katka37
|
hojla, punce evo, za dobro jutro kavica pa še rožica , da ne bomo spet škrtarile, ne monchy Tjaša, za nova zobke Danaja, , naj zobki čimprej pokukajo ven Trezika, ti kar verjamem, da si se prestrašila, uboga Maruša Morrak, pa ste preživeli snežno neurje , zdaj pa pridno na sončka vsak dan ada, samo da vam gre na boljše , pa malo boš v službi pokofetkala pa bo, plača pa bo boljša drugi mesec,ko bo več delovnih dni; naša terasa bo tudi kmalu gotova, samo sonček naj še bo, pa bo super za kavico tin pa preboleva vodene koze, je že boljše končno in ga ne srbi več, so že kraste, jutri pa boma morala izpustiti ribiča pepete donna, jaz tudi nisem nobene poznala, še ko nismo živeli v ormožu sem jih spremljala pa sem si mislila, da se ne bom vrinila, ker se vse tako poznajo, potem pa sem se kar prištulila, pa me niso ven vrgle kar se pa tiče več otrok pa gre tudi nam, tu in tam sicer dobim ****is, je pa še kar znosno, pa kot je rekla ada, se ne sekiramo več za ene nepomembne stvari (beri-umazana okna...), edini problem je, da mene za razliko od ade že mučijo leta , no ja, ada ima pa sive lase namesto mene ti samo pridno diplomiraj, služba tudi bo potem, pa še kakšen monchy, kako kaj petra in tia
|