|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
14.8.2009 13:41:14   
lake
Jih bom začela prodajat. So lepe raznobarvne, tople, primerne do starosti pol leta. user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
14.8.2009 13:45:27   
ledenka
sem nazaj s previjanja, prst se mi je končno zacelil. tako da ga bom zdaj kar doma urejala - še dobro, da mam kup zložencev user posted image pa še 15 min imam prosto, je mali na sprehodu z varuško user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
14.8.2009 13:47:45   
lake
Šibam v trgovino da bomo kej jedli, ker sm rahlo lačna. 

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
14.8.2009 14:01:44   
KatMat
uu jest tud...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
14.8.2009 14:24:42   
Dudica1
jaz bom šla pa pol še enkrat v BC zamenjat hlače za eno št. večje ker so mu te glih tapraveuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
14.8.2009 15:06:58   
zoja10
ojla,...
zgleda smo vse neki okupirane, se nč kej dosti ne dogaja tle gor...
Midva greva u shoping upam da mi bo kaj lepega kupu, predvsem pa da bo Taja pridna user posted image ...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
14.8.2009 15:53:07   
Blueeyes
ojla.. da se javim zdej mal med pavzo... likam likam likam in kr ni konca... že 2 ure likam, pa zihr mam še za 1 uro likanja - pomemben podatek (niti ene moje stvari) - k jz svojga nič ne likam user posted image  se mi ne da

za vikend je spet tašča na obisku, tko da se v ponedeljek kej oglasim

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
14.8.2009 16:09:45   
lake
A te tašča tok ukopira. da nimaš časa za računalnik?user posted image

Kosilo skuhano, še pojest je treba, pol pa šibam v Mullerja, ker dopoldan seveda nisva šla v mesto ker se gospodu ni dal. Pol pa spakirat pa na Bled, kjer je upam bolkj hladno.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
14.8.2009 16:19:26   
KatMat
defenitivno je bolj hladno kot pa tuki v lj

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
14.8.2009 16:23:37   
KatMat
ME JE KR SRAM....sem na svojo mami pozabila....ma roj dan

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
14.8.2009 16:29:26   
lake
Hitr ene rožice pa bonboniero kupt, če maš pa še vedno njegovo kartico pa še kej več. 

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
14.8.2009 16:37:52   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: lake

No midva sva ble pa na sprehodu, in to na pokopališču. Je šla z nama še soseda, stara 90 let, mal dementna, pa si lahko mislte da sva dve uri porable da sva vse grobove obredle, predvsem zato ,ker  se ni mogla čist spomnt kam more it. Ne vem kako to vse sama obrede.
Ja no starost ni prov zlo lepa, se mi pa mamca smil, ker ma doma sina pa vnuke, pa jo noben kej dost sploh  ne obrajta. Mam za tamalo že ene 15 nogavičk ki jih štrika, ker itak ne ve da mi jih je že dala.

Vem da nebi smela ampak....user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

jaz bom šla pa pol še enkrat v BC zamenjat hlače za eno št. večje ker so mu te glih tapraveuser posted image

velikan user posted image nej se ti tavečji čimprej pocarta...bogi
Maša si je prejšnji teden kr konkretno koleno razbila pa je blo v petih dneh do konca zaceljeno. Zdaj je sam še majhna krastica in mal večja brazgotina user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

ojla,...
zgleda smo vse neki okupirane, se nč kej dosti ne dogaja tle gor...
Midva greva u shoping upam da mi bo kaj lepega kupu, predvsem pa da bo Taja pridna user posted image ...

A si se ga že navadla user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

No pol pa mene spomni, ker ga ima moja v ponedeljek user posted image

Sva šle s tavečjo v DM, pa v fotoatelje in na pošto. Nism mogla verjet da je ful ubogala in je bla skozi zraven mene. Zarja je pa z nono čakala doma. Zdej sta pa šli (nona in maša) na obisk k moji noni v dom. Ji maša reče prali nona namesto pra nona.
Zarja končno spi...po ene 10ih kapljicah proti krčem.

Jst tudi morm likat. Moj dela nek festival cel vikend in bom samevala zvečer. user posted image je vroče ratalo.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
14.8.2009 17:20:38   
Anonimen
živjo babuške

evo jz sem zdej iz trgovine oz. sem že prej ob dveh pršla zdej sem pa cujne speglala zdej se pa pripravljam da bom kej posesala in pomila pa se mi ne dauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 3838
14.8.2009 18:05:10   
Tanja_
Nič punce moje-spakirali smo. Upam,da nisem kaj pozabila-zanč za v Bohinj sem namreč plenice pozablauser posted image user posted image Gremo zdaj k mojim prespat,k mamo že vse v avtu,da nam tukej kdo ne vlomi. Mejte se, ne pozabite meuser posted image user posted image
K pridem nazaj, vas pa poiščem na 3.delu.Čaoooo

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
14.8.2009 18:06:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Nič punce moje-spakirali smo. Upam,da nisem kaj pozabila-zanč za v Bohinj sem namreč plenice pozablauser posted image user posted image Gremo zdaj k mojim prespat,k mamo že vse v avtu,da nam tukej kdo ne vlomi. Mejte se, ne pozabite meuser posted image user posted image

uživajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3840
14.8.2009 18:08:39   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

ojla.. da se javim zdej mal med pavzo... likam likam likam in kr ni konca... že 2 ure likam, pa zihr mam še za 1 uro likanja - pomemben podatek (niti ene moje stvari) - k jz svojga nič ne likam user posted image  se mi ne da

za vikend je spet tašča na obisku, tko da se v ponedeljek kej oglasim

Ti si pa počasna. Al kaj user posted image
Hec, hec- čist preveč imaš tega. user posted image

