donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: donna22 morrak, no, če ne drugega, pa imate dosti skupnih znancev itd. Pa pustimo to Bom večkrat prišla sem gor pogledat zdaj Torej imate pestro na obali? To so za primorce izredne razmere, 2cm snega Ja donna za primorce so to res izredne razmere, veš koliko avtov je ostalo včeraj doma? Danes pa tako lepo gladko parkirišče, prav svetilo se je, na srečo se je moj avtek odločil, da bo ta led premagal. Je pa danes dopoldan sijal taki sonček, da ne moreš verjet kaj se je dogajalo včeraj. Ja, saj vem, so mi primorci to sami razlagali So rekli, da pri njih ful redko sneži, ampak je blo zmerom fajn, ko je, zato ker - ne glede na količino snega - niso rabli it v šolo ada, to pa verjamem, glede financ ... Bi jaz tudi še takoj kakega imela, pa mene tudi skrbi, kak bo po diplomi, če bo služba ali ne, razmere na trgu dela itak niso idealne, še blizu ne Pa sem drugače dokaj flegma oz. se z ničemer ne obremenjujem oz. navadno za vsak problem rečem, da se bom ubadala z njim, ko pridemo do tja , ampak finance me pa res skrbijo Sem spraševala za masažo, ker sem mislila, da mogoče v toplicah delaš ... Imam bon za masažo v toplicah že 3 mesece, pa se nikakor ne spravim tja Pa bi mi ful pasalo ...
|