mama11
|
KatMat, 10 s kaj - predigra ali akcija... no, saj v vsakem primeru, se ti ne splača niti spodnjih gat dol potegnit. IZVIRNO SPOROČILO: lake Ne vem al sm tok blond, ampak a mi lahko kera pove kako dobiš nakazan otroški dodatek? Zraven porodniške al kako, jst nikjer ne vidm kej tazga napisan, ne na listku za porodniško, ne na izpisku iz banke. Potem ga nisi dobila, ker ga nakažejo ločeno. Kliči CSD! Tvoj nečak je pa ful ješč. Jaz sem starejši uvajala gosto hrano po 6. mesecu, pa je takšne količine pomlatila šele nekaj mesecev kasneje. Leela, si trenerko kupila v Hoferju? Jaz sem dve za starejšo. Dobra kvaliteta pa ful poceni, ampak so pa malo čudne - vzela sem velikost 86-92, pa so starejši zgornji deli že kar prav (malenkost veliki), spodnji pa ful preveliki - madona, hlače so ji kakšnih 5 cm predolge, pa je velika 86 cm Mi gremo Julijo v sredo slikat za osebno kar v Tobačno, pa takoj delat. Koliko časa je pri vas trajalo, da ste jo dobile? Gremo ćez 14 dni na morje - upam, da bo dovolj časa. IZVIRNO SPOROČILO: meduzica mi smo pa dans bili pri privat nevrofiziatrinji. Koliko pride en obisk? IZVIRNO SPOROČILO: KatMat in sedaj se bo lepo odseliv k svoji mamici en stuk visje Če bi jaz bila njegova mamica, bi ga veselo poslala nazaj. Pišuka, a se bomo me bolje odrezale kot starši, ali kaj? IZVIRNO SPOROČILO: tubby Joj kaj se je z mano dogajalo-kot nočna mora. še dobr da je mim. Mi je težko sm mogla nehat dojit, ampak sem se na nek način osvobodila. res. Čudna zgodba. A zdaj se spet tudi kdaj smejim Si ne predstavljam, kako je moralo biti hudo. Ampak ima pa flaška svoje prednosti - veš, koliko poje, hitreje ti prespi noč, manj pogosti so krči in definitivno imaš več svobode - podnevi in ponoči, ker lahko nahrani kdo drug. IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Aja vzela sem une carazette al neki podobnega za kontracepcijo. Pa se z likarjem menva glede opcij pa reče da če nebi možu za dušo enga fantka , da nima samih bab doma Ja, kaj pa če bo še enkrat IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: lake Zakaj pa daješ AD3, jst ji bom skoz dajala samo D3, pa še to pozabm vsake tok časa. P jih priporoča bolj kot samo D3. pa ker dojim, ne dobi dovolj vitaminov z mlekom, v AM so že noter. sam bomo še malo počakali, danes se mi je cel dan ful drl, včeraj pa je tudi parkrat imel napad krčev. Pa kaj, starejša je bila do 6. mesecev ves čas na D3 pa mojem mleku, pa ji ni bilo hudega. Ne pusti se strašiti, da ne bo trpel krčev. Si sploh ne predstavljam, kako mora to boleti, ker če starejša Julijo kdaj žokne, še zastoka ne. Zaradi krčev je pa tulila kot zverina. IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Težki smo, pazi to 8.500 g in dolgi 67 cm. Smo nad vsemi krivuljami , ampak rastemo v sorazmerju. Uh, to pa je fant. IZVIRNO SPOROČILO: k.tja tole sta pa moja sončka skupaj. Sta pa res sončka. Jih bi kar rezervirala za moji pupi IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ a katera uporablja previjalne podloge za 1x uporabo?Katere mi priporočate?sem bla z DMovimi ful zadovoljna, pa jih spet nimajo. Ne vejo, kdaj bojo, jaz jih pa za na morje rabim. Ja, imajo jih tudi v Mullerju pa Leclerc ima tudi svoje. So pa vse na isti princip, tako da sem z vsemi enako zadovoljna. Cen si pa nisem zapomnila. Julija je spet začela kakat normalno - ampak izključno na povijalki. Svašta... Mogoče pa to pomeni, da bomo hitro na kahlici
|