|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
31.7.2009 14:14:43   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: HM84

Evo, da se vam oglasim iz hotelskega balkona v Medulinuuser posted image  Oba moja dečka spita, tako da imam čas, da tud sem gor mal pokukam:)

Moram po povedat, da tale morski zrak prav utruja...lena sem ko ****s, še v vodo se mi ne da. Sem se šla prej samo 1x kopat, pa je voda takooo mrzzzzla... Ko sem se potopila sem mislila, da mi bo mlek zmrznuuser posted image
Moram probat še bazen, mogoče bo kaj boljš :)

Drugače pa Alexa tale morski zrak očitno nič ne utruja... Na plaži sploh nič ne spi (imamo tisti  šotorček za strehico), moramo prit v sobo da mal podrnjuhauser posted image

Ga moram pa drugač pohvalit, danes je že 3 noč prespal!!user posted image user posted image  In sicer, zaspi okoli devetih, desetih, pa potem spi do npr 5h ali 6h zjutrajuser posted image user posted image  Že res, da ga vmes kdaj slišim ko se zbudi pa nekaj godrnja, in ko se že odločim da vstanem in mu dam jšk, takrat zaspi nazajuser posted image

Tabletke - na začetku sem imela Harmonet, potem niso bile dovolj močne, nato sem imela Logest, po njih sem bila sitna kouser posted image , potem še Yarino...po njih sem bila še bolj sitnauser posted image  nato sem jih ukinla in nastal je Alexuser posted image user posted image user posted image
Zdaj imam doma 3 škatle Cerazette, pa se ne morem odločit, a bi začela al neuser posted image

Je pa res, da smo tud mi preveč leni oz. utrujeni zauser posted image tako da ni panike da bi Alex dobil še kakšnega bratca al sestricouser posted image

No evo, mislim ,da slišem sirenoooo... byyy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
31.7.2009 14:20:24   
elyy
no sm končno pospravla vse,hvala bogu ja tian spau,tako da sem lahko v meru vse trihtala!
no zdej pa leži v posteljici in se igra user posted image ...

hm84: sem ti kar fouž,ti uživaš na morju...jst bi se kar vrnila nazaj,mi je tok dobr blo...zato kar razmišljam,da bi spet kej rezervirala......user posted image bo mojmu spet slabo postalo,zard denarja user posted image

poka3: naš malček je zelo dobro prenašal vročino,res smo bili skos v senci,malo stran od obale in se je obneslo.
No preden smo šli na morje sem mu kupla bazen z nadstreškom(da bi ga malo namočila),potem se mi je zdelo da je prevelik,da ga vsak dan nosim na plažo in sem mu kupla navaden majhen bazenček.....in sem ga samo enkrat noter dala!
S sabo sem imela vodo navadno in,ko mu je bilo vroče sva ga stem ohladila,v vozičku sem mu slekla plenico in je prav uživu....večino časa je prespau!
Za tako majhne malčke se mi nezdi pretiravat z bazenčki.....dokler vsaj sami nesedijo!
Aha....kupla sva mu zelo dobro kremo v lekarni(avstralsko) je bila malo dražja,ampak je bilo super,ker itak sonček tud v senci,malo pokuka in ga lahko opeče,če nemirkaš!!

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
31.7.2009 14:20:41   
maja1488
Jst grem v vrtec. Zarja se je najedla tko da bomo lahko še na toboganih mal.
papa

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
31.7.2009 14:25:16   
elyy
kati: koliko časa pa ti že isšrpavaš mleko k dojila nisem nič ker je imel prekrtek jezik in se ni obneslo,no jst sem na začateku kakšen mesec in ga je bilo vedno manj,tako
da samo novalac uporabljam??!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
31.7.2009 14:45:56   
Dudica1
maja uživajte 

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
31.7.2009 14:54:10   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: elyy

kati: koliko časa pa ti že isšrpavaš mleko k dojila nisem nič ker je imel prekrtek jezik in se ni obneslo,no jst sem na začateku kakšen mesec in ga je bilo vedno manj,tako
da samo novalac uporabljam??!!
ga se vedno,dva meseca....

< Sporočilo je popravil KatMat -- 31.7.2009 14:56:46 >

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
31.7.2009 14:59:58   
dito
poka3- naš je ful užival na morju. praktično mi je skoz spal. kopala pa sem ga v bazenčku pri pri
kolici. Je ful užival. Imela sem ga samo v plenici ali pa v body-ju brez rokavov. če je bilo ful sonce sem ga pokrilla s tanko pleničko. Mazala ga nisem, ker ni dobro. sonce ga niti malo ni opeklo.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
31.7.2009 15:09:35   
dito
user posted image - četitke za obletnico

kile- zanima me a ste že vse nazaj na svoji teži? jaz imam še 5 kg viška. pravijo, da z dojenjem tudi hujšaš vendar pri meni to ne drži, ker se mi kar pozna pri količini mleka, če manj jem.

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
31.7.2009 15:10:00   
dito
cveka 30- čestitke

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
31.7.2009 15:10:27   
KatMat
men tud stojijo...jest sem tisto vodo spustila ki mi je zastala na koncu in zdej se ne premaknem vec

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
31.7.2009 15:13:16   
lake
Sm vas komej prebrala, tok ste se načvekale. Smo ble z Ledenko, Majano, pa z Živo25 v Tivoliju na kavici, je blo fajn, mormo še kdaj ponovit. Tamali so se sicer neki pritoževal, smo mel trio adijo, tačetrti je pa še v trebuhu norčije zganjal.

