem klicala na upravo, pa je rekla baba, da seveda, da bodo dopis poslali - dopis my ass!!!! Te pa res ne vem na keri naslov je šo. V glavnem nima smisla z njimi debatirat, ker itak samo napizuser posted image user posted image user posted image user posted image , posluha pa tak ni. Bomo še probali prek vez, če bo kakauser posted image .

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 321
23.7.2009 10:50:22   
*monchy*
katka še je na morju, da se nič ne oglasi?

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 322
23.7.2009 11:11:07   
ada2
ja, katka je še na morju, uživa sto na urouser posted image

mihi jaz sem miha vpisala v vrtec, ko je bil star 1 mesec

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 323
23.7.2009 11:26:36   
*monchy*
super user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 324
23.7.2009 11:35:23   
suncicica
je kdo na metiji..jaz mam puno za pobrat

Stella in Pia

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ime
Beckie

Katero od spodnjih imen vam je najbolj všeč, če vam sploh je? Hvala za glas. Komentarji zaželjeni.

Rebeca (28%)

Erik (33%)

Tom (21%)

Miša (18%)

Število vseh glasov: 297

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!