maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* boš ti tole naročila ? ker bi se pridružila....koliko pa sicer stanejo poštni stroški ? bi pa tegale... http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.sh.br01.09.03.12/1605597 številko 32 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 ne štekam, vse pošljejo razen teh edinih številka 27 ne http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.sh.br01.09.03.12/1605571 grem spat, mogoče bodo jutri hotli. Bi naročila, sam imajo samo eno števiko 27 in pri tej mi piše, da je ne morjo poslat Mi ni čisto jasno. Jutri ko bom imela mal več časa bom pogledala še 1x. Poštnina pride 15€. IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: k.tja pri nas pa Oskar vsem razlaga, da ima bratca Jubana on je pa Okaj... do nedavnega samo O. pri nas ga pa kliče JOSKAR, sam je pa itak Miki, Kekec, Nodi,...vsak dan kaj drugega ....jest sem bila včeraj Mojca, Oskar pa Rožle, Bedanc pa je baje šel po dinarčke ( to je mišljen oči, ki je bil v službi ).....potem je prišla teta Pehta ( moja sestra )....pri tem je obezna oprava, da se ve, klobuk, palica in poje kekčevo pesem... Ojoj, pri nas so tudi vloge. Ona je nodi, midva sva vse ostalo, potem je ona sneguljčica in midva palčki in princ, pa ona pdeča kapica... Mormo vsi igrat. Gre ene energije. Ni čudno, da se nama zvečer ne da :) IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 aja če bo katera našla še kakšno stran od teh crocksov nej do prilima gor ker tam ni nobenih taprave št. Sej zato so tko poceni, ker so pozbrane številke. IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes avtosedeži.. mi bomo od maxi cosi kupili.. drgač pa mislim da bomo mogl kr kmal o tem razmišljat, ker Gaji ne manjka več veliko da bi mela noge že iz lupinice vn Mi iammo za mašo Tobija in Cybex-a v drugem avtu. Zarja bo podedovala Tobija, maša pa dobila še enga Cybex-a. Sem pri maši tudi mislila, da bo treba hitro menjat, pa je bla potem do desetega mesca v lupinci. Se najde prostor, poleg tega je za njih to najvarnejše, ker če je obrnjen v smeri vožnje in pride do nesreče jim sila lahko prsni koš polomi. Tko so meni razložili. Ima pa maxi cosi največje lupinice. IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes sm glihkar klicala... pa ga ma pomotoma tvoj dragi v žepu.. je reku če te rabm da nej te na domačo št. pokličem.. pa mi je dal številko KatMat...kokoš IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 no fajn ja... blue pa prlet še ti no ... bi te pa res rada spoznala tud jz bi te z veseljem spoznama... samo sta 2 oviri.. 1. da mam delovce tuki že celo dopoldne 2. nimam vozniškega A so tile pod točko 1. zgorej brez, da te tko vleče bit doma? Točko 2. pa komot rešiš, če maš kako fejst svakinjo al pa KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 no fajn ja... blue pa prlet še ti no ... bi te pa res rada spoznala te poberem ce hoces.... dons res ne gre... pa nekak močno dvomim da bi se do mojga konca prpeljala... k bi mela fejst okrog turo.. vidš če bi vedla bi šla z mojim dons na šiht k dela v postojni, pa bi vas tm počakala.. Ti si res smotka. En dan, ko ne bo nagcev okol bajte se kr napokej s tvojim in nas pokliči. Me pridemo neglede na vse. IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Čveka a prideš jutri? Nažicaj svakinjo da te pripelje. To je bolj pomembno kot če te avto pusti na ravbarkomandi mislim da ni nič tojk pomembno kot to da so otroci siti in zadovoljni mislim da ne grem ker se nimam volje prilizovat svakinji, raje jo uporabim samo takrat ko jo res potrebujem za kaj nujnega uuu cveki to pa ni blo lepo receno.... ja kaj čem če je pa res, se moram drugače vedno dobrikat svakinji če hočem da mi posodi avto, ampa še to mi ga ne posod, vedno hoče ona peljat, in pol zahteva da ji duplo vrnem ni blo lepo je pa resnica, samo takrat dobim prevoz brez jambranja če je nujno Jah te svakinje....je pa res smotana tale tvoja. a svakinja je sestra od mojga meni? Tele relacije mi nikoli niso šle. Vem sam, da je tašča IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Majch ženske, kakšen peglezn naj kupim? Bo treba novega... hm tazga k bo delal po možnosti sam al pa da zraven njega kupiš še enga ki pegla. Moški spol obvezno! IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 likalnik mam jaz nov philipsov...ful zadovoljna...res je ok Tud v LJ. se vam jaz pridružim enkrat ko ne bo tako vroče ...al pa če se zmenimo 2 septembra k mam jaz pregled oči A to maš navadnega malega al tistga s kotličkom? IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jaz imam Philipsov likalnik, dela že 4 leta je pa tak, da lahko likaš brez vrvi Dudi, 2. september je ok lahko se takrat zmenimo k.tja, da ne boš česa pozabla takega imam jaz, pa bi rada enga, da mal več pare daje konstantno od sebe. IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Dudi, 2. september je ok lahko se takrat zmenimo ja samo ne vem kako naj zrežiram, ker dobim une kapljice v oči in ne smem vozit... pelje me moj edino če gre še on na sprehod Ja če bosta blue in KatMat zraven bo lahko šel sam če bo zgorej brez in bo VSE otroke pedenou. Pokica, upam da se hitro poštima z anejem! k.tja, uživajte!!!! No zarja se je drla celo pot iz postojne....30km Potem doma je blo pa OK. Zdej že spi, Maša pa večerja in bo tudi kmalu šla. Moj gre jutri za 3 dni v rim in bom mogla tele hudičke sama spravljat spat. Sej bo.
|