|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
11.8.2009 22:59:33   
momacus
KatMat ja 7 kg ja pa še slabo jemo kr nam mleko za alergike ni fino user posted image

ledenka verjetno smo alergični n akravje mleko user posted image ko smo menjali hrano se je alergija umirila je pa udarlo na drisk, zdaj smo trenutno na aptamil adc in kakamo gostote ko en tekoči jogurt na srečo 1x dan ....zdaj komaj čakam test da vidim kaj ne štima...če bo sploh kaj pokazalo user posted image

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
12.8.2009 1:35:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake

No nobene več gor, še K.tja je začela neki zgodej spat hodt, tko da grem jst tud počas v pojstlo.

Lahko noč vsem!

evo, sem že pokonciuser posted image
Oskar je potreboval čas, da je zaspal, jaz pa z njim v mižalčke!
zdajle se je Urban zbudil za dojenje in sem šla na wc ter opazila, da je računalnik še vedno prižgan,... pa se nisem mogla upreti skušnjavi, da vas še preberem! seveda imam oči čisto zapacane, komaj gledamuser posted image

ja, petrazg, kakšne slikice za nas, ki se nismo mogle udeležiti kofetka! ko si omenila ta velik Mercator (hipermarket, v Dravljah?)... tam je tudi luštno igriše (samo škoda, ker je tako odprto in zraven celovška...)

ledenka, meni so pa kilce nazaj gor začele,... pa nekaj mi slabo postaja,... upam, da ni cuker. moram začeti z zdravo prehrano spet!

tubby, se slišimo potem septembra?

pokica_ jutri (danes) pa pestke, da bo s cepljenji vse bp!user posted image  mi imamo v četrtek (ampak za rota virus sem se odločila, da ga ne bom cepila)

momacus, tole z alergijo pa nič prijetno! user posted image  da jo čimprej preraste!
pri nas je Urbanček tudi ves flekast, ampak od komarjev (so ga popikali v zoojuuser posted image )

zeham, torej hitim nazaj v posteljo. upam, da prijetno spite!

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 3552
12.8.2009 7:50:40   
Anonimen
dobro jutro,

uaaaauuu kako paše tale svež zrakuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3553
12.8.2009 7:51:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

ledenka, meni so pa kilce nazaj gor začele,... pa nekaj mi slabo postaja,... upam, da ni cuker. moram začeti z zdravo prehrano spet!

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3554
12.8.2009 7:58:21   
KatMat

KatMat: Očitno mava midve najlažje, bosta manekenke, se bojo vsi teli z-majčki grebl zanju user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ze vidm da bo treba bajto v kaksno nadstropje visje zgradit!

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

sumo borci bojda več zaslužijo kot manekenke. Torej user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: poka3

ojla, vidim da pridn čvekate...
mi smo bli prejšnji teden na pagu pa se mi je moja Sara na koncu kar mal zasmilila, ker je pot tako dolga. no, smo se pa lušno mel...
dans sva pa z mojim kar mal potrta. smo bili pri pediatrinji na 2 pregledu. teža lepa 5700, 61 cm. Naju je kregala, da se morva bolj potrudit ker Sara poliva??? ma jo mava več kot pol ure pokonci oz v stolčku pa polije še po pol ure, tko da bodo verjetno potrebne dodatne preiskave, če v tednu dni ne bo izboljšanja....
pa rekla je, da mora na boku spat, kot vsi dojenčki. naša Sara je precej živahna in se ponoči priplazi čisto na drug konec postelje, se že obrača okoli in že kakšen mesec spi na hrbtu z dvignjenimi rokicami, čeprav jo položiva na bok. pa nama je rekla naj jo priveževa. prvič ne vem sploh kako bi to izvedla, ker če bi jo privezala za nogice to seveda ne bi pomagalo, bi jo morala še vsaj še na enem mestu???? v glavnem sem prav malo slabe volje. me pa zanima, pče je kakšna od vas dobila podoben nasvet oz. zahtevo privezovanje in kako za vraga naj bi to sploh zgledalo??? user posted image

ma bo že, grem eno zelenjavno župco do konca skuhat, da se mal razvedrimuser posted image

jest sem se hotla se pohecat pediatrinji ali naj jo privezem ce se mi sprehaja po postelji pa vidim da znajo kej tazga rect...a so normalni?!?!?!

