donna22
|
morrak se pa res ne javlja ... No, meni kolegice z obale javljajo, da je bila cela obala najmanj eno uro brez elektrike Tako da najbrž imajo pestro tam doli ... ada, kako ti uspe ob 3h otrocih še karkoli naredit?! Vidim, da hodiš še na neke vaje itd. pa da si nasploh kar zaposlena z raznimi stvarmi ... Jaz imam eno samo , pa mi ne uspe nič ... Še doma sem nonstop s kakim delom v zaostanku, če ne drugo, me pa likanje lovi Ko pa imam kaj fraj, pa se po možnosti zasedim za tem RR in pa seveda FB, kjer sem - noro - začela še neke igre igrat ... in potem čas mine, z mene pa nič ... pa si ves čas mislim, da bi mogla to in ono... trezika, kje med Ptujem in Ormožom pa se nahajaš ti? Ja, res je fajn, da je Zali že bolje ... Ni pa imela uhic vnetih, pravzaprav se ne ve, kaj točno, je bila samo na krvnih testih, kjer se je vidlo, da ima neko bakterijo. Baje je vrednost newem-česa-že (mi te zdravniške zadeve ne ležijo ) normalna do 5, Zala je pa to prejšnji teden imela 147 No, včeraj pa 17, tako da je že precej boljše tatly, še malo, še malo ... Pa boste 4-je ... Kako lepo Jaz tu jamram, da nič ne morem naredit poleg Zale, ampak včasih bi tudi jaz imela takoj še kakega monchy, ja, res je, tebe poznam ... Ampak te že 100 let nisem vidla Bolj natančno iz srednje šole, tako da Timona še tudi nisem vidla. Kdaj pa bo pri tebi naslednji ? Hvala za nasvet. Neke nastavke imam doma (menda od Aventa, sem kupla v BC), pa bom verjetno probala. Grize pa me ne takrat, ko je zaspana, utrujena ali ful lačna. Drugače pa zgleda, kot da se igra z mano
|