|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
18.8.2009 13:08:30   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: Majch

ženske, kakšen peglezn naj kupim? Bo treba novega...

hm tazga k bo delaluser posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
18.8.2009 13:32:05   
Anonimen
šit no...se mi je zdel da neki narobe razmišljam k sm hotla crknjenegauser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 4252
18.8.2009 13:41:16   
PapuaNG
pozdravček,

jst sm šla pa danes končno frizerju, tako da sem spet lepa in blont user posted image Sem bla nazadnje tik pred porodom, tko da je bil narastek že katastrofalen. Sem tamalga kr s sabo vzela in je bil čist priden. Dokler me je barval, je itak spal, pol sm ga vmes nafutrala, pol je pa tut sam mal okol gledal, tko da smo v miru opravili. user posted image

Pa ponoči je spet lepo spal od pol desetih do šestih, tako da zgleda, da bo to kar praksa postala (hope to god user posted image )

Jutri se pa frend od mojga ženi (bo čist mejhna poroka), tko da upam, da bo tamal miren vmes in ne bo tečnaru.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
18.8.2009 14:05:50   
Anonimen

šit no...se mi je zdel da neki narobe razmišljam k sm hotla crknjenegauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4254
18.8.2009 14:07:05   
Dudica1
evo nas nazaaaaj user posted image user posted image user posted image
samo slikc ni k smo tok čvekale da smo na vse pozableuser posted image user posted image user posted image

pa že naslednji teden smo zmenjeneuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
18.8.2009 14:08:47   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

pozdravček,

jst sm šla pa danes končno frizerju, tako da sem spet lepa in blont user posted image Sem bla nazadnje tik pred porodom, tko da je bil narastek že katastrofalen. Sem tamalga kr s sabo vzela in je bil čist priden. Dokler me je barval, je itak spal, pol sm ga vmes nafutrala, pol je pa tut sam mal okol gledal, tko da smo v miru opravili. user posted image

Pa ponoči je spet lepo spal od pol desetih do šestih, tako da zgleda, da bo to kar praksa postala (hope to god user posted image )

Jutri se pa frend od mojga ženi (bo čist mejhna poroka), tko da upam, da bo tamal miren vmes in ne bo tečnaru.

full fajn da je bil tko priden... jz jo mam vedno strah kam tko vzet... smo bli čez vikend na kosilu v eni ošteriji, pa sem samo čakala na alarm... k smo pršli je spala..,., sem takoj mislila da se bo zbudila ko smo z avta (klima) stopl na vročino,... pa je spala kakšne 2 ure... pol se je zbudila, sem ji dala mal čaja za spit in se je kr smejala HB.... pol pa kr naenkrat prsmrdi, se je tko usrala da se mi je kr obračal k sem jedla kosilo.. tko da sem jo šla v avto previt in podojit, pol pa je bla spet full pridna v lupinci... nč jokcanja user posted image

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 18.8.2009 14:10:09 >

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
18.8.2009 14:09:20   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
18.8.2009 14:11:20   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

SUPER user posted image  user posted image  user posted image

samo slikc ni k smo tok čvekale da smo na vse pozableuser posted image user posted image user posted image

NESRAMNICE user posted image  user posted image  user posted image

MOGOČE SE PRIDRUŽIM user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
18.8.2009 14:12:28   
Anonimen
klepetačke!

jaz počasi pakiram,... to zgleda tako, da pakiram takrat, ko Urban spi. pa saj mi ne manjka več veliko!
zvečer pa si bom vzela še čas za čiščenje tal itd...

sem se prejle igrala z Urbanom (zdajle sam krili z rokami in nogami in poje, se pogovarja, jezi,...) in je sin čisto navdušen nad sedenjem! imam ga na stegnih, gleda proti meni, jaz v sedečem položaju, potem me prime za prste in se dvigujeva,... ko ga spustim nazaj čisto ponori, dokler mu spet ne dam prstov, jih zagrabi in napne vse sile, da mi pomaga pri dvigovanju... vse do sedečega položaja, ko dobi največji nasmeh vseh časov!

user posted image user posted image user posted image  saj vem, prezgodaj je,... pa saj samo malo vadiva mišiceuser posted image  (saj veste, da bo mišičnjak,... moram mu pomagati, da bo imel lepo razvite tricepse, bicepse, trapez,...user posted image )

< Sporočilo je popravil k.tja -- 18.8.2009 14:13:21 >

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4259
18.8.2009 14:13:00   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

sej mogoče se kaj bližje ti sporočimo

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
18.8.2009 14:19:32   
Blueeyes

sej mogoče se kaj bližje ti sporočimo

sej men postojna čist ustreza, ker pridm z mojim do tja... sam pol me more ena tm pobrat oz do tja pridt, k jz nč ne poznam...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
18.8.2009 14:55:37   
Anonimen
dudica sam da ste se mele superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no jz pa čakam da se tamala zbudi in gremo pol mal nasprehoduser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 4262
18.8.2009 15:06:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

DOBRO JUTRO!