Sej bom rajši tiho. Moj bo pomoje od sedaj naprej imel samo še srajce. Bom kar v čistilnico nosila, kdo bo pa likaluser posted image

Nič punce moje-spakirali smo. Upam,da nisem kaj pozabila-zanč za v Bohinj sem namreč plenice pozabla Gremo zdaj k mojim prespat,k mamo že vse v avtu,da nam tukej kdo ne vlomi. Mejte se, ne pozabite me

UŽIVAJTE MAKSIMALNO!!!!!user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
14.8.2009 18:10:05   
lake
Tanja lepo se mejte.
Midva bova tud počas odrilna na Bled, mene se pa ne boste rešle, ker majo gor tud internet user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
14.8.2009 18:12:32   
Anonimen

Tanja lepo se mejte.
Midva bova tud počas odrilna na Bled, mene se pa ne boste rešle, ker majo gor tud internet user posted image

pa dej uživaj še mal brez nasuser posted image user posted image user posted image user posted image , sej vidim da mene tud niste nič pogrešale k me ni blo zdej pet dniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 3843
14.8.2009 18:47:52   
Anonimen
nč grem mal pospravt k mi je nika zaspala, uživajte,user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3844
14.8.2009 19:20:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

iiiii.....i moja majka tudi user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3845
14.8.2009 19:29:01   
Dudica1
tanja uživaj maximalno...sprosti se user posted image user posted image user posted image user posted image

katmat upam da si lepo voščila svoji mami user posted image

lake tudi vi uživajte user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi se pa menimo da gremo naslednjo nedeljo se mal namočit tako da če ma namen še katera it naj sporoči pa se dobimo?user posted image

Sem pa zamenjala hlače in majico za št 80 so še imeli...gužve pa take na cesti za obe smeri nesreča user posted image tako da smo v obe smeri šli po stari cesti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
14.8.2009 19:52:55   
Anonimen

res sm si odpočila ker sta bla oba ful pridna pa še ves čas jih je skoraj imel moj tako da res vse pohvale njemu,da sm se lahko sončla in na sprehode ju je vozil da sem imela malo miru...user posted image user posted image user posted image
Očitno MAJA sva že dve ki imava tako pridne može in čist drugačne od drugih user posted image

user posted image user posted image user posted image

Tanja_ mi bomo šli letos samo do Umaga. avtokamp Ladin gaj... bomo tam do 29. avgusta, če bo lepo vreme.

drugače bi jaz upoštevala navodila pediatrinje,... ali pa pokliči še na gastro in jih povprašaj.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3847
14.8.2009 20:04:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Vrtec pa... ko se vrnemo z dopusta, gre začetek septembra v vrtec tudi Tamara. Že zdaj vem, da mi bo hudo za umret... še posebej, ker sem doma. Po moje bi mi bilo lažje, če bi bila v službi...

saj to je, če bi bila v službi, mi ne bi bilo tako zelo hudo,...

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

k.tja verjamem, da te stiska zaradi Oskarja. Tudi mene je, samo ne smeš pa pokazat, da ti je hudo. Vrtec je res super zadeva, otrok se ogromno nauči, dobi prijatelje. Slej ko prej bi šel v svet. Luka gre prav rad, ker mu je doma dolgčas tam ima pa družbo. Se pa ne tepe, tudi če ga kdo udari gre stran, čeprav mu povem naj se brani še ni prišel do tega. Je pa na igrišču zraven bloka prava džungla, tam pa živce zgubljam.

hvala, Leela,... saj zadržujem zase in mu o vrtcu govorim samo o lepih stvareh,...
plenice se je že lepo odvadil (danes je popoldne spal brez nje), pa vem, da se otrok drugje povsem drugače obnaša kot doma,... ampak skrbi me, ker včasih govori kot strgan pa ga nihče ne razume. (na igrišču včasih kakšnega otročka vpraša "bi se igjau?" pa ga le-ta samo čukasto gledauser posted image ...)
pa vzgojiteljica mi je sicer super delovala na prvem srečanju, a vseeno... če človeka vidiš samo 1x, mu težko zaupaš otroka, kljub temu, da je usposobljena in prijazna...

Pa da se mal pohvalim, Taja od včeri prijema igračle, in jih seveda prvo v usta nese. 

Bravo, Taja!

(odgovor članu mama11)
  Neposredna povezava do sporočila: 3848
14.8.2009 20:42:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

P nas je pohvalila, da ma super težo, ne preveč, ne premalo, glih zlata sredina je...tk da lepo ohranja svojo vitko linijo. user posted image   

eh v štok je prletu

user posted image  upam, da ni kaj hujšega!user posted image

lake, ti imaš pa rada upokojence!user posted image  je luštno imeti nekoga, ki se spozna na štrikanje!
si bila včeraj v Mercatorju?

user posted image user posted image
Tanja_ lepo se imejte! spočij si!

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3849
14.8.2009 20:43:11   
Anonimen
pa sem spet sama:((

lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?