Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 13:08:30
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Majch ženske, kakšen peglezn naj kupim? Bo treba novega... hm tazga k bo delal
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 13:32:05
|
|
|
|
Anonimen
|
šit no...se mi je zdel da neki narobe razmišljam k sm hotla crknjenega
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 13:41:16
|
|
|
|
PapuaNG
|
pozdravček, jst sm šla pa danes končno frizerju, tako da sem spet lepa in blont Sem bla nazadnje tik pred porodom, tko da je bil narastek že katastrofalen. Sem tamalga kr s sabo vzela in je bil čist priden. Dokler me je barval, je itak spal, pol sm ga vmes nafutrala, pol je pa tut sam mal okol gledal, tko da smo v miru opravili. Pa ponoči je spet lepo spal od pol desetih do šestih, tako da zgleda, da bo to kar praksa postala (hope to god ) Jutri se pa frend od mojga ženi (bo čist mejhna poroka), tko da upam, da bo tamal miren vmes in ne bo tečnaru.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 14:05:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch šit no...se mi je zdel da neki narobe razmišljam k sm hotla crknjenega
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 14:07:05
|
|
|
|
Dudica1
|
evo nas nazaaaaj samo slikc ni k smo tok čvekale da smo na vse pozable pa že naslednji teden smo zmenjene
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 14:08:47
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG pozdravček, jst sm šla pa danes končno frizerju, tako da sem spet lepa in blont Sem bla nazadnje tik pred porodom, tko da je bil narastek že katastrofalen. Sem tamalga kr s sabo vzela in je bil čist priden. Dokler me je barval, je itak spal, pol sm ga vmes nafutrala, pol je pa tut sam mal okol gledal, tko da smo v miru opravili. Pa ponoči je spet lepo spal od pol desetih do šestih, tako da zgleda, da bo to kar praksa postala (hope to god ) Jutri se pa frend od mojga ženi (bo čist mejhna poroka), tko da upam, da bo tamal miren vmes in ne bo tečnaru. full fajn da je bil tko priden... jz jo mam vedno strah kam tko vzet... smo bli čez vikend na kosilu v eni ošteriji, pa sem samo čakala na alarm... k smo pršli je spala..,., sem takoj mislila da se bo zbudila ko smo z avta (klima) stopl na vročino,... pa je spala kakšne 2 ure... pol se je zbudila, sem ji dala mal čaja za spit in se je kr smejala HB.... pol pa kr naenkrat prsmrdi, se je tko usrala da se mi je kr obračal k sem jedla kosilo.. tko da sem jo šla v avto previt in podojit, pol pa je bla spet full pridna v lupinci... nč jokcanja
< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 18.8.2009 14:10:09 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 14:09:20
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Majch šit no...se mi je zdel da neki narobe razmišljam k sm hotla crknjenega
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 14:11:20
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 evo nas nazaaaaj SUPER samo slikc ni k smo tok čvekale da smo na vse pozable NESRAMNICE pa že naslednji teden smo zmenjene MOGOČE SE PRIDRUŽIM
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 14:12:28
|
|
|
|
Anonimen
|
klepetačke! jaz počasi pakiram,... to zgleda tako, da pakiram takrat, ko Urban spi. pa saj mi ne manjka več veliko! zvečer pa si bom vzela še čas za čiščenje tal itd... sem se prejle igrala z Urbanom (zdajle sam krili z rokami in nogami in poje, se pogovarja, jezi,...) in je sin čisto navdušen nad sedenjem! imam ga na stegnih, gleda proti meni, jaz v sedečem položaju, potem me prime za prste in se dvigujeva,... ko ga spustim nazaj čisto ponori, dokler mu spet ne dam prstov, jih zagrabi in napne vse sile, da mi pomaga pri dvigovanju... vse do sedečega položaja, ko dobi največji nasmeh vseh časov! saj vem, prezgodaj je,... pa saj samo malo vadiva mišice (saj veste, da bo mišičnjak,... moram mu pomagati, da bo imel lepo razvite tricepse, bicepse, trapez,... )
< Sporočilo je popravil k.tja -- 18.8.2009 14:13:21 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 14:13:00
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 evo nas nazaaaaj SUPER samo slikc ni k smo tok čvekale da smo na vse pozable NESRAMNICE pa že naslednji teden smo zmenjene MOGOČE SE PRIDRUŽIM sej mogoče se kaj bližje ti sporočimo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 14:19:32
