Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 11.8.2009 22:59:33
|
|
|
|
momacus
|
KatMat ja 7 kg ja pa še slabo jemo kr nam mleko za alergike ni fino ledenka verjetno smo alergični n akravje mleko ko smo menjali hrano se je alergija umirila je pa udarlo na drisk, zdaj smo trenutno na aptamil adc in kakamo gostote ko en tekoči jogurt na srečo 1x dan ....zdaj komaj čakam test da vidim kaj ne štima...če bo sploh kaj pokazalo
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 12.8.2009 1:35:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake No nobene več gor, še K.tja je začela neki zgodej spat hodt, tko da grem jst tud počas v pojstlo. Lahko noč vsem! evo, sem že pokonci Oskar je potreboval čas, da je zaspal, jaz pa z njim v mižalčke! zdajle se je Urban zbudil za dojenje in sem šla na wc ter opazila, da je računalnik še vedno prižgan,... pa se nisem mogla upreti skušnjavi, da vas še preberem! seveda imam oči čisto zapacane, komaj gledam ja, petrazg, kakšne slikice za nas, ki se nismo mogle udeležiti kofetka! ko si omenila ta velik Mercator (hipermarket, v Dravljah?)... tam je tudi luštno igriše (samo škoda, ker je tako odprto in zraven celovška...) ledenka, meni so pa kilce nazaj gor začele,... pa nekaj mi slabo postaja,... upam, da ni cuker. moram začeti z zdravo prehrano spet! tubby, se slišimo potem septembra? pokica_ jutri (danes) pa pestke, da bo s cepljenji vse bp! mi imamo v četrtek (ampak za rota virus sem se odločila, da ga ne bom cepila) momacus, tole z alergijo pa nič prijetno! da jo čimprej preraste! pri nas je Urbanček tudi ves flekast, ampak od komarjev (so ga popikali v zooju ) zeham, torej hitim nazaj v posteljo. upam, da prijetno spite!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 12.8.2009 7:50:40
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro, uaaaauuu kako paše tale svež zrak
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 12.8.2009 7:51:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja ledenka, meni so pa kilce nazaj gor začele,... pa nekaj mi slabo postaja,... upam, da ni cuker. moram začeti z zdravo prehrano spet!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 12.8.2009 7:58:21
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake KatMat: Očitno mava midve najlažje, bosta manekenke, se bojo vsi teli z-majčki grebl zanju ze vidm da bo treba bajto v kaksno nadstropje visje zgradit! IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 sumo borci bojda več zaslužijo kot manekenke. Torej IZVIRNO SPOROČILO: poka3 ojla, vidim da pridn čvekate... mi smo bli prejšnji teden na pagu pa se mi je moja Sara na koncu kar mal zasmilila, ker je pot tako dolga. no, smo se pa lušno mel... dans sva pa z mojim kar mal potrta. smo bili pri pediatrinji na 2 pregledu. teža lepa 5700, 61 cm. Naju je kregala, da se morva bolj potrudit ker Sara poliva??? ma jo mava več kot pol ure pokonci oz v stolčku pa polije še po pol ure, tko da bodo verjetno potrebne dodatne preiskave, če v tednu dni ne bo izboljšanja.... pa rekla je, da mora na boku spat, kot vsi dojenčki. naša Sara je precej živahna in se ponoči priplazi čisto na drug konec postelje, se že obrača okoli in že kakšen mesec spi na hrbtu z dvignjenimi rokicami, čeprav jo položiva na bok. pa nama je rekla naj jo priveževa. prvič ne vem sploh kako bi to izvedla, ker če bi jo privezala za nogice to seveda ne bi pomagalo, bi jo morala še vsaj še na enem mestu???? v glavnem sem prav malo slabe volje. me pa zanima, pče je kakšna od vas dobila podoben nasvet oz. zahtevo privezovanje in kako za vraga naj bi to sploh zgledalo??? ma bo že, grem eno zelenjavno župco do konca skuhat, da se mal razvedrim jest sem se hotla se pohecat pediatrinji ali naj jo privezem ce se mi sprehaja po postelji pa vidim da znajo kej tazga rect...a so normalni?!?!?! IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Čakam, da bo kopalnica fraj...jo je ati zasedel, pol pa gremo spat...khm... . Se mi že lušta neki....je še treba odvečne blazinice odpravit stran. Čvekale ste dost, niti ne sledim...ker smo za vikend bli kar okupirani, ta vikend pa gremo k tašči na obisk za 3 dni in bo tud pestro in hitro minlo. Nočko vsem...in dobro jutro ostalim!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 12.8.2009 7:58:52
