|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
20.8.2009 13:52:03   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Evo, mi smo nazaj od Glorie. Mala je še vedno brez infuzije(je včeraj očitno obveljala njena, ko si jo je ven potegnila), pridno papa, veliko spi in je naslošno zadovoljna. Jutri bo mogoče prestavljena v Ljubljano, ampak ni pa še sigurno, bodo povedali jutri.
Dodala sem še njenih slikic od danes v album.

kaka luštna pupa user posted image naj bo čim prej zdrava!!!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
20.8.2009 13:59:09   
FLASK_A
Joj, kaka punčkauser posted image se vidi, da želi napredovat, tako zvedavo gledauser posted image
Zakaj jo bodo pa premestili? Ali niste vi iz MB?

Kosilo- bučkina juha s krompirjem in palačinke.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

Neposredna povezava do sporočila: 4802
20.8.2009 14:07:35   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

petrazg a tudi ponoči odvajaš ali še ne...pri nas jo namreč za ponoči še ima in ne vem kako naj se jo rešimuser posted image

Dudi... mi ponoči spimo brez pleničke že od samega začetka odvajanja. Je že prej bil nekaj časa suh zjutraj, ko se je zbudil, tako da hvalabogu s tem nimam problemov. Problem nam edino predstavlja kakanje... to pa nisem dovolj pametna in sploh ne vem kaj naj naredim...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
20.8.2009 14:08:45   
AKP
Imam ravno malo časa, ki ga moram pametno izkoristit user posted image . Punce če pridete v Mb se pridružim srečanju. Drugače za seznam imam 14.9. cepljenje in posvetovalnico.
Blueeyes tudi naša punca se tako jezi, ko se ne mora obrnit. Ji je že parkrat uspelo. V postelji pa se vrti kot vrtavka. Se pa večkrat obrne za 180 stopinj.
konec prostega časa imam sireno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
20.8.2009 14:10:21   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Evo, mi smo nazaj od Glorie. Mala je še vedno brez infuzije(je včeraj očitno obveljala njena, ko si jo je ven potegnila), pridno papa, veliko spi in je naslošno zadovoljna. Jutri bo mogoče prestavljena v Ljubljano, ampak ni pa še sigurno, bodo povedali jutri.
Dodala sem še njenih slikic od danes v album.

Super user posted image user posted image user posted image Sem vesela za Glorio. Je  lepa punčka in se ji vidi, da je prava borka.

Neposredna povezava do sporočila: 4805
20.8.2009 14:15:13   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Pa da je zgodba popolna - vstati sem pa morala ob 6:40, ko se je zbudila starejša.

iskrene čestitke Tamari za 21 mesecev user posted image user posted image  

user posted image  Hvala. Saj v bistvu jih je dopolnila že v ponedeljek... mene tudi ticker malo heca.

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
Mama11, meni pa ni tako težko- je bil od svojega 8ga meseca v varstvu (varuška)... Če bi šel pa prvič, bi pa tudi meni bilo hudo. Mi je pa grozno, ko pomislim na vse te bolezni, viruse... Pa še vročinske krče imauser posted image Tako da tega me je najbolj strah. Pa še mogoče na tamalo prenesel, mogoče ima tudi ona vročinske krčeuser posted image

O pišuka, to sem pa enkrat brala. Ful grozno - to je ko ful hitro ful naraste vročina in ga moraš ohladiti pod vodo, ali nekaj takega, kajne?

Moram šibat, dvojni alarm...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
20.8.2009 14:26:33   
ledenka
serviserja še kar ni, je rekel, da bo tu nekje ob 14h user posted image kuorc pa dedci, vsi so glih user posted image

sam jezna sem, ker sem lačnaaaaa in ne vem, a si naj kosilo skuham al počakam? tak da zdaj glodam papriko...

< Sporočilo je popravil ledenka -- 20.8.2009 14:33:11 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
20.8.2009 14:48:45   
ledenka
kaj se mi je zdaj zgodilo user posted image en tip pozvoni, odprem, se predstasvi. mi ni bilo jasno, serviser v kravati in z aktovko, ampak ok... ga pošljem gor, pa usmerim v kopalnico in on reče ''a v kopalnico me boste dali?'', jaz pa ja, seveda, sej je tu pralni stroj...

no, bil je od zavarovalnice in namenjen k sosedi, ker majo isto hišno številko user posted image user posted image user posted image ampak je bil pa hec, ja! kaj si je mislu, ko sem ga usmerjala k spalnicam in kopalnic user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
20.8.2009 15:06:48   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

kaj se mi je zdaj zgodilo user posted image en tip pozvoni, odprem, se predstasvi. mi ni bilo jasno, serviser v kravati in z aktovko, ampak ok... ga pošljem gor, pa usmerim v kopalnico in on reče ''a v kopalnico me boste dali?'', jaz pa ja, seveda, sej je tu pralni stroj...

