ada2
|
kak me razpiskri..... za adama smo imeli stajico, sicer rabljeno, ampak je bila kot nova... in ko je več nismo rabili smo jo shranili pri tašči.... ker je miha postal res zelo mobilen in ga brez nadzora ne moremo pustiti niti sekunde več na tleh, sem rekla, da bi zdaj bil pa čas, da se mu naštima stajica - da grem lahko vsaj v miru na wc, ko sva sama... ok, kliče včeraj moj taščo, pa prosi, če bi bila tak dobra, pa jo pripelala... ja, seveda bo, takoj... kliče nazaj čez 15 minut, da bo pripeljala čez 2 uri, ker jo mora najprej umiti, ker je zelo zaprašena.... ok, umila bi jo lahko sicer sama, ampak ok, hvaležno sprejmem.... do danes zjutraj je ni bilo, zato rečem mojemu, naj jo on pripelje, ko bo šel domov.... pa me kliče zdaj, da v tako stajico pa že ne moremo miha dat, ker je v obupnem stanju , pa da je tašča hotela za božička novo kupit lasje mi grejo pokonci - za 3. otroka pa res ne bomo kupovali nove stajice, glede na to, da imamo še prenosno posteljo, pa bo pač teh nekaj mesecev v njej za tisti čas, ko ga je treba na varno odložit, ampak ni mi pa jasno kam in kako so jo pospravili, da je v 3 letih zanič, če ni bila nič uporabljena ahhh, morala sem to iz sebe dat, mi je kar lažje