|
|
|
|
KatMat
|
uuu dons mam pa njgovo kartico!!!ga bom oglobila....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 12.8.2009 8:38:46
|
|
|
|
KatMat
|
kje pa ste danes vse?!?!?!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 12.8.2009 8:51:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat kje pa ste danes vse?!?!?! prčkam po bajti, ker imam ljubi mir.....najstarejši sine je šel na kratke počitnice, najmlajši spi.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 12.8.2009 8:54:12
|
|
|
|
lake
|
Evo mene, dobro jutro! Mava zjutri cele pricedure s hranjenjem, čeprov dons je še kr hitr neki pojedla. Je pa vreme neki čudn, ko sm se zbudla ob 5h je blo čist jasno vreme, zdej pa tkole.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 12.8.2009 8:59:00
|
|
|
|
Tanja_
|
Jutro! Mi smo se tud že nahranli, zdej pa v ležalniku poje...Ima pa enga učka prehlajenga, pa ne vem, a je treba to kej ukrepat, al se bo samo od sebe zrihtalo?K gremo v soboto na morje, da naumo mel tam kakih problemov.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 12.8.2009 9:06:03
|
|
|
|
lake
|
Probej najprej fajn s fiziološko pucat, pa mal svojga mleka dej na učka, mogoče bo pa pomagal.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 12.8.2009 9:20:25
|
|
|
|
Tanja_
|
Hvala lake,sem že mislila s svojim mlekom, k sm ji tko takoj po rojstvu tud pozdravla oko. Bom. kati kaj si boš pa kupla?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 12.8.2009 9:28:30
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Evo mene, dobro jutro! Mava zjutri cele pricedure s hranjenjem, čeprov dons je še kr hitr neki pojedla. Je pa vreme neki čudn, ko sm se zbudla ob 5h je blo čist jasno vreme, zdej pa tkole. hvala bogu...zdej sibam na inspekcijo prijavo podat pol pa v shoping!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 12.8.2009 9:28:48
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Hvala lake,sem že mislila s svojim mlekom, k sm ji tko takoj po rojstvu tud pozdravla oko. Bom. kati kaj si boš pa kupla? kar mi pade v uc!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 12.8.2009 9:39:22
|
|
|
|
lake
|
Tkose dela KatMat, ti si kr prvišč, še en šopek si kup pa ga dej v vazo, da bo mal razmišlju kdo ti g je kupu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 12.8.2009 9:45:06
|
|
|
|
Leela
|
katmat daj si duška Tanja jaz bi na tvojem mestu pediatra poklicala da predpiše kakšno kremco za vsak slučaj. Ponavadi se ni treba hodit kazat za vnet uček, vsaj pri nas ne. samo pokličeš in prideš iskat recept.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 12.8.2009 10:47:23
|
|
|
|
petrazg
|
Dobro jutro babike žabike... Mi smo dons dolgo spali... do 8.45 Imam pridnega otroka ni kaj. Lepo sva se napapcala, sedaj imam pa čas, da malo pospravim. Moram počasi generalko nardit v stanovanju. Anžetek veselo uživa pri babici na počitnicah in po pogovoru sledeč naju niti ne pogreša . No, jutri greva še midva se malo razvajati k mojim Tanja... sem te pogrešala na kavici. Upam, da se čimprej vidimo. Očko pokapaj s svojim mlekcom, bi moralo biti ok. Samo ker greste na dopust, pojdi k pediatrinji po kapljice, da se ji ne bi potem vlekel prehlad in bi morali paziti se vetra. KatMat... daj si duška. Šopek je pa preizkušena ideja , je opazil, ampak vprašal pa ni kdo ga je prinesel... jst pa povedala nisem.
