|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
1.12.2009 19:02:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2526
   [Brisano sporočilo]
1.12.2009 19:04:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2527
   [Brisano sporočilo]
1.12.2009 19:06:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2528
   [Brisano sporočilo]
1.12.2009 19:07:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2529
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del
1.12.2009 20:33:12   
ada2
ja, morrak, grem na zaključek, da se počasi pripravim na delo, da se navadim na obrazeuser posted image
a tvoja mama ne gre?
aja, pa pričakuj poštarjauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 2530
   [Brisano sporočilo]
1.12.2009 21:03:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2531
2.12.2009 10:44:20   
trezika
buuuuuuuuuuuuuuuuuu...jaz sem tu.....kje pa ste ve? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2532
2.12.2009 11:52:01   
*monchy*
helow! da vas pozdravim malo, pol pa letim delat user posted image  pa še taka megla je da brezveze no....

pri nas je vse postarem.. razen da timon širi besedni zaklad tak da glava boli.. user posted image user posted image  kar koli mu ne gre pljune: " ja pa pi..o" user posted image  in ga skušam preslišati ampak včasih ne gre no user posted image  

aaa pa ati me je v petek povabo na reporterja milana user posted image user posted image  nisva že taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak dolgo bla nikjer da to res ni, tak da bo kar pasalo no user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
3.12.2009 10:05:12   
ada2
user posted image user posted image user posted image  kak me razpiskri.....

za adama smo imeli stajico, sicer rabljeno, ampak je bila kot nova... in ko je več nismo rabili smo jo shranili pri tašči.... ker je miha postal res zelo mobilen in ga brez nadzora ne moremo pustiti niti sekunde več na tleh, sem rekla, da bi zdaj bil pa čas, da se mu naštima stajica - da grem lahko vsaj v miru na wc, ko sva sama... ok, kliče včeraj moj taščo, pa prosi, če bi bila tak dobra, pa jo pripelala... ja, seveda bo, takoj... kliče nazaj čez 15 minut, da bo pripeljala čez 2 uri, ker jo mora najprej umiti, ker je zelo zaprašena.... ok, umila bi jo lahko sicer sama, ampak ok, hvaležno sprejmem.... do danes zjutraj je ni bilo, zato rečem mojemu, naj jo on pripelje, ko bo šel domov.... pa me kliče zdaj, da v tako stajico pa že ne moremo miha dat, ker je v obupnem stanjuuser posted image user posted image user posted image , pa da je tašča hotela za božička novo kupit  user posted image user posted image user posted image  lasje mi grejo pokonci - za 3. otroka pa res ne bomo kupovali nove stajice, glede na to, da imamo še prenosno posteljo, pa bo pač teh nekaj mesecev v njej za tisti čas, ko ga je treba  na varno odložit, ampak ni mi pa jasno kam in kako so jo pospravili, da je v 3 letih zanič, če ni bila nič uporabljenauser posted image user posted image user posted image

ahhh, morala sem to iz sebe dat, mi je kar lažjeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
3.12.2009 10:05:36   
ada2
aja, pa dobro jutrouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
3.12.2009 11:26:26   
*monchy*
jutro babike!

ada evo eno  user posted image  in user posted image   da boš se hitreje ohladila. sicer pa te razumem.. mene to tudi dvigne da joj!user posted image

no mi pa danes gremo na ptuj z vlakom user posted image  timon sanjari o vlaku že 1 teden in sva danes z mojim oba doma pa gremo user posted image  

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
   [Brisano sporočilo]
3.12.2009 15:45:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu *monchy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2537
4.12.2009 8:08:33   
ada2
dobro jutro!

mi pa imamo danes miklavža v službi, čeprav adama najrajši sploh ne bi peljalauser posted image ... vsaj 100x na dan mu rečemo pusti miha pri miru, ampak on mu kar naprej nekaj moli pred obraz, ga ščipa za lička, mu obrača glao, vleče za roke..... groooooooza... parkeljev se sicer ful boji in vem, da bo tam čisto pri miru in tiho kot miška, ampak obnašanje doma si pa definitivno ne zasluži nagrade.

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 2538
   [Brisano sporočilo]
4.12.2009 14:05:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2539
4.12.2009 17:47:18   
ada2
smo že nazajuser posted image

morrak tvoje mame nisem vidla, smo pa slišali, da je miklavž poklical tudi alexa in lanouser posted image

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 2540
4.12.2009 19:06:30   
tatly
evo in se nas od miklavza sem videla maruso od trezike,stella se ni nic balauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
   [Brisano sporočilo]
4.12.2009 20:40:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 2542
4.12.2009 21:09:28   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

Mi pa smo za en dan kiksnili, tako, da gremo jutri še enkratuser posted image

A res, a potem očitno ni dvignila

saj mogoče pa je, ker mi2 z adamom sva se bolj zadaj skrivala... sicer neuspešno, ker naju je parkelj našel, ampak je bil adam priden in je dobil še posebej od parklja liziko.... strah ga je bilo pa kot zajcauser posted image  miha je miklavža kar za brado pocukaluser posted image

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 2543
5.12.2009 7:22:25   
mamamajča
Doooobro jutro!

Evo, ponujam vam eno user posted image na hitro, mi že šibamo proti prlekiji.user posted image

Uživajte!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
   [Brisano sporočilo]
5.12.2009 7:36:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2545
   [Brisano sporočilo]
5.12.2009 7:36:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mamamajča)
  Neposredna povezava do sporočila: 2546
   [Brisano sporočilo]
5.12.2009 10:42:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2547
   [Brisano sporočilo]
5.12.2009 19:56:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2548
5.12.2009 20:32:25   
ada2
evo, jaz sem pa parkljom pobegnilauser posted image

morrak potem se vidimo za vikend? če bomo seveda zdraviuser posted image

no, mi smo bili pa danes za dravo, smo šli labode hranit, pa ni bilo niti enega.... so bili vsi na sosednjem breguuser posted image
sem pa pred tem skoraj dolgo belo brado dobila, ker je adam jedel kosilo od 13.30 do 15.05user posted image user posted image user posted image  za popenit... pol pa pravijo, da sem jaz počasnauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 2549
   [Brisano sporočilo]
6.12.2009 10:30:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.