|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
18.8.2009 20:46:11   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

Kok pa hoces zanjo??

Kolko daš?
ja ne vem...reci no...pol se bom pa posvetovala ko bo moj spet kej uspicuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kar bo pomoje kmal
user posted image user posted image user posted image

Jst ti jo dam za 15, ti pa tvojmu reci, da je 30 OK?

Sam brez igrače, da se razume. Sam mizico ima, pa ti svoje namontirej user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
18.8.2009 20:48:09   
maja1488

Kok pa hoces zanjo??

Kolko daš?
ja ne vem...reci no...pol se bom pa posvetovala ko bo moj spet kej uspicuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kar bo pomoje kmal

Sam brez igrače, da se razume. Sam mizico ima, pa ti svoje namontirej user posted image

In kaj ste želeli gospa povedat

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
18.8.2009 20:48:29   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
mama11, super, da obe punčki spita hkrati!

Ja, jih kar poskusim navajat... edino tako imam kaj pavze od jutra do večera. Saj v torek gremo na morje, po vrnitvi se pa začne uvajanje starejše v vrtec, pa bo lažje. Moram reči, da je bil zadnji mesec zame zelo naporen z obema. Prva dva meseca mi je pa res ful odlegla tašča, ki je imela starejšo po nekaj ur dnevno.

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Leela, midve sva pa danes na kontra. a so se Tefalovi zdaj poslabšali?user posted image

Jaz sem ga kupila ene pet let nazaj pa je tolk vodo puščal. Kar teklo je iz njega. Prej sem imela moulinex, veliko slabši model, kot ta tefal pa je bil boljši.
Mi je pa sodelavka rekla, da je imela čisto isti problem. Potem sem v Lidlu likalnik kupila. ni glih top je pa ok.

No, se je tako debata razvila, da sem šla prav pogledat, kateri likalnik imam - Tefal Ultragliss Diffusion 60. Ful pušča vodo, tako da s paro sploh ne likam več. Sicer je pa OK. Skratka, ne bi ga priporočila.

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_
Jst sem pa pozabla povedat, da imam novo frizurco, že od prejšnjega čet. Sem se iz blont poštrihala na temno rjavo-baker prameni. Pa oster paž, kot Kleopatra! user posted image

user posted image  Kapo dol, meni so drzne spremembe ful všeč, ampak sem temna in blond mi ful ne bi pasala, oranžna bi pa izgledala čudno.

k.tja, uživajte na dopustu. Jaz tudi komaj čakam, da gremo.

Zdaj pa mularija že en čas spi, midva greva pa na en sprehod in drink. Kaj hočemo... zlata tašča user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
18.8.2009 20:48:34   
KatMat

zdej grem pa se ene 20.00eu zaigrat na Texas Hold'Em Poker pol pa tud jest spat...maja kaj bos pa ti??

Za 15€ tebi hojco prodala, pol se grem umit in kak film ob 21ih pogledat. Pospravljat se mi ne da, ker bo jutri itak spet đungla.

A pozna katera kako nosečko (KatMat, ti lahko svoji teti ponudiš), ki bi rabla tisti nosečniški pas ki nudi oporo za trebuhe ale Maja1488 in KatMat (nosečniške se razume, ne teh ostankov poporodnih) in pa un obroč za sedenje? Prodam!
KatMAt, če kupi tvoja teta dam starostni popust user posted image

user posted image sem zlobna danes. Očitno je nalezljivo user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
18.8.2009 20:49:32   
KatMat

Kok pa hoces zanjo??

Kolko daš?

In kaj ste želeli gospa povedat
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nekam gor so se prpopal

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
18.8.2009 20:50:38   
KatMat
ma za 15 pa kupim...sam 15.9. ko pridejo dinarcki...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
18.8.2009 20:54:49   
maja1488

Spomni me! Sm ful vesela, ker se bom ene škatle rešla! Pa glede na to, da je tvoja telovadka majhna in drobna ti lahko dilnem cunjice od moje tavečje, ki bodo zarji premajhne. Sam morm najprej škatle odpret pa mal pošnofat kaj bo naši prav. Enkrat konc septembra bom to delala. Javimmmmmm!

Teto pa le vprašej če rabi! Bi se rada čimveč stvari rešla, ker se mi sam nabira, rabla pa nikoli več ne bom.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
18.8.2009 20:56:49   
lake
Dudica kdo je pa ljubosumen?user posted image Vidm da svojega možička ful paziš, ja KatMat je nevarna user posted image user posted image .

