|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del
23.7.2009 11:55:04   
mamamajča
Mihi, če otroka vpišeš v vrtec, komisija mora vlogo obravnavati ne glede, koliko je otrok star.
V bistvu pa- če punčka ne bo šla v vrtec septembra, je pa možno, da so najprej obravnavali tiste, ki bojo začeli septembrauser posted image od vrtca do vrtca drugače.... odvisno tudi, če je naval....

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 326
23.7.2009 11:57:31   
mamamajča
aja, kdaj si pa oddala vlogo?

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 327
23.7.2009 11:58:44   
suncicica
jaz sem jo tudi oddala ko sta ble stare en mesec. sprejeti bomo septembra 2010,vlogo pa smo dali za marec

Stella in Pia

Neposredna povezava do sporočila: 328
23.7.2009 12:37:27   
trezika
midva pa sva pozabla dat vlogo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 329
23.7.2009 12:50:30   
petra *k
midva tudi še nisma oddala vloge. mogoče pa je niti neboma v ormožu, ampak pri tomažu... nevem še. baje je v ormožu full gužva. no jaz upam, da bo tacajt v vrtcu, da grem jaz delat, ker je nedam v varstvo dedku in babicam- moja mama tak še dela, aleševa pa je tudi drugače aktivna, pa majo posla z eno vnukico, tak da ne mislim nikoga obremenjevat. če pa ga ne dobim, pa bom nekoga nafehtala, da mi jo bo čuval- tatly, al pa eno drugo kolegico.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 330
23.7.2009 12:52:43   
petra *k
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

midva tudi še nisma oddala vloge. mogoče pa je niti neboma v ormožu, ampak pri tomažu... nevem še. baje je v ormožu full gužva. no jaz upam, da bo tacajt v vrtcu, da grem jaz delat, ker je nedam v varstvo dedku in babicam- moja mama tak še dela, aleševa pa je tudi drugače aktivna, pa majo posla z eno vnukico, tak da ne mislim nikoga obremenjevat. če pa ga ne dobim, pa bom nekoga nafehtala, da mi jo bo čuval- tatly, al pa eno drugo kolegico.

seveda ne zastonj, da ne bo pomoteuser posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 331
23.7.2009 13:15:25   
mamamajča
Kdaj bi pa šla tia v vrtec?

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 332
23.7.2009 13:49:28   
Anonimen

ja pa tudi pri tomažu je gužva. grejo naši malčki že predčasno v velko skupino ker imajo vpisanih 7malčkov leto dni starih. tak da tudi tu vprašanje-čeprav po moje nebi komplicirali in bi še kakega premestili.

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 333
   [Brisano sporočilo]
23.7.2009 13:54:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 334
23.7.2009 14:35:18   
suncicica
posljem ti vabilo,ali pa prides na mojo farmo in te kliknem

Stella in Pia

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 335
23.7.2009 15:32:00   
petra *k
jaz mam do oktobra porodniško, te pa še si jo verjetno lahko za 3 mesece podaljšam. nevem, ko bi jaz našla službo, te bi jo komaj dala v vrtec. ker sem rekla, dokler bom jaz doma, bo ona z mano. zaj pa upam vseeno, da še bo prej en otrokec, kot bom šla v službo...user posted image  da bi si potem redno službo našla in je to to. ker če si zaj po porodniški začnem službo iskati, bo minlo 3,4 leta, da bo drugi otrokec prišel, to pa mi glih ni

Neposredna povezava do sporočila: 336
23.7.2009 17:06:07   
mihi78
Vlogo sem dala, ko je bla Ema stara mesec in pol. Baje je nova zakonodaja, ki narekuje, da se pred dopolnjenim 11. mesecem starosti otrok ne obravnava za sprejem v vrtec. Tak so meni rekli na upravi ptujskega vrteca. Saj jaz bi tudi z veseljem doma ostala pa mislim, da finančno ne bo zneslo. Ne mislim, vem. 

< Sporočilo je popravil mihi78 -- 23.7.2009 17:08:50 >

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 337
23.7.2009 17:07:34   
mihi78
petra, jaz bi še tudi enega mela, samo bi rajši prej mela zagarantirano službo.