no, bil je od zavarovalnice in namenjen k sosedi, ker majo isto hišno številko user posted image user posted image user posted image ampak je bil pa hec, ja! kaj si je mislu, ko sem ga usmerjala k spalnicam in kopalnic user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
20.8.2009 15:13:05   
FLASK_A
Meni se je tudi že to zgodilo. Ampak v službiuser posted image Je rekel direktor, da pride serviser za odtoke, neki nam je nagajalo v kuhinji. Pa pride en tipček, jaz ga peljem tja in začnem razlagat kaj je narobe. Je bil pa investitor!!! AAAAAAAAAAA!!! Se mi je skor zmešalouser posted image Povedal pa tudi ni nič. Samo za mano je šel in rekel, da je z direktorjem dogovorjen, da pride. Vse je OK, ampak so mi pozabili povedat. Za crknit. Jaz ga pa med pipe vozimuser posted image user posted image user posted image hehe

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
20.8.2009 15:16:23   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lej to....kr u spalnico je pelala tipa...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4811
20.8.2009 15:27:08   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*
helu mamice,
vas berem, da ste skoz bolj kosmate....jah to so čari materinstva....user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

rota jz je ne bom dala k je edinka

IZVIRNO SPOROČILO: mama11
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes
iskrene čestitke Tamari za 21 mesecev user posted image user posted image  

user posted image  Hvala. Saj v bistvu jih je dopolnila že v ponedeljek... mene tudi ticker malo heca.

ja ups... kak pa mate to naravnane tickerje??? morm še jz mojga pogledat če slučajno kej ne štima user posted image

serviserja še kar ni, je rekel, da bo tu nekje ob 14h user posted image kuorc pa dedci, vsi so glih user posted image

niso vsi glih,... naši so vsako jutro točno ob 7h začeli z delom... dons so končali... zdej pa pridejo spet k končamo s škarpo

za poscat od smeha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image najbrž se mu kej tko prisrčnega že dolg ni zgodil

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
Meni se je tudi že to zgodilo. Ampak v službiuser posted image Je rekel direktor, da pride serviser za odtoke, neki nam je nagajalo v kuhinji. Pa pride en tipček, jaz ga peljem tja in začnem razlagat kaj je narobe. Je bil pa investitor!!! AAAAAAAAAAA!!! Se mi je skor zmešalouser posted image Povedal pa tudi ni nič. Samo za mano je šel in rekel, da je z direktorjem dogovorjen, da pride. Vse je OK, ampak so mi pozabili povedat. Za crknit. Jaz ga pa med pipe vozimuser posted image user posted image user posted image hehe

a je pol vsaj kej v pipe investiral če je že vidu da mate pokvarjene???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
20.8.2009 15:54:00   
lake
Ledenka Si me nasmejala s temle serviserjem user posted image user posted image user posted image . Ampak bi pa rada vidla serviserja kako popravlja pralni stroj v kravati.

Christiana Super za Glorio. Lušna tale vaša punca, pa tko drobčkana.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
20.8.2009 15:59:01   
ledenka
pa je prišu še taprav serviser in porihtal strojuser posted image ne bom rabla spet svakinje prosit, sej ni panike, sam v stanovaju majo fejst vroče

majch, spalnica in kopalnica sta sosednji sobi user posted image sej gledal je mal čudno, ampak ok.

pa končno si lahk kosilo spacam user posted image od teh paprik sem sam še bolj lačna

< Sporočilo je popravil ledenka -- 20.8.2009 16:00:11 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
20.8.2009 16:06:41   
PapuaNG
pozdravček še od mene. Za mano je pa kar grozen dan. Najprej ugotovim, da mi je ponoči umrl papagaj, ki je bil z mano že dobrih 12 let. Je bil že včeraj nekaj slab, tako da smo pričakovali najhujše, a vedno upaš, da ne bo prišlo do tega. user posted image No, je mel pa nadvse zanimivo življenje in kar tri žene user posted image
Potem pa peljem mojega u službo, se pa za mano en v drevo zaleti. Kako je do tega prišlo, mi ni najbolj jasno, ker nisem skos nazaj gledala, vidla sem samo, kako je v drevo priletel user posted image Kakorkoli, sem bila že precej naprej, pa še mudilo se nam je, tako da sem odpeljala naprej, ker je itak tovornjak za mano ustavil in šel pogledat, kaj se dogaja. Upam, da je bla sam razbita pločevina in z voznikom ni bilo nič hujšega in da je samo zgledalo grozno.
Sem bila od tega tako pretresena, da sem pol pozabila zaviti tam, kjer bi morala, potem sem pa še enkrat skor narobe zavila. Sploh nisem mogla razmišljat. Sem mela še malega zadaj in grozno mi je bilo ob misli,da bi se ta avto vame zabil, in to bočno, na strani, kjer je tamal (iz te strani je prišel).

