|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del
10.3.2010 19:51:22   
*monchy*
donna pa je res cela vecnost ze da se nismo vidleuser posted image saj bo zdaj toplo pa se bomo doble 1x na cveku pa kavici ne?user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
10.3.2010 21:35:20   
pondelak
Ada-ne nevem kaj dobi,ker hodi vsako dopoldan,ko sem jaz v službi,moj pa se itak ne razume v to,ju3 morem malo zdravnico poklicat da meni malo obrazloži...kam hodiš to na vaje?če mogoče v ormož na matildo?

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
   [Brisano sporočilo]
10.3.2010 22:30:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pondelak)
  Neposredna povezava do sporočila: 3078
11.3.2010 10:03:23   
pondelak
Dobro jutro.joj dosti že mam tega snega!!ja ko smo že pri tem tudi jaz vseh ne poznam...aja še to,tjaša ma 2 nova zobka,tak da jih je že 6...user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
11.3.2010 12:50:05   
donna22
ada, ko tako pišeš, kako se da s toliko otroki, se vse čuje tako preprostouser posted image
Kdaj bo torej naslednji user posted image ? Malo hecauser posted image
Aja, če nisem preveč radovedna - sem vidla, da si maserka, kje pa delaš?

tatly, ja, res smo se že večkrat pogovarjale ... Upam, da nama bo uspelo enkrat it na pijačkouser posted image Še preden greš v Rim, ker potem se bo še težje zorganiziratuser posted image

monchy, tudi mi2 se bi lahko doble na kavici jauser posted image Da le mine ta presneta zima in mraz ...

morrak, no, če ne drugega, pa imate dosti skupnih znancev itd. Pa pustimo touser posted image Bom večkrat prišla sem gor pogledat zdajuser posted image
Torej imate pestro na obali? To so za primorce izredne razmere, 2cm snegauser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
11.3.2010 16:19:17   
ada2
no, miha je dobil še pikice po trebuhu, kar nakazuje na šesto bolezen, se sploh ne čudim, da je revežu zmanjkalo moči in samo spi. upam samo, da še dihanjne "popravimo" v hitrem času, pa da bo potem lepo vreme...

eh donna, mi smo zaključili z otroki, no, če bi imela večje prilive financ, bi si mogoče še kakega omislila, ampak.... saj boš vidla, ko so mali še ne stanejo veliko, potem pa se začne vrstitiuser posted image
aja, pa vprašala si me kje delam - v domu ostarelih, maserka sem pa res, vendar masiram samo doma, ali pridem na dom, ampak zato me pa moraš poznatiuser posted image

< Sporočilo je popravil ada2 -- 11.3.2010 16:20:36 >

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
   [Brisano sporočilo]
11.3.2010 17:16:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu donna22)
  Neposredna povezava do sporočila: 3082
11.3.2010 22:21:29   
Anonimen
kukuuser posted image

no da se še jaz malo javim.
najprej za vse bolančke polnouser posted image , da boste čimprej zdravi.
mi smo še zaenkrat ok. danaja je sicer tečko ker greta dva zobeka vun ampak bomo preživeli.
joj sneg. ja tudi jaz ga mam že čez glavo. komaj čakam sssooonncccceeeeee!

lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 3083
12.3.2010 11:55:08   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

IZVIRNO SPOROČILO: donna22

morrak, no, če ne drugega, pa imate dosti skupnih znancev itd. Pa pustimo touser posted image Bom večkrat prišla sem gor pogledat zdajuser posted image
Torej imate pestro na obali? To so za primorce izredne razmere, 2cm snegauser posted image

Ja donna za primorce so to res izredne razmere, veš koliko avtov je ostalo včeraj doma? Danes pa tako lepo gladko parkirišče, prav svetilo se je, na srečo se je moj avtek odločil, da bo ta led premagal. Je pa danes dopoldan sijal taki sonček, da ne moreš verjet kaj se je dogajalo včeraj. 

Ja, saj vem, so mi primorci to sami razlagaliuser posted image So rekli, da pri njih ful redko sneži, ampak je blo zmerom fajn, ko je, zato ker - ne glede na količino snega - niso rabli it v šolouser posted image user posted image

ada, to pa verjamem, glede financ ... Bi jaz tudi še takoj kakega user posted image imela, pa mene tudi skrbi, kak bo po diplomi, če bo služba ali ne, razmere na trgu dela itak niso idealne, še blizu neuser posted image Pa sem drugače dokaj flegma oz. se z ničemer ne obremenjujem oz. navadno za vsak problem rečem, da se bom ubadala z njim, ko pridemo do tjauser posted image , ampak finance me pa res skrbijouser posted image
Sem spraševala za masažo, ker sem mislila, da mogoče v toplicah delaš ... Imam bon za masažo v toplicah že 3 mesece, pa se nikakor ne spravim tjauser posted image Pa bi mi ful pasalo ...