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 evo nas nazaaaaj SUPER samo slikc ni k smo tok čvekale da smo na vse pozable NESRAMNICE pa že naslednji teden smo zmenjene MOGOČE SE PRIDRUŽIM sej mogoče se kaj bližje ti sporočimo sej men postojna čist ustreza, ker pridm z mojim do tja... sam pol me more ena tm pobrat oz do tja pridt, k jz nč ne poznam...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 14:55:37
|
|
|
|
Anonimen
|
dudica sam da ste se mele super no jz pa čakam da se tamala zbudi in gremo pol mal nasprehod
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 15:06:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: k.tja DOBRO JUTRO! Še en dan,... jupi! Joj, koliko dela me čaka! Fajn izkoristite dan - prelep sonček je za poležavanje! k.TJA,lake GRESTE V POSTOJNO???? se vam priključim enkrat septembra,... ker vas bom hitreje videla, če bova midva z Urbanom prišla v Postojno kot pa ve v Lj.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 15:10:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch Drug teden nama pa ati zvizne na službeno potovanje za 2 ali 3 dni. Beograd, al kaj je že reku... Kaj bova pa počele brez njega me pa ne vprašat.... saj bo hitro minilo! se boste potem toliko rajši imeli!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 15:12:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake morm bajto pospravt vidiš, vsaj nekje je stanovanje prednost
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 15:17:52
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes sej men postojna čist ustreza, ker pridm z mojim do tja... sam pol me more ena tm pobrat oz do tja pridt, k jz nč ne poznam... lahko te jaz poberem ni problema. majch od peglezov samo tefala ne kupuj. Kakšen philips je najbl zihr. -na kavi je bilo fino. Drugič naj še kakšna pride. V Lj pa tudi jaz ob priliki pridem. Zdaj moram pa it, se beremo mogoče zvečer.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 15:25:36
|
|
|
|
Anonimen
|
mama11, super, da obe punčki spita hkrati! čebelca, čestitke za uspešno opravljen pregled! septembra je pa na morju vedno lepo! majch, lahko ti prodam svoj likalnik,... ga ne uporabljam več... je oranžne barve pa paro dela ... mislim, da bi moral še delati. drugače so Tefalovi parni likalniki zelo pohvaljeni. no, moj je Philipsov, če se ne motim. zdaj pa grem naprej med pakiranje,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 15:26:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Leela, midve sva pa danes na kontra. a so se Tefalovi zdaj poslabšali?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 15:40:38
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Leela, midve sva pa danes na kontra. a so se Tefalovi zdaj poslabšali? Jaz sem ga kupila ene pet let nazaj pa je tolk vodo puščal. Kar teklo je iz njega. Prej sem imela moulinex, veliko slabši model, kot ta tefal pa je bil boljši. Mi je pa sodelavka rekla, da je imela čisto isti problem. Potem sem v Lidlu likalnik kupila. ni glih top je pa ok.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 15:45:24
|
|
|
|
Dudica1
|
likalnik mam jaz nov philipsov...ful zadovoljna...res je ok Tud v LJ. se vam jaz pridružim enkrat ko ne bo tako vroče ...al pa če se zmenimo 2 septembra k mam jaz pregled oči
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 15:53:27
|
|
|
|
lake
|
Bajta kao neki pospravljena, je Taja sitna da pospravljam po obrokih, bi jedla na eno uro, poje 20ml, pa se mi smeje, pol se spet dere, vglavnm ne ve kaj bi čist dobr rada. Likalnik mam prastar, pa še vredu lika, tko da pojmam nimam keri so dobri. K.tja, kam geste na morje? Sej si zihr že napisala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 16:27:42
|
|
|
|
Anonimen
|
jz mam likalnik ELEKTUS pa čist vredu dela, tak da ni treba da je neki ena firma, men je glavno da mi spegla, ne maram pa neki enih ferem ker ponavadi plačaš glih firmo, izdelek je pa za en k.... drugače pa perilo je speglano, posoda pospravljena, zdej pa mal pavze, pol bo pa že nika lačna
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 16:36:28
|
|
|
|
Dudica1
|
ja jaz sm dala velik za moj likalnik pa je ful vredu...samo po eni strani likam...tist za 20€ bi mi sigurn že crknu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 16:49:53
|
|
|
|
ledenka
|
jaz imam Philipsov likalnik, dela že 4 leta je pa tak, da lahko likaš brez vrvi Dudi, 2. september je ok lahko se takrat zmenimo k.tja, da ne boš česa pozabla
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 16:54:05
|
|
|
|
Anonimen
|
ledenka, se mi že meša,... zagotovo pa bo kakšna malenkost, ki bo ostala doma,... ampak po vsej verjetnosti ne bo hudo pomembna
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?