Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 7.9.2010 20:25:40
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak čestitke za Nikota Jaz sem pa danes cartala točno 4 mesece starega Nino-ta ada si bla zvečer pred 7 pri nkb-banki z Esp acejom??????? ja, samo vidla pa sem samo katko
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 8.9.2010 11:45:23
|
|
|
|
playgirl
|
mamamajča prav imaš včasih so taki dnevi da se moraš zjokat ampak se hitro popravi vse. joj te tašče hvalabogu moja ni tak sitna ker ma več dela z drugo vnukinjo pa smo mi bolj na stranskem tiru.... donna sem ti poslala na zs pa me lahko dodaš če želiš
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.9.2010 14:46:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 8.9.2010 20:36:34
|
|
|
|
ada2
|
saj tudi katka se je samo z avtom mimo pelala, samo za kratko mahanje je bilo časa si ti kaj pogledala kak jaz delam? za vikend sem v soboto cel dan, za drugi teden pa ne vem
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 9.9.2010 21:10:35
|
|
|
|
ada2
|
aaaapčih...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 10.9.2010 17:43:51
|
|
|
|
Anonimen
|
nazdravje a je kera tu iz vejke nedle gor? me radovednost daje hehe
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 10.9.2010 19:26:12
|
|
|
|
*monchy*
|
IZVIRNO SPOROČILO: laliela nazdravje a je kera tu iz vejke nedle gor? me radovednost daje hehe jaz :)
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 10.9.2010 19:27:41
|
|
|
|
*monchy*
|
mihec! pravi korenjak je ze! babuške morem vam povedat da je v vrtcu vedno bolše. že ajamo tam kar se mi je zdelo dobesedn o nemogoče kaj zdaj bo kaka kava pala al ne bo v bližnji prihodnosti?
< Sporočilo je popravil *monchy* -- 10.9.2010 19:29:02 >
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 10.9.2010 20:30:49
|
|
|
|
ada2
|
monchy pa saj se kafetka skoraj vsak dan na ribniku... jaz sem pa čisto zbita zdaj.... najprej služba (včeraj popoldne, danes zjutraj), potem uro in pol sestanek v vrtcu za našega mini maturanta, potem kratek sprehod, pa kava, pa trgovina, pa trije prelakani otroci, eden bolj lačen kot drugi... tak so bili lačni, da so mi že hoteli omedleti , pa kuhanje večerje in vmes kihanje, potem spravit najmlajšega spat (ki je bil nekako nabit z energijo... je bila prava umetnost ga spravit v pidžamo pa v vrečo - saj potem zaspal je verjetno takoj), pa iskanje kabla od ročke za PS3, ki nam odlično služi kot DVD player, potem iskanje risank po netu, ker kabla nismo našli, pa sebe stuširat, pa večja dva, pa sitnarit, da se oblečeta, pa da je risank dovolj, pa da je treba it spat, ker bo mama drugače stoje zaspala.... eh, jutri pa še cel dan v službi
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 11.9.2010 19:47:00
|
|
|
|
ada2
|
dosade jedne, jaz celi dan garam v službi, ve pa niste sposobne enega posta skup spravit
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 11.9.2010 21:58:50
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: laliela nazdravje a je kera tu iz vejke nedle gor? me radovednost daje hehe po novem delam tam
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 11.9.2010 21:59:49
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 dosade jedne, jaz celi dan garam v službi, ve pa niste sposobne enega posta skup spravit glej jo glej, kako se je razp... saj imaš prav ja...malo bi se lahko bolj potrudle
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.9.2010 11:00:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.9.2010 12:47:48
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak kera mi ve povedat če ima ada danes rojstni dan, ali kkaterega septembra?????? ada saj lahko odgovoriš tudi sama bi me rada starejšo naredla, ne?
< Sporočilo je popravil ada2 -- 12.9.2010 12:48:29 >
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.9.2010 12:53:43
|
|
|
|
ada2
|
aja, pa ko smo že pri tem.... kdaj se vidimo? a imate še energije po včerajšnjem krstu? pridete kaj okoli? drugi teden sem jaz popoldan v službi, naslednji vikend pa fraj.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.9.2010 14:48:51
|
|
|
|
Anonimen
|
tak je praf! povej jim, naj več klepetajo hehe trezika, kje delaš pr velki nedli? monchy, a si hodla v oš vejka nedla in ker letnik si? jaz sn bla nekda tam v bližini doma... v bregih
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.9.2010 16:52:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.9.2010 19:16:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.9.2010 19:43:58
|
|
|
|
ada2
|
ok, v nedeljo po kosili, pa ne, nimam takrat RD, lahko pa mami naročiš, da mi speče pogačo, pa bo za RD
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 13.9.2010 9:56:03
|
|
|
|
*monchy*
|
IZVIRNO SPOROČILO: laliela tak je praf! povej jim, naj več klepetajo hehe trezika, kje delaš pr velki nedli? monchy, a si hodla v oš vejka nedla in ker letnik si? jaz sn bla nekda tam v bližini doma... v bregih 86 letnik sem. jaz tudi nisn čist z vel nedelje ampak tudi iz bregof keri letnik pa si?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 13.9.2010 9:59:24
|
|
|
|
*monchy*
|
še hitro malo nekaj tu napišem da ne bomo izumrle malčeka ni doma in pospravim malo pol pa ne morem k sebi od dolgega časa kar po njega bi šla. pa še delam popoldan tak da je groza kaka tišina je ve kera kje bi lahko dobla kaki kombi? če jih kje izposojajo al pa bilo kaj? radi bi šli v boosno ampak se nam nekak ne splača z dvema avtoma it dol
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 13.9.2010 12:00:39
|
|
|
|
Anonimen
|
heh monika... sosošolke sma ble gabriele pa se ziher spomniš
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 13.9.2010 21:27:57
|
|
|
|
ada2
|
nič?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 14.9.2010 11:01:42
|
|
|
|
*monchy*
|
IZVIRNO SPOROČILO: laliela heh monika... sosošolke sma ble gabriele pa se ziher spomniš kozika ti
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 14.9.2010 13:46:23
|
|
|
|
Anonimen
|
hja šment ne ke pa sn jaz vedla, da še te bon tu gor nejšla hehe
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?