Neposredna povezava do sporočila: 3084
13.3.2010 13:24:00   
trezika

Vam pa moram povedat, da mi je dans Maruša nesla par sekund življenja...  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   sva posodo iz pomivalca pospravljali, kot že ničkolikokrat, pa se je kr naenkrat nekak zavrtela in z glavco butnila ob tla... jo seveda hitro dvignem pa je mela ubožica čist krvava usta  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image HB se je "samo" v spodno ustnico ugriznila, ampak kri je pa tekla neverjetno.... sn mela čist mehka kolena.... 

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
14.3.2010 8:57:41   
ada2
dobro jutro

danes smo ponoči prebedeli le eno uro zaradi kašlja in to bom vzela za dober znak.... saj zdaj pa skoraj mora že biti boljše, no.

o ti ti maruša si mamo prestrašilauser posted image , še dobro, da ni bilo kaj hujšega.

jutri grem delat, ker imam dovolj tega, da sem zaprta v hiši, miha bo pa ostal pri moji mami.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
   [Brisano sporočilo]
14.3.2010 20:59:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3087
15.3.2010 11:15:15   
*monchy*
hei hei! evo zdaj vam pa po zelooooooooooooooooo dolgem času jaz častim user posted image user posted image user posted image ste škrte rataleuser posted image user posted image

midva sva prišla od zdravnika. 3 dni mi je govoril da mu šumi v uhici pa poka. tak da sva danes šla. eno ma totalno zaštopfano in nama je reko da naj do srede čistima noseka z operilom, če pa ne bo bolše pa v sredo nazaj in bo šel pol na čiščenje.user posted image user posted image sploh ne vem kak to zgleda?user posted image user posted image user posted image

sva vidla Tio od petre in je KRASNA pupauser posted image user posted image user posted image user posted image je že celo večnost nisem vidla. timon samo o tii govori user posted image kak mu je ušla v čakalnico in jo je on šel iskat pol sta se pa oba v avteku vozla v "mekatorja" po pleniceuser posted image user posted image user posted image

evo za bolančekeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3088
15.3.2010 20:52:25   
ada2
v službi fajn, deca še niso tak, kot bi mogli bit, morrak s tvojo mamo sva ble na malci skup, doma nam je zmanjkalo pralnega praška, ....

napetouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
15.3.2010 21:32:39   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

v službi fajn, deca še niso tak, kot bi mogli bit, morrak s tvojo mamo sva ble na malci skup, doma nam je zmanjkalo pralnega praška, ....

napetouser posted image

vau, vam pa dogaja user posted image user posted image user posted image

v glavnem, da gre najmlajšim na bolje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
15.3.2010 21:33:05   
trezika
meni se pa sladkega lušta pa nimam niiiiiiiiiiičuser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
16.3.2010 16:42:52   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Vam pa moram povedat, da mi je dans Maruša nesla par sekund življenja...  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   sva posodo iz pomivalca pospravljali, kot že ničkolikokrat, pa se je kr naenkrat nekak zavrtela in z glavco butnila ob tla... jo seveda hitro dvignem pa je mela ubožica čist krvava usta  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image HB se je "samo" v spodno ustnico ugriznila, ampak kri je pa tekla neverjetno.... sn mela čist mehka kolena.... 

Ojoj, to si se pa ustrašilauser posted image Verjetno kar obstaneš od strahauser posted image

Sicer pa bo v soboto prva svečka, a ne? Je hitro minilo prvo leto? Meni čas poleg Zale kar beži ...

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
16.3.2010 20:31:26   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Ojoj, to si se pa ustrašilauser posted image Verjetno kar obstaneš od strahauser posted image

Sicer pa bo v soboto prva svečka, a ne? Je hitro minilo prvo leto? Meni čas poleg Zale kar beži ...

eh, sploh mi ne govori o času.... mine tako hitro, da mi kr hudo rata zravenuser posted image user posted image

ja, v soboto imamo slavljenko.... priprave so že v polnem teku user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
17.3.2010 10:32:30   
*monchy*
da se še tu hitro malo oglasimuser posted image user posted image

trezika pol bo žurka pa pol user posted image user posted image user posted image user posted image

ada ki se pa ti skrivaš? kak so dečica?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
17.3.2010 17:04:59   
ada2
evo, glih sem s ptuja s kontrole z mihom... je ok, ventolina več ne rabi, ampak preventivno pa bo še do aprila doma. adam je tudi ok, nuša je pa danes tudi nekam boljša, vsaj nosa nima več tako rdečega kot rudolfuser posted image , kašlja pa šeuser posted image
no, smo se zmenili, da se ob prvem mojem fraj vikendu spravimo v planineuser posted image user posted image user posted image

zdaj pa šibam nekaj na mizo vržem, potem pa na vaje.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
17.3.2010 19:53:58   
trezika
ADA super, da vam gre na boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
18.3.2010 20:26:50   
ada2
plačauser posted image ...... odperem in user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
18.3.2010 20:53:59   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

plačauser posted image ...... odperem in user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 22:09:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3099
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 22:12:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?