|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
14.8.2009 10:16:40   
Leela
lake bravo za prijemanje user posted image

Tanja_ tudi jaz bi dodajala Aptamil, sploh če vidiš da je to boljše. kaj pa ko si dobila datum enkrat septembra ali oktobra? saj ne bi mogla do takrat imet tamalo brez aptamila, da bi bila slika realna. Pa lepo se imejte, večkrat se ustavite pa bo.

k.tja verjamem, da te stiska zaradi Oskarja. Tudi mene je, samo ne smeš pa pokazat, da ti je hudo. Vrtec je res super zadeva, otrok se ogromno nauči, dobi prijatelje. Slej ko prej bi šel v svet. Luka gre prav rad, ker mu je doma dolgčas tam ima pa družbo. Se pa ne tepe, tudi če ga kdo udari gre stran, čeprav mu povem naj se brani še ni prišel do tega. Je pa na igrišču zraven bloka prava džungla, tam pa živce zgubljam.

maja bo pa kar težko zvečer, ko boš sama. kaj ko bi taščo prosila za pomoč user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
14.8.2009 11:15:39   
pokica_
Ste me kaj pogrešale, ane? user posted image  Jaaaa, sj vem da niste. user posted image

No, v sredo smo imeli 2. posvet., čeprav je Anej imel že 2mes in 3 t. Smo se cepili in pa dobli dozo za rota.

Podatki za 3. mes: 5700g, 62 cm. Naslednji pregled imamo 16. sept.

P nas je pohvalila, da ma super težo, ne preveč, ne premalo, glih zlata sredina je...tk da lepo ohranja svojo vitko linijo. user posted image  
Mi je pa zdaj začel full jest, hvala bogu. K smo meli po zadnji kontroli v LJ probleme, zdaj mi pa skoraj zmeraj zmaže 170ml aptamila. Pa čaja tud full pije.

Morm it....bujenje alarm! Je spal skoraj 2h zdaj na sedežni.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
14.8.2009 11:52:30   
meduzica
sem prebrala en članek, ki je objavljen nekje na forumu ..

.. o spanju dojenčka in tem kako pomembno je otročička imeti v isti sobi .. pa še par idej je not. Če katero zanima: http://med.over.net/forum5/read.php?94,4476929

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
14.8.2009 11:59:14   
petra a
k.tja-moja dva imata tud racmanovo podlogo iz bc, res da so drage, sam to kar sem jih sama pregledala definitivno najboljše...pa nč bat, sej se hitro posušijo, fino je ker jih lahko prekuhaš, jaz dam centrifugo na polno 1300 obratov in imam suho še isti dan

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
14.8.2009 12:02:30   
petra a
jaz bom šla tud po tiste potiskane planice v hofer, moj me bo pa v rit sunil, ker jih tudi mi imamo že za celo tono

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
14.8.2009 12:07:32   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Se grem zrihtat, grem plačat komunalni prispevek... in sem kar živčna, ker moram toliko denarja dati, za nič... vodovod je bil plačan s samoprispevkom, kanalizacije ni, javno razsvetljena cesta je pa 100 m stran... adijo 7000 evrov  grrrrrrrrrrrrrrrrrr
ja pa kaj si hotel postavila??

Ja, sej, v kakšni občini bi bilo to že za hotel... pri nas pa za hišo z manj kot 150 m2... in na parceli manjši od 400 m2. Zato pa grrrrrrrrrrrrrr.

Bravo Lake, to je punca user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
14.8.2009 12:24:58   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Leela
maja bo pa kar težko zvečer, ko boš sama. kaj ko bi taščo prosila za pomoč user posted image

si nora!!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
14.8.2009 12:26:00   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: meduzica

.. o spanju dojenčka in tem kako pomembno je otročička imeti v isti sobi .. pa še par idej je not. Če katero zanima: http://med.over.net/forum5/read.php?94,4476929

no, zdaj se pa jaz slabo počutim, ker naša malčica ponoči spi v svoji sobi. In sama zaspi ob 7 potem pa je enkrat ob kakih štirih, petih in spi dalje. Zaradi malo prostora sva rekla, da bova probala, če bo lahko sama, pa je delovalo in je tako ostalo. Mam slabo vest, da se pa mi premalo cartamo...eh...user posted image

(odgovor članu meduzica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3808
14.8.2009 12:35:33   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

no, zdaj se pa jaz slabo počutim, ker naša malčica ponoči spi v svoji sobi. In sama zaspi ob 7 potem pa je enkrat ob kakih štirih, petih in spi dalje. Zaradi malo prostora sva rekla, da bova probala, če bo lahko sama, pa je delovalo in je tako ostalo. Mam slabo vest, da se pa mi premalo cartamo...eh...user posted image

Mah ja, lari fari. Vsak otrok je zgodba zase. Starejša je bila z nama do 7. meseca, ko smo po naključju (na dopustu, kjer prenosne posteljice nisva mogla stlačiti v spalnico in je zato spala v dnevni sobi) ugotovili, da se, če spi sama v sobi, ponoči ne zbuja. Skratka, izkazalo se je, da jo pri spanju motiva. Kdovekdaj bi že prespala noč, če bi midva to prej vedela.