< Sporočilo je popravil mihi78 -- 23.7.2009 17:09:07 >

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 338
23.7.2009 17:11:03   
mihi78
Mater, vroče je ko strela, v stanovanju mam 26 stopinj! Počakam, da se Ema zbudi, da grema vun pa bom klimo vklopla!
Jaz tudi ne bi rada babic obremenjevala - moja mama si bo komaj septembra malo oddahnila, ker gre bratov tamali v vrtec. Tašča pa še itak dela - kar mi tudi pašeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 339
23.7.2009 17:36:09   
katjakokol
joj tota kmetija meni nic ne greuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 340
23.7.2009 19:27:16   
mihi78
tako naša država skrbi za nas in naše otroke:
Citiram:  
»Torej, moj sin je star 9 let in hodi v četrti razred. Lani je bil torej osemletnik, katerega vzgajam v ekološkem duhu. Zato ga tudi učim ločevanja odpadkov. Ker nimam veliko finančnih  sredstev, sva se skupaj odločila, da bova zbirala papir, ko pa se ga bo dovolj nabralo, ga bova peljala v Surovino prodat in si bo iz tega lahko kupil kakšno igračo ali čokolado. Vsem bližjim sva povedala, da Gregor zbira papir, dvoji sosedje, moja sestra, prijateljica in mi doma. Vsi smo zavezovali in shranjevali ta papir zanj, ko pa se je nabralo za poln avto sva ga skupaj  peljala. Kako je bil ponosen, da je dal svoje osebne podatke in svojo davčno številko. Dobil je 20 evrov, odbili so le normirane stroške in akontacijo dohodnine. Letos januarja sem dobila še izpis za napoved dohodnine, seveda sem v napoved tudi vpisala njegov znesek. Zdaj, pri izračunu pa sem ugotovila, da so mi hčerko upoštevali za  vzdrževanega člana, njega pa ne. Seveda sem poklicala. In katastrofa. Ker je v lanskem letu dobil 20 evrov za papir, ga ne smatrajo kot vzdrževanega člana, imel je pač svoj dohodek. Tako mi je na davčnem uradu razložila ena od zaposlenih. Taki so zakoni. Ja, lahko dam ugovor na izračun, ampak če bodo njega tudi upoštevali kot vzdrževanega člana, bo to samo za 11 mesecev. Tisti mesec, ko sva prodala papir ima svoj dohodek in ne sodi v mojo oskrbo, ampak se je pač preživljal sam. Ne vem, ali bi človek kar jokal nad tako državo...«

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 341
23.7.2009 19:32:38   
trezika

jaz mam do oktobra porodniško, te pa še si jo verjetno lahko za 3 mesece podaljšam. nevem, ko bi jaz našla službo, te bi jo komaj dala v vrtec. ker sem rekla, dokler bom jaz doma, bo ona z mano. zaj pa upam vseeno, da še bo prej en otrokec, kot bom šla v službo...user posted image da bi si potem redno službo našla in je to to. ker če si zaj po porodniški začnem službo iskati, bo minlo 3,4 leta, da bo drugi otrokec prišel, to pa mi glih ni

pod to se pa js tudi lahk podpišem... user posted image se vse bolj navdušujem za še enega bebija preden bi šla v službouser posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 342
23.7.2009 19:35:03   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: mihi78

Citiram:
»Torej, moj sin je star 9 let in hodi v četrti razred. Lani je bil torej osemletnik, katerega vzgajam v ekološkem duhu. Zato ga tudi učim ločevanja odpadkov. Ker nimam veliko finančnih sredstev, sva se skupaj odločila, da bova zbirala papir, ko pa se ga bo dovolj nabralo, ga bova peljala v Surovino prodat in si bo iz tega lahko kupil kakšno igračo ali čokolado. Vsem bližjim sva povedala, da Gregor zbira papir, dvoji sosedje, moja sestra, prijateljica in mi doma. Vsi smo zavezovali in shranjevali ta papir zanj, ko pa se je nabralo za poln avto sva ga skupaj peljala. Kako je bil ponosen, da je dal svoje osebne podatke in svojo davčno številko. Dobil je 20 evrov, odbili so le normirane stroške in akontacijo dohodnine. Letos januarja sem dobila še izpis za napoved dohodnine, seveda sem v napoved tudi vpisala njegov znesek. Zdaj, pri izračunu pa sem ugotovila, da so mi hčerko upoštevali za vzdrževanega člana, njega pa ne. Seveda sem poklicala. In katastrofa. Ker je v lanskem letu dobil 20 evrov za papir, ga ne smatrajo kot vzdrževanega člana, imel je pač svoj dohodek. Tako mi je na davčnem uradu razložila ena od zaposlenih. Taki so zakoni. Ja, lahko dam ugovor na izračun, ampak če bodo njega tudi upoštevali kot vzdrževanega člana, bo to samo za 11 mesecev. Tisti mesec, ko sva prodala papir ima svoj dohodek in ne sodi v mojo oskrbo, ampak se je pač preživljal sam. Ne vem, ali bi človek kar jokal nad tako državo...«

