mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja plenice se je že lepo odvadil (danes je popoldne spal brez nje), pa vem, da se otrok drugje povsem drugače obnaša kot doma,... ampak skrbi me, ker včasih govori kot strgan pa ga nihče ne razume. (na igrišču včasih kakšnega otročka vpraša "bi se igjau?" pa ga le-ta samo čukasto gleda ...) pa vzgojiteljica mi je sicer super delovala na prvem srečanju, a vseeno... če človeka vidiš samo 1x, mu težko zaupaš otroka, kljub temu, da je usposobljena in prijazna... Uh, super, za Oskarja. Te pa potem še par stvar glede starejše pobaram. Čez nekaj dni bo stara 21 mesecev, čez dan je brez plenice že dober mesec, dober teden je, odkar smo imeli zadnje polulane hlačke, tudi sama pove, kdaj bi šla na stranišče. Zdaj me je pa soseda zmedla, ker mi je povedala, da bi jo morala tudi za spat dati brez plenice, da sicer otroka zmedem. Pleničko ji dajeva za dnevno in nočno spanje, parkrat se je že upirala plenici, pa sva jo prepričala. Nekajkrat se je tudi ponoči zbudila in zahtevala, da jo dava na stranišče, ampak ne vem... meni se zdi zgodaj. Je pa njen 7 mesecev starejši bratranec tudi zadnji teden med spanjem brez pleničke... kaj pa vem? IZVIRNO SPOROČILO: k.tja FLASK_A pridna tvoj Maja! pri nas bo verjetno kar trajalo in trajalo, da bo prespal vso noč Če tekmujeva, bom pa pri tem gotovo zmagala. Spat je šla malo pred 21h, jedla pa ob 1h, 4h in 6h, spala do 9h... Še lep, lep, lep čas ne bo prespane noči... Moj je pa od jutra na parceli. Količijo za hišo, ker bodo verjetno zelo kmalu izdali gradbeno dovoljenje . Je pa skoraj zaspal, ker je starejšo od pol petih zjutraj na pol ure do uro prepričeval, da je še noč in da je treba še spat . Ne vem, kaj je muli mali, ima zadnje čase takšne fore, da par noči prespi brez mu, potem se pa kakšno kar zbudi in misli, da je čas za zajtrk
|