Še en dan,... jupi!

Joj, koliko dela me čaka!user posted image

Fajn izkoristite dan - prelep sonček je za poležavanje!user posted image

k.TJA,lake GRESTE V POSTOJNO????

se vam priključim enkrat septembra,... ker vas bom hitreje videla, če bova midva z Urbanom prišla v Postojno kot pa ve v Lj.

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4263
18.8.2009 15:10:43   
Anonimen
Drug teden nama pa ati zvizne na službeno potovanje za 2 ali 3 dni. Beograd, al kaj je že reku...user posted image user posted image user posted image Kaj bova pa počele brez njega me pa ne vprašat....

user posted image  saj bo hitro minilo! se boste potem toliko rajši imeli!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4264
18.8.2009 15:12:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake
morm bajto pospravt

vidiš, vsaj nekje je stanovanje prednostuser posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 4265
18.8.2009 15:17:52   
Leela

sej men postojna čist ustreza, ker pridm z mojim do tja... sam pol me more ena tm pobrat oz do tja pridt, k jz nč ne poznam...

lahko te jaz poberem ni problema.

majch od peglezov  samo tefala ne kupuj. Kakšen philips je najbl zihr.

-na kavi je bilo fino. Drugič naj še kakšna pride. V Lj pa tudi jaz ob priliki pridem.

Zdaj moram pa it, se beremo mogoče zvečer.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
18.8.2009 15:25:36   
Anonimen
mama11, super, da obe punčki spita hkrati!

čebelca, čestitke za uspešno opravljen pregled! septembra je pa na morju vedno lepo!

majch, lahko ti prodam svoj likalnik,... ga ne uporabljam več... je oranžne barve pa paro delauser posted image ... mislim, da bi moral še delati.
drugače so Tefalovi parni likalniki zelo pohvaljeni. no, moj je Philipsov, če se ne motim.

zdaj pa grem naprej med pakiranje,...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4267
18.8.2009 15:26:45   
Anonimen
Leela, midve sva pa danes na kontra. a so se Tefalovi zdaj poslabšali?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4268
18.8.2009 15:40:38   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Leela, midve sva pa danes na kontra. a so se Tefalovi zdaj poslabšali?user posted image

Jaz sem ga kupila ene pet let nazaj pa je tolk vodo puščal. Kar teklo je iz njega. Prej sem imela moulinex, veliko slabši model, kot ta tefal pa je bil boljši.
Mi je pa sodelavka rekla, da je imela čisto isti problem. Potem sem v Lidlu likalnik kupila. ni glih top je pa ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
18.8.2009 15:45:24   
Dudica1
likalnik mam jaz nov philipsov...ful zadovoljna...res je okuser posted image
Tud v LJ. se vam jaz pridružim enkrat ko ne bo tako vroče ...al pa če se zmenimo 2 septembra k mam jaz pregled očiuser posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
18.8.2009 15:53:27   
lake
Bajta kao neki pospravljena, je Taja sitna da pospravljam po obrokih, bi jedla na eno uro, poje 20ml, pa se mi smeje, pol se spet dere, vglavnm ne ve kaj bi čist dobr rada.

Likalnik mam prastar, pa še vredu lika, tko da pojmam nimam keri so dobri.

K.tja, kam geste na morje? Sej si zihr že napisala.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
18.8.2009 16:27:42   
Anonimen
jz mam likalnik ELEKTUS pa čist vredu dela, tak da ni treba da je neki ena firma, men je glavno da mi spegla, ne maram pa neki enih ferem ker ponavadi plačaš glih firmo, izdelek je pa za en k....user posted image

drugače pa perilo je speglano, posoda pospravljena, zdej pa mal pavze, pol bo pa že nika lačnauser posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 4272
18.8.2009 16:36:28   
Dudica1
ja jaz sm dala velik za moj likalnik pa je ful vredu...samo po eni strani likam...tist za 20€ bi mi sigurn že crknu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
18.8.2009 16:49:53   
ledenka
jaz imam Philipsov likalnik, dela že 4 leta user posted image je pa tak, da lahko likaš brez vrvi

Dudi, 2. september je ok user posted image lahko se takrat zmenimo

k.tja, da ne boš česa pozabla user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
18.8.2009 16:54:05   
Anonimen
ledenka, se mi že meša,... zagotovo pa bo kakšna malenkost, ki bo ostala doma,... ampak po vsej verjetnosti ne bo hudo pomembnauser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?