Mlajša je zdaj v košku pri nama (je 2-3x na noč in je tako pač lažje), ampak tudi nismo ves čas skupaj - ona zaspi med 20-21h, midva prideva spat med 23-24h, torej je ves ta čas sama v sobi. Skratka - če ti otrok tako lepo brez problema spi, nikar ne kompliciraj, ampak uživaj. Med spanjem pa cartanja res ne rabi - če bi ga že ne bi tako lepo spala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
14.8.2009 12:43:01   
meduzica
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

kaj pa vem ... ker majo tako različne potrebe ... jaz mislim, če bi kaj ji manjkalo, bi dala vedet

sem pa tut jaz bila mnenja, da je otroka treba čimprej navadit samostojno spat (kot posledica sugestij iz okolice), pa mi je zdaj ko sem ta članek prebrala tut mal hudo. Ampak je pa prav včasih kaj takega prebrat da se spomnimo, da je treba SVOJO intuicijo najbolj poslušat !!!

NA MAMICAH SVET STOJI !!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
14.8.2009 12:43:55   
KatMat
za 57 eu sem kupila 16 kosov za tamalo....3 zabice,3pizame,8 bodijev 1 pajac in en komplet hlacke pulovrcek...

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
14.8.2009 12:46:39   
KatMat
izmozgana sem....bila sem v milerju ampak v btcju pa ene kable sem sal kupit pa na kofetku v zvezdi pa v siski

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
14.8.2009 12:47:15   
mama11

za 57 eu sem kupila 16 kosov za tamalo....3 zabice,3pizame,8 bodijev 1 pajac in en komplet hlacke pulovrcek...

user posted image  A to je še kakšna razprodaja kje, ali kaj?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
14.8.2009 12:47:35   
KatMat

NA MAMICAH SVET STOJI !!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
14.8.2009 12:47:41   
meduzica

user posted image user posted image to je pa izvrsten nakup .. kje si pa to kupovala tko poceni ??

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
14.8.2009 12:48:13   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: mama11

user posted image  A to je še kakšna razprodaja kje, ali kaj?
ne....grem v sisko v smrkolina...ful lepe stvari majo pa ful pocen

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
14.8.2009 12:50:17   
KatMat
komi cakam da bo se mal vecja k so od 62 naprej se lepse stvari...50,56 je najmanj

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
14.8.2009 12:53:15   
Dudica1
jaz pa sem kupla samo Maju mleko in v C&A en brezrokavniček ful ful cort in eno majčko z dolgimi rokavi...in v BC hlače kanz in majčko je blo v zadnji reklami user posted image user posted image user posted image ...pol sm pa mogla šibat domov ker si je večji prebil čelo in k sreči je bil še en avto doma da ga je moj pelau :((

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
14.8.2009 12:53:53   
Dudica1
aja pa še nogavičke 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
14.8.2009 12:55:10   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

jaz pa sem kupla samo Maju mleko in v C&A en brezrokavniček ful ful cort in eno majčko z dolgimi rokavi...in v BC hlače kanz in majčko je blo v zadnji reklami user posted image user posted image user posted image ...pol sm pa mogla šibat domov ker si je večji prebil čelo in k sreči je bil še en avto doma da ga je moj pelau :((
ja boscek.....kaj pa je delal?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
14.8.2009 13:01:36   
Dudica1
eh v štok je prletu

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
14.8.2009 13:07:22   
KatMat
neroda mala

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
14.8.2009 13:08:41   
Anonimen
Bravo za šoping!!!user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3823
14.8.2009 13:28:29   
lake
No midva sva ble pa na sprehodu, in to na pokopališču. Je šla z nama še soseda, stara 90 let, mal dementna, pa si lahko mislte da sva dve uri porable da sva vse grobove obredle, predvsem zato ,ker  se ni mogla čist spomnt kam more it. Ne vem kako to vse sama obrede.
Ja no starost ni prov zlo lepa, se mi pa mamca smil, ker ma doma sina pa vnuke, pa jo noben kej dost sploh  ne obrajta. Mam za tamalo že ene 15 nogavičk ki jih štrika, ker itak ne ve da mi jih je že dala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
14.8.2009 13:30:44   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: lake

No midva sva ble pa na sprehodu, in to na pokopališču. Je šla z nama še soseda, stara 90 let, mal dementna, pa si lahko mislte da sva dve uri porable da sva vse grobove obredle, predvsem zato ,ker  se ni mogla čist spomnt kam more it. Ne vem kako to vse sama obrede.
Ja no starost ni prov zlo lepa, se mi pa mamca smil, ker ma doma sina pa vnuke, pa jo noben kej dost sploh  ne obrajta. Mam za tamalo že ene 15 nogavičk ki jih štrika, ker itak ne ve da mi jih je že dala.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?