Tamala spi, jo je čist zmatru tale Tivoli, men se pa ne da kuhat. Sicer pa itak nimam nič za skuhat, ker nisem šla v trgovino.Bomo mel očitno post dons, sej kao ob petkih naj bi bil al kako user posted image

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
31.7.2009 15:13:35   
elyy
kati: o to je pa ful dober,a ti pol tud dodajaš aptamil ali kaj? ali imaš dosti svojega?

dito: men je prv v lekarni priporočla da s to kremo(Microsun baby),nujno nažem,in je enkrat na dan čist zadostovalo mi je razložila,pa prv za majčkene dojenčke je!
ker tudo ko smo ga dajali v avto,da smo najdli senco na plaži...... se je zmeri malo sončka pokazalo in sm ga tud skos pokrivala s tetra pleničko,ampak je prv barvo mejčeno dobil,pačeprav sem ga tok skrivala...ker tako mejcanega samo bog bomagaj,če ga opeče....ampak hvala bogu je blo vse ok!  

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
31.7.2009 15:17:56   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: elyy

kati: o to je pa ful dober,a ti pol tud dodajaš aptamil ali kaj? ali imaš dosti svojega?

dito: men je prv v lekarni priporočla da s to kremo(Microsun baby),nujno nažem,in je enkrat na dan čist zadostovalo mi je razložila,pa prv za majčkene dojenčke je!
ker tudo ko smo ga dajali v avto,da smo najdli senco na plaži...... se je zmeri malo sončka pokazalo in sm ga tud skos pokrivala s tetra pleničko,ampak je prv barvo mejčeno dobil,pačeprav sem ga tok skrivala...ker tako mejcanega samo bog bomagaj,če ga opeče....ampak hvala bogu je blo vse ok!  

ni se nuje tak da za zdej je se zadost....

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
31.7.2009 15:18:09   
elyy
kile: jst sm pri porodu zgubila takoj 10kg,potem še 3kg,zdej pa tko stoji!
mene moti trebuh,dajte kakšen nasvet?

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
31.7.2009 15:22:01   
KatMat
se podpisem

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
31.7.2009 15:22:54   
lake
KatMat  A tale Lunca82 ko si napisala pod rodilki smo je tista, ki je bila marca z nami na kavi?

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
31.7.2009 15:23:54   
KatMat
eli se nam pridruzis na vozickanju kdaj...sem dost v kamniku

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
31.7.2009 15:24:21   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: lake

KatMat  A tale Lunca82 ko si napisala pod rodilki smo je tista, ki je bila marca z nami na kavi?
jp...ona je bla jauser posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
31.7.2009 15:32:10   
Tanja_
Naspale smo se,pol se je pa spet do pazduhe pokakala...Upam da bo šlo dol iz bodija.Zdej pa čakamo moški del družine.Sm že lačna. Kile-sem na predonsečnostnih,upam da ostanem,ker res veliko jem-očitno dojenje res tok zahteva. Ampak upam, da apetit s prenehanjem dojenja izgine...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
31.7.2009 15:34:10   
KatMat
jest sem tud neki slisala...pa se kr odlasam da jo dvignem...je drugac pa pokonc

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
31.7.2009 15:34:35   
KatMat
no grem se mal pospravit pol pa PLESAT!!!!!!PAPA

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
31.7.2009 16:35:57   
Anonimen
moram pojamrat, ker me bo razneslo!

že dobra dva tedna sta minila, kar smo dali delati osebni dokument za Urbana, le-tega pa od nikoder.
je moj danes klical, kaj se dogaja in so se začeli nekaj izmotavati in da moramo še enkrat prinesti sliko itd.
v glavnem nekaj je šlo narobe, obvestil nas pa ni nihče??? verjetno nas tudi niso nameravali???
in če bi šli ta teden na morje, ne bi mogli, ker Urban še nima osebnega dokumenta,...

pa kje mi živimo?

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2197
31.7.2009 16:42:23   
poka3
kile: jst sm pri porodu zgubila takoj 10kg,potem še 3kg,zdej pa tko stoji!
mene moti trebuh,dajte kakšen nasvet?

ja sva že dve, mislm da samo vozičkanje pa dojenje ni dovolj... mogočeuser posted image ?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
31.7.2009 16:58:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Sm vas komej prebrala, tok ste se načvekale. Smo ble z Ledenko, Majano, pa z Živo25 v Tivoliju na kavici, je blo fajn, mormo še kdaj ponovit. Tamali so se sicer neki pritoževal, smo mel trio adijo, tačetrti je pa še v trebuhu norčije zganjal.

jaz pa danes doma glasni duo,... mi je žal, da nisem prišla!

je šel Oskar z očkom v mesto. Urban za zdaj spi (naj vsaj še kakšno urico,... prosim,...)

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 2199
31.7.2009 16:59:29   
elyy
evo jst sm pojedla kosilo!!
kati: ja itak se pridružim,zakaj pa ne!! kdo se pa vozička še stabo,a še kakšne punce iz ringaraje?
kam greš pa ti plesat,a to doma....a hodš v fitnes

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?