< Sporočilo je popravil petrazg -- 12.8.2009 10:52:57 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 12.8.2009 11:08:26
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro fajn vreme, ne? Paše...bom šla peglat. Včeraj sem u iber zglancala stanovanje, tako da imam danes mir. Živa dremucka...no al pa tud ne... malo zadrema, pa spet pogleda ina tako dalje. Sicer je pa pridna. Občasno jo še napadejo krči oziroma neka čudna zadeva. Pol ure tuli, potem je pa dobro. NIč...mejte se...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 12.8.2009 11:09:13
|
|
|
|
meduzica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama11 IZVIRNO SPOROČILO: meduzica mi smo pa dans bili pri privat nevrofiziatrinji. Koliko pride en obisk? 35 eur Niti ni tolk, če pomislim da so mi zadnjič montirali klimo za 250 eur, pa so bili lih tako v eni uri fertik
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 12.8.2009 11:25:21
|
|
|
|
meduzica
|
IZVIRNO SPOROČILO: poka3 Naju je kregala, da se morva bolj potrudit ker Sara poliva??? ma jo mava več kot pol ure pokonci oz v stolčku pa polije še po pol ure, tko da bodo verjetno potrebne dodatne preiskave, če v tednu dni ne bo izboljšanja.... nikar je ne imejta po pol ure gor ... to smo mi počeli, ker je naš polival in zdej je zakrčen v ramenskem obroču (baje je ta poza velikokrat kriva za to da so malčki potem zakrčeni v ramenih). Raje kot to uporabljajta pozo čez roko (je manj pokončna) pa še to v razumnih mejah. Meni je P rekla da držim gor malega 2 minute, če ni kupčka to ponovim čez recimo 20 min... POMEMBNO je tudi da to delaš na obe roki/rami, če že jo imate veliko gor .. ne vedno čez isto ramo IZVIRNO SPOROČILO: poka3 pa rekla je, da mora na boku spat, kot vsi dojenčki. naša Sara je precej živahna in se ponoči priplazi čisto na drug konec postelje, se že obrača okoli in že kakšen mesec spi na hrbtu z dvignjenimi rokicami, čeprav jo položiva na bok. pa nama je rekla naj jo priveževa. Tudi mi našega ne moremo dat na bok spat (že od 1. meseca dalje) --- karkoli podložim je vseeno, se uspe odrešit. Pač spi na hrbtu. Trudim se pa čez dan ga večkrat dat na bok. PRIVEZOVANJE??? jaz bi resno razmislila o tem da menjam Pediatra - tole mi še nikoli ni prišlo na uho ... groza. Poskusi dobiti vsaj drugo mnenje ... čimprej.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 12.8.2009 11:27:50
|
|
|
|
momacus
|
tanja ne umivaj otroku očes z mlekom !!! je res da sprva zgleda boljše , ampak mleko je idealna hrana za bakterije - povedal oftalmolog, pa tudi kamilic ne uporabljaj kr so preveč agresivne! najbolje sterilna fiziološka in sterilna gaza. vsakič ko je kaj v učku očistiš.tako sm delala jaz in se je pozdravilo!!! včasih recepti stare mame niso dobri
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 12.8.2009 11:31:41
|
|
|
|
momacus
|
k.tja ja alergija je sranje :( pri nas na obali je komarjev več kot ljudi ,ampak imam srečo da zaenkrat pikajo mene ne tamalega . verjetno tudi njim ni fino adaptirano mleko ha ha ha
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 12.8.2009 11:48:39
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Tkose dela KatMat, ti si kr prvišč, še en šopek si kup pa ga dej v vazo, da bo mal razmišlju kdo ti g je kupu Ful dobra ideja IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Tanja... sem te pogrešala na kavici. Upam, da se čimprej vidimo. Očko pokapaj s svojim mlekcom, bi moralo biti ok. Samo ker greste na dopust, pojdi k pediatrinji po kapljice, da se ji ne bi potem vlekel prehlad in bi morali paziti se vetra. Jaz tud upam,da se čimprej vidimo.Bom pa res šla po kapljice, ker na Bolu piha,da se res ne bi blo treba ful pazit, Drgač sva pa zdej nagledala, kam greva ša za zadnjih 6 dni na morje, ker se moramo vmes v Lj. vrnit. In greva v en hotel v Umagu in se bom kr lepo pustila razvajat, tko da mi vsaj 6 dni ne bo treba kuhat Pa kšno masažo si bom prvoščla...Komej čakam.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 12.8.2009 11:51:27
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Tkose dela KatMat, ti si kr prvišč, še en šopek si kup pa ga dej v vazo, da bo mal razmišlju kdo ti g je kupu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 12.8.2009 11:56:36
|
|
|
|
KatMat
|
bom to naredla ko tasce ne bo...da se bo se spraseval kdo jih je na dom prnesu
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?