Pa še na forumu sem brala malo pri nedonošenčkih in o christianini pupiki...sem ji že tam zaželela srečo, pa še tukaj...teli otročki so res pravi borci. Mi grejo kar solze na oči, ko samo pomislim, da s tamalim kaj ne bi bilo vredu. Sva se z mojim pol mal pogovarjala, da sva lahko resnično srečna, da je zdrav in da imava tako malo problemov z njim. Res je, kar pravijo-samo, da je otrok zdrav. Jst sm še sploh taka, da me kar srce boli, če vidim nekoga v bolečini, sploh pa, če so to mali otroci. Sem nežna dušica (kljub temu, da merim 178cm) user posted image .

Zgleda res tale mlaj še dodatno mal intenzivira počutje...bom danes samo še peške pa nič nevarnega počela.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
20.8.2009 16:52:44   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

pozdravček še od mene. Za mano je pa kar grozen dan. Najprej ugotovim, da mi je ponoči umrl papagaj, ki je bil z mano že dobrih 12 let. Je bil že včeraj nekaj slab, tako da smo pričakovali najhujše, a vedno upaš, da ne bo prišlo do tega. user posted image No, je mel pa nadvse zanimivo življenje in kar tri žene user posted image
Potem pa peljem mojega u službo, se pa za mano en v drevo zaleti.

moje sožalje za papagaja user posted image user posted image
pa HB da da ste OK,k da se ni kej teb zgodilo 

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
20.8.2009 17:09:49   
Blueeyes
vidim da spet nobena nič ne piše...

grem gledat film (Bruno) pa crkvat od smeha user posted image  user posted image  user posted image

k pridem pa nazaj, me pa presenetite s 3. delom zmajčkov user posted image  user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
20.8.2009 17:14:21   
lake
Papua Moje sožalje za papagaja.Samo 12 let je pa dolga doba za papagaja.  Dons pa res bod kr doma, pa tud v banjo ne meš it, da ti ne bo tam spodrsnil. Očitno dons ni tvoj dan.

Taja se ful zabava v igralnem centru, ji je fajn zdej ko lahko igračke prime.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
20.8.2009 19:25:15   
FLASK_A
Blue, pomoje si je samo mislil 'novinka pač', in se nadalje menil kar z direktorjemuser posted image
Pa povej, če je dober film! Če se mi ga splača dol posnetuser posted image

Papua, joj. Si imela pa res čuden danuser posted image Samo še za spat je.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
20.8.2009 19:48:38   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

petrazg a tudi ponoči odvajaš ali še ne...pri nas jo namreč za ponoči še ima in ne vem kako naj se jo rešimuser posted image

Dudi... mi ponoči spimo brez pleničke že od samega začetka odvajanja. Je že prej bil nekaj časa suh zjutraj, ko se je zbudil, tako da hvalabogu s tem nimam problemov. Problem nam edino predstavlja kakanje... to pa nisem dovolj pametna in sploh ne vem kaj naj naredim...

maša je ene 3 mesece lepo lulala v školko, kakala pa še kr v hlačke. Baje je nomalno, da je nadzor nad kakanjem počasnejši.

zarje se je danes prvič obrnila iz hrbta na trebuh.

Alarm

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
20.8.2009 20:36:55   
maja1488
Kje ste?
Jst sem danes tko utrujena in mogoče je to razlog, da ni blo mlekca za večerni obrok. Vse kar sem imela doma je aptamil in sem ji pač to nardila. Če so bli krči res posledica mleka ki sem ga pila, bo noč pestra. No bom pa vsaj vedla, na čem smo.

Tamali se kolca in noče zaspat user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
20.8.2009 20:39:01   
KatMat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
20.8.2009 20:39:38   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Kje ste?
Jst sem danes tko utrujena in mogoče je to razlog, da ni blo mlekca za večerni obrok. Vse kar sem imela doma je aptamil in sem ji pač to nardila. Če so bli krči res posledica mleka ki sem ga pila, bo noč pestra. No bom pa vsaj vedla, na čem smo.

Tamali se kolca in noče zaspat user posted image
nasa je tud komi zdele....

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
20.8.2009 20:40:55   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pa kako že imate pozitivne teste, če jaz pričakujem jutri M, pa bi imela rok zadnje dni avgusta... a imate cikle tako dolge?
user posted image user posted image

evo kaj je napisala ena na majcicah 2010

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
20.8.2009 20:42:03   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pa kako že imate pozitivne teste, če jaz pričakujem jutri M, pa bi imela rok zadnje dni avgusta... a imate cikle tako dolge?
user posted image user posted image

evo kaj je napisala ena na majcicah 2010

Mogoče pa pri njej traja nosečnost 12 mesecev user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?