Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 20:46:11
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat Kok pa hoces zanjo?? Kolko daš? ja ne vem...reci no...pol se bom pa posvetovala ko bo moj spet kej uspicu kar bo pomoje kmal Jst ti jo dam za 15, ti pa tvojmu reci, da je 30 OK? Sam brez igrače, da se razume. Sam mizico ima, pa ti svoje namontirej
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 20:48:09
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat Kok pa hoces zanjo?? Kolko daš? ja ne vem...reci no...pol se bom pa posvetovala ko bo moj spet kej uspicu kar bo pomoje kmal Jst ti jo dam za 15, ti pa tvojmu reci, da je 30 OK? Sam brez igrače, da se razume. Sam mizico ima, pa ti svoje namontirej In kaj ste želeli gospa povedat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 20:48:29
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja mama11, super, da obe punčki spita hkrati! Ja, jih kar poskusim navajat... edino tako imam kaj pavze od jutra do večera. Saj v torek gremo na morje, po vrnitvi se pa začne uvajanje starejše v vrtec, pa bo lažje. Moram reči, da je bil zadnji mesec zame zelo naporen z obema. Prva dva meseca mi je pa res ful odlegla tašča, ki je imela starejšo po nekaj ur dnevno. IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Leela, midve sva pa danes na kontra. a so se Tefalovi zdaj poslabšali? Jaz sem ga kupila ene pet let nazaj pa je tolk vodo puščal. Kar teklo je iz njega. Prej sem imela moulinex, veliko slabši model, kot ta tefal pa je bil boljši. Mi je pa sodelavka rekla, da je imela čisto isti problem. Potem sem v Lidlu likalnik kupila. ni glih top je pa ok. No, se je tako debata razvila, da sem šla prav pogledat, kateri likalnik imam - Tefal Ultragliss Diffusion 60. Ful pušča vodo, tako da s paro sploh ne likam več. Sicer je pa OK. Skratka, ne bi ga priporočila. IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Jst sem pa pozabla povedat, da imam novo frizurco, že od prejšnjega čet. Sem se iz blont poštrihala na temno rjavo-baker prameni. Pa oster paž, kot Kleopatra! Kapo dol, meni so drzne spremembe ful všeč, ampak sem temna in blond mi ful ne bi pasala, oranžna bi pa izgledala čudno. k.tja, uživajte na dopustu. Jaz tudi komaj čakam, da gremo. Zdaj pa mularija že en čas spi, midva greva pa na en sprehod in drink. Kaj hočemo... zlata tašča
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 20:48:34
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat zdej grem pa se ene 20.00eu zaigrat na Texas Hold'Em Poker pol pa tud jest spat...maja kaj bos pa ti?? Za 15€ tebi hojco prodala, pol se grem umit in kak film ob 21ih pogledat. Pospravljat se mi ne da, ker bo jutri itak spet đungla. A pozna katera kako nosečko (KatMat, ti lahko svoji teti ponudiš), ki bi rabla tisti nosečniški pas ki nudi oporo za trebuhe ale Maja1488 in KatMat (nosečniške se razume, ne teh ostankov poporodnih) in pa un obroč za sedenje? Prodam! KatMAt, če kupi tvoja teta dam starostni popust sem zlobna danes. Očitno je nalezljivo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 20:49:32
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat Kok pa hoces zanjo?? Kolko daš? ja ne vem...reci no...pol se bom pa posvetovala ko bo moj spet kej uspicu kar bo pomoje kmal Jst ti jo dam za 15, ti pa tvojmu reci, da je 30 OK? Sam brez igrače, da se razume. Sam mizico ima, pa ti svoje namontirej In kaj ste želeli gospa povedat nekam gor so se prpopal
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 20:50:38
|
|
|
|
KatMat
|
ma za 15 pa kupim...sam 15.9. ko pridejo dinarcki...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 20:54:49
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ma za 15 pa kupim...sam 15.9. ko pridejo dinarcki... Spomni me! Sm ful vesela, ker se bom ene škatle rešla! Pa glede na to, da je tvoja telovadka majhna in drobna ti lahko dilnem cunjice od moje tavečje, ki bodo zarji premajhne. Sam morm najprej škatle odpret pa mal pošnofat kaj bo naši prav. Enkrat konc septembra bom to delala. Javimmmmmm! Teto pa le vprašej če rabi! Bi se rada čimveč stvari rešla, ker se mi sam nabira, rabla pa nikoli več ne bom.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 20:56:49
|
|
|
|
lake
|