Je Taja končno zaspala, je bla sitna že od šestih, kr ni vedla kaj bi sama s sabo. In zdej ko mam cajt, so pa po TV same bedarije.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
18.8.2009 21:04:19   
KatMat

Spomni me! Sm ful vesela, ker se bom ene škatle rešla! Pa glede na to, da je tvoja telovadka majhna in drobna ti lahko dilnem cunjice od moje tavečje, ki bodo zarji premajhne. Sam morm najprej škatle odpret pa mal pošnofat kaj bo naši prav. Enkrat konc septembra bom to delala. Javimmmmmm!

Teto pa le vprašej če rabi! Bi se rada čimveč stvari rešla, ker se mi sam nabira, rabla pa nikoli več ne bom.
ma sploh ne grem nc k njej....prevelika guzva u bajti pa nikol prav ne prasam po imenu ce je moz doma...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
18.8.2009 21:05:05   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Dudica kdo je pa ljubosumen?user posted image Vidm da svojega možička ful paziš, ja KatMat je nevarna user posted image user posted image .

Je Taja končno zaspala, je bla sitna že od šestih, kr ni vedla kaj bi sama s sabo. In zdej ko mam cajt, so pa po TV same bedarije.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja ja pr men se kopici

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
18.8.2009 21:06:14   
KatMat
grem neki pojest pa panckat....nocko punceuser posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
18.8.2009 21:11:36   
lake
Jst sm se pa piškotov najedla, zdej ma pa trebuh boli user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
18.8.2009 21:13:07   
KatMat
jest bi tud piskote...pa caj...pa ni ni piskotov...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
18.8.2009 21:14:21   
lake
Ja pr men tud ne, sm vse pojedla. In to v kakavu, da je še več kalorij.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
18.8.2009 21:15:39   
ledenka
jaz pa še razmišljam, če bi si sendvič s pršutom naredla user posted image pršuta pojem OGROMNO

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
18.8.2009 21:15:46   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Ja pr men tud ne, sm vse pojedla. In to v kakavu, da je še več kalorij.

uuuuuuuuu pika na iiiiiii supoer kombinacija

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
18.8.2009 21:15:59   
maja1488
KatMat tvojga na pumpo pošlji. Sicer tvegaš, da jih dobiš enkrat sred noči ampak imela jih pa boš.

Tvoja sestra to rabi (obroč in pas) user posted image
Hojco ti drug teden prinesem bo tija lahko tm po postonjski plaži šibala user posted image

Lake, od 9:40 je Monk. Jst ga gledam, ker je moja tavečja ista kot on!

Lahko noč kati!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
18.8.2009 21:16:25   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jaz pa še razmišljam, če bi si sendvič s pršutom naredla user posted image pršuta pojem OGROMNO
prsuta nisem jedla pa ze od marca

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
18.8.2009 21:17:27   
FLASK_A
Nočko!

Sem še med živimi, ampak pomoje ne bom več dolgo. Oba imam namreč doma, moj je čez dan v službi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sej sploh ne vem več, kakšno je moje razpoloženje??! Hm...

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
18.8.2009 21:18:02   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

prsuta nisem jedla pa ze od marca

jaz ga med nosečnostjo nisem, zdaj mi pa paše user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
18.8.2009 21:19:02   
KatMat
mojga telefon spet ni....a me kera lahko poklice??

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
18.8.2009 21:19:29   
FLASK_A
aha- nekej vam štrajkajo pri hranjenju, berem. Moja tudi. Samo malo popije, se reži ko pečen maček, potem mal spančka in to ponavljamo non stop cel dan. Brez reda. Pomoje zato, ker je tako vroče.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
18.8.2009 21:19:36   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Nočko!

Sem še med živimi, ampak pomoje ne bom več dolgo. Oba imam namreč doma, moj je čez dan v službi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sej sploh ne vem več, kakšno je moje razpoloženje??! Hm...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pogresamo te!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
18.8.2009 21:20:24   
FLASK_A

mojga telefon spet ni....a me kera lahko poklice??

KAAAAAAATMAAAAAAAAATTTTTTTT!!!!!!!!!!!

a si ga našla?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
18.8.2009 21:20:50   
maja1488
kati nimam telefonske in nebi rada tvojga na telefon dobila user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?