na to pa se ostala brez komentarja user posted image user posted image

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 343
23.7.2009 19:50:38   
mamamajča
O moj bog...... nimam besed....

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 344
23.7.2009 19:51:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mihi78

Citiram:  
»Torej, moj sin je star 9 let in hodi v četrti razred. Lani je bil torej osemletnik, katerega vzgajam v ekološkem duhu. Zato ga tudi učim ločevanja odpadkov. Ker nimam veliko finančnih  sredstev, sva se skupaj odločila, da bova zbirala papir, ko pa se ga bo dovolj nabralo, ga bova peljala v Surovino prodat in si bo iz tega lahko kupil kakšno igračo ali čokolado. Vsem bližjim sva povedala, da Gregor zbira papir, dvoji sosedje, moja sestra, prijateljica in mi doma. Vsi smo zavezovali in shranjevali ta papir zanj, ko pa se je nabralo za poln avto sva ga skupaj  peljala. Kako je bil ponosen, da je dal svoje osebne podatke in svojo davčno številko. Dobil je 20 evrov, odbili so le normirane stroške in akontacijo dohodnine. Letos januarja sem dobila še izpis za napoved dohodnine, seveda sem v napoved tudi vpisala njegov znesek. Zdaj, pri izračunu pa sem ugotovila, da so mi hčerko upoštevali za  vzdrževanega člana, njega pa ne. Seveda sem poklicala. In katastrofa. Ker je v lanskem letu dobil 20 evrov za papir, ga ne smatrajo kot vzdrževanega člana, imel je pač svoj dohodek. Tako mi je na davčnem uradu razložila ena od zaposlenih. Taki so zakoni. Ja, lahko dam ugovor na izračun, ampak če bodo njega tudi upoštevali kot vzdrževanega člana, bo to samo za 11 mesecev. Tisti mesec, ko sva prodala papir ima svoj dohodek in ne sodi v mojo oskrbo, ampak se je pač preživljal sam. Ne vem, ali bi človek kar jokal nad tako državo...«

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa saj ne moreš verjet

(odgovor članu mihi78)
  Neposredna povezava do sporočila: 345
23.7.2009 19:54:17   
Anonimen
me pa nekaj zanima. ne vem enkrat sem čula, ali je mogoče katera izmed vas omenila- ne vem. no da bi naj otrokov varčevalni račun mogel vpisati v vlogi za otroške? ali nekaj podobnegauser posted image je to res?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 346
   [Brisano sporočilo]
23.7.2009 19:58:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu katjakokol)
  Neposredna povezava do sporočila: 347
   [Brisano sporočilo]
23.7.2009 20:00:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 348
23.7.2009 20:16:58   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

me pa nekaj zanima. ne vem enkrat sem čula, ali je mogoče katera izmed vas omenila- ne vem. no da bi naj otrokov varčevalni račun mogel vpisati v vlogi za otroške? ali nekaj podobnegauser posted image je to res?

Nama pa je to razlagala ena ženska, ki dela za eno zavarovalnico- ne vem točno, kero.
Da naj bi se ja, vpisovali otrokovi prihranki oziroma, če ma pač kak odprt račun...
Samo čakaj malo... eno je plača, od katere živimo, to, kar pa mi hranimo za otrokovo prihodnost, pa je meni nelogično kamorkoli vpisovati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 349
23.7.2009 20:17:47   
mamamajča
na "mami" je ena, ki se ukvarja s tem, pa daje odgovore, lahko vprašam...

Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......