Dudica kdo je pa ljubosumen? Vidm da svojega možička ful paziš, ja KatMat je nevarna . Je Taja končno zaspala, je bla sitna že od šestih, kr ni vedla kaj bi sama s sabo. In zdej ko mam cajt, so pa po TV same bedarije.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:04:19
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ma za 15 pa kupim...sam 15.9. ko pridejo dinarcki... Spomni me! Sm ful vesela, ker se bom ene škatle rešla! Pa glede na to, da je tvoja telovadka majhna in drobna ti lahko dilnem cunjice od moje tavečje, ki bodo zarji premajhne. Sam morm najprej škatle odpret pa mal pošnofat kaj bo naši prav. Enkrat konc septembra bom to delala. Javimmmmmm! Teto pa le vprašej če rabi! Bi se rada čimveč stvari rešla, ker se mi sam nabira, rabla pa nikoli več ne bom. ma sploh ne grem nc k njej....prevelika guzva u bajti pa nikol prav ne prasam po imenu ce je moz doma...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:05:05
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Dudica kdo je pa ljubosumen? Vidm da svojega možička ful paziš, ja KatMat je nevarna . Je Taja končno zaspala, je bla sitna že od šestih, kr ni vedla kaj bi sama s sabo. In zdej ko mam cajt, so pa po TV same bedarije. ja ja pr men se kopici
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:06:14
|
|
|
|
KatMat
|
grem neki pojest pa panckat....nocko punce
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:11:36
|
|
|
|
lake
|
Jst sm se pa piškotov najedla, zdej ma pa trebuh boli
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:13:07
|
|
|
|
KatMat
|
jest bi tud piskote...pa caj...pa ni ni piskotov...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:14:21
|
|
|
|
lake
|
Ja pr men tud ne, sm vse pojedla. In to v kakavu, da je še več kalorij.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:15:39
|
|
|
|
ledenka
|
jaz pa še razmišljam, če bi si sendvič s pršutom naredla pršuta pojem OGROMNO
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:15:46
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Ja pr men tud ne, sm vse pojedla. In to v kakavu, da je še več kalorij. uuuuuuuuu pika na iiiiiii supoer kombinacija
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:15:59
|
|
|
|
maja1488
|
KatMat tvojga na pumpo pošlji. Sicer tvegaš, da jih dobiš enkrat sred noči ampak imela jih pa boš. Tvoja sestra to rabi (obroč in pas) Hojco ti drug teden prinesem bo tija lahko tm po postonjski plaži šibala Lake, od 9:40 je Monk. Jst ga gledam, ker je moja tavečja ista kot on! Lahko noč kati!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:16:25
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jaz pa še razmišljam, če bi si sendvič s pršutom naredla pršuta pojem OGROMNO prsuta nisem jedla pa ze od marca
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:17:27
|
|
|
|
FLASK_A
|
Nočko! Sem še med živimi, ampak pomoje ne bom več dolgo. Oba imam namreč doma, moj je čez dan v službi. Sej sploh ne vem več, kakšno je moje razpoloženje??! Hm...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:18:02
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jaz pa še razmišljam, če bi si sendvič s pršutom naredla pršuta pojem OGROMNO prsuta nisem jedla pa ze od marca jaz ga med nosečnostjo nisem, zdaj mi pa paše
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:19:02
|
|
|
|
KatMat
|
mojga telefon spet ni....a me kera lahko poklice??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:19:29
|
|
|
|
FLASK_A
|
aha- nekej vam štrajkajo pri hranjenju, berem. Moja tudi. Samo malo popije, se reži ko pečen maček, potem mal spančka in to ponavljamo non stop cel dan. Brez reda. Pomoje zato, ker je tako vroče.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:19:36
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Nočko! Sem še med živimi, ampak pomoje ne bom več dolgo. Oba imam namreč doma, moj je čez dan v službi. Sej sploh ne vem več, kakšno je moje razpoloženje??! Hm... pogresamo te!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:20:24
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat mojga telefon spet ni....a me kera lahko poklice?? KAAAAAAATMAAAAAAAAATTTTTTTT!!!!!!!!!!! a si ga našla?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:20:50
|
|
|
|
maja1488
|
kati nimam telefonske in nebi rada tvojga na telefon dobila
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?