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Čakam, da bo kopalnica fraj...jo je ati zasedel, pol pa gremo spat...khm...user posted image . user posted image Se mi že lušta neki....je še treba odvečne blazinice odpravit stran.

Čvekale ste dost, niti ne sledim...ker smo za vikend bli kar okupirani, ta vikend pa gremo k tašči na obisk za 3 dni in bo tud pestro in hitro minlo.

Nočko vsem...in dobro jutro ostalim!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
12.8.2009 7:58:52   
KatMat
uuu dons mam pa njgovo kartico!!!ga bom oglobila....

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
12.8.2009 8:38:46   
KatMat
kje pa ste danes vse?!?!?!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
12.8.2009 8:51:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

kje pa ste danes vse?!?!?!

prčkam po bajti, ker imam ljubi mir.....najstarejši sine je šel na kratke počitnice, najmlajši spi.user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3558
12.8.2009 8:54:12   
lake
Evo mene, dobro jutro!

Mava zjutri cele pricedure s hranjenjem, čeprov dons je še kr hitr neki pojedla. Je pa vreme neki čudn, ko sm se zbudla ob 5h je blo čist jasno vreme, zdej pa tkole.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
12.8.2009 8:59:00   
Tanja_
Jutro!
Mi smo se tud že nahranli, zdej pa v ležalniku poje...Ima pa enga učka prehlajenga, pa ne vem, a je treba to kej ukrepat, al se bo samo od sebe zrihtalo?K gremo v soboto na morje, da naumo mel tam kakih problemov.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
12.8.2009 9:06:03   
lake
Probej najprej fajn s fiziološko pucat, pa mal svojga mleka dej na učka, mogoče bo pa pomagal. 

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
12.8.2009 9:20:25   
Tanja_
Hvala lake,sem že mislila s svojim mlekom, k sm ji tko takoj po rojstvu tud pozdravla oko. Bom.
kati kaj si boš pa kupla?

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
12.8.2009 9:28:30   
KatMat

Evo mene, dobro jutro!

Mava zjutri cele pricedure s hranjenjem, čeprov dons je še kr hitr neki pojedla. Je pa vreme neki čudn, ko sm se zbudla ob 5h je blo čist jasno vreme, zdej pa tkole.

hvala bogu...zdej sibam na inspekcijo prijavo podat pol pa v shoping!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
12.8.2009 9:28:48   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Hvala lake,sem že mislila s svojim mlekom, k sm ji tko takoj po rojstvu tud pozdravla oko. Bom.
kati kaj si boš pa kupla?
kar mi pade v uc!!!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
12.8.2009 9:39:22   
lake
Tkose dela KatMat, ti si kr prvišč, še en šopek si kup pa ga dej v vazo, da bo mal razmišlju kdo ti g je kupu user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
12.8.2009 9:45:06   
Leela
katmat daj si duška user posted image

Tanja jaz bi na tvojem mestu pediatra poklicala da predpiše kakšno kremco za vsak slučaj. Ponavadi se ni treba hodit kazat za vnet uček, vsaj pri nas ne. samo pokličeš in prideš iskat recept.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
12.8.2009 10:47:23   
petrazg
Dobro jutro babike žabike...
Mi smo dons dolgo spali... do 8.45 user posted image Imam pridnega otroka ni kaj. Lepo sva se napapcala, sedaj imam pa čas, da malo pospravim. Moram počasi generalko nardit v stanovanju. Anžetek veselo uživa pri babici na počitnicah in po pogovoru sledeč naju niti ne pogreša user posted image . No, jutri greva še midva se malo razvajati k mojim user posted image

Tanja
... sem te pogrešala na kavici. Upam, da se čimprej vidimo. Očko pokapaj s svojim mlekcom, bi moralo biti ok. Samo ker greste na dopust, pojdi k pediatrinji po kapljice, da se ji ne bi potem vlekel prehlad in bi morali paziti se vetra.
KatMat... daj si duška. Šopek je pa preizkušena ideja user posted image , je opazil, ampak vprašal pa ni kdo ga je prinesel...user posted image user posted image user posted image jst pa povedala nisem.

< Sporočilo je popravil petrazg -- 12.8.2009 10:52:57 >

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
12.8.2009 11:08:26   
Anonimen
jutro

fajn vreme, ne? Paše...bom šla peglat. Včeraj sem u iber zglancala stanovanje, tako da imam danes mir. Živa dremucka...no al pa tud ne...user posted image malo zadrema, pa spet pogleda ina tako dalje. Sicer je pa pridna. Občasno jo še napadejo krči oziroma neka čudna zadeva. Pol ure tuli, potem je pa dobro.

