Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 11:48:08
|
|
|
|
OliveOyl
|
Sem prišla mal pošpegat,sem čist fertik. Prej je imela Tina kao en napad,ko se je dojila se je začela cela trest,kakor neke vrste EPI napad.Pol je pa zaspala,jaz sem pa čist fertik,res.. Lake ti je kaj znano?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 11:51:12
|
|
|
|
OliveOyl
|
Zdaj pa spi,popoldan imamo itak posvetovalnico pa bom povedala kaj je bilo. Sploh ne morem h sebi pridt.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 11:51:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Olyve...bogica...te pa je ziher prestrašla...WTF? Menda ja ni EPI...moj brat je z glavo ful trzal, ko je mel napad. Drugač pa ne vem, kako to lahko še zgleda.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 11:53:21
|
|
|
|
OliveOyl
|
Ma upam,da je kaj drugega. Vem kako pri starih zgleda epi napad,za dojenčke pa ne vem.Ma saj bo. Ja k ma mlade jih ima veliko.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 11:53:49
|
|
|
|
Blueeyes
|
KatMat jz mam tako
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 11:56:18
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Mogoče res pol prestavmo srečanje na zadnji teden avgusta, da nas bo več. Blue a ti lahko takrat? mislim da bi blo tole res najboljš,da nas bo čimveč lahko prišlo komot IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Sem prišla mal pošpegat,sem čist fertik. Prej je imela Tina kao en napad,ko se je dojila se je začela cela trest,kakor neke vrste EPI napad.Pol je pa zaspala,jaz sem pa čist fertik,res.. upam da ni nič resnega
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 12:18:31
|
|
|
|
Blueeyes
|
ja kje pa ste zdej vse... a mi ne boste pomagale pridt do 6000 postov
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 12:20:36
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ja kje pa ste zdej vse... a mi ne boste pomagale pridt do 6000 postov pa men do 7000
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 12:21:39
|
|
|
|
ledenka
|
ku-ku sam pozdravim vas, midva šibava na kosilo... in pol na brazilko
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 12:22:26
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ja kje pa ste zdej vse... a mi ne boste pomagale pridt do 6000 postov pa men do 7000 dej, greva pa ena drugo spodbujat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 12:22:47
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ku-ku sam pozdravim vas, midva šibava na kosilo... in pol na brazilko AUČ
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 12:22:47
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A v dobre roke oddam moža. je sobno čist, dobro se razume s psmi in mački. ni primeren za družine z otroki! Tuki mož od flaške. Ne se vi **** z nami, brez nas ne bi blo nič . Bi že kšn poštar mim prpeljal...se ni za bat vidim, da moški to preveč osebno jemljejo
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 12:23:38
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ku-ku sam pozdravim vas, midva šibava na kosilo... in pol na brazilko AUČ ni AUČ, je neprijetno, ni pa sile če bi bila, ne bi hodla na to
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 12:25:40
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Jst pa nisem mela nobenih čudnih želja, al pa okusov v nosečnosti. Sm si drugi dan ko sm zvedla da sm noseča kupla kumarice, da sm vidla kok je na temu da nosečnicam pašejo, pa mi niso nič bolj kot ponavad Jaz sem pri Maji jedla samo SLADKO!!!! Njamiii! Pri Jakatu pa kisle kumarice, ajvar in toust. NJAMIIII!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Kure... Doborošla nazaj v kurnik IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Sem prišla mal pošpegat,sem čist fertik. Prej je imela Tina kao en napad,ko se je dojila se je začela cela trest,kakor neke vrste EPI napad.Pol je pa zaspala,jaz sem pa čist fertik,res.. Lake ti je kaj znano? Ojej, me je kar streslo Upam, da ni nič resnega. Še dobro, da imata danes pregled, da boš lahko takoj omenila.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 12:26:36
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A v dobre roke oddam moža. je sobno čist, dobro se razume s psmi in mački. ni primeren za družine z otroki! Tuki mož od flaške. Ne se vi **** z nami, brez nas ne bi blo nič . Bi že kšn poštar mim prpeljal...se ni za bat vidim, da moški to preveč osebno jemljejo Ja, so mu pa res oči skor ven padle, ko je tvoj podpis videl. Je šel prav po očala
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 12:27:18
|
|
|
|
lake
|
Oliva Lahko mi opišeš kako je zgledal, drugače epi napad pri otrocih zgleda glih tako kot pri odraslih. Ledenka Uživej
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 12:32:01
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ku-ku sam pozdravim vas, midva šibava na kosilo... in pol na brazilko AUČ ni AUČ, je neprijetno, ni pa sile če bi bila, ne bi hodla na to zame je to velik AUČ.. že če si s pinceto spulim dlako na nogi je AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUČ
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 12:32:08
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Oliva Lahko mi opišeš kako je zgledal, drugače epi napad pri otrocih zgleda glih tako kot pri odraslih. Ledenka Uživej Sej nisem zasledila... A imaš izkušnje?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 12:32:50
|
|
|
|
OliveOyl
|
Mi2 sva pojedla,ostalim dober tek. ledenka aua..pa dober tek Flaska ja, ajm bek.. lake najprej sem jo skopala,šle smo v posteljo..jedla je iz ene dojke,pa se je nekaj hotela premaknit oz.obrnit na trebuh,pa seji je najprej roka začela trest,sem mislila da se pač trese..potem pa celo telo,nazadnje še glava.Bila je pa napol v spanju.treslka se je ene 10 s,potem je zaspala. Šibam,joka..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 12:37:31
|
|
|
|
Blueeyes
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 12:38:08
|
|
|
|
lake
|
Če se je samo tresla, kot da jo zebe, najbrž ni, če so bli pa kot krči potem pa možno, a je bla pri zavesti? Upam da ni bil kakšen napad, vekakor pa omeni pediatrinji. Flaška Delam na pediatriji, če si misna te izkušnje.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 12:38:39
|
|
|
|
Blueeyes
|
sam tok mal da nam/vam dvignem mal ritem srca
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 12:39:27
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ja kje pa ste zdej vse... a mi ne boste pomagale pridt do 6000 postov pa men do 7000 dej, greva pa ena drugo spodbujat mali je zaspal zdej grem pa ven...te vmes še kej spodbujam in zvečer pa orng... olive smo te pogrešali,ravno včeraj na čveku v Postojni smo se o tebi pogovarjale da kje si ...pa da te je MAJA hotla poklicati pa te pol ni ...upam da bo vse ok
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 12:40:17
|
|
|
|
pokica_
|
Živjo babuške! Naš Anej spet pridno papca. Jema pa mleko Beba in sicer v ležalniku v čisto ležečem položaju. Sumim da ga hrbet boli pri hranjenju na mojih kolenih, ko je malo zvit in je prisilna drža.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 12:40:33
|
|
|
|
mani2
|
Dan čveke. Splooh vas nimam časa brat. sem samo malo preletela napisano pa vidim da se vam ful dogaja. Oliva Meni pa se počasi iztekajo samski dnevi pa tudi živčki počasi dobivajo podobo afro trajne . Zdaj ženihče več ne ve kako bi mi še bolj zakompliciral. Sem včeraj mojemu atu rekla da ne slišim več nadaljnih 25 let stavka Ti se nič ne sekiri ker bomo mi za vse poskrbel. seveda pa prej pol ure našteva kaj morem vse pripeljat pa ka morem še vse kupit. Ma sej bo kmalu mimu. Pol pa bom imela več časa tle gor viset. Lepo se imejte pa veliko čvekajte.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?