NIč...mejte se...

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3568
12.8.2009 11:09:13   
meduzica
IZVIRNO SPOROČILO: mama11
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica
mi smo pa dans bili pri privat nevrofiziatrinji.

Koliko pride en obisk?

35 eur

Niti ni tolk, če pomislim da so mi zadnjič montirali klimo za 250 eur, pa so bili lih tako v eni uri fertik user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
12.8.2009 11:25:21   
meduzica

Naju je kregala, da se morva bolj potrudit ker Sara poliva??? ma jo mava več kot pol ure pokonci oz v stolčku pa polije še po pol ure, tko da bodo verjetno potrebne dodatne preiskave, če v tednu dni ne bo izboljšanja....

nikar je ne imejta po pol ure gor ... to smo mi počeli, ker je naš polival in zdej je zakrčen v ramenskem obroču (baje je ta poza velikokrat kriva za to da so malčki potem zakrčeni v ramenih). Raje kot to uporabljajta pozo čez roko (je manj pokončna) pa še to v razumnih mejah. Meni je P rekla da držim gor malega 2 minute, če ni kupčka to ponovim čez recimo 20 min... POMEMBNO je tudi da to delaš na obe roki/rami, če že jo imate veliko gor .. ne vedno čez isto ramo

pa rekla je, da mora na boku spat, kot vsi dojenčki. naša Sara je precej živahna in se ponoči priplazi čisto na drug konec postelje, se že obrača okoli in že kakšen mesec spi na hrbtu z dvignjenimi rokicami, čeprav jo položiva na bok. pa nama je rekla naj jo priveževa.

Tudi mi našega ne moremo dat na bok spat (že od 1. meseca dalje) --- karkoli podložim je vseeno, se uspe odrešit. Pač spi na hrbtu. Trudim se pa čez dan ga večkrat dat na bok. PRIVEZOVANJE??? jaz bi resno razmislila o tem da menjam Pediatra - tole mi še nikoli ni prišlo na uho ... groza. Poskusi dobiti vsaj drugo mnenje ... čimprej.

(odgovor članu poka3)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
12.8.2009 11:27:50   
momacus
tanja ne umivaj otroku očes z mlekom !!! je res da sprva zgleda boljše , ampak mleko je idealna hrana za bakterije - povedal oftalmolog, pa tudi kamilic ne uporabljaj kr so preveč agresivne! najbolje sterilna fiziološka in sterilna gaza. vsakič ko je kaj v učku očistiš.tako sm delala jaz in se je pozdravilo!!! včasih recepti stare mame niso dobri

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
12.8.2009 11:31:41   
momacus
k.tja ja alergija je sranje :( pri nas na obali je komarjev več kot ljudi ,ampak imam srečo da zaenkrat pikajo mene ne tamalega . verjetno tudi njim ni fino adaptirano mleko ha ha ha

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
12.8.2009 11:48:39   
Tanja_

Tkose dela KatMat, ti si kr prvišč, še en šopek si kup pa ga dej v vazo, da bo mal razmišlju kdo ti g je kupu user posted image

user posted image user posted image Ful dobra idejauser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Tanja... sem te pogrešala na kavici. Upam, da se čimprej vidimo. Očko pokapaj s svojim mlekcom, bi moralo biti ok. Samo ker greste na dopust, pojdi k pediatrinji po kapljice, da se ji ne bi potem vlekel prehlad in bi morali paziti se vetra.

Jaz tud upam,da se čimprej vidimo.Bom pa res šla po kapljice, ker na Bolu piha,da se res ne bi blo treba ful pazit,
Drgač sva pa zdej nagledala, kam greva ša za zadnjih 6 dni na morje, ker se moramo vmes v Lj. vrnit. In greva v en hotel v Umagu in se bom kr lepo pustila razvajat, tko da mi vsaj 6 dni ne bo treba kuhatuser posted image user posted image Pa kšno masažo si bom prvoščla...Komej čakam.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
12.8.2009 11:51:27   
KatMat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
12.8.2009 11:56:36   
KatMat
bom to naredla ko tasce ne bo...da se bo se spraseval kdo jih je na dom prnesu

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?